HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2024, 11:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1551 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Prijetnje ratom
PostPostano: 02 ruj 2021, 19:38 

turbotakija je napisao/la:
HR, dok je turizma a od njeg uglavnom i zivi, nikad nece dopustiti kojekakve avanture u komsiluku, tj.susjedstvu.

Ko drugacije misli zanemaruje moc para.

Nema te sezone koja će dopustiti gubljenje zaleđa Dalmacije.

1020 of 2558 - 39.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:39 

novovrijeme je napisao/la:

Promasio si temu kao i ja.

Ne treba ti terorizam, dovoljno je da se preko puta roka a da ti skrshi dobar dio ionako osjetljive sezone. Jos ako bi se HR u to upustila, …

Ne treba ti doktorska titula da bi to shvatio. Gotovo je ba, shvatite to vec jednom, projekat propo, prodan, presudjen.

Okrenite se domovini i pocnite da suradjujete. Govorim to i Bosnjacima sto sanjaju ukidanje RS. Prosla baka s kolacima, toe sad zapisano forever.

Budete li rokali rokaćete vrlo kratko.
Hrvatima zbog turizma nije u interesu dugotrajan sukob.
Ne bi vjerovao šta avioni mogu uraditi za par dana protiv terorista.

Ako bi došlo do problema te vrste Hrvatska bi tražila temeljito rješenje da se sukob nikada više ne ponovi.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:39 

Rika sv Vida je napisao/la:
Pa pokušavali smo to pa ne ide. Ne poštujete Dayton. Kršite nam prava. Birate zastupnike i predsjednika. Prijetite stalno ukidanjem svih prava. Gotovo je s BiH. RS se odvaja a za njom i HB. Ukoliko pokušate spriječit silom gotovo je i s vama.

Nije ni to preglasavanje Komsicem, tj. platforma, iznikla iz nicega. Da budemo iskreni. I tad je HDZ furao secesionisticku spiku. Pa moro je SFOR tenkovima da ulazi u banke i da smiruje situaciju.

Nije ni vase maslo dakle za ramazana.

Ko prijeti ukidanjem "svih prava" i kojih to prava?

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:44 

Upozorenja: 1
Ta samouprava je bila nakon što ste prekršili dayton. SFOR tenkovi su prošlost.
Ukidanjem prava prijetite svakodnevno. Eto Komšić danas opet prijeti da je gotovo s konstituivnošću naroda.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:46 

Naša Kvačica je napisao/la:
HR, dok je turizma a od njeg uglavnom i zivi, nikad nece dopustiti kojekakve avanture u komsiluku, tj.susjedstvu.

Ko drugacije misli zanemaruje moc para.

A koga interesuje zaledje Dalmacije? Eno ti cijela Dinara zjapi prazna. Niti ko hoce taj bukvalni kamenjar. Zivis normalno, postivas vazece zakone medjunarodno priznate drzave, i nece ti niko nista. Ko ni do sad.

Ali ko misli da bi HR za saku Hrvata u Hercegovini rizikovala budzet, taj je zaglavio u vremenima Tudjmana i Suska. Ali cak i tad se pokazalo da ste odlicna roba za razmjenu.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:48 

Ta samouprava je bila nakon što ste prekršili dayton. SFOR tenkovi su prošlost.
Ukidanjem prava prijetite svakodnevno. Eto Komšić danas opet prijeti da je gotovo s konstituivnošću naroda.

Komsic je idiot i bilmez. Ja sam sto se njega tice potpuno promjenio misljenje koje sam imao kad sam samo povrsno poznavao BiH politicku scenu.

Nema Komsica do vijeka. Ovo mu je garant zadnji mandat. Ne zaostaje on u krkanluku mnogo za Dodikom.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:53 

A koga interesuje zaledje Dalmacije? Eno ti cijela Dinara zjapi prazna. Niti ko hoce taj bukvalni kamenjar. Zivis normalno, postivas vazece zakone medjunarodno priznate drzave, i nece ti niko nista. Ko ni do sad.

Ali ko misli da bi HR za saku Hrvata u Hercegovini rizikovala budzet, taj je zaglavio u vremenima Tudjmana i Suska. Ali cak i tad se pokazalo da ste odlicna roba za razmjenu.

Misli ti što hoćeš. Hrvatska vam jasno govori već 10 god da se urazumite dok nije kasno. Sad je kasno. Ide se na raspad tzv BiH

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 19:54 

Komsic je idiot i bilmez. Ja sam sto se njega tice potpuno promjenio misljenje koje sam imao kad sam samo povrsno poznavao BiH politicku scenu.

Nema Komsica do vijeka. Ovo mu je garant zadnji mandat. Ne zaostaje on u krkanluku mnogo za Dodikom.

Pa svi ste idioti i blimezi. Svi vaši političari, sve vaše vjerske vođe i cijeli vaš narod. Svi to radite i podržavate. Zato se i ide na raspad :zivili

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 20:28 

U narednom periodu će biti dosta toga. Siguran sam da će hrvatske tajne alužbe na sve nacine pokusati iscenirati ili isprovocirati sukob. Mi moramo kao narod pokazati zreloat i ne nasjwsti, inace i ne zasluzujemo da opstanemo.
Nadu mi daje sto su nasi ucili id ISI-a, pa mogu preveslati ove kako hoce, no ipak potrebno je da i kao narod pokazemo zrelost.
Inace hrvatske tajne sluzbe su smjehurija teska, jos od onog fijaska sa Matom Đakovicem

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 20:31 

Karabaja je napisao/la:
U narednom periodu će biti dosta toga. Siguran sam da će hrvatske tajne alužbe na sve nacine pokusati iscenirati ili isprovocirati sukob. Mi moramo kao narod pokazati zreloat i ne nasjwsti, inace i ne zasluzujemo da opstanemo.
Nadu mi daje sto su nasi ucili id ISI-a, pa mogu preveslati ove kako hoce, no ipak potrebno je da i kao narod pokazemo zrelost.
Inace hrvatske tajne sluzbe su smjehurija teska, jos od onog fijaska sa Matom Đakovicem

Ok ******. Sretno!

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 20:39 

Karabaja je napisao/la:

Naravno da ćete nasjest. Pa i Komšić radi za naše službe a vi ga izabrali s više glasova nego Džaferovića

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 20:40 

Nije samo Dinara, Dalmacija je sve do Prevlake.

Nije šaka Hrvata toliko ni bitna, riječ je više o položaju. Hrvatska će jednako braniti Drvar kao i Mostar. Nije slučajno vojska prebačena u Ploče.

1020 of 2558 - 39.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:30 

Pa pokušavali smo to pa ne ide. Ne poštujete Dayton. Kršite nam prava. Birate zastupnike i predsjednika. Prijetite stalno ukidanjem svih prava. Gotovo je s BiH. RS se odvaja a za njom i HB. Ukoliko pokušate spriječit silom gotovo je i s vama.

Nije ni to preglasavanje Komsicem, tj. platforma, iznikla iz nicega. Da budemo iskreni. I tad je HDZ furao secesionisticku spiku. Pa moro je SFOR tenkovima da ulazi u banke i da smiruje situaciju.

Nije ni vase maslo dakle za ramazana.

Ko prijeti ukidanjem "svih prava" i kojih to prava?

Vidi ovoga ateiste...

SFOR je neovlašteno upao u Hercegovačku banku i nikad nisu pružili niti jedan dokaz...

Odmah nakon toga upadaju Raiffeisen, Unicredit i Hypo u BiH...Pogodi zašto...

Tada ste u suradnji sa strancima nametnuli platformu i izmjene izbornog zakona koje debelo krše sve sporazume...

Komšića prvi put namećete 2006 godine kad su Čović i Dodik bile male bebe...

Pogledaj što kaže Silajdžić 2006 godine Komšiću...

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:34 

Da li neko razmislja, da li ce EUFOR kad se bude povlacio, ostaviti naoruzanje muslimanima, kao sto su Ameri ostavili talibanima citave baze pune oruzja? :D

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:38 

Mali problem, EUFOR ni sada nema baze pune oružja.

1020 of 2558 - 39.87%

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:40 

Imaju li ista? :D

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:45 

aleksije radicevic je napisao/la:

Imaju li ista? :D

Ne znam uopće gdje su ni ima li ih, godinama nisam vidio Euforca uživo. :zubati

Evo googlam, izgleda imaju 600 pripadnika u BiH.

1020 of 2558 - 39.87%

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:46 

Oruzja za ratovanje barem nikad nije falilo. Na tome se moze dobro zaraditi. Cak i u ono vrijeme se uspjelo na razne nacine u roku dvije godine stvoriti ozbiljnu vojsku (za te prilike) od 200.000 vojnika. A kamoli sad kad se dosta od namjenske aktiviralo.

Ipak mislim da bi svaka vrsta oruzanog sukoba uglavnom pokopala to podrucje jos dublje nego sto jest. Evo trideset godina nakon se narod ne moze da oporavi i curi na sve strane. E sad zamislite u danasnje vrijeme takav sukob - vrijeme interneta, dzihada, i antidzihada, svakoraznih rasista i nacista i cega sve vec ne. Pa EU - ukoliko bude ostala i sjenka od nje - nece dozvoliti takvu vrstu sukoba na svojim granicama, u sred Europe. Da dozvoli Siriju tu prekoputa? Smijesno.

Zato uvijek kazem i ponavljam: Pomiriti se sa cinjenicnim stanjem i u Dejtonu potpisanim i onda polako korak po korak. Ne podgrijavati sranja, nema, gotovo..stash du sad vise. Mrtva usta ne govore a nece ni progovoriti. Oni koji su krivi su uglavnom poosudjivani i to bi - jebemliga - valjda vise trebalo da bude TO.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:49 

A mislim i to da Hrvati najmanje interesa imaju za rat jer bi taj rat definitivno znacio unistenje Hrvata kao politickog faktora u BiH.

Ne zato sto bi ih Bosnjaci sad tu nesto razbucali, ovo, ono, vec sto ih ni 92. niko nije razbucao a broj im se prepolovio. Ostane li ti 100.000 Hrvata u BiH, sta su onda? Konstitutivni? Aha, mudo labudovo.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:53 

I Srbi su prodavali mnogo toga. I to ne samo u toku operacije "pauk".

Kao sto kazem, za to ce biti para a i onih koji te pare zele. Ne znam kakvim glupostima se tjesite, kao da ste djeca, ono inacenje i kurcenje i te fore. Smijesno.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 21:57 

70 000 je Nijemaca u Belgiji, u Valoniji. Valonija ima 3,5 milijuna. Belgija ukupno 10.

Imaju jako veliku autonomiju.

Bošnjaci i demokracija, nije to švedski stol.

Ne znam i koji ćemo vam klinac u istoj državi. Broj vam se smanjuje a neka megalomanija puca. Očito vam ne paše sadašnje sranje a da se ukinu prava Hrvatima i opet počne tiho etničko čišćenje samo bi još više Bošnjaka iselilo

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 22:02 

Opet ploca.

Hoce li ikad dosaditi, demokrato uljudbenicka?

Hrvati povijesna nevinasca. A sve vodje prde u Hagu. Eo umirem od smijeha, matere mi.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 22:19 

Oruzja za ratovanje barem nikad nije falilo. Na tome se moze dobro zaraditi. Cak i u ono vrijeme se uspjelo na razne nacine u roku dvije godine stvoriti ozbiljnu vojsku (za te prilike) od 200.000 vojnika. A kamoli sad kad se dosta od namjenske aktiviralo.

Ipak mislim da bi svaka vrsta oruzanog sukoba uglavnom pokopala to podrucje jos dublje nego sto jest. Evo trideset godina nakon se narod ne moze da oporavi i curi na sve strane. E sad zamislite u danasnje vrijeme takav sukob - vrijeme interneta, dzihada, i antidzihada, svakoraznih rasista i nacista i cega sve vec ne. Pa EU - ukoliko bude ostala i sjenka od nje - nece dozvoliti takvu vrstu sukoba na svojim granicama, u sred Europe. Da dozvoli Siriju tu prekoputa? Smijesno.

Zato uvijek kazem i ponavljam: Pomiriti se sa cinjenicnim stanjem i u Dejtonu potpisanim i onda polako korak po korak. Ne podgrijavati sranja, nema, gotovo..stash du sad vise. Mrtva usta ne govore a nece ni progovoriti. Oni koji su krivi su uglavnom poosudjivani i to bi - jebemliga - valjda vise trebalo da bude TO.

Pa jedino vi prijetite ratom.
Nemojte ratovati i nemate razloga za brigu.

Dejton više ne postoji. Povrtak na isti bi bilo bezveze i novi gubitak vremena. BiH je došla do kraja svog života.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 22:22 

Opet ploca.

Hoce li ikad dosaditi, demokrato uljudbenicka?

Hrvati povijesna nevinasca. A sve vodje prde u Hagu. Eo umirem od smijeha, matere mi.

Lažeš da umireš od smijeha a kuneš se majkom.
Eto kakav si čovjek.
Ni majku ne poštuješ, alah te se stidi.

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2021, 23:02 

I Srbi su prodavali mnogo toga. I to ne samo u toku operacije "pauk".

Kao sto kazem, za to ce biti para a i onih koji te pare zele. Ne znam kakvim glupostima se tjesite, kao da ste djeca, ono inacenje i kurcenje i te fore. Smijesno.

Idući put neće bit prodaje municije vama. Nema više Miloševića,ni Simatovića.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1551 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 471 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: