|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ilirka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kome god se ne sviđa nek se goni u tri p.m. Dosta mi je više optužbi, lažiranja i insinuacija.
Ako nije jasno: Kome god se ne sviđa i tko god ima ovako krupne laži i zamjerke - nudim im šansu da se ovdje pribilježe i nudim im brisanje korisničkog računa ako to doista žele.
uključuje li brisanje računa i brisanje svih postova? Ne, jer se time uništavaju već postojuće teme i diskusije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ilirka je napisao/la: uključuje li brisanje računa i brisanje svih postova?
Ne, jer se time uništavaju već postojuće teme i diskusije. jebi ga. šteta. svejedno, briši me.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ilirka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne, jer se time uništavaju već postojuće teme i diskusije.
jebi ga. šteta. svejedno, briši me. Nema frke, imaš do sutra poslijepodne da se predomisliš, onda ide.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:55 |
|
|
Ilirka je napisao/la: usput, ja i dalje čekam argumente i dokaze na ovu gnjusnu temu. Očito da ti ne znaš procijeniti što je "argument". Usput govoreći, ti ne bi prepoznala pravi argument ni da te izjebe u glavu.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:56 |
|
|
Ja još uvijek tvrdim da je greška svih nas bila što nismo nju izabrali kao najforumašicu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 15:58 |
|
|
Dobro je, rasprava je zaključena mada je na kraju ispala i korisna da neke stvari izađu na čistac.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 23 tra 2010, 16:03 |
|
|
Ja sam za to da se briše cijela tema.
Ne znam ni koji mi je ku*ac bio da ju otvaram. Očito da treba gusliti stalno o jednom te istom.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 25 tra 2010, 00:43 |
|
|
Nemogu vjerovati da ste Pehara uzeli da vam objasni prebijanje djece evo kako se to radi u Indiji Nikad me nitko nije tuko ali ne garantiram da mog klinca necu puknut(ili povuc za kosu iznad uha) ako se pocme bacati po podu u trgovini jer mu necu kupit cokoladu
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 25 tra 2010, 08:30 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ne vidim neki veliki problem, potrebno je imati i mrkvu i batinu. Svi smo mi popili koji "bekhend" od ćaće ili kaiš/kuhaču od stare, pa smo ispali sasvim OK. Djete je takvo da će ispitivati granice, a znaju biti vrlo inteligentna i manipulativna stvorenja (znaju okrenut roditelje jedne protiv drugih).
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 25 tra 2010, 13:55 |
|
|
pjosip je napisao/la:
Ta "kultura" prebijanja djece je, čini mi se, poprilično prisutna u Hercegovini. Taj jad se prenosi sa koljena na koljeno.
Gluposti, ne znam od kuda si ali si neinformiran , iako sam ja za to da se djeca koja zasluše ponekad šibom "prosvijetle" ali danas toga sve manje ima nažlost, zato imamo mnogo razmažene i bezobrazne djece, batina (u granicama normalnoga) je iz raja izašla.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 26 tra 2010, 00:27 |
|
|
pjosip je napisao/la: Ta "kultura" prebijanja djece je, čini mi se, poprilično prisutna u Hercegovini. Taj jad se prenosi sa koljena na koljeno. Cini mi se da ti nisi dobio dosta batina unknown je napisao/la: Gluposti, ne znam od kuda si ali si neinformiran , iako sam ja za to da se djeca koja zasluše ponekad šibom "prosvijetle" ali danas toga sve manje ima nažlost, zato imamo mnogo razmažene i bezobrazne djece, batina (u granicama normalnoga) je iz raja izašla. U potpunosti se slazem Usporedite djecu ciji roditelji koriste discipliniranje sa djecom ciji roditelji dopustaju da im djeca rade sta hoce i sve ce vam biti jasno. Neki se red treba znati a najgoru djecu odgajaju danasnji humanitarci da je makar netko izmlatio one Zagrebacke antifasiste nebi bilo ljencina iliti parazita
|
|
Vrh |
|
|
ponizni
|
Naslov: Re: Kultura prebijanja djece Postano: 10 ruj 2010, 08:52 |
|
|
NEMA RAZLOGA ZA FIZIČKO KAŽNJAVANJE DJECE PA BIO TO ŠAMAR."PLESKA" ILI BILO ŠTO SLIČNO.JA SAM RODITELJ,I LJUDI KOJI TUKU DJECU TREBAJU SE LIJEČITI-AKO MOGU.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|