|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 112 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 06 lis 2020, 21:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne kontam što Džonijevog pokojnog oca i obitelj i s majčine i očeve strane srpska wikipedia stavlja u Srbe, kad su likovi Hrvati. Za njega me ne zanima, jer je inat efendija a i koncept nacionalnosti mu je odbojan, što u naravi i prihvaćam.
Ali ninski Štulići su stoljećima Hrvati katolici, kao i obitelj s majčine strane. Uvijek sam prije kontao da mu majka nije Srpkinja, ali je umrla prošle godine i smrtovnica je po standardima RKC, a i njena obitelj je starosjedilačka ninska.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 06 lis 2020, 21:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7342 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
lider30 je napisao/la: Ne kontam što Džonijevog pokojnog oca i obitelj i s majčine i očeve strane srpska wikipedia stavlja u Srbe, kad su likovi Hrvati. Za njega me ne zanima, jer je inat efendija a i koncept nacionalnosti mu je odbojan, što u naravi i prihvaćam.
Ali ninski Štulići su stoljećima Hrvati katolici, kao i obitelj s majčine strane. Uvijek sam prije kontao da mu majka nije Srpkinja, ali je umrla prošle godine i smrtovnica je po standardima RKC, a i njena obitelj je starosjedilačka ninska. Zašto te to čudi? Pa za njih su i Ivan Gundulić,i Ruđer Bošković,i Ivo Andrić Srbi,odnosno pripadnici srpske nacije...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 07 lis 2020, 04:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 07 lis 2020, 05:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76057 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bezimeni12 je napisao/la: Smijesno je na temelju jedne ili dvije provokativne izjave, od covjeka kojemu je rusenje Jugoslavije unistilo potencijal glazbene karijere, dodjeljivati nekome etnicku pripadnost. Jedino ako on to na srpskoj Wikipediji sam ne pise, sto me ne bi cudilo, da njegov ego i narcizam zeli iskonstruirati kontroverzu slicnu Andricu, da se toboze svi "grebu da ga sebi uzmu". Ja ne znam koji je on sebi umislio da je ***, da je nekakav jugoslavenski Kurt Cobain. Grupa mu se probila sa par catchy pjesama, a probili su se uglavnom jer su pomakli granice provokacije tada u Jugoslaviji. Shock value.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 07 lis 2020, 07:27 |
|
|
Azra je u svoje vrijeme bila više od Nirvane, a Johnny je bio više od Kurt Cobaina.
Osobno sam u srednjoj imao veliku bilježnicu debelih korica sa ručno ispisanim stihovima svih Azrinih pjesama, preko 100 pjesama. A tada nije bilo odakle prepisati tekst nego sve napisano vraćanjem kazeta unazad i puštanjem opet dok ne skontaš što kaže.
Sad mi je smiješno kad se sjetim, ali onda je Johnny imao ogroman utjecaj.
Tu je bilo bar 50 catchy pjesama. Kakva Nirvana, Azra je izdavala dvostruki, pa trostruki i onda četverostruki album. Ljudi odsviraju Zadovoljštinu preko 50 pjesama, skoro svaka kultna i dan danas.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 06 kol 2021, 14:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25611 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Branimir Štulić traži od Croatia Recordsa da mu isplati dug. Riječ je o milijardu eura. https://www.dnevnik.ba/vijesti/branimir ... Et_AxgddeM
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 06 kol 2021, 14:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad god se javiš na temi o nekoj osobi mislim preminuo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Štule
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 kol 2021, 18:59 |
|
|
Ekskluzivno, iz Nina u mladim danima
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 kol 2021, 19:07 |
|
|
Fela Kuti je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Azra, Parni valjak, Haustor, Aerodrom, Film... nego ko je onaj drugi s lijeva sa sesirom? Znam lik al ne znam ime. Nije Mlinarec?
Jeben je Zagreb nekad bio grad...
Ja bih ih sve prodao za Paket Aranžman, jedan-jedini album Šarla Akrobata, prva dva albuma EKV, Partibrejkerse, Disciplinu Kitčme, Električni Orgazam… (Možda bi Haustor sačuvao ili prodao malo skuplje). Ovo je moje (jako) subjektivno mišljenje i ne želim ulaziti rat koji ću izgubiti... Ali, jeben je Beograd nekad bio grad! ..imam sve tre albume..šarlo mi je bio najdraži band ex-yu..
|
|
Vrh |
|
|
Štule
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 kol 2021, 19:10 |
|
|
laganini je napisao/la: Fela Kuti je napisao/la: Ja bih ih sve prodao za Paket Aranžman, jedan-jedini album Šarla Akrobata, prva dva albuma EKV, Partibrejkerse, Disciplinu Kitčme, Električni Orgazam… (Možda bi Haustor sačuvao ili prodao malo skuplje). Ovo je moje (jako) subjektivno mišljenje i ne želim ulaziti rat koji ću izgubiti... Ali, jeben je Beograd nekad bio grad! ..imam sve tre albume..šarlo mi je bio najdraži band ex-yu..
Privitak/ci: |
PA.jpg [ 206.05 KiB | Pogledano 2152 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 kol 2021, 19:21 |
|
|
Ima li itko ovdje mlađi od 45.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 kol 2021, 19:34 |
|
|
Štule je napisao/la: laganini je napisao/la: ..imam sve tre albume..šarlo mi je bio najdraži band ex-yu.. ...prva četri azre prva četri čorbe prva dva parafa i pankrta buldožer prva tri..orgazam prva tri..film prva četri il pet...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|