|
|
Stranica: 212/327.
|
[ 8153 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 17 kol 2021, 15:34 |
|
|
Govor mrznje na forumu, odmah sankcionisite islamofasistu post1543907.html#p1543907
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 19:31 |
|
|
Sad vas covjek vise ne smije ni sekund prcnuti onak sa strane - odma ide kazna. Kako ste samo osjetljivi, a vamo drvlje i kamenje po Bosnjacima na sve moguce nacine (uglavnom bez granica). Razocaran sam.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 19:36 |
|
|
Dobio upozorenje a kuka kao da je kazna 30 udaraca bičem.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 20:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dobio upozorenje a kuka kao da je kazna 30 udaraca bičem. Ne kukam, vec samo koristim svoje forumskim ustavom odobreno pravo na protest. Mirni protest, nesto poput onih pacifistickih hipik sitin-ova, gdje ljudi izraze svoje misljenje i onda se mirno razidju i odu kucama. Znaju i oni da nema smisla ali ih neki djavo goni.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 20:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Probaj prosvjedovat. Joj sve vas moram učit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2021, 20:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Probaj prosvjedovat. Joj sve vas moram učit. Uci me sta god hoces ali me ne persiraj. Odma se osjecam 10 godina starije.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2021, 08:18 |
|
|
Oba su posta prijavljena, post1545374.html#p1545374post1545374.html#p1545374Ne trebaju nam ovakve spodobe na forumu.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2021, 10:36 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Bit će imigracije u RH, masovne. Ne samo zato što je HZMO odrezao granu na kojoj sjedi, ali to je bitan razlog.
Osim toga, Pereci podsvijesno žele imigranate. Oni su radišni i fertilni, a Pereci lijeni, penzionisani ili o penziji sanjaju. Perecijanke još više žele imigranate od svojih neplodnih partnera.
Vidjet ćete kako će žene iz RH braniti pravo imigranata da dođu i ostanu. post1545465.html#p1545465Ovo je cista subverzija demoralizirajuceg tipa. 1. Citav ton je negativan prema Hrvatima, osica se mrznja i zluradost prema nasoj etnickoj skupini, plitko umaskirana u neku brigu za penzionere naroda cijoj se zamjeni raduje. Ovim cilja lisicje nadmurdit citatelje ali i moderaciju 2. Koristenje izraza "perec" ne na insider HB nacin, vec od nekog ko je Musliman/etnomazohist (iskreno svejedno)... tj na sovinisticki i ponizavacki nacin 3. Tvrdnje o tome o cemu Hrvati "sanjaju", koliko jesu ili nisu muzevni i gatanje sta ce zene raditi je nedokazivo i samo demoralizira. Nikako ne predstavlja argument vec samo njegovu zlobu. 4. Ovaj forum postoji za promociju Hrvatskih etnickih interesa, pogotovo nasuprot Muslimana, cijoj MASOVNOJ imigraciji se ovaj nada, potice je, i ruga se. 5. Lik je doslovno dosa na forum kad su Talibani poceli redom osvajat gradove Afganistanaca i sve sta ima za rec je da Hrvati nikako ne mogu bez njih, i da nase zene sline za najradikalnijim Muslimanima, onima iz Afganistana. Daj banajte ovo perfidno zlo. Upozorenja ce samo ucinit da je manje direktan. Siri defetizam, ponizava Hrvate i radi protiv svrhe foruma.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2021, 12:44 |
|
|
https://hercegbosna.org/forum/post1545310.html#p1545310Prijetnja da ću završiti u masovnoj grobnici prošla nekažnjeno, dok sa ja dobio dva upozorenja kao odgovor na to.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 02:43 |
|
|
Predskazanje.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 20:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Što poplave imkvandrist ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 20:58 |
|
|
Stvarno, sto je banisan bata Iki? Je li prekardasio sa onim "Kiflati, Kiflatska", ili je nesto drugo?
I zasto nas moderacija ne obavestava iz kojeg razloga je neko kaznjen sto upozorenjem sto banisanjem?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 21:07 |
|
|
Mišljenja sam da je trebalo upozoriti ikmana za ponašanje, a ne kazniti ga banom.
kako tako možete likvidirati ljude kkoji pišu ovdje svaki dan?
i kako nema objašnjenja ovdje niti razloga niti imena moderatora koji ga je banovao???
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 21:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Stvarno, sto je banisan bata Iki? Je li prekardasio sa onim "Kiflati, Kiflatska", ili je nesto drugo?
I zasto nas moderacija ne obavestava iz kojeg razloga je neko kaznjen sto upozorenjem sto banisanjem? zato što nema pravila, nego ih sami izmišljaju, i sami ih selektivno primjenjuju.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 21:19 |
|
|
Pravda za Ikmana!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2021, 21:32 |
|
|
Zalazem se za odbanavanje ikmana. Lik je meme i resurs ovog foruma. Vrlo aktivan i mnoge teme drzi zivim. Smatram da, poznavajuci njega i sta pise, svejedno vise doprinosi nego steti icemu. Jedno trecina aktivnosti foruma su Hrv Srb natezanja a valjda pola toga je njegova zasluga. Bez toga ode magnet za mnoge novije (i dodrinaske) forumase koji posli ostanu zbog drugih stvari i budu educirani. Njegove kritike su uvik, po mom dojmu, pogadale neke stvarne strahove i time mamile razmisljanje i odgovore. Ne zelimo valjda "safe space", plus jedini je vokalni antifeminist koji predstavlja poveci dio muske populacije "tihe vecine" koja nema hrabrosti izlagat se shameanju.
Nzn ni sta je dovelo do ovog.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 kol 2021, 09:59 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1967 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Iako Ikman voli podbadati,on je sasvim korektan forumaš,za razliku od nekih gedžovanskih krkana i Vučićevih groupiesa koje je odavno trebalo napenaliti odavde.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 kol 2021, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Osobno se protivim njegovom baniranju. Otvara neke neobične teme koje su i meni zanimljive.
Djetinjastih postova ima dosta, i to je problem.
Ali kao što rekoh, moderacija je jako decentralizirana, tko dalmatinski gradovi pod Bizantom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 kol 2021, 14:27 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10490 Lokacija: Banja Luka
|
Na početku mi je bio sumnjiv sad mislim da je sasvim ok . Zanimljiv , u konverzacijama ne koristi lične uvrede ,duhovit.. Jedan je od onih koji provjetravaju forum i nedozvoljavaju mu da se ubuđa.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 kol 2021, 14:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Osobno se protivim njegovom baniranju. Otvara neke neobične teme koje su i meni zanimljive.
Djetinjastih postova ima dosta, i to je problem.
Ali kao što rekoh, moderacija je jako decentralizirana, tko dalmatinski gradovi pod Bizantom. Ne bu se štel mešat ali ne bi li bio bolji proces kao na supertalentu sa crvenim gumbovima, ako dotični forumaš pretjera i skupi više od pola crvenih leti van...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 kol 2021, 07:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Velebit je napisao/la: Zalazem se za odbanavanje ikmana. Lik je meme i resurs ovog foruma. Vrlo aktivan i mnoge teme drzi zivim. Smatram da, poznavajuci njega i sta pise, svejedno vise doprinosi nego steti icemu. Jedno trecina aktivnosti foruma su Hrv Srb natezanja a valjda pola toga je njegova zasluga. Bez toga ode magnet za mnoge novije (i dodrinaske) forumase koji posli ostanu zbog drugih stvari i budu educirani. Njegove kritike su uvik, po mom dojmu, pogadale neke stvarne strahove i time mamile razmisljanje i odgovore. Ne zelimo valjda "safe space", plus jedini je vokalni antifeminist koji predstavlja poveci dio muske populacije "tihe vecine" koja nema hrabrosti izlagat se shameanju.
Nzn ni sta je dovelo do ovog. Možda si ti sljedeći, da ne bude da su Srbi na piku? Postoji algoritam kojeg koristim, a kojeg sam djelomično otkrio čini mi se baš na ovom podforumu. Sastoji se od toga da otkrije tvoje namjere na forumu, a nakon što ih otkrije da ipak vidi koliko se štete čini. Tako imaš ljude koji nisu ovdje zbog pravih razloga, ali ne prave štetu jer su kreteni kojima nitko ne odgovara, a s druge strane imaš štetočine koji vremenom metastaziraju po forumu i iskaču iz paštete. Kad se to dvoje poklopi, to je uobičajeno kraj priče. Primijeti da nitko iz BiH nije nastradao na taj način, neovisno o nacionalnosti. Uglavnom, ako se zaključi da si ovdje došao sa strane vršiti subverziju za neke svoje ideologije, jer si popio ban na hrvatskim ili srbijanskim forumima, ide ban.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 kol 2021, 07:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25874 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Meni osobno on je jako dosadan. Non-stop ista ploča.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 kol 2021, 08:20 |
|
|
Velebit je čovjek od kojega imaš što pročitati, pogotovo stvari na koje nećeš naići slučajno surfajući po netu, a takvi podatci su danas bitni ko nekad suho zlato, tako da razmišljati o njegovom banu je više nego promašeno i upućuje na neku vrstu osjećaja slabosti spram njega i osobni animozitet. Ikman je mlađa verzija njega i znao je pretjerivati, ali za to postoje upozorenja.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 kol 2021, 13:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nije vam fazon što ste banisali @ikmannešto-a... Jedan je od rijetkih forumaša tkoji bi pisao i na športu,a ne samo drvio o politici u nedogled,po 100 puta isto...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|