HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 pro 2024, 20:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj
PostPostano: 09 kol 2021, 09:37 

Sokolić je napisao/la:
Odavna to oni smiradu.
Možedu nan stavit soli na rep. Možedu nas optužit za kontrarevolucionarno reakcionarno dilovanje protiv socijalizma i Jugoslavije i napad na lik i dilo druga Tita ''s pozicije hrvatskog nacionalizma''. I zbog poništavanja odluka Vojnog suda JNA.

Isprika zbog male nadopune.

Časni sude, kriv sam po vsih točkah obtužnice.

:smajl054

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 12:36 

Dva hrvatska kanadera gase požar kod Tomislavgrada
https://www.24sata.hr/news/dva-hrvatska ... ada-777867

"Uputili smo dva Canadaira u BiH kako bismo pomogli našim prijateljima i susjedima koji se bore s požarima već nekoliko dana. Vjerujem da će naši protupožarni avioni pomoći da se zaštiti kuće i imovina stanovnika tog područja. Hrvatska je sretna jer ima vrhunske pilote koji pomažu kad je to najpotrebnije", poručio je ministar obrane Mario Banožić.

Muslimana 21,42%

RH i Protektorat BiH 2022:
Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 15:12 

Trenutno je broj zaposlenih u RH 1,606 milijuna, što je za 0,38 posto više nego u isto vrijeme pretpandemijske 2019. godine. U odnosu pak na isti mjesec 2020. godine, rast je značajniji, točnije 3,36 posto.

U Hrvatskoj je samo rekordne 2008. bilo više zaposlenih!

Graditeljstvo i sezona pumpaju rast. Hrvatska je nakon 13 godina dostigla razine otprije financijske krize.

https://novac.zabranjeni.url/novac/aktualn ... h-15093651

:zastava_Hrvata

Muslimana 21,42%

Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:03 

Terase u Splitu su dupkom pune: traži se mjesto više, neki ugostitelji uvjetuju minimalnu potrošnju.
slika

Muslimana 21,42%

Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:22 

Srbi, Muslimani, Možemo i DP na aparatima

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:22 

Belski je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

Boli Srbe *** da se mlate se Hrvatima, i sa vama nas boli *** da se mlatimo, ne daj Boze do sranja da dodje, mi samo hocemo da konacno zavrsimo i sa vama i sa njima za sva vremena, svako na svoju stranu kao pre 1918.

S nami ste završili ... odnosno mi s vami.

Tu i tamo još niku graničnu crtu rišiti zbog promine toka nikih rik, ali stvar je rišena.

Samo mnogi od vaših to još ne moreju shvatiti.

Malo im dulje triba za sest'.

Mnogi od vasih ne mogu jos da shvate da Republika Srpska postoji i da ce postojati zauvek isto kao Srbija i Crna Gora, da je stvorena koliko i Hrvatska, vec razmisljaju o Banja Luci, Drini i ostalim cudima.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:37 

Tankosic je napisao/la:
Mnogi od vasih ne mogu jos da shvate da Republika Srpska postoji i da ce postojati zauvek isto kao Srbija i Crna Gora, da je stvorena koliko i Hrvatska, vec razmisljaju o Banja Luci, Drini i ostalim cudima.

Pretjeruješ. Vrlo je mali procent onih koji tako misle.

Mislim da je taj procent otprilike sličan procentu Srba koji vjeruju da će Knin opet biti glavni grad Krajine. I pamet im je slična.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:37 

Tankosic je napisao/la:

Mislim da je taj procent otprilike sličan procentu Srba koji vjeruju da će Knin opet biti glavni grad Krajine. I pamet im je slična.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 16:41 

Tankosic je napisao/la:
Belski je napisao/la:

S nami ste završili ... odnosno mi s vami.

Tu i tamo još niku graničnu crtu rišiti zbog promine toka nikih rik, ali stvar je rišena.

Samo mnogi od vaših to još ne moreju shvatiti.

Malo im dulje triba za sest'.

..jebe se nama za drinu i rs..sad smo naoružani i to je najvažnije...hrvatsko je jedini problem status hrvata u bih i sad je to i jedina preokupacija hrvatske vanjske politike..

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 17:33 

Bobovac je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

Da... Bivsi ministar odbrane, danas:
Citat:
"Dodik je fašista, Republika Srpska genocidna tvorevina, a oni se smeju uz ćevape i pivo"

“To ide iz zločinačke Republike Srpske koja je nastala na genocidu i zločinu, mislim da je to pucanj u prazno i da se tu neće ništa dogoditi. Mislim da Hrvatska ne sme sebi dopustiti da bude slučajan promatrač. Članica smo NATO-a i EU, imali smo sve pravne instrumente da to sprečimo. ..", rekao je između ostalog Kotromanović za zagrebačku N1 tv.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 17:49 

Tankosic je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Citat:
"Dodik je fašista, Republika Srpska genocidna tvorevina, a oni se smeju uz ćevape i pivo"

“To ide iz zločinačke Republike Srpske koja je nastala na genocidu i zločinu, mislim da je to pucanj u prazno i da se tu neće ništa dogoditi. Mislim da Hrvatska ne sme sebi dopustiti da bude slučajan promatrač. Članica smo NATO-a i EU, imali smo sve pravne instrumente da to sprečimo. ..", rekao je između ostalog Kotromanović za zagrebačku N1 tv.

Dobro da nisi naveo komentare Stipe Mesića.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 18:02 

Pa dobro ja nisam upucen u splacinarstvo u vasoj politici, ali da je bio Mesic ja ga ne bih citirao kao relevantnog jer je opste poznat batica, kao kod nas Draskovic (samo je Draskovic 100 puta gori).

Ipak je bivsi vojni ministar, koji iz svog zara poput Izetbegovica ide do koske, i da je "genocidna" i "fasisticka" i ond tako u krug recenicama, dakle sve sto moze ludom mozgu da padne na pamet je iskoristio, nije se stedeo sto se kaze.

To govori da i dalje nema osnovonog minimum-minimuma tolerancije prema Srbima tjs Republici Srpskoj koja je van Hrvatske.

A razlog za izjavu? Bosnjacka posla, pa ne moze tako brate, ne moze i da su srpska posla, a kamoli kada Bosnjaci (tjs Englezi) guraju klin namerno medju Srbima i Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2021, 18:07 

Tankosic je napisao/la:
Citat:

I što s time, pa nije ništa lagao , da li je rekao da to treba vojno riješiti ili pravnim putem? BTW ovo je još jedna tipična prekodrinska propaganda nekog polupismenog piskarala. jer te riječi su upotrebljene koje si ti citirao ali sasvim drukčijem redosljedu i kontekstu.

pogledaj original video izjave i reci što je Kotromanović lagao ili krivo izjavio

https://hr.n1info.com/video/kotromanovi ... -i-pivo-2/

Vrh

PostPostano: 10 kol 2021, 00:58 

Tankosic je napisao/la:

Srbi imadu pravo na svoj entitet u BiH. Nasta on na genocidu ili ne, nebitno.
"Zauvik" je samo Bog. Sve ostalo je prolazno.

Dodrinašenje u Hrvata je daleka prošlost. Nitko ne želi bit s tamošnjin Srbiman i Muslimaniman u istoj državi.
Banja Luka je ništor šta je daleko od svih hrvatskih razmatranja.
Premda je važni udil stanovnika Banje Luke pri činila hrvatska populacija, danas je to daleko ka' zakarpatska vrimena.
Banja Luka je toliko daleko iz hrvatskih primisli, da su čak i slova BL izbačena s hrvatskih registracijskih pločica. Tako nimaš slovnih oznaka na hrvatskin registracijama BG, KG, NS, NI i BL.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2021, 01:47 

Revenger HR je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

I što s time, pa nije ništa lagao , da li je rekao da to treba vojno riješiti ili pravnim putem? BTW ovo je još jedna tipična prekodrinska propaganda nekog polupismenog piskarala. jer te riječi su upotrebljene koje si ti citirao ali sasvim drukčijem redosljedu i kontekstu.

pogledaj original video izjave i reci što je Kotromanović lagao ili krivo izjavio

Njie me mrzelo zarad objektivnosti, odgledao sam, i nema stvari iz mog citata koje nije rekao, Dodik Fasista, Republika Srpska zlocinacka, zasnovana na genocidu, ne treba da kaze da treba vojno ili pravnim putem, treba samo da se napusi kurcine.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2021, 05:11 

Tankosic je napisao/la:

Njie me mrzelo zarad objektivnosti, odgledao sam, i nema stvari iz mog citata koje nije rekao, Dodik Fasista, Republika Srpska zlocinacka, zasnovana na genocidu, ne treba da kaze da treba vojno ili pravnim putem, treba samo da se napusi kurcine.

Čedo, smiri strasti! to je ipak general pobjedničke vojske koji vam je dao po pički!

Vrh

PostPostano: 10 kol 2021, 05:55 

Pa sta me onda demantujete kada kazem da upravo vasa javnost nije prihvatila legitimno postojanje Republiku Srpske, jer to sa sobom nosi i minimum minimuma postovanja te cinjenice, sta drugo da kazem o izjavi kojom okarakterise Srpsku na najpoganiji nacin, i to zato sto su im Bosnjaci podvalili.

Zamisli Srbija da krene da jede *** na racun ne Hrvatske, nego Hrvata u BiH, kako su im kantoni zlocinacki zasnovani na genocidu, kako im je HVO zlikovci, a Covic obican fasista i kako je pred Haskim tribunalom utvrdjeno da su agresori, zlocinci, i da imaju nad UZP zasnovane teritorije i prava nad njima, i to zato sto su na primer, Bosnjaci tjs njihovi mentori Srbima podvalili Srebrenicu.

Da uzmemo tako po istim osnovama legitimitea Haskog Mehanizma, koji, aj sto nijedan castan Srbin ne priznaje, nego ni Hrvat, ali sta nas boli ***, ako mozete vi, mozemo i mi nema veze koliko je dubizono licemerno, vec krenemo mi tako da se bahato razbacujemo pritiskajuci Hrvate u BiH koji su pri tom pod napadom sve vreme, a ne Hrvatsku.

Bas zato sto je General bi trebalo da ima vise obzira i postovanja prema kolegama protiv kojih se borio, ako bukvalno nista drugo, Ratka Mladica za 100 zivota ne biste mogli da cujete takve izjave ni u ratu, a ne u miru, a verujem ni od Ante Gotovine.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2021, 08:54 

Tankosic je napisao/la:
Pa sta me onda demantujete kada kazem da upravo vasa javnost nije prihvatila legitimno postojanje Republiku Srpske, jer to sa sobom nosi i minimum minimuma postovanja te cinjenice, sta drugo da kazem o izjavi kojom okarakterise Srpsku na najpoganiji nacin, i to zato sto su im Bosnjaci podvalili.

Zamisli Srbija da krene da jede *** na racun ne Hrvatske, nego Hrvata u BiH, kako su im kantoni zlocinacki zasnovani na genocidu, kako im je HVO zlikovci, a Covic obican fasista i kako je pred Haskim tribunalom utvrdjeno da su agresori, zlocinci, i da imaju nad UZP zasnovane teritorije i prava nad njima, i to zato sto su na primer, Bosnjaci tjs njihovi mentori Srbima podvalili Srebrenicu.

Da uzmemo tako po istim osnovama legitimitea Haskog Mehanizma, koji, aj sto nijedan castan Srbin ne priznaje, nego ni Hrvat, ali sta nas boli ***, ako mozete vi, mozemo i mi nema veze koliko je dubizono licemerno, vec krenemo mi tako da se bahato razbacujemo pritiskajuci Hrvate u BiH koji su pri tom pod napadom sve vreme, a ne Hrvatsku.

Bas zato sto je General bi trebalo da ima vise obzira i postovanja prema kolegama protiv kojih se borio, ako bukvalno nista drugo, Ratka Mladica za 100 zivota ne biste mogli da cujete takve izjave ni u ratu, a ne u miru, a verujem ni od Ante Gotovine.

Ne postoje 3 istine, postoji samo jedna - a to je da su Srbi (90ih) usrali motku do kraja i da su Bosanski Islamisti eskalirali situaciju da nešto ušićare. I što se nas tiče (većine) Hrvata Herceg-Bosne, daleka vam Azijska kuća i jednim i drugim (imamo i mi pravo na mokre snove :zubati ).

Ali! to ne znači da Srbi ili Los Talibanosi nemaju pravo na svoju autonomiju, da odlučuju o svojoj sudbini i da se slobodno izdrkavaju i na Svetog Savu i profeta Reufa Sulejmanigića alZarkavija do sudnjeg dana.

Naravno, sve dok niste sigurnosna prijetnja susjedima i sve dok ne želite širit svoje turbo-smeće kulturu i blisko-istočna pravila igre na druge.
:zivili

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 03:21 

Tankosic je napisao/la:

UZP je izmišljena konstrukcija, izmišljena u hodu kad nisu mogli dokazati izravnu svezu optuženika i određenega dila. UZP je apsurdna optužba i ideološko-politički konstrukt izmišljen zbog toga jer tužiteljstvo nije raspolagalo konkretnim dokazima i činjenicama na osnovu kojih bi bilo moguće utvrdit pojedinačnu i individualnu krivnju optuženih dužnosnika. Ako je MKSBJ htia rabit tezu o UZP, sva tri navedena vida UZP u istoj ili većoj mjeri moga je i triba priminit i na civilna i vojna rukovodstva Bošnjaka u BiH. A nije.

Daklen, koncept UZP-a i inih izmišljenih pravila tijekom postojanja suda, odnosno pravila izmišljenih tijekom suđenja određenoj osobi (znači u trenutku razmatranega zločina te u trenutku podizanja optužnice to dilo uopće nije postojalo ka' pojam), ne priznajen.
Pa makar se radilo o Srbiji i Srpskoj. Ima drugih stvari koje kompromitiraju civilno i vojno vodstvo Srbije i Srpske te nedila pojedinaca iz vojske, policije, naoružanih civila i običnih civila. Te su stvari lako dokazive a inzistirati na UZP-u glupo je, promašeno i nebitno.

Ratko Mladić je ima prljavu jezičinu, bia je ciničan i osoran. Ako nan ne viruješ, imaš njegovih izjava dostupnih na YouTubeu, a snimljenih još iz doba ratovanja po Hrvatskoj i njegovih "oslobađanja" Zadra, Šibenika i Perućke brane. Vidia si njegovo mehansko ponašanje na Haaškom tribunalu.
Ekipi kojima je on bia zapovida u JNA još pri rata, kad se ništa nije moglo naslutit, osta je u gruben sićanju. Loša, teška narav.
Srbima je on heroj i bit će tako u budućnosti dok je svita i vika. Njihovo pravo, samo ajme ti ga onima kojima su onakva junaštva nušto čime ćedu se ponosit. Njima na dušu. Zapitaš se onda jesu li Srbima svi heroji u povisti bili takvi.

R. Srpska je legitimna tvorevina i nima tu spora; prikoviše je dobila teritorija s obzirom na stanje prid Dayton i uzevši činjenicu da nije kažnjena zbog etničkog čišćenja krajeva di su većina Hrvati i Muslimani. Ne zaboravimo: Srbi su prvi počeli. Velik je to krimen. Stoga, oduzimanje tih etnički očišćenih krajeva Srpskoj bila bi joj bila najboja kazna. Može niki Srbin dobit i milijun godina zatvora, očišćeno ozemlje ostaje Srpskoj te joj se takva "oslobodilačka" akcija isplatila. No, tako je kako je.

Ne volin kad se itkog etiketira fašističkom tvorevinom. No, Srpska ima jedan problem a koji se tiče međunarodnog prava i integriranja u međunarodnu zajednicu. Riši li to, možda joj čak priznadu i neovisnost.

Mora se priznati da Muslimani također dosta krše ta prava.

To su prava:
- prava na život, znači, ne smi bit ubijanja povratnika
- prava na pravičan sudski postupak, što znači da povratnici imadu ravnopravnu zaštitu prid sudon kad imadu probleme s napadima na njih i njihovu imovinu
- nepovredivost doma, ne smi nitko tirat ća povratnike ni razarat im domove
- zaštitu osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti, znači, ne šikanirat povratnike
- slobodu mišljenja i izražavanja misli, savjesti i vjeroispovijedi itd.
- razna gospodarska, socijalna i kulturna prava, kao što su pravo vlasništva, znači ne smi se dopustit otimačina i pljačka povratnika i njihove imovine
- poduzetničke i tržišne slobode,
- pravo na rad i iz područja rada, znači i povratnici imadu pravo dobit posal u državnoj službi, dakako srazmirno etničkom sastavu kraja di žividu
- itd., itd.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 05:57 

..mislite na autonomiju u okviru bih..!!?? zar je nemaju...sve izvan toga moje je mišljenje da bi izazvalo strahovite potrese u srcu europe...jedno ne triba zaboravit srbija nije rusija a i ona stenje zbog krima..i sumnjam da bi narod srbije prista na život pod sankcijama a sigurno je da rs nikad neće odvojit bez pristanka srbije...isto vridi i za hrvate..koliko se stenje i koliko je znoja samo oko izbornog zakona dok svaki pokušaj il srba il hrvata u tom procesu se doživljava kao razbijanje države bih i agresije i povećava status bošnjak..zaključak je sve može ali ne virujem u razbijanju postojeći državni granica..

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 09:32 

Sokolić je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

UZP je izmišljena konstrukcija, izmišljena u hodu kad nisu mogli dokazati izravnu svezu optuženika i određenega dila. UZP je apsurdna optužba i ideološko-politički konstrukt izmišljen zbog toga jer tužiteljstvo nije raspolagalo konkretnim dokazima i činjenicama na osnovu kojih bi bilo moguće utvrdit pojedinačnu i individualnu krivnju optuženih dužnosnika. Ako je MKSBJ htia rabit tezu o UZP, sva tri navedena vida UZP u istoj ili većoj mjeri moga je i triba priminit i na civilna i vojna rukovodstva Bošnjaka u BiH. A nije.

Daklen, koncept UZP-a i inih izmišljenih pravila tijekom postojanja suda, odnosno pravila izmišljenih tijekom suđenja određenoj osobi (znači u trenutku razmatranega zločina te u trenutku podizanja optužnice to dilo uopće nije postojalo ka' pojam), ne priznajen.
Pa makar se radilo o Srbiji i Srpskoj. Ima drugih stvari koje kompromitiraju civilno i vojno vodstvo Srbije i Srpske te nedila pojedinaca iz vojske, policije, naoružanih civila i običnih civila. Te su stvari lako dokazive a inzistirati na UZP-u glupo je, promašeno i nebitno.

Da I? genocid u jednoj opstini ne postoji, genocid bez plana i sistema ne postoji, genocid u kojoj ni jedno dete/zena/starac nije ubijen ne postoji, i tako dalje i tako dalje, to nista ne menja moju argumentaciju, UZP vam je presudjen, isto kao nama ovo sranje od strane tog propagandanog mehnizma, i?

Ako ce bilo ko sa vase strane da insistira na tome prema Srbima, onda kopa i Hrvatima u BiH raku sa istom pricom, a nemojte da mislite da ne moze da se uzvrati istom merom gde boli, kao sto sam naveo u primeru, vi se ponasate kao da nije moguce da Srbija pusti par takvih idiota da pricaju dan noc o Hrvatima BiH i njihihovom presudjenom UZP, isto tako ce pricati, Srbe su sistematski lazno procesuirali zbog opravdanja intervencije NATO pakta koja nije bila uperena protiv bilo koga drugog osim Srba, ali cak i takvi korumpirani do kraja bazirani na geopolitici, su morali svoje saveznike Hrvate u BiH da osude, e zamislite sta bi tek dobili, da im nisu bili saveznice"

Hocete da se takmicite sa takvima? Izgubicete, imaju bolju pricu, gledano na istoriju na srednji-dugi rok, a ne ovo sto danas vidimo.

Sokolić je napisao/la:
Ratko Mladić je ima prljavu jezičinu, bia je ciničan i osoran. Ako nan ne viruješ, imaš njegovih izjava dostupnih na YouTubeu, a snimljenih još iz doba ratovanja po Hrvatskoj i njegovih "oslobađanja" Zadra, Šibenika i Perućke brane. Vidia si njegovo mehansko ponašanje na Haaškom tribunalu.
Ekipi kojima je on bia zapovida u JNA još pri rata, kad se ništa nije moglo naslutit, osta je u gruben sićanju. Loša, teška narav.
Srbima je on heroj i bit će tako u budućnosti dok je svita i vika. Njihovo pravo, samo ajme ti ga onima kojima su onakva junaštva nušto čime ćedu se ponosit. Njima na dušu. Zapitaš se onda jesu li Srbima svi heroji u povisti bili takvi.

Opet nebitno, ne pricas o onome o cemu sam ga ja pomenuo, vec o njegovoj naravi.

Ja sam jako precizan dok ti lelujas u mom postu, Ratko Mladic nikada narod kao narod Hrvatski, a ni Hrvatsku nije nazivao pogrdnim imenima, mozda je Ustase, mozda je vasu vojsku, ali nikada ono sto sam ja precizno napisao u postu, a ova dileja to radi u miru 25 godina posle, i to pazi sad, zato sto su Bosnjaci nesto uradili.

Sokolić je napisao/la:
R. Srpska je legitimna tvorevina i nima tu spora; prikoviše je dobila teritorija s obzirom na stanje prid Dayton i uzevši činjenicu da nije kažnjena zbog etničkog čišćenja krajeva di su većina Hrvati i Muslimani. Ne zaboravimo: Srbi su prvi počeli. Velik je to krimen. Stoga, oduzimanje tih etnički očišćenih krajeva Srpskoj bila bi joj bila najboja kazna. Može niki Srbin dobit i milijun godina zatvora, očišćeno ozemlje ostaje Srpskoj te joj se takva "oslobodilačka" akcija isplatila. No, tako je kako je.

U Bosni Srbi su prvi poceli tako sto su prvi ubijani, kao stari svat na Bascarsiji, ili one zene u Sjenkovcu, tu nikada nema i nece bii 2 istine, ima samo cinjenica koga su prvi metci u Bosni pogodili, Srbe, vas, ili Muslimane.

Sve bi bio u pravu, da 500 hiljada Srba iz Federacije nije ocisceno(3 puta vise nego Muslimana u Srpskoj), da velike opstine iskljucivo srpske nisu ostale u Federaciji, o RSK da ne pricamo, dakle ako bi se bavili vracanjem ethnicki ociscenih Krajeva, mi bismo otisli na preko 60%.

Sokolić je napisao/la:
Ne volin kad se itkog etiketira fašističkom tvorevinom. No, Srpska ima jedan problem a koji se tiče međunarodnog prava i integriranja u međunarodnu zajednicu. Riši li to, možda joj čak priznadu i neovisnost.

Pa to sto je cela agresija NATO pakta i intervencija zatim okupacija celog prostora bazirano na tome, i ne samo ta intervencija, nego svaka druga koju su uradili kasnije, je bazirana po istom principu, da zaustave novu Srebrenicu.

A to nece jos dugo trajati jer jednostavno ko god samo zagrebe Srebrenicu, sve mu je jasno, pa bio najveci Srbofob na svetu.
Sokolić je napisao/la:
Mora se priznati da Muslimani također dosta krše ta prava.

To su prava:
- prava na život, znači, ne smi bit ubijanja povratnika
- prava na pravičan sudski postupak, što znači da povratnici imadu ravnopravnu zaštitu prid sudon kad imadu probleme s napadima na njih i njihovu imovinu
- nepovredivost doma, ne smi nitko tirat ća povratnike ni razarat im domove
- zaštitu osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti, znači, ne šikanirat povratnike
- slobodu mišljenja i izražavanja misli, savjesti i vjeroispovijedi itd.
- razna gospodarska, socijalna i kulturna prava, kao što su pravo vlasništva, znači ne smi se dopustit otimačina i pljačka povratnika i njihove imovine
- poduzetničke i tržišne slobode,
- pravo na rad i iz područja rada, znači i povratnici imadu pravo dobit posal u državnoj službi, dakako srazmirno etničkom sastavu kraja di žividu
- itd., itd.

Ja isto nikada ne bih voleo nekome drugome da uskratim prava, zato me izmedju ostalog i zivcira to etiketiranje, kao da je neka ilegalna tvorevina u pitanju, a ne nesto na cemu su i Alija ali i Tudjman stavili potpis, isto onoliko koliko je Milosevic stavio potpis na Hrvatsku drzavnost, ili nezavisnost BiH od Jugoslavije.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 09:42 

laganini je napisao/la:
..mislite na autonomiju u okviru bih..!!?? zar je nemaju...sve izvan toga moje je mišljenje da bi izazvalo strahovite potrese u srcu europe...jedno ne triba zaboravit srbija nije rusija a i ona stenje zbog krima..i sumnjam da bi narod srbije prista na život pod sankcijama a sigurno je da rs nikad neće odvojit bez pristanka srbije...isto vridi i za hrvate..koliko se stenje i koliko je znoja samo oko izbornog zakona dok svaki pokušaj il srba il hrvata u tom procesu se doživljava kao razbijanje države bih i agresije i povećava status bošnjak..zaključak je sve može ali ne virujem u razbijanju postojeći državni granica..

Mislis narod koji je 4 godine u Beogradu trpao najzesce sankcije u istoriji do tada zbog brace preko Drine, danas kada je mnogo jaca svest, kada svi znaju za Srpsku za razliku od tada, ne bi mogli da izdrze 1000 puta lakse sancije, sobzirom da bi Kina zajedno sa Rusijom sve pokrila sto bi nam Ameri uveli, ida nemaju vise moc da uvedu onakve sankcije ikada, pa ako im se pravi Belorusija od Srbije i Srpske na Balkanu, be my guess.

Koliko bi Zagreb trpeo svoje da su bili u nasoj kozi?

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 10:50 

Tankosic je napisao/la:
Mislis narod koji je 4 godine u Beogradu trpao najzesce sankcije u istoriji do tada zbog brace preko Drine, danas kada je mnogo jaca svest, kada svi znaju za Srpsku za razliku od tada, ne bi mogli da izdrze 1000 puta lakse sancije, sobzirom da bi Kina zajedno sa Rusijom sve pokrila sto bi nam Ameri uveli, ida nemaju vise moc da uvedu onakve sankcije ikada, pa ako im se pravi Belorusija od Srbije i Srpske na Balkanu, be my guess.

Izvoz Srbije u EU čini preko 60% ukupnog izvoza i ti kažeš da bi Rusija i Kina u koje zajedno izvozite oko 6% ukupnog izvoza preuzele to sve ? Investicije iz zemalja EU i SAD čine također preko 70% ukupnih investicija ( Kina 8,9%)

slika

https://cegit.org/2021/06/strane-direkt ... ise-ulaze/

A nama nisu ni trebale sankcije jer je Hrvatska imala veće štete od ugrožene nenaoružane nacionalne manjine i njene matične države nego Srbija od sankcija , direktna materijalna šteta se procjenjuje na preko 37 M€, a indirekna na preko 60M€ što je ukupni BDP od 1992 do 1995.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 13:10 

Tankosic je napisao/la:

Izvoz Srbije u EU čini preko 60% ukupnog izvoza i ti kažeš da bi Rusija i Kina u koje zajedno izvozite oko 6% ukupnog izvoza preuzele to sve ? Investicije iz zemalja EU i SAD čine također preko 70% ukupnih investicija ( Kina 8,9%)

slika

A nama nisu ni trebale sankcije jer je Hrvatska imala veće štete od ugrožene nenaoružane nacionalne manjine i njene matične države nego Srbija od sankcija , direktna materijalna šteta se procjenjuje na preko 37 M€, a indirekna na preko 60M€ što je ukupni BDP od 1992 do 1995.

Poserem se na Radio Free Europe, Institute of European Affairs, njihova istraživanja, te američku "pomoć".

Vrh

PostPostano: 11 kol 2021, 15:07 

Tankosic je napisao/la:

slika

Pricas o narodu koji bi u tim desavanjima, izasao na ulice da proslavi slobodu, jer to bi bila SLOBODA za nas, sto smo zavrsili i sa EU, NATO, i ovakvim organizacijama u nasoj zemlji, za nas bi to znacilo da je dosla sloboda, ali ko ce tebi to objasniti, mi nismo Hrvati druze.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Novdan, Patriota, Salivator, Tomba17 i 56 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: