|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 18 svi 2021, 21:18 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Ovo sam odavno primetio i kanio se da otvorim Temu. Mislio sam da već ima ali na Pretraživaču nisam našao ništa slično... Dakle, kolege forumski Muslimani neštedimice časte jug svoje zemlje "komplimentima": - "usrani kamen" - "bedni katolibanski krš" - "*** kamenjar" - "šugavo golo stenje kamenjarskih Srba" - "gola beda kamenčuga iz kojih i gušteri beže" - "jadni kamenjar gde uz zmije živite" - "kršine u kojima i Đavo nogu slomi" - itd, itd... Ovo bi sve još i bilo OK kad oni ne bi tvrdili kako "vole svaku stopu ove zemlje", "poginuće za svaki metar", "ne daju nikom ni mrvicu jedine BiH", "BiH je voljena", "BiH je jedina", itd, itd... tolika silna Ljubav - a pljuvanje po jednom delu te svoje VOLJENE? Nekorektno! Ako toliko negativno vidiš i pljuješ po tom delu svoje teritorije - bolje se rešiti nje dajući joj nezavisnost ili je pripajajući drugome... šta će ti nešto što toliko mrziš i prezireš? Da ti "smrdi" ("usrano" i sl) i smeta? Recimo, ja kao Hercegovac/Crnogorac ne ljubim Vošu. Živeo sam tamo neko vreme i - izludeo bez ijednog brda. Prelazio posle nekoliko dana ovamo da ne šiznem i vraćao se samo da prespavam. Not my cup of tea. Ali ne bih nikada pričao za nju da je "usrana", "šugava", "smrdljiva", itd... volim svaki deo svoje zemlje - samo neke volim više! Kako vi ovo objašnjavate i zar i vama nije nelogično? P.S.: stavih pod "Psihologija" jer mislim da je u pitanju neki Psihološki uzrok/poriv...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 18 svi 2021, 21:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Za to ćemo ih kazniti pa im uzeti sve od kamena što imaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 svi 2021, 00:29 |
|
|
Možda ga mrze toliko jer su na njemu ljubljeni Turci gadno prolazili? Nesalomiva Crna Gora, krvavi Hercegovački ustanci, žestoki Dalmatinski uskoci... ostao kamen u lošem sećanju?
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 svi 2021, 00:34 |
|
|
Zaista ono Hercegovina u imenu drzave nekako smumlaju i zbrzaju samo da kazu radi reda, zulja ih opasno.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 svi 2021, 00:41 |
|
|
IvanIS je napisao/la: Zaista ono Hercegovina u imenu drzave nekako smumlaju i zbrzaju samo da kazu radi reda, zulja ih opasno. Znaju da tamo nisu omiljeni... A i ime "nacije" im je SAMO od Bosna... Đe je Hercegovina u "Bošnjak"?
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 svi 2021, 12:45 |
|
|
Mrze kamen a klanjaju se istom tom kamenu u Meki ?! Pa zar to nije apsurd. Slomiše se kroz diskusije da je njihova vjera prava da nema idolopoklonstva...itd.
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 svi 2021, 12:49 |
|
|
njima je mozak davno spržen .
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 12:46 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mrze kamen a klanjaju se istom tom kamenu u Meki ?! Pa zar to nije apsurd. Slomiše se kroz diskusije da je njihova vjera prava da nema idolopoklonstva...itd. E, al' to je DRUGI kamen... njihov... crni, ne sivi... Znači, oni to vide kao neku Negativnu mentalnu odliku: mirusvijetu je napisao/la: Kamenjarski humor, vau. mirusvijetu je napisao/la: Kamenjar, Šumska= Stanje svijesti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 12:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Meni zanimljivo mrze kamen a klanjaju se kamenu u Meki? Ali pak shvatljivo jer je njima ta religija pustinjskih Arapa koja počiva na štovanju kamena strana kao i sam kamenjar.
Ali dobro stran kamenjar, ali da bosanski Muslimani mrzi šumu to je već gadno stanje svijesti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 13:00 |
|
|
Mrze oni stanovnike kamenjara i šume.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 13:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pa gdje oni žive, u pustinji?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 13:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76541 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Njima treba pijesak.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 15:42 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kamenjar je sve do Posavine i Semberije. Iz Sarajeva, Zenice, Travnika,.. gledaju u kamenjar
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 21:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Stvar je jednostavna. Mrze svaki dio i grad gdje nema muslimana. Mrze jer nema muslimana, nije muslimansko.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 19 srp 2021, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24005 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ovo sam odavno primetio i kanio se da otvorim Temu. Mislio sam da već ima ali na Pretraživaču nisam našao ništa slično... Dakle, kolege forumski Muslimani neštedimice časte jug svoje zemlje "komplimentima": - "usrani kamen" - "bedni katolibanski krš" - "*** kamenjar" - "šugavo golo stenje kamenjarskih Srba" - "gola beda kamenčuga iz kojih i gušteri beže" - "jadni kamenjar gde uz zmije živite" - "kršine u kojima i Đavo nogu slomi" - itd, itd... Ovo bi sve još i bilo OK kad oni ne bi tvrdili kako "vole svaku stopu ove zemlje", "poginuće za svaki metar", "ne daju nikom ni mrvicu jedine BiH", "BiH je voljena", "BiH je jedina", itd, itd... tolika silna Ljubav - a pljuvanje po jednom delu te svoje VOLJENE? Nekorektno! Ako toliko negativno vidiš i pljuješ po tom delu svoje teritorije - bolje se rešiti nje dajući joj nezavisnost ili je pripajajući drugome... šta će ti nešto što toliko mrziš i prezireš? Da ti "smrdi" ("usrano" i sl) i smeta? Recimo, ja kao Hercegovac/Crnogorac ne ljubim Vošu. Živeo sam tamo neko vreme i - izludeo bez ijednog brda. Prelazio posle nekoliko dana ovamo da ne šiznem i vraćao se samo da prespavam. Not my cup of tea. Ali ne bih nikada pričao za nju da je "usrana", "šugava", "smrdljiva", itd... volim svaki deo svoje zemlje - samo neke volim više! Kako vi ovo objašnjavate i zar i vama nije nelogično? P.S.: stavih pod "Psihologija" jer mislim da je u pitanju neki Psihološki uzrok/poriv... A otkud si ti iz Hercegovine?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 23 srp 2021, 22:17 |
|
|
lider30 je napisao/la: A otkud si ti iz Hercegovine? Pa, Predak se zamerio nekim Turcima pa da spasi živu glavu prebegao iz Hercegovine koja je sad u CG u Hercegovinu koja je sad u RS. Prađed se tamo rodio, i đed i ćale. Ja, pak, malo severnije, u Bosni: rajvoSa. Ali računam se u Hercegovce i Crnogorce!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 01 kol 2021, 12:13 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Ima u grudama, dole ni poskoci ne idu Robi, razjasnio si mi jedno: Robbie MO je napisao/la: Njima treba pijesak. Zato onoliko nadiru u Ulcinj:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 26 kol 2021, 12:36 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Uvijek mi je fascinantno kako s neko ko je odrastao sa poskocima javlja kao glasnogovornik cijele Hrvatske. Prihvatam da vam je to matica, ali odvadite malo.
|
|
Vrh |
|
|
Prolaznik
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 26 kol 2021, 12:54 |
|
|
Koliko Hercegovaca živi u Srbiji?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 26 kol 2021, 13:44 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Koliko Hercegovaca živi u Srbiji? 70 % minimum cele populacije je poreklom iz CG i Hercegovine...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 26 kol 2021, 16:43 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Jednostavno ljubomorni su na uspeh tog "kamenjera" , pa hoće da isti obezvrede
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Goruća mržnja Muslimana prema kamenu Postano: 26 kol 2021, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59908 Lokacija: DAZP HQ
|
ikmandvaradtist je napisao/la: lider30 je napisao/la: A otkud si ti iz Hercegovine? Pa, Predak se zamerio nekim Turcima pa da spasi živu glavu prebegao iz Hercegovine koja je sad u CG u Hercegovinu koja je sad u RS. Prađed se tamo rodio, i đed i ćale. Ja, pak, malo severnije, u Bosni: rajvoSa. Ali računam se u Hercegovce i Crnogorce! Grom me ubio ako sam mislio da imaš ikakve veze s BIH, kamoli da si rođen u Sarajevu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|