|
|
Stranica: 13/16.
|
[ 384 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 18:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Predsjednica udruge majki Srebrenica: Šokirana sam viješću o optužnicama protiv hrvatskih generala
https://narod.hr/svijet/predsjednica-ud ... h-generalaDobro je. Majke Srebrenice su uz nas. Munira se oglasila. Dobro smo se izvukli. Konstantno sa lažnim naslovima manipuliraju da zarade od klikova. Taj naslov nije poanta šta je Munira rekla. Njoj je krivo što se gubi vrijeme da se četnici i ustaše u Varti ne sude.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 18:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
De banirajte par džamijaša. Kvare diskusiju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 18:30 |
|
|
BBC je napisao/la: De banirajte par džamijaša. Kvare diskusiju. 100% si u pravu... Par ih je totalno zatrovalo forum sa takijanjem... Naročito onaj Hofer, čudno je kako nije odmah odletio...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 19:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6975 Lokacija: Izvan sebe
|
HusoBaznijek je napisao/la: daramo je napisao/la: Samo naprijed džamijašu, nemoj propustiti tu džumu, šteta bi bila da opet ne izaberete zlatnog ljiljana Sejdu, i nama je zlata vrijedan.
Šteta bi bila da moramo prestati razvaljivati BiH radi vašeg bahaćenja po džamijama. Jebo te džuma, kakve veze ima džuma i sa čim. Majoriziramo vas jer bi u protivnom izabrali toksičnog Čovića. Drugim riječima činimo vama i nama uslugu. Nemate nikakvog prava nama ne zatrazeno ciniti uslugu. To treba biti sankcionirano najmanje teskom robijom za one koji nam cine uslugu. Mi ako hocemo smijemo izabrati i onog vucica za hrvatskog clana predsjednistva, ako nam se cefne, a posebno Covica.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 20:04 |
|
|
|
Vaš član predsjedništva je Milanović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 20:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 20:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa napisao ti je Šarović. Pravna smicalica da se zatvori priča Bljeska u BiH a nastavi u RH, i ugasi. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 10 kol 2021, 20:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prolaznik
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 00:12 |
|
|
Citat: Niti jednu optužnicu pravosuđe RH još nije podiglo protiv zapovjednika muslimanske ABiH i izvršitelja zločina na terenu.
Iako se RH više puta obvezala pomoći BiH na euroatlantskom putu, a pomoć u rasvjetljavanju zločina koje korumpirano i ispolitizirano sudstvo BiH nije u stanju procesuirati sigurno spada u to. Izostavio sam Vinka Martinovića Štelu. Njemu su isto sudili. Babo, Tuta. Ima li još koji slučaj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 09:25 |
|
|
Zijo je napisao/la: daramo je napisao/la: Naravno da je pravno pitanje optužiti 14 zapovjednika za navodno gađanje miga HV-a civilne kuće u Gradišci. Naravno da je optuživanje po zapovjednoj odgovornosti cijelog vojnog vrha HV-a čisto pravno pitanje a ne političko. Svih 14 zapovjednika bili odgovorni za avijaciju.
Dobra takija, Musliman nam želi reći da su golo ništa u BiH i da se ništa ne pitaju, Srbi potpuno sami kontroliraju Tužiteljstvo BiH a nijedan muslimanski zapovjednik nije optužen.
To teško možeš prodati ovdje i našem perecu Lasici. Nisam ja Musliman. Ja sam Bošnjak. Biti musliman, to znači biti vjernik. To je završena priča koju vi ne prihvatate isključivo iz takijaških razloga. Ti si takijaš čim nazoveš nekog muslimanom iako znaš da se radi o Bošnjaku. Bošnjaka ne možeš istjerivati iz BiH, a muslimana možeš pozivajući se na turski period. Eto, to je tvoje takijanje. Nisam ja rekao da je ovaj slučaj pravno pitanje nego ministar Grubeša. Hej, takijašu… Vidiš lipo kako ti človik reče Musliman ... veliko početno slovo. On priznaje vašu posebnost. I tako ste se zvali va novih ustavih SFRJ i SRBiH od 1974. O onomu predi 1974. nima potribe besedati. Pa ste jednu večer (po islamskom kalendaru mnim kako biše 1414., ispravi me ako sam pogrišil slobodno) zaspali kot Muslimani, a va jutro se zbudili kot Bošnjaki. Slobodno ste to mogli preskočiti i postati ono ča nosite va srcu - Turki. To vas gre predi ili posli.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 10:13 |
|
|
|
Ako oni mogu da imaju svoj jezik koji nema veze sa Srpskim kako kazu, onda mi na Srpskom jeziku mozemo njih da zovemo Muslimanima, to nista cudno nije da se na 2 razlicita jezika jedan narod drugacije naziva, Poljaci zovu Talijane Vlachia, mi vas zovemo Muslimanima, a to Bosnjak je mozda na Bosnjackom jeziku naziv, na srpskom jeziku je Musliman, i bilo kakva kritika oko toga vredja moje pravo da pricam na srpskom jeziku i koristim termine iz srpskog jezika koji mi je maticni, Bosnjacki jezik ne govorim.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zijo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 11:22 |
|
|
Belski je napisao/la: Zijo je napisao/la: Nisam ja Musliman. Ja sam Bošnjak. Biti musliman, to znači biti vjernik. To je završena priča koju vi ne prihvatate isključivo iz takijaških razloga. Ti si takijaš čim nazoveš nekog muslimanom iako znaš da se radi o Bošnjaku. Bošnjaka ne možeš istjerivati iz BiH, a muslimana možeš pozivajući se na turski period. Eto, to je tvoje takijanje. Nisam ja rekao da je ovaj slučaj pravno pitanje nego ministar Grubeša. Hej, takijašu…
Vidiš lipo kako ti človik reče Musliman ... veliko početno slovo. On priznaje vašu posebnost. I tako ste se zvali va novih ustavih SFRJ i SRBiH od 1974. O onomu predi 1974. nima potribe besedati. Pa ste jednu večer (po islamskom kalendaru mnim kako biše 1414., ispravi me ako sam pogrišil slobodno) zaspali kot Muslimani, a va jutro se zbudili kot Bošnjaki. Slobodno ste to mogli preskočiti i postati ono ča nosite va srcu - Turki. To vas gre predi ili posli. Šta se tebe tiče tko smo mi i što smo? To je naša stvar. Vi ste u 19. stoljeću bili Bošnjaci katolici, pa ste najednom dolaskom Austrougarske postali Hrvati. I ovaj tvoj komentar je jedna skrivalica. Nisi ti iz Hrvatske, nego si …. Hoš da pogadjam?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zijo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:20 |
|
|
|
Plenković primio generale i svi se složili da je dobro što je dokumentacija ustupljena Hrvatskoj. Za slanje dokumentacije zaslužni kadrovi HDZ-a iz BiH. Srbi iz BiH kažu da su oštećeni. Bošnjaci ni luk jeli ni luk mirisali, ali iznapadani i izvrijedjani od obje strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:25 |
|
|
Muslimanka Jadranka radi posao za koji je placena. https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1906142Nekadašnja premijerka Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se povodom zahteva BiH za procesuiranje hrvatskih komandanata iz operacija "Bljesak". Ona je kritikovala predsednika Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine i delegata u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Dragana Čovića. "I šta o ovim zamolnicama iz BiH da se progone hrvatski generali veli domoljub i Dodikov jaran (Dragan) Čović, kog zove na Pelješki most kao skoro najzaslužnijeg čuvara evropskih vrednosti? Pozdrav iz Zagreba", napisala je Kosor na Tviteru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:26 |
|
|
|
Mogla bi se učlanit u DP
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:34 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Jadranka nikako da shvati kako je kadar HDZ-a upravo oslobodio osmunjicene zapovjednike iz VRO Bljesak, tako sto je slucaj prepustio pravosudju RH! Bez tog kadra, njima bi se sudilo u BiH!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:34 |
|
|
Zijo je napisao/la: Plenković primio generale i svi se složili da je dobro što je dokumentacija ustupljena Hrvatskoj. Za slanje dokumentacije zaslužni kadrovi HDZ-a iz BiH. Srbi iz BiH kažu da su oštećeni. Bošnjaci ni luk jeli ni luk mirisali, ali iznapadani i izvrijedjani od obje strane. Da, da, hinjski, bošnjački rekli bi. Tek se počelo, evo žetoni se otkrivaju, više se ni ovim podlim fratrima ne prešućuje. Arapi o sebi, Turci i Iranci pod sankcijama, ništa od zlatnih kašika. EU je blago rečeno nezainteresirana. Demografske brojčice nisu za bilo kakav optimizam. Ostaje Biden ali za maknut Ruse iz regije treba udobrovoljit Srbe a ne Bošnjake. Tako da će kako se čini BiH cijela tamo gdje ju je još Gavrilo Princip htio poslat. Uglavnom, ja da sam bošnjački vrh, zalijepio bih se za Hrvate, a ne im još prijetit političkim i praktičnim nestankom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44701 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zijo je napisao/la: Šta se tebe tiče tko smo mi i što smo? To je naša stvar. Vi ste u 19. stoljeću bili Bošnjaci katolici, pa ste najednom dolaskom Austrougarske postali Hrvati. I ovaj tvoj komentar je jedna skrivalica. Nisi ti iz Hrvatske, nego si …. Hoš da pogadjam?
Vaša stvar, za nas ste Muslimani. Vi ste u 19. st. do dolaska AU bili Turci da bi onda tek 1993. u Holiday Inu postali Bošnjaci.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28267 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
daramo je napisao/la: Zijo je napisao/la: Šta se tebe tiče tko smo mi i što smo? To je naša stvar. Vi ste u 19. stoljeću bili Bošnjaci katolici, pa ste najednom dolaskom Austrougarske postali Hrvati. I ovaj tvoj komentar je jedna skrivalica. Nisi ti iz Hrvatske, nego si …. Hoš da pogadjam?
Vaša stvar, za nas ste Muslimani. Vi ste u 19. st. do dolaska AU bili Turci da bi onda tek 1993. u Holiday Inu postali Bošnjaci. Ne možemo mi više pohvatati tko su i što su. Za turskog zemana Turci, onda za vrijeme AuG pitaj Boga što su bili, valjda Kallayevi Bošnjaci, pa onda Aleksandrovi Srbi muslimani, pa onda Antini Hrvati, pa onda Titovi Srbohrvati-muslimani, pa Muslimani, pa Bošnjaci, pa na zadnjem popisu se posvađali jesu li Bosnjaci ili Bosanci, ili Bosanci i Hercegovci... Dajte više, nek se dogovore sami sa sobom tko su i što su, a ne da nas zezaju. I još se ljute ako po njihovom mišljenju ne koristimo pravilno ime. Tko će se više snaći u svemu tomu. Sutra će opet biti nešto drugo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zijo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daramo je napisao/la: Vaša stvar, za nas ste Muslimani. Vi ste u 19. st. do dolaska AU bili Turci da bi onda tek 1993. u Holiday Inu postali Bošnjaci.
Ne možemo mi više pohvatati tko su i što su. Za turskog zemana Turci, onda za vrijeme AuG pitaj Boga što su bili, valjda Kallayevi Bošnjaci, pa onda Aleksandrovi Srbi muslimani, pa onda Antini Hrvati, pa onda Titovi Srbohrvati-muslimani, pa Muslimani, pa Bošnjaci, pa na zadnjem popisu se posvađali jesu li Bosnjaci ili Bosanci, ili Bosanci i Hercegovci... Dajte više, nek se dogovore sami sa sobom tko su i što su, a ne da nas zezaju. I još se ljute ako po njihovom mišljenju ne koristimo pravilno ime. Tko će se više snaći u svemu tomu. Sutra će opet biti nešto drugo. Mi smo Bošnjaci. Prije 1993. godine, srpski politički, intelektualni i vjerski establišment iz Beograda nam nije dozvoljavao da se zovemo Bošnjaci. Kome nije jasno da smo mi Bošnjaci, neka uzme podatke sa posljednjeg popisa 2013. godine. Mi smo Bošnjaci, čuvari Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina nije samo naša, nego je i domovina Hrvata i Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 14:58 |
|
|
Zijo je napisao/la: Mi smo Bošnjaci. Prije 1993. godine, srpski politički, intelektualni i vjerski establišment iz Beograda nam nije dozvoljavao da se zovemo Bošnjaci. Kome nije jasno da smo mi Bošnjaci, neka uzme podatke sa posljednjeg popisa 2013. godine. Mi smo Bošnjaci, čuvari Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina nije samo naša, nego je i domovina Hrvata i Srba. 1991 ste se mogli izjasnit kako hoćete. Mogli ste i prije ali 1991 kako god i izjasnili ste se Muslimanima. Baš vam Srbi to zabranjivali il ih bilo briga kako se vi nazivate. Za nas ćete uvijek bit ono što i jeste. Poturice Ja razumim da od stida i srama morate izmišljat nešto treće. Izmišljajte što hoćete i takijajte svoju djecu ali nas ne možete lagat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 15:00 |
|
|
|
Ma neka budu što hoće. Hrpa ih je sad Amerikanaca, Nijemaca... bilo bi ih i više da nije skup ispis iz državljanstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 15:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44701 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kako nitko nije branio preko tisuću ljudi u BiH da se izjasne Bošnjacima 1991. Uzmi ti podatke s popisa 1991. u kojem ćeš naći 1000 Bošnjaka i 2 milijuna Muslimana. To je toliko zadojeno propagandom da tu nikakve činjenice ne pomažu.
Je čuvari turskog utjecaja na Balkanu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 15:17 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako nitko nije branio preko tisuću ljudi u BiH da se izjasne Bošnjacima 1991. Uzmi ti podatke s popisa 1991. u kojem ćeš naći 1000 Bošnjaka i 2 milijuna Muslimana. To je toliko zadojeno propagandom da tu nikakve činjenice ne pomažu.
Je čuvari turskog utjecaja na Balkanu. Šta bi Ivan Franjo Jukić da je živ rekao na to?
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: BiH traži da Hrvatska procesuira zapovjednike Bljeska Postano: 12 kol 2021, 15:20 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HusoBaznijek je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako nitko nije branio preko tisuću ljudi u BiH da se izjasne Bošnjacima 1991. Uzmi ti podatke s popisa 1991. u kojem ćeš naći 1000 Bošnjaka i 2 milijuna Muslimana. To je toliko zadojeno propagandom da tu nikakve činjenice ne pomažu.
Je čuvari turskog utjecaja na Balkanu. Šta bi Ivan Franjo Jukić da je živ rekao na to? Rekao bi "Ponosni sam Hrvat iz Bosne", kao i svi ostali Jukici njegova roda. Malo o Jukicima i njihovom podrijetlu: https://actacroatica.com/hr/surname/Juki%C4%87/
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|