Pentagon je pogođen navođenim projektilom, nikakvog aviona nije bilo. A to je samo jedan detalj cele priče. Odgledala sam skoro sve što je snimljeno na tu temu i moj zaključak je - gnusna podvala sa žrtvovanjem vlastitog naroda.
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
teranova je napisao/la:
Pentagon je pogođen navođenim projektilom, nikakvog aviona nije bilo. A to je samo jedan detalj cele priče. Odgledala sam skoro sve što je snimljeno na tu temu i moj zaključak je - gnusna podvala sa žrtvovanjem vlastitog naroda.
Slažem se pogotovo ono sa Pentagonom, mučka do bolaTeorija im pušta vodu, mogli su ih skinut bez beda. I jesi možda primjetila da je rupa u Pentagonu okrugla i da nema oštečenja od krila, a krila nigdje blizu zgrade. Projektil 100%.
Slažem se pogotovo ono sa Pentagonom, mučka do bolaTeorija im pušta vodu, mogli su ih skinut bez beda. I jesi možda primjetila da je rupa u Pentagonu okrugla i da nema oštečenja od krila, a krila nigdje blizu zgrade. Projektil 100%.
Ma crtani film od nacije, gutaju sve ko nojevi. Da je to bio avion, sprštio bi celu stranu zgrade.
Kakve ti gluposti pises ima nas koji smo vidjeli avione ali prema srpskoj teoriji sigurno smo sanjali
Tebi se necudim ali cudim se ovim mojima koji potvrdjuju tvoje nebuloze
Pravo da ti kažem, zabole me i da jeste i da nije podvala. Napraviše planetarni dan žalosti od tog datuma a pobili po svetu ko zna koliko ljudi i pre i posle toga. Želim im sve najgore.
Pravo da ti kažem, zabole me i da jeste i da nije podvala. Napraviše planetarni dan žalosti od tog datuma a pobili po svetu ko zna koliko ljudi i pre i posle toga. Želim im sve najgore.
Wow,tolika mrznja za mjesec dana granatiranja zamisli sta Hrvati misle o vama za godine klanja i granatiranja
Stvarno vi srbi nemate obraza eto da budemo iste,ja vama zelim sve najgore za vijeke vjekova amen
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
teranova je napisao/la:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.