_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Amerikanci su glupani. Umjesto da za vladu ubiru poreze od naroda oni političarima davali plaću od sebe u gotovini. I sad kad su otišli misle da će se političari boriti za to sranje bez plaća.
Vidim da nitko nije spomenuo šta će biti sad sa Isilom u Afganistanu? Mogu li se tamo razmahati? Hoće li se talibani boriti protiv njih ili surađivati s njima? Za jug i istok koja su paštunska područja zemlje me ne čudi da su brzo pali u ruke talibana koji su praktički uvijek to držali. Više me čude središnji i posebice sjeverni dijelovi zemlje. Vjerojatno se afganistanska vlast ogadila tradicionalnim protivnicima talibana, a to su prije svega Tadžici, ali i malobrojniji Uzbeci i Hazari da su isti prihvatili talibane kao manje zlo, a talibani su im vjerojatno obećali da će biti manje represivni prema njima nego tijekom devedesetih. Malo je poznato, no sve do pojave talibana Tadžici udruženi sa Uzbecima, Hazarima i ostalima su diskriminirali i ugnjetavali najbrojnije Paštune koji su imali samo relativnu većinu. Dugo vremena je rat u Afganistanu zapravo većim dijelom bio međuetnički sukob Paštuna protiv svih ostalih. Međutim zbog gore navedenih razloga i nepaštuni su nakon nekog počeli pristupati talibanima. Naravno sa talibanima na čelu Paštuni će sad postati dominantni u Afganistanu.
I to su ti američki saveznici... za 25 godina ih Ameri nisu naučili šta je avion. Ovakvi bi bili i Bosanski Talibani da im nije bilo Srba i Jugoslavije.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
novovrijeme je napisao/la:
novem je napisao/la:
I to su ti američki saveznici... za 25 godina ih Ameri nisu naučili šta je avion. Ovakvi bi bili i Bosanski Talibani da im nije bilo Srba i Jugoslavije.
znam da sam negdje vidio tu scenu
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Htio si reć da nije bilo hrvata koji su ih doveli u red
Rusija je nakon pobjede Sirije i predsjednika Bashara VELESILA možda ne po nekom profinjenom stilu i tehnologiji, al rusi su uvijek imali tu ludu crtu. Jednostavno GRU-SVR su premrežili taj dio Svijeta dosta dobro, kad na to se doda ruska vojska niko nije toliko glup da se kači s njima. Pogotovo kad su lansirali nove satelite i prate sve živo iz orbite. Uostalom talibani još ne drže ništa tek su se vratili, pa im nije u cilju pokazat pravo lice, vidit ćemo kad prođe 2-3 mjeseca kako će se ponašat. Po meni je tu glavni igrač Pakistan i njihov ISI koji je stvaran i učio od britanskog MI6-a. USAF više puta naglašavo da su oni logistika mudža-talibana, na kraju i Osamu su našli u Pakistanu, to govori koliko su oni bahati da su ga imali muda skrivat kod sebe.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40398 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Sad Ameri tvrde da su Talibane naoružavali i obučavali Rusi. Nije mi jasno šta su ih obučavali, kako voziti tomosa? Naravno dodaj tu i malo Irana i eto opravdanja.
daramo je napisao/la:
Sad Ameri tvrde da su Talibane naoružavali i obučavali Rusi. Nije mi jasno šta su ih obučavali, kako voziti tomosa? Naravno dodaj tu i malo Irana i eto opravdanja.
Jedu *** Ameri ... onako zdušno.
Ruglo.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.