|
|
Stranica: 9/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sokolić
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 00:56 |
|
|
Ateist je napisao/la: Grčka u završnici. Najbolji odgovor podrugljivcima koji tvrde da vaterpolo igraju tri zemlje. Više je različitih država bilo u završnici olimpijskog turnira u vaterpolu nego u završnici svjetskog prvenstva u nogometu. U nogometu 13 zemalja, u vaterpolu 14. Mađarska, Italija, SAD, Jugoslavija, SSSR, Belgija, Velika Britanija, Španjolska, Francuska, Švedska, Hrvatska, Njemačka, Srbija, Grčka. Vaterpolo je jači od nogometa. I jest i nije. U pravu si, jer jaki vaterpolo, barem reprezentativni, danas se igra u devet država: Hrvatska, Crna Gora, Srbija, Mađarska, Italija, Španjolska, Grčka, Australija, SAD. Njemačka i Rusija su ispale iz vrha, inače su dugo bile teška i neprimostiva zaprika za proć ih. Povrimeno se probudidu iz svoje letargije pa skinedu koga jakega. Grčka, Australija i SAD imadu svoje uspone i padove. Čas su u vrhu, onda nestanedu ka' da su zaboravili igrat. Tu i tamo koga iznenadidu Rumunjska i Brazil. Nizozemska je bila jaka ali samo povrimeno u klupskom vaterpolu, a i to je bilo sad ih ima sad ih nima. Očekujem uspon Japana, Kanade, Turske i Francuske. Oni ulažedu u športove, dovodidu stručnjake i naturalizirane igrače. Skup zemalja u kojima se igra jaki nogomet ipak je puno širi. Za usporedbu jakosti potriba je uzet u obzir da je bitna stalnost određenih zemalja u gornjem razredu i mogućnost da niki iz nižeg razreda pobidi koga iz višeg jakosnog razreda. U nogometu Senegal je bia odigra nerišeno s ondašnjin aktualnin svitskin prvakon Francuskon, Makedonija tuče Nimačku. U vaterpolu tega nima. U nogometu J. Amerika je gotovo cila jaka, u vaterpolu tek reste Brazil. Meksika nima u vaterpolu. U Africi ima barem 5-6 reprezentacija koje možedu i najjačima zagorčat dan. Bolox je napisao/la: Grcka ima jednu od najboljih omladinskih skola, tek krece njihova dominacija. U zenskom vaterpolu su i prije osvajali medalje. Nije baš tako. Ima ono šta smo im mi posijali, ali nimadu kontinuitet. Jednon s nami igradu poluzavršnicu, a onda nestanedu na deset godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 07:24 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Ateist je napisao/la: Grčka u završnici. Najbolji odgovor podrugljivcima koji tvrde da vaterpolo igraju tri zemlje. Više je različitih država bilo u završnici olimpijskog turnira u vaterpolu nego u završnici svjetskog prvenstva u nogometu. U nogometu 13 zemalja, u vaterpolu 14. Mađarska, Italija, SAD, Jugoslavija, SSSR, Belgija, Velika Britanija, Španjolska, Francuska, Švedska, Hrvatska, Njemačka, Srbija, Grčka. Vaterpolo je jači od nogometa. I jest i nije. U pravu si, jer jaki vaterpolo, barem reprezentativni, danas se igra u devet država: Hrvatska, Crna Gora, Srbija, Mađarska, Italija, Španjolska, Grčka, Australija, SAD. Njemačka i Rusija su ispale iz vrha, inače su dugo bile teška i neprimostiva zaprika za proć ih. Povrimeno se probudidu iz svoje letargije pa skinedu koga jakega. Grčka, Australija i SAD imadu svoje uspone i padove. Čas su u vrhu, onda nestanedu ka' da su zaboravili igrat. Tu i tamo koga iznenadidu Rumunjska i Brazil. Nizozemska je bila jaka ali samo povrimeno u klupskom vaterpolu, a i to je bilo sad ih ima sad ih nima. Očekujem uspon Japana, Kanade, Turske i Francuske. Oni ulažedu u športove, dovodidu stručnjake i naturalizirane igrače. Skup zemalja u kojima se igra jaki nogomet ipak je puno širi. Za usporedbu jakosti potriba je uzet u obzir da je bitna stalnost određenih zemalja u gornjem razredu i mogućnost da niki iz nižeg razreda pobidi koga iz višeg jakosnog razreda. U nogometu Senegal je bia odigra nerišeno s ondašnjin aktualnin svitskin prvakon Francuskon, Makedonija tuče Nimačku. U vaterpolu tega nima. U nogometu J. Amerika je gotovo cila jaka, u vaterpolu tek reste Brazil. Meksika nima u vaterpolu. U Africi ima barem 5-6 reprezentacija koje možedu i najjačima zagorčat dan. Nizozemska je sjajna u ženskom vaterpolu, tako da i nju ubrajamo u zemlje u kojima se vrhunski vaterpolo igra. Azijati su plivački moćni, ali tjelesnom građom inferiorni za vaterpolo. Ne znam zašto crnaca gotovo uopće nema u vodenim športovima, a sigurno imaju snage za biti vrhunski vaterpolisti. Obično sjajan košarkaš ima dobre pretpostavke biti dobar rukometaš. Kad bi SAD uzeli neke crnce iz NBA i preusmjerili ih u rukomet, SAD bi postao nedodirljiv u rukometu.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
Bolox
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 08:28 |
|
|
Ljepsa strana igara. 
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 12:26 |
|
|
Trenutno...
Privitak/ci: |

Screenshot 2021-08-07 at 13-05-46 Olympic Medal Count Tokyo 2020 Olympics (Jul 23-Aug 8, 2021).png [ 42.69 KiB | Pogledano 2470 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 13:08 |
|
|
Nisam zadovoljan. Previše promašaja s naše strane.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 07 kol 2021, 15:35 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10885 Lokacija: Global South
|
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 08:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60593 Lokacija: DAZP HQ
|
U zadnji tren Ameri prestigli Kinu u broju zlata, sad je 39:38.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 10:29 |
|
|
Pogledajte semafor, iza nas ste. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 10:36 |
|
|
Bronačane komšije.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 13:27 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Prvih pet po zlatima: SAD 39 Kina 38 Japan 27 Velika Britanija 22 Rusija 20 Po broju medalja: SAD 113 Kina 88 Rusija 71 Velika Britanija 65 Japan 58 Eks Ju: Po jacini medalja: Hrvatska 3 Srbija 3 Slovenija 3 Kosovo 2 Makedonija 1 srebro BiH 0 Po broju medalja: Srbija 9 Hrvatska 8 Slovenija 5 Kosovo 2 Makedonija 1 BiH 0 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 14:18 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 14:24 |
|
|
HR kao i uvijek prva, BiH zadnja s nulom 
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 08 kol 2021, 22:01 |
|
|
Tko je bia boji od pobidnika turnira u vaterpolu, premda su ga sudci iskjučivali kako mahniti, dok su istovrimeno trpili faule tipa brutalnosti a koji nisu svirani? Šćeta šta se u džudu i hrvanju ne dilidu dvi brončane ka' u boksu i karateu. Srbima sliku poboljšavadu jedan Gruzijac i jedan splitski Slovenac. Mađari na kraju jak rizultat. Talijani na kraju odlični. U šprinterskin disciplinaman pogotovo. Jbt, pobidili na 100 m i u štafeti 4x100. Italija je osvojila najveći broj olimpijskih medalja u svojoj povisti. BiH je - 0. 0 ka' rupa. Igradu BiH-ci "u tko manje". 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 07:33 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Tko je bia boji od pobidnika turnira u vaterpolu, premda su ga sudci iskjučivali kako mahniti, dok su istovrimeno trpili faule tipa brutalnosti a koji nisu svirani? Šćeta šta se u džudu i hrvanju ne dilidu dvi brončane ka' u boksu i karateu. Srbima sliku poboljšavadu jedan Gruzijac i jedan splitski Slovenac.
Mađari na kraju jak rizultat. Talijani na kraju odlični. U šprinterskin disciplinaman pogotovo. Jbt, pobidili na 100 m i u štafeti 4x100. Italija je osvojila najveći broj olimpijskih medalja u svojoj povisti. BiH je - 0. 0 ka' rupa. Igradu BiH-ci "u tko manje".  Prezime Mikec ti je upalo u oči a to što za Italijane trči Afrika, to nikom ništa. I ne samo za njih.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:20 |
|
|
Sutra uveče svečani doček osvajača medalja kod Skupštine grada. Čuveni balkon.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:24 |
|
|
teranova je napisao/la: Sutra uveče svečani doček osvajača medalja kod Skupštine grada. Čuveni balkon. Dobro ste prosli, vise manje sem Novaka i mozda jos odbojka ili kosarka.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:32 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Sutra uveče svečani doček osvajača medalja kod Skupštine grada. Čuveni balkon. Dobro ste prosli, vise manje sem Novaka i mozda jos odbojka ili kosarka. Novak teško razočarenje, Ivana Španović takođe. Mogli smo imati još dve medalje.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:36 |
|
|
teranova je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Dobro ste prosli, vise manje sem Novaka i mozda jos odbojka ili kosarka. Novak teško razočarenje, Ivana Španović takođe. Mogli smo imati još dve medalje. Da Ivana je ogromno razocarenje tko i basket 3 na 3. Ja za hrvatsku sam mislio Nece vise od 2 medalje, ne djeluju mi tko da ulazu u sport. Koji si sport pratila?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:38 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Novak teško razočarenje, Ivana Španović takođe. Mogli smo imati još dve medalje.
Da Ivana je ogromno razocarenje tko i basket 3 na 3. Ja za hrvatsku sam mislio Nece vise od 2 medalje, ne djeluju mi tko da ulazu u sport. Koji si sport pratila? Nezgodna satnica, pratila sve naše (nisam spavala), gimnastiku, skokove u vodu, atletiku normalno. Plivanje sam totalno propustila, šteta.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:43 |
|
|
teranova je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Da Ivana je ogromno razocarenje tko i basket 3 na 3.
Ja za hrvatsku sam mislio Nece vise od 2 medalje, ne djeluju mi tko da ulazu u sport.
Koji si sport pratila? Nezgodna satnica, pratila sve naše (nisam spavala), gimnastiku, skokove u vodu, atletiku normalno. Plivanje sam totalno propustila, šteta. A kada su bili direktni prijenosi, vjerojatno ujutro ne znam da sam ijedan ispratio. Atletika mi je najbolji sport na olimpijadi. Odlicni ste bili u vaterpolu.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 09 kol 2021, 23:44 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Nezgodna satnica, pratila sve naše (nisam spavala), gimnastiku, skokove u vodu, atletiku normalno. Plivanje sam totalno propustila, šteta.
A kada su bili direktni prijenosi, vjerojatno ujutro ne znam da sam ijedan ispratio. Atletika mi je najbolji sport na olimpijadi. Odlicni ste bili u vaterpolu. Noću sve, osim vaterpola. To je bilo jutro ili podne. Onu finalnu utakmicu nisam smela da gledam, izašla sam napolje.
|
|
Vrh |
|
 |
Bolox
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 13 kol 2021, 00:27 |
|
|
Srbija ima vise medalja od Indonezije najmnogoljudnije muslimanske zemlje. Poenta Srbi su sportska velesila, a muslimani generalno teski antitalenti, jedino im ide ucenje napamet vjerskih knjiga i samoubilacki napadi.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 13 kol 2021, 03:49 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Novak teško razočarenje, Ivana Španović takođe. Mogli smo imati još dve medalje.
Da Ivana je ogromno razocarenje tko i basket 3 na 3. Ja za hrvatsku sam mislio Nece vise od 2 medalje, ne djeluju mi tko da ulazu u sport. Koji si sport pratila? Hrvatska od svih zemalja EU najmanje ulaže u šport, u apsolutnom iznosu jedino Malta manje. Virojatno i na razinu Europe postotno najmanje. No veliki novac privlači i razne uhlibe i plodno je tlo za umišjene veličine da se guradu za znalce, poput nogometa. Ovako u športu ostajedu samo oni koji su zbilja zajubjeni u određeni šport. Jubav prima poslu koji činiš jamstvo je uspiha.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 13 kol 2021, 11:49 |
|
|
Hrvatska do sad na olimpijskim igrama nakon slobode i samostalnosti zlato-srebro-bronca - ukupno 14 13 14 41 Srbija (uključujući kao Jugoslavija i SiCG) 8 11 14 33 BiH 0
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Olimpijske igre Tokio 2021 chat, prijenosi, info, očekivanja. Postano: 13 kol 2021, 23:01 |
|
|
S time da su od tih srbijanskih odličja iz vrimena SRJ odnosno SCG
1996. - vaterpolsko srebro je i na crnogorski pogon
2000. - vaterpolsko zlato je i na crnogorski pogon 2000. - vaterpolska bronca je i na crnogorski pogon
2004. - vaterpolsko srebro je i na crnogorski pogon Premda, za bit pošćen, igrači jesu bili većinon iz Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|