|
|
Stranica: 114/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2021, 19:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Tužno je da istinskih nemačkih patriota ima 12 %, verovatno im još voda nje došla do grla .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2021, 19:57 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 935 Lokacija: Mostar.......nekad
|
storarare je napisao/la: Tužno je da istinskih nemačkih patriota ima 12 %, verovatno im još voda nje došla do grla . Koji su to 12% patriota? Misliš na AfD?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 23 lip 2021, 11:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Da na njih mislim , ali se nadam da će se nekad probuditi i desno krilo cdu-a
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 23 lip 2021, 14:38 |
|
|
storarare je napisao/la: Tužno je da istinskih nemačkih patriota ima 12 %, verovatno im još voda nje došla do grla . jest odavno, ali Njemci su narod koji je podosta degenerirao i mazohistički mrzi sebe i na kolektivnoj i na individualnoj razini. ispranog mozga kompleksom krivnje, dali su im mazohizam kao "lijek" i oni se njime opijaju do daske.. a i na biološkoj razini su skroz propali. kad god dođem gore ne mogu se načudit da su tim ljudima djedovi 4 godine ruskog fronta izdržali. to izgleda ko, paradoskalno, untermensch
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 23 lip 2021, 14:49 |
|
|
Dokaz da toksična ideologija može uništiti svaki narod. I da dobra vlast može jako podići obične ljude da ne budu demoralizirani nego korisni dio društva.
Ljevičarenje je broj jedan problem Zapada.
Ekstremna ljevica u politici, medijima, obrazovanju, kulturi podriva svako društvo i uništava ga iznutra.
Ljevičari mi se gade kao i ISIL-ovci.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 17:00 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Dokaz da toksična ideologija može uništiti svaki narod. I da dobra vlast može jako podići obične ljude da ne budu demoralizirani nego korisni dio društva.
Ljevičarenje je broj jedan problem Zapada.
Ekstremna ljevica u politici, medijima, obrazovanju, kulturi podriva svako društvo i uništava ga iznutra.
Ljevičari mi se gade kao i ISIL-ovci. Sve mi to znamo gdje je problem. Ali kako riješiti problem ljevice, jer inače u suprotnom ne gine nam rat u europi između došljaka i domicilnog stanovništva. Moje je predviđanje da će puknuti kada se demografska struktura pomjeri na stranu muslimana i slijedi nam libanonski scenarij u Europi.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 20:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 20:30 |
|
|
Citat: Muškarac u njemačkom Würzburgu ljude napao nožem: Tri osobe su ubijene, deset ozlijeđenih Napadač je upucan u nogu, a na ulicama je sve puno vozila hitne pomoći i policije https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... h-15083630Pa neka im i dalje raste popularnost zelenima.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 20:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Allah uakbar, tekbir.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 21:07 |
|
|
Da evo i ja čitam, PRESTRAŠNO svaka čast ovom liku koji mu se suprotstavio i nekom spasio život zadržavajući ga na taj način. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... om-1108441
Privitak/ci: |
Screenshot 2021-06-25 at 21-03-37 Drama u Njemačkoj nožem nasrnuo na prolaznike, troje ljudi je ubio, šestoro ozlijedio Pol[...].png [ 19.34 KiB | Pogledano 2711 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 21:57 |
|
|
iprodano je napisao/la: Sve mi to znamo gdje je problem. Ali kako riješiti problem ljevice, jer inače u suprotnom ne gine nam rat u europi između došljaka i domicilnog stanovništva.
Moje je predviđanje da će puknuti kada se demografska struktura pomjeri na stranu muslimana i slijedi nam libanonski scenarij u Europi.
Neće iti rata jer su domicilni izumiruća i submisivna populacija koja će se pokoriti novim gospodarima i u miru izumrijeti, a par budnžija će isto tako u miru iseliti. Za rat su potrebne dvije agresivne strane, kad si kao Česi 1939. nema rata.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 lip 2021, 23:29 |
|
|
Brane je napisao/la: Da evo i ja čitam, PRESTRAŠNO svaka čast ovom liku koji mu se suprotstavio i nekom spasio život zadržavajući ga na taj način. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... om-1108441Zašto prestrašno, glasovali su za bolesnike na izborima. Dobili su što su tražili, i biti će toga sve više. Dakle, sve je ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 00:05 |
|
|
Pokušavam zamislit da me ovaj ljudski otpad pokuša napast ovako bolesno nekoordiniran. Mislim da bi ga skupljali špatulicom sa poda. U modernoj i naprednijoj Njemačkoj ovakav ubije troje. Tugica
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 07:42 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Pokušavam zamislit da me ovaj ljudski otpad pokuša napast ovako bolesno nekoordiniran. Mislim da bi ga skupljali špatulicom sa poda. U modernoj i naprednijoj Njemačkoj ovakav ubije troje. Tugica Ne izađe svako na ulicu očekujući oštricu u stomak. Prva žrtva mu je bila žena... Junačina ljuta. Inače, i pre pet godina u istom gradiću Avganistanac je sa sekirom ušao u autobus da malo secka nevernike.
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 07:43 |
|
|
divizija je napisao/la: iprodano je napisao/la: Sve mi to znamo gdje je problem. Ali kako riješiti problem ljevice, jer inače u suprotnom ne gine nam rat u europi između došljaka i domicilnog stanovništva.
Moje je predviđanje da će puknuti kada se demografska struktura pomjeri na stranu muslimana i slijedi nam libanonski scenarij u Europi.
Neće iti rata jer su domicilni izumiruća i submisivna populacija koja će se pokoriti novim gospodarima i u miru izumrijeti, a par budnžija će isto tako u miru iseliti. Za rat su potrebne dvije agresivne strane, kad si kao Česi 1939. nema rata. Vjerujem da hoće, jer mora postojati barem manji dio domicilne populacije koja će im se suprotstaviti. Ali to naravno ne znači da će biti uspješno. Prve naznake toga su ona pisma francuskih generala i časnika, što nam govori da se nešto priprema za preuzimanje vlasti kada političari zakažu i zemlja padne u kaos. Ali to možda mi ne doživimo za našeg života, još je rano.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 08:12 |
|
|
iprodano je napisao/la: divizija je napisao/la: Neće iti rata jer su domicilni izumiruća i submisivna populacija koja će se pokoriti novim gospodarima i u miru izumrijeti, a par budnžija će isto tako u miru iseliti. Za rat su potrebne dvije agresivne strane, kad si kao Česi 1939. nema rata.
Vjerujem da hoće, jer mora postojati barem manji dio domicilne populacije koja će im se suprotstaviti. Ali to naravno ne znači da će biti uspješno. Prve naznake toga su ona pisma francuskih generala i časnika, što nam govori da se nešto priprema za preuzimanje vlasti kada političari zakažu i zemlja padne u kaos. Ali to možda mi ne doživimo za našeg života, još je rano. Francuska je već u *** do brade. Ako čekaju haos da nešto menjaju, vrlo je moguće da iz tog džaka izvuku stojka.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 10:28 |
|
|
Somalijac. Nisam znao da je nova riječ za musliman = psihički bolesnik. Ali ima logike svakako. Samo jednom da se prijavio na razgovor sa psihologom da može taj papir poslati kao argument za azil i dozvolu boravka će koristiti za ispiranje glave narodu. Eto jebi ga događa se, tip je mentalni bolesnik.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 10:55 |
|
|
BBC je napisao/la: . Nisam znao da je nova riječ za musliman = psihički bolesnik. Ali ima logike svakako.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39458 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sarajevsko Oslobođenje: Poznato ko je muškarac koji je nožem usmrtio 3 osobe: Psihički bolesnik koji je nedavno izašao sa bolničkog liječenja.
Evo i sami Muslimani počeli koristiti politički korektan naziv za sebe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bolox
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 17:27 |
|
|
Jos jedno kulturno obogacivanje kod ludih svaba. U Dojclandu i na Zapadu generalno nista novo.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 17:41 |
|
|
Kod pocinitelja u stanu pronasli ISIL materijale, ali vec su ga mediji proglasili "psihijatrijskim slucajem".
Nisam siguran zele li nam reci da je on bolestan ili da je islam bolest psihicke prirode, evo ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 20:35 |
|
|
Ovog šehida treba sahraniti u Potočarima i dodati na spisak genocidisanih. Citat: Ubio troje ljudi, ranio šestero: Prilikom napada vikao "Alahu Akbar" i "džihad" VIJESTI lip 26, 2021 Foto: Reuters
Počinitelj, 24-godišnji državljanin Somalije u nekoliko se navrata nalazio na psihijatrijskom liječenju te je u posljednje vrijeme, kako je rečeno, pokazivao "agresivno ponašanje".
U stanu Somalijca koji je u petak u središtu Würzburga ubio tri te ranio šest osoba pronađeni su materijali s porukama mržnje, a prilikom napada je vikao "Alahu Akbar" i "džihad", priopćeno je u subotu na konferenciji za tisak u Würzburgu, prenosi Hina.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 20:39 |
|
|
Došla Bosna Nemcima na vrata. Pojma oni nemaju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 20:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovog šehida treba sahraniti u Potočarima i dodati na spisak genocidisanih. Citat: Ubio troje ljudi, ranio šestero: Prilikom napada vikao "Alahu Akbar" i "džihad" VIJESTI lip 26, 2021 Foto: Reuters
Počinitelj, 24-godišnji državljanin Somalije u nekoliko se navrata nalazio na psihijatrijskom liječenju te je u posljednje vrijeme, kako je rečeno, pokazivao "agresivno ponašanje".
U stanu Somalijca koji je u petak u središtu Würzburga ubio tri te ranio šest osoba pronađeni su materijali s porukama mržnje, a prilikom napada je vikao "Alahu Akbar" i "džihad", priopćeno je u subotu na konferenciji za tisak u Würzburgu, prenosi Hina. Sad neka nam neki agnostik objasni da je džihad u stvari unutarnja borba sa samim sobom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 26 lip 2021, 23:10 |
|
|
Brane je napisao/la: Da evo i ja čitam, PRESTRAŠNO svaka čast ovom liku koji mu se suprotstavio i nekom spasio život zadržavajući ga na taj način. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... om-1108441strašno. neonacisti love afrikance po ulicama njemačke, nadam se da je somalijac dobro i da nije istraumatiziran.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|