|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 138 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 08:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Samo na 2 komentara moraju zaposliti 6 muslimana tužitelja. Ma lako je za tužioce nego šta ćemo za advokate tj. branioce? Neće odnosno ne može niko da brani negatore genocida. Advokat koji brani negatora genocida sam postaje negator genocida i ide u zatvor sa braniocem... Nema advokata nema procesa. https://www.novosti.rs/republika-srpska ... -vlaseniciE Incko baš si tele.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 10:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Srpske nove generacije u Banja Luci muslimanima negiraju džemosajd. Za to vrijeme Bakir dijeli bajram-banku po džamijama. Ovo je za dvostruki haps. Em što se piša po tzv. zakonu o negiranju đenosajda, em po tzv. zakonu o zabrani Dana Srpske. Bastion Srpstva Republika Srpska 09.01.1992. Prosto-naprosto, hapsi!
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 11:45 |
|
|
Dobre negatorke.
Upalicu izgleda tinder dok sam tu. A spiku im sloziti je zaista, zaista takija very light version.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:01 |
|
|
Kume, ganjaj ti zamotane. Tu leži potencijal. Nekidan sretoh jednu bulicu, a nisam ima 5 godina. Reko selam hanumice i osmjehnem joj se. Pogleda me ko da ugleda Muhammada na bijelom *********.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Dobre negatorke.
Upalicu izgleda tinder dok sam tu. A spiku im sloziti je zaista, zaista takija very light version. Potpišeš peticiju i onda nastaviš s pričom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:04 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Dobre negatorke.
Upalicu izgleda tinder dok sam tu. A spiku im sloziti je zaista, zaista takija very light version. Ma za ove negatorke spika ti nije ni potrebna.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:19 |
|
|
Inače, među prvim potpisnicima peticije u Banjaluci su ono malo Bošnjaka što ih ima. Shvatili ljudi da od onih retarda iz FBiH kojima je svaka druga 'genocid' nema selameta i da ne žele nasjedati na njihove laži.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Inače, među prvim potpisnicima peticije u Banjaluci su ono malo Bošnjaka što ih ima. Shvatili ljudi da od onih retarda iz FBiH kojima je svaka druga 'genocid' nema selameta i da ne žele nasjedati na njihove laži. Trollaš???
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kume, ganjaj ti zamotane. Tu leži potencijal. Nekidan sretoh jednu bulicu, a nisam ima 5 godina. Reko selam hanumice i osmjehnem joj se. Pogleda me ko da ugleda Muhammada na bijelom *********. Pa to je zato sto si sigurno nadprosjecno zgodan lik. Ne mogu si to drugacije objasniti. Eo, kafica, sok i tinder.. i zipa pun pogodak (ne moze mi se po imenu odrediti nacija): Snez, 28 (avion, ma sta, svemirski brod) Veli: Ako nisi patriota preskoci ovaj profil.ako planiras da me smuvas, na dejt dodji sa strategijom kako da vratimo Kosovo. Sad ide copy & paste s foruma. Odje barem parola i strategija ima napretek. Sad cemo mi to.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:48 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Inače, među prvim potpisnicima peticije u Banjaluci su ono malo Bošnjaka što ih ima. Shvatili ljudi da od onih retarda iz FBiH kojima je svaka druga 'genocid' nema selameta i da ne žele nasjedati na njihove laži. Trollaš??? Ne trollam. Ljudi sazreli, uklopili se u srpsko društvo, žive kanda su jedni od nas.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:53 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Kume, ganjaj ti zamotane. Tu leži potencijal. Nekidan sretoh jednu bulicu, a nisam ima 5 godina. Reko selam hanumice i osmjehnem joj se. Pogleda me ko da ugleda Muhammada na bijelom *********. Pa to je zato sto si sigurno nadprosjecno zgodan lik. Ne mogu si to drugacije objasniti. Pa, nije da nisam. Ali pošto je njihova ciljna grupa talibanija i vehabije kojima i koze otkazuju poslušnost, ne mislim da je moja zgodnoća bila presudan faktor.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 12:54 |
|
|
Jesu li gazije pohapsile vise čitavu genocidnu Srpsku?! U kojoj su fazi, jel ušao peti korpus u Banja Luku
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 13:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Pa to je zato sto si sigurno nadprosjecno zgodan lik. Ne mogu si to drugacije objasniti.
Pa, nije da nisam. Ali pošto je njihova ciljna grupa talibanija i vehabije kojima i koze otkazuju poslušnost, ne mislim da je moja zgodnoća bila presudan faktor. A to, mislis dae vlaha prepoznala pa joj to egzotiCno bilo? Moze biti. Zene su doista cudna stvorenja. Sto sam stariji to ih manje kontam ali je i zelja za razumjevanjem njihovih prohtijeva sve manja.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 13:35 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Pa, nije da nisam. Ali pošto je njihova ciljna grupa talibanija i vehabije kojima i koze otkazuju poslušnost, ne mislim da je moja zgodnoća bila presudan faktor. A to, mislis dae vlaha prepoznala pa joj to egzotiCno bilo? Moze biti. Zene su doista cudna stvorenja. Sto sam stariji to ih manje kontam ali je i zelja za razumjevanjem njihovih prohtijeva sve manja. Pa ti si već u godinama kad se prelazi na koze.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 13:37 |
|
|
A koga drugog da sretne na ulici u Banjaluci nego Vlaha. Nije srela Bantu crnca da joj budem egzotičan. Drž' se pokrivenih i nećeš omanuti. A ima i egzotike u svemu tome.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 15:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la: A to, mislis dae vlaha prepoznala pa joj to egzotiCno bilo?
Moze biti. Zene su doista cudna stvorenja. Sto sam stariji to ih manje kontam ali je i zelja za razumjevanjem njihovih prohtijeva sve manja.
Pa ti si već u godinama kad se prelazi na koze. Jok vala,vec na majke, tudje.. logicno. Rijetko koja a da se nije vec porodila..
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 15:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A koga drugog da sretne na ulici u Banjaluci nego Vlaha. Nije srela Bantu crnca da joj budem egzotičan. Drž' se pokrivenih i nećeš omanuti. A ima i egzotike u svemu tome. Bantu crnca… Ti si meni car.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 18:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Evo posla za muslimanske tužitelje. Djeca ih više neće vidjeti od prekovremenih radnih sati. Tu treba dodati da kako su muslimani slabi sa fokusom i ne vole čitati, još više će ih zatrpavati i ostalim nebulozama "prijavama". https://twitter.com/search?q=u%20Srebre ... ery&f=liveDodik je stvarno dao dobru ideju Srbima. Da ih zatrpaju sa samo-prijavama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 18:33 |
|
|
Imenom i prezimenom. Bakire šalji cuku Komšića da negatora lupi po prstima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 20:41 |
|
|
U Americi i Njemačkoj po zakonu negiranje seoskog genocida nije zabranjeno.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
BBC je napisao/la: Molimo muslimane da po našu Kolindu pošalju žene policajke. Ne pretjerano pokrivene, ne pretjerano otkrivene. Radi euro-atlantskog puta. Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na svom Facebook profilu fotografiju generala PraljkaKolindicu, bih osobno uhitio u Radisonu.....Omer i Muamer su qkapi i ne smiju je uhititi. Musliji su samo jaki u coporu, tko hijene.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 20:47 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Imaće pune ruke posla. 1.3 miliona Muslimana treba uhapsiti milion Srba i 300.000 Hrvata. Pa Baliye srećno vam bilo. Jebem ti sjeme nije 300 000 hrvata nego 370 000 . I nije milijuna srba nego 950 000 . Uvik oćeš nas umanjit
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 20:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Muslimani će morati ući u Trebinje i sve ove negatore genocida pohapsiti. Bez milosti. Dobre su ove mlade srpkinje prave pičke
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 20:58 |
|
|
Uf koje bokove ima ova desna. Treba je pokatoličit.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pozivamo muslimane da "hapse", zbirna tema Postano: 29 srp 2021, 21:04 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Uf koje bokove ima ova desna. Treba je pokatoličit. Ova prva mi je bolja nekako , baš je potamnila može bit na duborvačkim plažama . Kako bi rokno uh
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|