HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 svi 2026, 00:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1033 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srpski svet
PostPostano: 03 kol 2021, 12:02 

Naša Kvačica je napisao/la:
Ikmana treba negdje prvo malo da živi među muslimanima, kao jedan vid terapije.

Džabe, i kad bi neko vrijeme živio među njima, on bi onda postao poput onih zapadnjaka koji se iseljavaju iz velikih gradova u provinciju gdje nema muslimana, ali i dalje u anketama i na izborima potvrđuju da je "diversity" dobra stvar.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:16 

Ikman kao hrvatski dodrinas.

Samo srpski svijet, nista halal nista jugoslovenstvo

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:16 

Muslimane sam imao komšije... u razredu... na poslu... cimera... nisam imao nekih Problema. Doduše, ja sam nekonfliktna ličnost, svakog poštujem i ljudski tretiram DOK NE KRENE NA MENE ili Srba (a tad nisam ja kriv, jebiga)...

Objasnite gde je opasnost: oni su nama teritorijalna Periferija. Požele da odcepe svoj deo? Nek' idu, srećno! Šta je tu problem?

Ali priznajte da je 97 % komunikacije sa njima ovde VREĐANJE, OMALOVAŽAVANJE, ISMEVANJE, PSOVANJE. Logično je da odreaguju Mržnjom i besom. Mislim da bi im imponovalo da im neko ekšli predloži Fer Partnerstvo. Možda i grešim - evo možda sledeći post nekog od njih bude "Odjebi, Četniku, sve vas treba pobiti!"

Većina ljudi vidi da je ovo ovako SRANJE i da mora drugačije. Bolje im je zajedno sa Srbima VLADATI u 3 države nego samo polovinom (ili Četvrtinom) jedne!

Kvaki, da vi Hercegbosanci možete da nam donesete CG ja bi vama predložio ovo isto. Ali vi ste žeCROn, vama ni ne treba Neprijatelj kad imate Kiflatsku... a predlagao sam saradnju i vama na nekim sektorima no uzalud kad je na snazi Freyevština ("Kako god - samo nek' je kontra Srba!")...

Uži Srpski Svet bi bio:

slika

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:24 

:laugh =))

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:24 

Imkvan postade srpska verzija Lasice .
E na zdravlje.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:27 

Poanta je u tome što se ne može predvidjeti sve moguće opasnosti koje bi iz tvojih prijedloga mogle proizaći. Hrvati su nakon WW1 bili poražena strana, bez jedinstvenog teritorija (Dalmacija nikad u prethodnih par stotina godina zajedno sa Zagrebom), Talijani ugrabili veliki dio obale...čak ni jedinstvena hrvatska svijest još nije bila konstituirana. Tko je tad od Srba mogao pretpostaviti što će ih sve snaći s Hrvatima i od Hrvata?

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:35 

Kako da ne običan narod , a šta su oni na klix-u , avazu .slobodnoj bosni .
Klix je paradigma muslimanskog društva .

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:43 

Josip Filipović je napisao/la:
Kad smo kod muslimana u srpskom svijetu, nedavno sam upoznao jednu muslimanku iz Sandžaka koja studira u Beogradu. Ona je kulturnom smislu već sad Srpkinja, a pogotovo ako se uda za pravoslavca, a ne muslimana. Voli Beograd, odličan student, vrhunski izgleda...ni b od bule.

Muslimani iz Sandžaka su uglavnom srbijanski mentalitet sa nekim primjesama turskih anadolskih običaja. Većina ih govori ekavski i ponašaju se kao Srbijanci. Pošto sam svaki dan u kontaktu sa njima primjeti se poprilična razlika između lokalnih muslimana i ovih iz Sandzaka. Najsmješnije mi je bilo neki dan prolazi bula sva u bijelo zamotana od glave do pete i priča na telefon : Lepo sam ti rekla da ne ideš tamo...alo bree je l' me čuješ :zubati . Ove lokalne mujgure to nervira jer ih ekavica podsjeća na Srbe.
Što se tiče Beograda i Muslimana pa njima je tamo extra. Žive fino imaju dobre poslove. Posle Dejtona veliki broj Srba davao je u oglas mijenjam stan u Sarajevu za Beograd. Na taj vid oglasa svega se javilo 0,1% Muslimana da pristane na tu ponudu. Njima je u Beogradu banja. Posla ima grad odličan živi 24h. Nikad u njemu nije dosadno.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:49 

Zar sa Freyem, okorelim Ustašom me poredite? :smajl043

Josipe,

da, mogući su svakojaki ishodi koje ne možemo predvideti- naročito EKSTREMNE OKOLNOSTI kao SveCki rat. Ali ako bi se tako gledalo ni jebeni ČAMAC nikad ne bi bio izmišljen i napravljen.

Milo okuplja sve koje može: Muslimane, Albatrose, Hrvate, Rome, ... CG nam visi. Vaš Plan: čekamo da se sve samo reši i da nam CG padne u ruke kao prezrela kruška sa grane. Genijalno, nema šta. Boldrick do Boldricka, jebote... :001_rolleyes

Širi Srpski Svet:

slika

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:52 

Puno bolja meta za utapanje u srpskom svijetu su Makedonci. Srbofili nepriznate crkve i nesigurnog identiteta ugroženi od strane Albanaca. Puno kvalitetniji materijal za asimilaciju, ili barem širenje utjecaja.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:54 

Sa njima da praviš savez ,?
A da nije bilo njih ne bi bilo rezolucije o djenosajdu .

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 12:56 

Ironija sudbine da su danas veći srbofili oni koji su za Aleksandrovog vakta bili bugaraši (Vmro ) od onih koji nizu dizali pobune .

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:00 

Josip Filipović je napisao/la:

Džabe, i kad bi neko vrijeme živio među njima, on bi onda postao poput onih zapadnjaka koji se iseljavaju iz velikih gradova u provinciju gdje nema muslimana, ali i dalje u anketama i na izborima potvrđuju da je "diversity" dobra stvar.

Upravo tako. Te zapadnjačke laži o mešanom društvu a svi dobro znamo gde žive belci a gde obojeni.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:00 

Najveći problem, odnosno rizik u vezi savezništva s Bošnjacima je činjenica što su muslimani. Kada kroz par desetljeća postotak muslimana u zapadnim zemljama poraste toliko da te države učini nestabilnima, kako bi to utjecalo na zajedničku državu Bošnjaka i Srba ili Bošnjaka i Hrvata? U najmanju ruku bi se počela ozbiljno klimati, a možda bi postala i meta one treće strane. Istina je da se ne može ništa sigurno predvidjeti, ali pametno je težiti tome da izbaciš nepoznanice iz jednadžbe.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:02 

storarare je napisao/la:
Kako da ne običan narod , a šta su oni na klix-u , avazu .slobodnoj bosni .
Klix je paradigma muslimanskog društva .

Najiskreniji su kada su anonimni, Klix jeste njihovo pravo mišljenje.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:19 

Redolsed ide ovako :
Klix -Reuf-Sejdo -Bakir

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:38 

Vidim crtaju se karte i crveni se od Kosova do Imotskog.

Nećete to povezati nikada, Kosovo ste zauvijek izgubili samo ostaje vidjeti hoćete li moći Šiptarima oteti Sjever u zamjenu za priznanje.

Crna Gora je druga suverena država gdje ste vi manjina.

"Srpski svet" će na kraju biti Pašaluk+Vojvodina+ Ćetnitet i to je lipi moji sve.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:41 

weasel je napisao/la:

Nećete to povezati nikada, Kosovo ste zauvijek izgubili samo ostaje vidjeti hoćete li moći Šiptarima oteti Sjever u zamjenu za priznanje.

"Srpski svet" će na kraju biti Pašaluk+Vojvodina+ Ćetnitet i to je lipi moji sve.

Ma kakav četnitet, nema od toga nista, to ti je BiH.
Srbi zadnjih sto godina samo nazaduju i smanjuju se. Samo idiot moze pomisliti da ce oni nesto objediniti ili prosiriti se. Cak ocekujem i nova smanjenja u vidu Vojvodine, a u nekoj daljoj buducnosti inshallah i Sandžaka!

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 13:49 

Riquelme je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Srbi zadnjih sto godina samo nazaduju i smanjuju se. Samo idiot moze pomisliti da ce oni nesto objediniti ili prosiriti se. Cak ocekujem i nova smanjenja u vidu Vojvodine, a u nekoj daljoj buducnosti inshallah i Sandžaka!

Geometrija Drine

Kada Bosna nije bila mala
Drina joj je bila simetrala

Dok još nismo skrenuli sa puta
Bila nam je stranica trokuta

Al kad dodje dinastija Blenta
Drina nam je još jedva – tangenta.

Muharem Mujcinovic
Lukavac, Bosnahttps
//tabudic.wordpress.com/2009/06/28/geometrija-drine/

:cool

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:03 

Pa i taj pašaljuk je veći od pereciji lipi moj i nadasve dragi Lasičaru
Šta ti imaš od toga ako ne vratimo kosovo , iz tebe izleću sve sabi nujicizmi .
Mujo možeš sam,o da sanjaš da će Vojvodina otići , pa broj vojvođanera se keređe od 40 pa sve do 120 k .
A za sandzakstan nema vam sreće dok ne uzmete Priboj .
Zar SPC u CG nije imala podršku oko 50 %

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:05 

Zasto Lasica izbegava da odgovori na moje pitanje? :mad

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:05 

Riquelme je napisao/la:

Kao što se SAO Hercegovina, SAO Romanija, SAO Semberija i SAO Bosanska Krajina nisu objedinili u Republiku Srpsku? :zubati

Ovo za Vojvodinu ne vredi ni komentarisati, posebno s'obzirom da se procenat manjina u istoj smanjuje, a procenat Srba raste. Ali se ti zato teši da na Dobrinji neće biti Srbija :sega Jbg. da u Beogradu, na Banovom Brdu, počinje Bošnjakistan, ja bih isto ubeđivao sebe u neke fantazije, kao i ti

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:17 

Ovaj Weasel decko zivi u 2000toj godini, i misli da se istorija zamrzla tada, i da ce sve ostati zauvek bas tako, dok drugi Hrvati na istoj temi normalno pricaju o tome kako se niko medju Hrvatima tjs Srbima nije nadao posle PSR sta ce biti posle, prema tome nema potrebe da se upadaju u njegove bolestine od zelja i pozdrava.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:20 

Tankosic je napisao/la:
Ovaj Weasel decko zivi u 2000toj godini, i misli da se istorija zamrzla tada, i da ce sve ostati zauvek bas tako, dok drugi Hrvati na istoj temi normalno pricaju o tome kako se niko medju Hrvatima tjs Srbima nije nadao posle PSR sta ce biti posle, prema tome nema potrebe da se upadaju u njegove bolestine od zelja i pozdrava.

Ja sam rekao da, svaki put kad se Lasica raspiše/rasere sa svojim predviđanjima i geopolitičkim analizama, samo treba podsetiti na njegove zaključke pred prošle parlamentarne izbore u Crnoj Gori :D

weasel je napisao/la:
Dakle što je realnije, da će milogorci i manjine nastaviti cipelariti ratovornu manjinu do njena nestanka i voditi državu prema zapadu ili da će Srbi s 30% glasova uzeti većinu parlamentu i okrenuti se Srbiji? :sega

Bit ce uzivancija gledati vas kako kmečite 30. Kolovoza. :aleale

Vrh

PostPostano: 03 kol 2021, 14:21 

aleksije radicevic je napisao/la:

Srba 30% u CG, a SPC ima podsku od 60%, sto znaci da su i neki Crnogorci u SPC!
Pitanje za tebe: kome su ti SPC Crnogorci blizi? Siptarima, Muslimanima, CPC "Pravim" Crnogorcima s jedne, ili Srbima s druge strane?

Parlament Crne Gore je rezolucijom o Srebrenici jasno pokazao kakv je odnos snaga, 2/3 kaže da je bio genocid , 1/3 kaže da nije.

Podržška SPC-u i podrška prospskim strankama u CG su dvije različite stvari. SPC vam možda i ostane kao institucija ali će se broj Srba u CG svakim ppisom smanjivati u korist Crnogoraca. To je sudbina svake manjine, asimiliacija i nestanak.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1033 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: jivjetar, Majestic-12 [Bot] i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: