|
|
Stranica: 4/63.
|
[ 1551 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ljudi su u pravu. Hrvati vas mrze i žele vas genocidisati. Never forget, never forgive.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:15 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kakav smrad moras biti da kmecis da ti milion nenaoruzanih ljudi sa 33% teritorija prijeti ratom. Svako ko optuzuje Bošnjake za bilo kakve prijetnje i uveckanje oružija je smrad, ***, pohlibižina i potencijalni ustaški ili četnički koljač i silovatelj. Sjeme vam se zatrlo Prijatelju, najiskrenije. Danas sam bas gledao ove slike na klix.u, procitao izjavu, i moram priznati da mi se malo zgadilo ratno kokodakanje ovih metuzalema. Kakvi kurcevi korpusi 30 godina nakon rata? Kakvog to smisla ima? A hodze i to valjda trebaju da signaliziraju gradjansku drzavu, ili sta? Osim kad je patoloska, mrznja obicno bazira na strahu, a ovakve poruke, pa makar bile i indirektne, itekako jesu neka vrsta prijetnje. Ti mozda vidis 33% i milion nenaoruzanih, ali stavi se u poziciju Hrvata? Ima ih cetiri puta manje, a i oni imaju svoje traume iz rata, a susjed zvecka korpusima? I meni se gadi mnogo toga na ovom forumu i vise puta sam to svima dao do znanja ali u ovom slucaju su jednostavno u pravu. To je za njih kao za tebe i mene postrojavanje cetnika u Visegradu, npr. (iako ne zelim stavljati = izmedju ove dvije formacije, ali vojska je vojska, a kad si ti jedini potencijalni neprijatelj toj vojsci, pa makar i umisljenoj, onda ti je uglavnom svejedno kakve simbole ona nosi na kapama). Jel ja treba da preuzimam odgovornost za svaku marginalnu budalu koja zvecka oruzijem? Uvijek ima budala, ali cini mi se da oni jedva cekaju i traze takve da prisiju etiketu cijelom Bošnjackom narodu. Kad se postroji ravnogorski pokret to onda nije prijetnja ratom, a ovo sto je neki lik izjavio odma se interpretira kao"Bošnjaci hoce rat". Da ništa ne radimo i ne govorimo, opet bi našli nešto da nam prišiju. Naša jedina sreca je sto nisu narocito sposobni ni utjecajni.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6351 Lokacija: Izvan sebe
|
Posto smo vec nepravedno osudeni za tzv uzp, to moramo odraditi. Negdje sam citao ne moze se suditi za isto djelo dva puta.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:16 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kakav smrad moras biti da kmecis da ti milion nenaoruzanih ljudi sa 33% teritorija prijeti ratom. Svako ko optuzuje Bošnjake za bilo kakve prijetnje i uveckanje oružija je smrad, ***, pohlibižina i potencijalni ustaški ili četnički koljač i silovatelj. Sjeme vam se zatrlo Prijatelju, najiskrenije. Danas sam bas gledao ove slike na klix.u, procitao izjavu, i moram priznati da mi se malo zgadilo ratno kokodakanje ovih metuzalema. Kakvi kurcevi korpusi 30 godina nakon rata? Kakvog to smisla ima? A hodze i to valjda trebaju da signaliziraju gradjansku drzavu, ili sta? Osim kad je patoloska, mrznja obicno bazira na strahu, a ovakve poruke, pa makar bile i indirektne, itekako jesu neka vrsta prijetnje. Ti mozda vidis 33% i milion nenaoruzanih, ali stavi se u poziciju Hrvata? Ima ih cetiri puta manje, a i oni imaju svoje traume iz rata, a susjed zvecka korpusima? I meni se gadi mnogo toga na ovom forumu i vise puta sam to svima dao do znanja ali u ovom slucaju su jednostavno u pravu. To je za njih kao za tebe i mene postrojavanje cetnika u Visegradu, npr. (iako ne zelim stavljati = izmedju ove dvije formacije, ali vojska je vojska, a kad si ti jedini potencijalni neprijatelj toj vojsci, pa makar i umisljenoj, onda ti je uglavnom svejedno kakve simbole ona nosi na kapama). Muslimani prijete i useru sami sebe. Ne plaši se vas niko prijatelju al nemojte prijetiti. Nije to fino.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:18 |
|
|
Nelson: Ovo je divan dan za Sarajevo, četiri općine su očišćene od mina Iz teksta Američki ambasador u BiH Eric Nelson nazvao je ovo "divnim danom jer su napokon četiri općine, od Vogošće do Starog Grada očišćene od mina".2021 je godina i tek sad je glavna kasaba očišćena od mina… Sjedinjene Države su u ovaj projekat uložile 124 miliona dolara, rekao je također Brown te najavio nastavak američkog angažmana u procesu deminiranja u BiH.
Tko zna, ukoliko se muslimani požele rata i mina možda će Hamerikanci opet ulupat milijune u deminaciju. A možda i neće… Inače, članak je imao točno 10 komentara u vrijeme dok sam ga lijepio tu. Ni jedan u znak zahvalnosti “naših” merhametlija Hamerici. Izgleda da im se baš i ne komentira ova tužna činjenica. Ne bi se ni meni da je moj narod doživio katastrofu u ratu ko njihov https://www.klix.ba/vijesti/bih/nelson- ... /210901154
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:19 |
|
|
hoce li i od osiromasenog uraniuma da ociste
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Ljudi su u pravu. Hrvati vas mrze i žele vas genocidisati. Never forget, never forgive. Mržnja je ogromna nakon 3 Komšića. Hoćemo osvetu.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 01 ruj 2021, 23:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Prijatelju, najiskrenije. Danas sam bas gledao ove slike na klix.u, procitao izjavu, i moram priznati da mi se malo zgadilo ratno kokodakanje ovih metuzalema. Kakvi kurcevi korpusi 30 godina nakon rata? Kakvog to smisla ima? A hodze i to valjda trebaju da signaliziraju gradjansku drzavu, ili sta?
Osim kad je patoloska, mrznja obicno bazira na strahu, a ovakve poruke, pa makar bile i indirektne, itekako jesu neka vrsta prijetnje. Ti mozda vidis 33% i milion nenaoruzanih, ali stavi se u poziciju Hrvata? Ima ih cetiri puta manje, a i oni imaju svoje traume iz rata, a susjed zvecka korpusima?
I meni se gadi mnogo toga na ovom forumu i vise puta sam to svima dao do znanja ali u ovom slucaju su jednostavno u pravu. To je za njih kao za tebe i mene postrojavanje cetnika u Visegradu, npr. (iako ne zelim stavljati = izmedju ove dvije formacije, ali vojska je vojska, a kad si ti jedini potencijalni neprijatelj toj vojsci, pa makar i umisljenoj, onda ti je uglavnom svejedno kakve simbole ona nosi na kapama).
Jel ja treba da preuzimam odgovornost za svaku marginalnu budalu koja zvecka oruzijem? Uvijek ima budala, ali cini mi se da oni jedva cekaju i traze takve da prisiju etiketu cijelom Bošnjackom narodu. Kad se postroji ravnogorski pokret to onda nije prijetnja ratom, a ovo sto je neki lik izjavio odma se interpretira kao"Bošnjaci hoce rat". Da ništa ne radimo i ne govorimo, opet bi našli nešto da nam prišiju. Naša jedina sreca je sto nisu narocito sposobni ni utjecajni. Ne bih rekao da je Karavelic bas marginalan lik, iako, a ne znam, moze biti da je politicki nebitan. Ali u ovom specificnom slucaju nije marginalan. Stavis se jednostavno u njihovu poziciju i zamislis kako iste recenice na slicnom skupu izgovara neki od njihovih generala bivsih.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:29 |
|
|
Jedna trivija. Od 3 konstitutivna naroda u BiH samo jedan nije pocinio genocid u zadnjih 100 godina. Ipak taj isti narod se smatra remetilackim faktorom. Znate li o kome se radi?
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Jedna trivija. Od 3 konstitutivna naroda u BiH samo jedan nije pocinio genocid u zadnjih 100 godina. Ipak taj isti narod se smatra remetilackim faktorom. Znate li o kome se radi? Srbima
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jbte više dženosajd. Pa dosadni ste s njim. Evo i meni koji sam imao blagu empatiju za nekadasnje ujkane na Drini ste se popeli na vrh glave.
Vi iz Trokuta ste etnički čistači isti kao i oni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:40 |
|
|
karadzic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jedna trivija. Od 3 konstitutivna naroda u BiH samo jedan nije pocinio genocid u zadnjih 100 godina. Ipak taj isti narod se smatra remetilackim faktorom. Znate li o kome se radi? Srbima Definitivno je mislio na Srbe. Pavelić je išao u mekteb. Tamo su ga islamisti obučili da bude genocidan. Citat: U potrazi za poslom njegova se obitelj najprije seli u Jezero kod Jajca, gdje Pavelić pohađa osnovnu školu, muslimanski mekteb. Tu je slušao o muslimanskim običajima i lekcije koje su kasnije utjecale na njegov stav prema Bosni i prema bosanskim muslimanima. Nakon toga pohađa isusovačku školu u Travniku, odrastajući u gradu gdje je većinsko stanovništvo bilo muslimansko. Kultura bosanskih muslimana odigrala je važnu ulogu u njegovoj kasnijoj političkoj karijeri.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:50 |
|
|
Drago Bojić je vampir. Eno ga iza lijevog feslije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 18:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: karadzic je napisao/la: Srbima Definitivno je mislio na Srbe. Pavelić je išao u mekteb. Tamo su ga islamisti obučili da bude genocidan. Citat: U potrazi za poslom njegova se obitelj najprije seli u Jezero kod Jajca, gdje Pavelić pohađa osnovnu školu, muslimanski mekteb. Tu je slušao o muslimanskim običajima i lekcije koje su kasnije utjecale na njegov stav prema Bosni i prema bosanskim muslimanima. Nakon toga pohađa isusovačku školu u Travniku, odrastajući u gradu gdje je većinsko stanovništvo bilo muslimansko. Kultura bosanskih muslimana odigrala je važnu ulogu u njegovoj kasnijoj političkoj karijeri. Ja bih se ubio da sam tolika pičkurina. Iskreno.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:01 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Jedna trivija. Od 3 konstitutivna naroda u BiH samo jedan nije pocinio genocid u zadnjih 100 godina. Ipak taj isti narod se smatra remetilackim faktorom. Znate li o kome se radi? Da, samo sto se ovde ne radi o takmicenju proslosti vec o debilizmu iz sadasnjosti. Ne kontam sto je tako tesko biti realan i oznaciti ovo kao sto i dolikuje: ***. Rat je proso. ARBiH je mrtva. I to je to.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Definitivno je mislio na Srbe. Pavelić je išao u mekteb. Tamo su ga islamisti obučili da bude genocidan. Ja bih se ubio da sam tolika pičkurina. Iskreno. De prestani citirati majmunolikog. Stavio sam ga na ignore ali sad opet moram citati ove fasistoidne lazi i gadarije.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:04 |
|
|
Nas ne vrijeđa što je protiv Pavelića jer se ne identificiramo s njim a tebe vrijeđa? Malo ste se previse ufurali u Valter spiku. Valter je Enve, vi ste nesto drugo.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:05 |
|
|
HR, dok je turizma a od njeg uglavnom i zivi, nikad nece dopustiti kojekakve avanture u komsiluku, tj.susjedstvu.
Ko drugacije misli zanemaruje moc para.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:06 |
|
|
Hm zajebah se u temi. Sorry.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nas ne vrijeđa što je protiv Pavelića jer se ne identificiramo s njim a tebe vrijeđa? Malo ste se previse ufurali u Valter spiku. Valter je Enve, vi ste nesto drugo. Pitas mene ili karabaju?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:10 |
|
|
Jasno je da je Pavelić bio Musliman katolik. Pa važniji mu je bio Sandžak u Hrvatskoj nego Dalmacija
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:16 |
|
|
turbotakija je napisao/la: HR, dok je turizma a od njeg uglavnom i zivi, nikad nece dopustiti kojekakve avanture u komsiluku, tj.susjedstvu.
Ko drugacije misli zanemaruje moc para. Pa neće bit ''avanturi'' na moru. Ili ti to prijetiš terorističkim napadima?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: turbotakija je napisao/la: HR, dok je turizma a od njeg uglavnom i zivi, nikad nece dopustiti kojekakve avanture u komsiluku, tj.susjedstvu.
Ko drugacije misli zanemaruje moc para. Pa neće bit ''avanturi'' na moru. Ili ti to prijetiš terorističkim napadima? Promasio si temu kao i ja. Ne treba ti terorizam, dovoljno je da se preko puta roka a da ti skrshi dobar dio ionako osjetljive sezone. Jos ako bi se HR u to upustila, … Ne treba ti doktorska titula da bi to shvatio. Gotovo je ba, shvatite to vec jednom, projekat propo, prodan, presudjen. Okrenite se domovini i pocnite da suradjujete. Govorim to i Bosnjacima sto sanjaju ukidanje RS. Prosla baka s kolacima, toe sad zapisano forever.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:24 |
|
|
Pa pokušavali smo to pa ne ide. Ne poštujete Dayton. Kršite nam prava. Birate zastupnike i predsjednika. Prijetite stalno ukidanjem svih prava. Gotovo je s BiH. RS se odvaja a za njom i HB. Ukoliko pokušate spriječit silom gotovo je i s vama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prijetnje ratom Postano: 02 ruj 2021, 19:36 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pa neće bit ''avanturi'' na moru. Ili ti to prijetiš terorističkim napadima?
Promasio si temu kao i ja. Ne treba ti terorizam, dovoljno je da se preko puta roka a da ti skrshi dobar dio ionako osjetljive sezone. Jos ako bi se HR u to upustila, … Ne treba ti doktorska titula da bi to shvatio. Gotovo je ba, shvatite to vec jednom, projekat propo, prodan, presudjen. Okrenite se domovini i pocnite da suradjujete. Govorim to i Bosnjacima sto sanjaju ukidanje RS. Prosla baka s kolacima, toe sad zapisano forever. Budete li rokali rokaćete vrlo kratko. Hrvatima zbog turizma nije u interesu dugotrajan sukob. Ne bi vjerovao šta avioni mogu uraditi za par dana protiv terorista.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|