|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 265 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gazda
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 18:04 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3966 Lokacija: Stolni grad
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ante Pavelić je podigao poklopac i, pokazujući mi tu lepljivu i želatinastu masu ostriga, uz onaj dobrodušan i umoran osmeh, rekao: „To je poklon mojih vernih ustaša: dvadeset kilograma ljudskih očiju”. -............... Hahah ova mi je najjača, ali nadam se da nitko nije toliko glup da vjeruje u ovo Lapo-lapo je napisao/la: -Italijan Salvatore Loi piše da je Srbin bio kriv za jedan „ogromno sraman zločin” – što se rodio kao Srbin Ovo su penali, ne moreš ovakve stvari pisat, citirat, govorit..., jednostavno ne.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 kol 2021, 19:57 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Yad Vashem na svom spisku ima 10 500 Jevreja ubijenih u Jasenovcu. Sve ih ubijale ustase sa bijelim kosuljama i higijenskim rukavicama. Nema, kad se detaljno provjere podatci 90% su netočno popisani ljudi koji veze s Jasenovcem nemaju, sve to je komunistička propaganda protiv Hrvatske. Sami Izraelci optužuju kvizipovjesničare poput Goldsteina da su štetočine zbog držanja ljestvi takvim mitovima.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 20:04 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Na slici nije "prosjecna ustaska postrojba", na slici je poglavnikov tjeleni zdrug, mnogo zajebana ekipa.
Ustase da nisu slijedili ideologiju koju jesu, bili bi legende drugog svjetskog rata, junacine. bili bi i ovako legnde da nisu izgubili. to je jedini razlog zašto i nisu legende
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 20:07 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: -Kurcio Malaparte, italijanski novinar i diplomata - „Dok smo razgovarali posmatrao sam jednu korpu od vrbovog pruća koja se nalazila na stolu levo od poglavnika. Poklopac je bio podignut, videlo se da je korpa puna plodova mora, tako mi se činilo, rekao bih ostrige ali oslobođene ljuske... Ante Pavelić je podigao poklopac i, pokazujući mi tu lepljivu i želatinastu masu ostriga, uz onaj dobrodušan i umoran osmeh, rekao: „To je poklon mojih vernih ustaša: dvadeset kilograma ljudskih očiju”. -............... ne samo da je mitomanija, nego je tragikomično. potrebno je biti žešće glup za vjerovati u to. naime, oči ako nisu u tjelu ili frižderu se pretvore u sluz, ne može tu biti nikakvih ljudski. a istovremno, izvor je sam priznao da je to laž, jer se radilo o osobi koja je bila izrazito pročetnički orijenitrana, kao i dobar dio talijanskih snaga
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 21:11 |
|
|
Nije, zna se šta je genocid, ali se dogodio zločin kojeg ne treba ismijavati, nego priznati i javno se izvinuti, kako za taj, tako i za svaki drugi. Svi ljudi zaslužuju da dostojanstveno umru! Jebo vas rat, vi ste muškarci krivi za svo zlo ovoga svijeta!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 21:44 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nije, zna se šta je genocid, ali se dogodio zločin kojeg ne treba ismijavati, nego priznati i javno se izvinuti, kako za taj, tako i za svaki drugi. Svi ljudi zaslužuju da dostojanstveno umru! Jebo vas rat, vi ste muškarci krivi za svo zlo ovoga svijeta! Ti si ocit primjer tog zla jer te muskarac napravio.  Nemoj da ti sad markan drzi poduke o Evi i zabranjenom vocu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 25 kol 2021, 23:33 |
|
|
divizija je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Na slici nije "prosjecna ustaska postrojba", na slici je poglavnikov tjeleni zdrug, mnogo zajebana ekipa.
Ustase da nisu slijedili ideologiju koju jesu, bili bi legende drugog svjetskog rata, junacine. bili bi i ovako legnde da nisu izgubili. to je jedini razlog zašto i nisu legende Šta bi onda SS-ovci trebali reć da nisu izgubili rat ? SS-ovaca je bilo skoro milion,mislim na divizije SS-a,ne na stražare u logorima ?! Ustaša nije bilo u tom broju da bi mogle bit legende.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 07:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Šta bi onda SS-ovci trebali reć da nisu izgubili rat ? SS-ovaca je bilo skoro milion,mislim na divizije SS-a,ne na stražare u logorima ?! Ustaša nije bilo u tom broju da bi mogle bit legende. da su ga dobili, bili bi globalne legnde i o njima bi se snimali filmovi poput Ramba i spašavanje vojnika Friedricha itd... priče o dborim i lošim dečkima su priče za malu djecu
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2021, 09:00 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Yad Vashem na svom spisku ima 10 500 Jevreja ubijenih u Jasenovcu. Sve ih ubijale ustase sa bijelim kosuljama i higijenskim rukavicama. I s kragnami na van.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2021, 09:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Treba DrMagu kazniti za ovakav govor mržnje. Gadi mi se čitati što on i onaj sa nerazumljivim narječjem pišu. Ako ništa drugo skinuti, obrisati mu posljednjih sto postova. Reći ćemo mu da ih nije ni bilo, neka ih vrati ili neka neko istraži jesu li bili napisani! Meni se osobno ne gadi tvoja patetika, zapravo mi je smišna. I dobro ti mene razumiš čim si se tako zapenila. Dakle, va vsakom slučaju kadi se dela o masovnih grobišćih triba istražiti kako struka i znanost nalažu. To su forenzičari, žrtvoslovi, arkivisti, demografi itd. Tribaju biti i povisničari, ali ovakovi ostrašćeni jopci kot Goldstein koji vsemu pristupaju navijački zbog osobnih frustracij - ne. Ovakovih raspri sam ima tomu vrime i drugo mesto imal i s ''drugom stranom'' kada su tvrdili kako su partizani pobili priko pol milijuna samo Hrvatov koji su na bilo koji način bili povezani s NDH. Naravno, na zidu su držali sliku Franje Tudjmana. Istini za volju, masovna grobišća i najdene kosti pokazuju da je do sada utvrdjeno čuda već žrtav partizanskog nego ustaškog režima, ali opet nikakor va tolikih brojkah s kojimi se ta druga strana takaj voli nahitavati. Dok se to ne riši kako znanost išće mira ne bude, a pitanje je hoće li biti mira i onda jer mit kad pusti korenje teško ga je ispukati ... tomu si ti savršen dokaz. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2021, 10:20 |
|
|
Belski je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Treba DrMagu kazniti za ovakav govor mržnje. Gadi mi se čitati što on i onaj sa nerazumljivim narječjem pišu. Ako ništa drugo skinuti, obrisati mu posljednjih sto postova. Reći ćemo mu da ih nije ni bilo, neka ih vrati ili neka neko istraži jesu li bili napisani! Meni se osobno ne gadi tvoja patetika, zapravo mi je smišna. I dobro ti mene razumiš čim si se tako zapenila. Dakle, va vsakom slučaju kadi se dela o masovnih grobišćih triba istražiti kako struka i znanost nalažu. To su forenzičari, žrtvoslovi, arkivisti, demografi itd. Tribaju biti i povisničari, ali ovakovi ostrašćeni jopci kot Goldstein koji vsemu pristupaju navijački zbog osobnih frustracij - ne. Ovakovih raspri sam ima tomu vrime i drugo mesto imal i s ''drugom stranom'' kada su tvrdili kako su partizani pobili priko pol milijuna samo Hrvatov koji su na bilo koji način bili povezani s NDH. Naravno, na zidu su držali sliku Franje Tudjmana. Istini za volju, masovna grobišća i najdene kosti pokazuju da je do sada utvrdjeno čuda već žrtav partizanskog nego ustaškog režima, ali opet nikakor va tolikih brojkah s kojimi se ta druga strana takaj voli nahitavati. Dok se to ne riši kako znanost išće mira ne bude, a pitanje je hoće li biti mira i onda jer mit kad pusti korenje teško ga je ispukati ... tomu si ti savršen dokaz.  Neće biti tako! Kako to da sa srpske strane imam nastradalih 7 u II sv.ratu, a sa hrvatske strane nikoga? I to ne samo ja, već mnogi moji prijatelji, poznanici. Šta kaže teorija vjerovatnoće u vezi toga? Ko je pitao za bijele košulje? Evo... Domobrani: 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 10:31 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Belski je napisao/la: Meni se osobno ne gadi tvoja patetika, zapravo mi je smišna. I dobro ti mene razumiš čim si se tako zapenila. Dakle, va vsakom slučaju kadi se dela o masovnih grobišćih triba istražiti kako struka i znanost nalažu. To su forenzičari, žrtvoslovi, arkivisti, demografi itd. Tribaju biti i povisničari, ali ovakovi ostrašćeni jopci kot Goldstein koji vsemu pristupaju navijački zbog osobnih frustracij - ne. Ovakovih raspri sam ima tomu vrime i drugo mesto imal i s ''drugom stranom'' kada su tvrdili kako su partizani pobili priko pol milijuna samo Hrvatov koji su na bilo koji način bili povezani s NDH. Naravno, na zidu su držali sliku Franje Tudjmana. Istini za volju, masovna grobišća i najdene kosti pokazuju da je do sada utvrdjeno čuda već žrtav partizanskog nego ustaškog režima, ali opet nikakor va tolikih brojkah s kojimi se ta druga strana takaj voli nahitavati. Dok se to ne riši kako znanost išće mira ne bude, a pitanje je hoće li biti mira i onda jer mit kad pusti korenje teško ga je ispukati ... tomu si ti savršen dokaz.  Neće biti tako! Kako to da sa srpske strane imam nastradalih 7 u II sv.ratu, a sa hrvatske strane nikoga? I to ne samo ja, već mnogi moji prijatelji, poznanici. Šta kaže statistika u vezi toga? Moja statistika kaze kako su u ww2 srbi ubili 15 clanova moje uze familije, statistika takodjer kaze kako su mi srbi 91 ubili jednog rodjaka, 93 drugog. Statistika kaze kako su srbi tijekom povlacenja popalili moju djedovinu. Statistika kaze kako je u mojoj postrojbi bilo 12 srba i niko im nije kuce zapalio, ali ih jest gadjala srpska vojska.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 10:56 |
|
|
Vidjela sam ja odmah da si ti ratno siroče!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 10:59 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vidjela sam ja odmah da si ti ratno siroče! Ne vidis ti dalje od svog nosa.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 11:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Vidjela sam ja odmah da si ti ratno siroče! Ne vidis ti dalje od svog nosa. Vidim, ali nije dozvoljeno da vidim. A ti kao nešto posebno pametan. Vidi se po načinu izražavanja i bezuvažavajućeg pristupa prema ženskom rodu o kome ili o čemu se radi.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 11:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Ne vidis ti dalje od svog nosa.
Vidim, ali nije dozvoljeno da vidim. A ti kao nešto posebno pametan. Vidi se po načinu izražavanja i bezuvažavajućeg pristupa prema ženskom rodu o kome ili o čemu se radi. Ti nisi za ravnopravnost zena i muskaraca ???
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2021, 11:40 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ko je pitao za bijele košulje? Evo... Domobrani:  Iz kojeg je to filma, sta rade titovke iza???  I kakve veze imaju domobrani sa Jasenovcem, osim sto su brojni tamo zatvoreni?? Mislim da je film "Konjuh planinom"
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 11:41 |
|
|
Drobilica kostiju  Koliko je glupa ta velikosrpska mitomanija, sta znaci u proljece `45 imati drobilicu kostiju, kako leseve izdrobis u drobilici kostiju, valjda mozes drobiti samo vec osusene leseve odnosno skelete. Koje dobijes, kako? drzis mrtve na suncu dok se meso ne raspadne? Kakve budaletine lazljive.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 11:45 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Drobilica kostiju  Koliko je glupa ta velikosrpska mitomanija, sta znaci u proljece `45 imati drobilicu kostiju, kako leseve izdrobis u drobilici kostiju, valjda mozes drobiti samo vec osusene leseve odnosno skelete. Koje dobijes, kako? drzis mrtve na suncu dok se meso ne raspadne? Kakve budaletine lazljive. samo je jedna od tih budaletina na katedri za SUVREMENU povijest na zagrebačkom fakultetu i dovlači na faks ist takve budaletine
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 12:00 |
|
|
divizija je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Drobilica kostiju  Koliko je glupa ta velikosrpska mitomanija, sta znaci u proljece `45 imati drobilicu kostiju, kako leseve izdrobis u drobilici kostiju, valjda mozes drobiti samo vec osusene leseve odnosno skelete. Koje dobijes, kako? drzis mrtve na suncu dok se meso ne raspadne? Kakve budaletine lazljive. samo je jedna od tih budaletina na katedri za SUVREMENU povijest na zagrebačkom fakultetu i dovlači na faks ist takve budaletine I nije im dosta što prodaju muda pod bubrege sad hoće još i zabranjivati ZDS...
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 13:09 |
|
|
Nedavno su povećali brojke. Prije je bilo 70 tisuća mrtvih u Jasenovcu (od toga 50 tisuća Srba), sad je 90. A ukupan broj mrtvih Srba preko 200 tisuća.
A postoci su manje-više isti, iste brojke ljudi 1931. i 1948. Bila ti je i priča u opticaju da su Srbi imali "albanski natalitet", pa su zato ogromne brojke.
Mislim, u Jasenovcu su se dogodili zločini i to treba istražiti, a ne nametati neke gluposti poput ovih. Da nisu toliko očajni, bili bi smiješni. Uzmi si jednog Oštrića koji za sebe tvrdi da se borio kontra srpskog prenapuhavanja brojeva i onda mrtav hladan kartonira svaku raspravu i lijepi raznorazne kartone.
To su ti politički uhljebi kojima smeta RH i koji dižu bukh samp da ih se čuje i plati.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 13:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7872 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Prema popisu stanovništva 1931. godine u Kraljevini Jugoslaviji živio je 6.785.501 pravoslavac.Prema popisu stanovništva obavljenom 1948. u FNRJ je živjelo 6.547.117 Srba,810.126 Makedonaca, 425.703 Crnogoraca. Sveukupno ugrubo recimo da je 1948. živjelo 7 i pol milijuna pravoslavaca u FNRJ. Vidimo da ne samo da se broj Srba nije dramatično smanjio između dva popisa,nego bi se dalo zaključiti da je broj ostao isti ,čak se i malo povećao. Gdje je tu genocid,odnosno 500 tisuća ubijenih Srba samo u Jasenovcu ili 80 tisuća ubijenih prema Goldsteinovoj procjeni. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2021, 14:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Belski je napisao/la: Meni se osobno ne gadi tvoja patetika, zapravo mi je smišna. I dobro ti mene razumiš čim si se tako zapenila. Dakle, va vsakom slučaju kadi se dela o masovnih grobišćih triba istražiti kako struka i znanost nalažu. To su forenzičari, žrtvoslovi, arkivisti, demografi itd. Tribaju biti i povisničari, ali ovakovi ostrašćeni jopci kot Goldstein koji vsemu pristupaju navijački zbog osobnih frustracij - ne. Ovakovih raspri sam ima tomu vrime i drugo mesto imal i s ''drugom stranom'' kada su tvrdili kako su partizani pobili priko pol milijuna samo Hrvatov koji su na bilo koji način bili povezani s NDH. Naravno, na zidu su držali sliku Franje Tudjmana. Istini za volju, masovna grobišća i najdene kosti pokazuju da je do sada utvrdjeno čuda već žrtav partizanskog nego ustaškog režima, ali opet nikakor va tolikih brojkah s kojimi se ta druga strana takaj voli nahitavati. Dok se to ne riši kako znanost išće mira ne bude, a pitanje je hoće li biti mira i onda jer mit kad pusti korenje teško ga je ispukati ... tomu si ti savršen dokaz.  Neće biti tako! Kako to da sa srpske strane imam nastradalih 7 u II sv.ratu, a sa hrvatske strane nikoga? I to ne samo ja, već mnogi moji prijatelji, poznanici. Šta kaže teorija vjerovatnoće u vezi toga? Ko je pitao za bijele košulje? Evo... Domobrani:  Teorija verojatnoće reče kako sereš kvake. 
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 14:23 |
|
|
kiler je napisao/la: Prema popisu stanovništva 1931. godine u Kraljevini Jugoslaviji živio je 6.785.501 pravoslavac.Prema popisu stanovništva obavljenom 1948. u FNRJ je živjelo 6.547.117 Srba,810.126 Makedonaca, 425.703 Crnogoraca. Sveukupno ugrubo recimo da je 1948. živjelo 7 i pol milijuna pravoslavaca u FNRJ. Vidimo da ne samo da se broj Srba nije dramatično smanjio između dva popisa,nego bi se dalo zaključiti da je broj ostao isti ,čak se i malo povećao. Gdje je tu genocid,odnosno 500 tisuća ubijenih Srba samo u Jasenovcu ili 80 tisuća ubijenih prema Goldsteinovoj procjeni.  Ustaše pobiše i još one koji nisu bili niti začeti.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slika klanja iz "Jasenovca" na kojoj su Cetnici i Partizani predstavljeni kao Ustase! Postano: 26 kol 2021, 14:43 |
|
|
Na forumu su sve te teme prezvakane, ovdje sam doveo u pitanje vjerodostojnost jedne fotografije, vidimo pojavile se i druge ustaske i domobranske sa raznih filmskih setova ex-yu kinomatografije.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|