|
|
Stranica: 13/90.
|
[ 2239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ovdje si napravio prvu grešku, ne može rat biti gotov ako imamo i dalje na sceni srbočetničku genocidnu i velikohrvatsku politiku.
Ako rat nije gotov, onda znači da se nastavlja. A u ratu možete izgubiti i Trokut. To jedino ako Srbija i Hrvatska krenu u osvajačke ratove, ali i to možda. Koliko je to realno, ocijeni sam. Mi možemo samo poboljšati svoju situaciju, nikako obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:24 |
|
|
Baš fino kad muslimani jasno kažu da je BiH čista utopija.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:24 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10938 Lokacija: No Country for White Men
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako rat nije gotov, onda znači da se nastavlja. A u ratu možete izgubiti i Trokut.
Mi možemo samo poboljšati svoju situaciju, nikako obrnuto. Ovo je Alija rekao kad je odbio Lisabonski sporazum.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma to je samo izgovor da opravdaju svoje osvajačke ciljeve. Ali trebaju znati da se u sukobu može i izgubiti. Sad im je priča bili prisiljeni potpisati Dayton. Pa dragi muslimanci, bit ćete prisiljeni potpisati puno gore od Daytona ako budete zajebavali, pa se onda žalite Bidenu ili Erdoganu. Lažu ko Turčin i tu, nitko njih nije prisilio da potpišu. Ameri su Aliji poručili da može nastaviti rat ali da će oni prestati s zračnom podrškom i da se neće miješati ako intervenira vojska SR Jugoslavije. Tako bi oni i građansku ali da je SAD i Biden nametnu, da US marinci oslobađaju Srebrenicu i da im Ameri podčine kršćene kao nekada Turci. pa nije valjda da misliš da smo mi potpisom definitivno prihvatili rs. Nakon genocida, etničkog čišćenja, svega. Samo tako. Ma daj. Dayton za nas nije mirovni sporazum, to je sporazom o privremenom prekidu neprijateljstava, ništa više. Kad to uhavizate, onda će vam biti jasniji naši potezi.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:26 |
|
|
novem je napisao/la: Baš fino kad muslimani jasno kažu da je BiH čista utopija. Ovakva nakaradna BiH jeste utopija, ne može opstati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta Rasim Delić nije u Haagu presuđeni ratni zločinac?
To znamo mi dobro da vama žrtve nisu jednake, ako su muslimanske onda je zločin, ako su kršćanske onda su kolateralna šteta.
Znamo mi da vi ne stavljate znak jednakosti između svih žrtava u BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:29 |
|
|
Pa da, ne treba se držati ko pijan plota nešto što je zauvijek propalo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:30 |
|
|
novem je napisao/la: Baš fino kad muslimani jasno kažu da je BiH čista utopija. Koja se drzava, narod prosirio za 200% u zadnjih 100 godina? Mislim na svijet, u Europi u zadnjih 1000 godina nije bilo takvog slucaja. I to misle muslimani, bez prebijene, protiv susjeda koji su demografsko/gospodarsko/vojno 10x jaci. Utopija
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
mirusvijetu je napisao/la: daramo je napisao/la: Lažu ko Turčin i tu, nitko njih nije prisilio da potpišu. Ameri su Aliji poručili da može nastaviti rat ali da će oni prestati s zračnom podrškom i da se neće miješati ako intervenira vojska SR Jugoslavije.
Tako bi oni i građansku ali da je SAD i Biden nametnu, da US marinci oslobađaju Srebrenicu i da im Ameri podčine kršćene kao nekada Turci. pa nije valjda da misliš da smo mi potpisom definitivno prihvatili rs. Nakon genocida, etničkog čišćenja, svega. Samo tako. Ma daj. Dayton za nas nije mirovni sporazum, to je sporazom o privremenom prekidu neprijateljstava, ništa više. Kad to uhavizate, onda će vam biti jasniji naši potezi. Upravo tako. Ja to ovim svojim stalno ponavljam.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
|
|
HHerceg je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Mi možemo samo poboljšati svoju situaciju, nikako obrnuto.
Ovo je Alija rekao kad je odbio Lisabonski sporazum. S vama i genocidašima možemo jednom rukom. Što ne govori da smo mi jaki, već govori koliko ste vi slabi. Druga situacija bi bila da se Srbija i Hrvatska odluče (ponovo) na agresivne osvajačke ratove, ali i tad bi zatresao Balkan. A koliko je realno da to rade, ocijenite sami.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: pa nije valjda da misliš da smo mi potpisom definitivno prihvatili rs. Nakon genocida, etničkog čišćenja, svega. Samo tako. Ma daj. Dayton za nas nije mirovni sporazum, to je sporazom o privremenom prekidu neprijateljstava, ništa više. Kad to uhavizate, onda će vam biti jasniji naši potezi. Upravo tako. Ja to ovim svojim stalno ponavljam. Ma nije atomska fizika. Kao što ste vi taj sporazum shvatili kao prelaznu fazu do eventualnog prisajedinjenja maticama.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako rat nije gotov, onda znači da se nastavlja. A u ratu možete izgubiti i Trokut.
To jedino ako Srbija i Hrvatska krenu u osvajačke ratove, ali i to možda. Koliko je to realno, ocijeni sam. Mi možemo samo poboljšati svoju situaciju, nikako obrnuto. Samo naprijed pajdo.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10938 Lokacija: No Country for White Men
|
mirusvijetu je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ovo je Alija rekao kad je odbio Lisabonski sporazum. S vama i genocidašima možemo jednom rukom. Što ne govori da smo mi jaki, već govori koliko ste vi slabi. Druga situacija bi bila da se Srbija i Hrvatska odluče (ponovo) na agresivne osvajačke ratove, ali i tad bi zatresao Balkan. A koliko je realno da to rade, ocijenite sami. Šta čekate zadnjih 26 godina? Ljiljana još ni u Grudama a ni u Banja Luci.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
|
|
super je ovaj mirusvijetu. Napokon netko bez takije fino jasno i glasno kaže šta rade i misle i zašto. Lasice prijatelju, evo malo vidi šta i kako ti tvoje cvijeće radi. Ako nakon ovoga više ikad popušiš takiju nekog zelembaća onda si jednostavno debil.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: daramo je napisao/la: Lažu ko Turčin i tu, nitko njih nije prisilio da potpišu. Ameri su Aliji poručili da može nastaviti rat ali da će oni prestati s zračnom podrškom i da se neće miješati ako intervenira vojska SR Jugoslavije.
Tako bi oni i građansku ali da je SAD i Biden nametnu, da US marinci oslobađaju Srebrenicu i da im Ameri podčine kršćene kao nekada Turci. pa nije valjda da misliš da smo mi potpisom definitivno prihvatili rs. Nakon genocida, etničkog čišćenja, svega. Samo tako. Ma daj. Dayton za nas nije mirovni sporazum, to je sporazom o privremenom prekidu neprijateljstava, ništa više. Kad to uhavizate, onda će vam biti jasniji naši potezi. Znamo i to da potpis Muslimanu ne vrijedi ništa, vi ionako ne pripadate zapadnoj civilizaciji gdje je to svetinja. Glavni remutalački faktor i u BiH i na cijelom Balkanu. Samo je pitanje i vremena kad će MZ shvatiti da vaš potpis ne vrijedi ništa, onda vas neće niti tražiti da išta potpisujete.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta Rasim Delić nije u Haagu presuđeni ratni zločinac?
To znamo mi dobro da vama žrtve nisu jednake, ako su muslimanske onda je zločin, ako su kršćanske onda su kolateralna šteta.
Znamo mi da vi ne stavljate znak jednakosti između svih žrtava u BiH. Mislim, smiješno je o tome govoriti. O tome nema ni rasprave, možemo o drugim stvarima diskutovati ali ovo je off limits. Imate web stranicu Tribunala pa bujrum.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:36 |
|
|
Rasim Delić je službeno po Haagu ratni zločinac. Prvostupanjska presuda mu je postala važeća.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37905 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa da, oni će prestat tek kad im Trokut bude ugrožen nečim
Ne smije im se Trokut prepustit, što smo svi činili.
Ugrožen im je migrantima, iseljavanjem, zagađenjem, blokiranjem, lopovlukom, korupcijom...
Sad još to treba malo pojačat. Vrijeme je da Hrvati počnu o Zenici i Tuzli pričat jer tamo se događa priča drukčija od šeherske, ljudi hoće bit zapad a ne neka tampon zona između istoka i zapada. Talibaniji ostavit Sarajevo, i dosta im je.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ovo je Alija rekao kad je odbio Lisabonski sporazum. S vama i genocidašima možemo jednom rukom. Što ne govori da smo mi jaki, već govori koliko ste vi slabi. Druga situacija bi bila da se Srbija i Hrvatska odluče (ponovo) na agresivne osvajačke ratove, ali i tad bi zatresao Balkan. A koliko je realno da to rade, ocijenite sami. A Balkan je inače poznat kao mirno mjesto. Samo zato jer se tresao 20 puta, nema nikakvog razloga da se trese 21. put.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:42 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: daramo je napisao/la: Šta Rasim Delić nije u Haagu presuđeni ratni zločinac?
Znamo mi da vi ne stavljate znak jednakosti između svih žrtava u BiH. Mislim, smiješno je o tome govoriti. O tome nema ni rasprave, možemo o drugim stvarima diskutovati ali ovo je off limits. Imate web stranicu Tribunala pa bujrum. Takijašu ja te samo pitam je li načelnik general štaba tzv. Armije RBiH od strane haškog suda osuđen za ratne zločine? Naravno da nemamo šta razgovarati s onima koji prave razlike među žrtvama. O političkom Tribunalu koji sudi samo afričkim i balkanskim plemenima da ne govorim. I presude tog političkog suda uzimate kao sa švedskog stola.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:42 |
|
|
daramo je napisao/la: O defašizaciji i denacizaciji da govore oni koji zavnobih nazivaju retrogradnim.
I to govore oni koji slave Rasima Delića i njegove mudžahedine. I AVNOJ i ZAVNOBIH su retrogradni, samo su granice utvrđene na njihovim zasjedanjima svetinja.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:47 |
|
|
Meni je smjesno ovde a i na drugim temam citat samozavaravanje muslimana. Spomenuo sam vec na jednoj temi kako sam citao americkog vojnika koji je bio zaduzen za presluskavanje Talibana da se i oni samozavaravaju i medjusobno pricaju da kako je bila "uspjesna akcija" gdje in je poginulo 20ak i ranjena 2-3 americka vojnika. Tako i nasi Mujiguri se busaju u prsa kako "ce jednom rukom" ocistit Bosnu od kjafira i kako su jaci i kako samo mogu napredovat. Vi se trudite ovde objasnite da smo ekonomski, vojnicki i demografski jaci. Oni opet bez ijednog argumenta samo nastave "pobit cemo vas sve gotovi ste". Valjda im je taj argument koji ne spominju Allah ?!?
Nadam se samo da ce se vise to da dogodi dok sam ziv pa dokle vise cekat. Sta je Picke islamske ocete Siroki, Grude, Livno i Capljinu ??? Pa ajde vise jebemu mater sta se ceka ?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:49 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ovo je Alija rekao kad je odbio Lisabonski sporazum. S vama i genocidašima možemo jednom rukom. Što ne govori da smo mi jaki, već govori koliko ste vi slabi. Druga situacija bi bila da se Srbija i Hrvatska odluče (ponovo) na agresivne osvajačke ratove, ali i tad bi zatresao Balkan. A koliko je realno da to rade, ocijenite sami. Jednom rukom a da nama SAD veže ruke iza leđa, tako da. Kakav Balkan, to ti Bakir u objasnio da će izbiti rat u Sloveniji i Makedoniji ako on zatekbira, pa prijetio je on cijeloj Europi, ništa novog.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:50 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Meni je smjesno ovde a i na drugim temam citat samozavaravanje muslimana. Spomenuo sam vec na jednoj temi kako sam citao americkog vojnika koji je bio zaduzen za presluskavanje Talibana da se i oni samozavaravaju i medjusobno pricaju da kako je bila "uspjesna akcija" gdje in je poginulo 20ak i ranjena 2-3 americka vojnika. Tako i nasi Mujiguri se busaju u prsa kako "ce jednom rukom" ocistit Bosnu od kjafira i kako su jaci i kako samo mogu napredovat. Vi se trudite ovde objasnite da smo ekonomski, vojnicki i demografski jaci. Oni opet bez ijednog argumenta samo nastave "pobit cemo vas sve gotovi ste". Valjda im je taj argument koji ne spominju Allah ?!?
Nadam se samo da ce se vise to da dogodi dok sam ziv pa dokle vise cekat. Sta je Picke islamske ocete Siroki, Grude, Livno i Capljinu ??? Pa ajde vise jebemu mater sta se ceka ? Naravno da se neće dogoditi. Protekom vremena, sve su manje šanse za to.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 26 kol 2021, 09:57 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Meni je smjesno ovde a i na drugim temam citat samozavaravanje muslimana. Spomenuo sam vec na jednoj temi kako sam citao americkog vojnika koji je bio zaduzen za presluskavanje Talibana da se i oni samozavaravaju i medjusobno pricaju da kako je bila "uspjesna akcija" gdje in je poginulo 20ak i ranjena 2-3 americka vojnika. Tako i nasi Mujiguri se busaju u prsa kako "ce jednom rukom" ocistit Bosnu od kjafira i kako su jaci i kako samo mogu napredovat. Vi se trudite ovde objasnite da smo ekonomski, vojnicki i demografski jaci. Oni opet bez ijednog argumenta samo nastave "pobit cemo vas sve gotovi ste". Valjda im je taj argument koji ne spominju Allah ?!?
Nadam se samo da ce se vise to da dogodi dok sam ziv pa dokle vise cekat. Sta je Picke islamske ocete Siroki, Grude, Livno i Capljinu ??? Pa ajde vise jebemu mater sta se ceka ? Čitao sam i ja taj tekst, Amerikanac priča kako su ih rokali bombama koje se inače korište za bunkere i objekte i kako su bacali na Talibane bez milosti. Po 200 Talibana jedna bomba u istom trenu pretvori u pepeo a oni se deru da pobjeđuju. Takvi su naši talibani.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|