|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 28 srp 2021, 23:59 |
|
|
Zasto bacate bas toliko smeca pored puta i na parkinzima??
Ne ide mi to nikako u glavu. Evo preso sam od Save, preko Sarajeva, Romanije itd..i svejedno ko je glavni: slika je svugdje ista. Papir, plastika, ostaci hrane..opusci.
Pa zar je toliko tesko uzeti vrecicu i ponijeti to sa sobom do iduce kante? Jos cesto i stoji da je zabranjeno bacanje..ali dzaba.
Ja sam i na Romaniji svoje fino pokupio i ponio sa sobom.
Zar se tako voli domovina? Ili planeta zemlja, zavisi kako ko..
Ako je mjeriti po tome, a mislim da je to itekako jedno od mjerila, ovdje zive ljudi koji ustvari najvise mrze svoju zemlju a najvise se u nju kunu.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hravati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 00:01 |
|
|
PS: hrvati naravno, tipkam na telefonu
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 00:03 |
|
|
Zaboravih uvodno pitanje:
Kako se vi ponasate po ovom pitanju i da li i kako bi rijesili ovaj problem?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 11:04 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 11:33 |
|
|
Vama je i smece konstitutivno izgleda
A ti si pitao u vezi rijeka, ja mislim iskljucivo na puteve
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 11:42 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tema je opca nekultura, bacanje smeca u rijeke, polja, sumarke, pored puteva, jame, pozari, kanalizacija, lozenje nekvalitetnog uglja i plastike,..
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Braco Bosnjaci, Hrvati i Srbi (abecednim redom da nebi ko zamjerio), drage patriote.. Postano: 29 srp 2021, 23:54 |
|
|
Ok ovde vec za sve menscini ima tema.
Postovana moderacijo, dragi Kvacice, da li mozete biti tako ljubazni i prebaciti moj uvodni post na Magovu temu? Samo ovaj prvi jer se tice soecificno parkinga. Hvala
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|