|
|
Stranica: 2182/3528.
|
[ 88178 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:47 |
|
|
Crvenokosuljas je napisao/la: djaba vama što ste ušli u grahovo i drvar kad vas ukupno tamo nema više od 500. Drvar vijekovima bio srspki i vi ste sad nasli tu da ga svojatate. Svojatamo Drvar kao što vi svojatate Brod npr.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Crvenokosuljas
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:50 |
|
|
divizija je napisao/la: storarare je napisao/la: Imaš li podatke o nacionalnoj strukturi roeđnih u Drvaru i Grahovu , za proteklih 5-6 godina . sve je objavljeno nekoliko puta, u Drvaru ste na oko 75%, u Grahovu na oko pola, u Glamoču oko 35%,sve bez Hrvata rođenih u HR. Drvar je srpski koliko je Tutin bošnjački, posve jednako. Kad im to date, mi vama damo Drvar, iste sekunde. u drvaru 16 posto rodjenih imate, u grahovu 17 posto. pravi si mali lažov. toliko o hrvatskim drvaru i grahovu
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:55 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Rika može glamoč ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:56 |
|
|
Crvenokosuljas je napisao/la: u drvaru 16 posto rodjenih imate, u grahovu 17 posto. pravi si mali lažov. toliko o hrvatskim drvaru i grahovu pa čovjek ti je gore stavio podatke za 10godišnji period. uostalom, nebitno je, u hrvatskom je kantonu u kojem stoji službena hrvatska zastava i jedini represivni aparat je kantonalna hrvatska policija.. Kad vi počnete općine s nesrpskom većinom odvajat od Srbije, onda ćete dobiti Drvar. po istim kriterijima.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:58 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa da podmeće je naučio od svog učitelja patuljaste kreketave žabe
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 14:59 |
|
|
Odakle dokaz Šproretu o 26 % Hrvata rođenih u Grahovu
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:01 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Rika može glamoč ? Glamoč 2015. 11H 4S 9M 2016. 10H 7S 6M 1nepoznat 2017. 13H 11M 2S 1nepoznat 2018. 2H 6M 4S 1ostali 2019. 5H 6M 5S 2020. 9H 2M 2S
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Odakle dokaz Šproretu o 26 % Hrvata rođenih u Grahovu Postavio sam ti gore podatke. U zadnjih 5 god rođeno 20Srba i 4 Hrvata, to je 20%, s tim da se rodi i poneki Hrvat u Hrvatskoj tako da su udjeli i mnogo veći. 1 rođeni čini veliku razliku u udjelima u tako maloj općini.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:06 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Cuj te opcine nisu ista manje Hrvatske, usla je Srpska vojska i u Split i u Zagreb i u Osijek i u Trst, i u hiljade malih hrvatskih sela pa to nisu postale Srpske opstine, nece to pripasti Republici Srpskoj, ali nece pripasti ni Hrvatskoj u situaciji kada ni na vasoj etnickoj teritoriji ne mozete da izborite predstavljanje kako treba (jos uvek) koja je u padu kaoi sve druge, a kamoli da uspe u teritoriji koja ce verovatno posluziti za trgovanje sa Bosnjacima a u kojima vas nema da namece Hrvatsku, taj narod nije remetilacki, i ponasa se pristojno u okviru uredjenja Kantona 10.
Od "Obe strane Dinare" nece biti nista, zato sto Hrvati Herceg Bosne nisu slepci da prodaju svoje kljucne etnicke teritorije u za zelenim stolom zarad Drvara koliko god mislili da im pripada, zarad fiks ideja u Hrvatskoj.
Da nemate i Srednju Bosnu i Posavinu i Hercegovinu, Enklave, kao problem u pregovorima pa i mozda, ovako to ce verovatno biti ustupljen kao deo koridora sa USK Bosnjacima.
A to da ja nemam dobre informacije iz Grahova, iako imam 2 drugara na terenu, dok vi gledate kako se pre nekoliko godino rodilio 30% Hrvata, da bi vam to bi razlog zakljucka "pola nisu Srbi u 2021" je smesnije od mnogih Bosnjackih "istina" na ovom forumu. Ne lupetaj. Drvar i Grahovo su u hrvatskom kantonu. To je hrvatski teritorij i tu ostaje. Srbi tu su penzioneri u nestajanju, a i da nisu nemaju šta tražit igdje u Federaciji jer imaju RS Vi ste ti koji lupetate gluposti konstantno, zena mu radi kao sestra, to je malo mesto, prestanite da spinujete virtuelne nebuloze pored kojih Bosnjacke price zvuce utemeljeno.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:08 |
|
|
Ma prestanite s budalama se raspravljat , nema njima ništa od DG o Glamoču da ne pričam tamo smo većina .
Imate RS i odjebite .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:12 |
|
|
Naravno da nema ništa. Nit će Dodik to tražit. Igrat se s granicama RS je igranje s vatrom i to razumiju u RS i neće zbog DGG izazvat krvavi rat ako mogu mirno odcijepit RS, a da ne govorim da riskiraju i gubitak svega ukoliko pokušaju nešto izvan RS.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:14 |
|
|
Ma neće srbi ništa poduzimat , ovih par trolova srpskih na forumu su izbjeglice iz Knina pa seru . Samo se bricne kod brčkog trebinja i banja luke u roku 5 dana nema RS ako krenu DG
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:17 |
|
|
Poenta i nije bila da ce Srbi DGG da jure, i to sam napisao u startu, nece biti Republika Srpska ali nece ni Hrvatska.
Vec objektivna procena da u situaciji kada ne mozete da dobijete predstavljanje pa i odlucivanje tamo gde ste koncentrisani, a pri tom imate Posavinu, Hercegovinu i Srednju Bosnu da pregovarate, i a svi zajedno u padu, DGG ce biti teritorija za ustupke Bosnjacima.
To sto vam je vojska usla u ta mesta, 30 godina posle, znaci koliko je i Srpska vojska usla 1918 u Hrvatske gradove, pa 30 godina posle tamo neke 1948, to je realnost.
Isto kao sto je realnost BiH da se u pregovorima prvo odrices demografski tudjih teritorija da bi dobio svoje. Kao sto ce Srbi morati pola Distrikta da im ostave, da bi dobili svoj deo.
A to sto ste zapenili oko DGG zbog "Obe Dinare" i ostalih dodrinaskih tripova, to nije kriva moja objektivna procena.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:17 |
|
|
i nemoj te zvat DGG kad je Glamoč većinski hrvatski
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:20 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Poenta i nije bila da ce Srbi DGG da jure, i to sam napisao u startu, nece biti Republika Srpska ali nece ni Hrvatska.
Vec objektivna procena da u situaciji kada ne mozete da dobijete predstavljanje pa i odlucivanje tamo gde ste koncentrisani, a pri tom imate Posavinu, Hercegovinu i Srednju Bosnu da pregovarate, i a svi zajedno u padu, DGG ce biti teritorija za ustupke Bosnjacima.
To sto vam je vojska usla u ta mesta, 30 godina posle, znaci koliko je i Srpska vojska usla 1918 u Hrvatske gradove, pa 30 godina posle tamo neke 1948, to je realnost.
Isto kao sto je realnost BiH da se u pregovorima prvo odrices demografski tudjih teritorija da bi dobio svoje. Kao sto ce Srbi morati pola Distrikta da im ostave, da bi dobili svoj deo.
A to sto ste zapenili oko DGG zbog "Obe Dinare" i ostalih dodrinaskih tripova, to nije kriva moja objektivna procena. Da mujgurima damo DGG i kupres ? Pa da li si ti normalan ? Ako hoćete davat dajte mrkolnjić i šipovo , od HB teritorija nek odjebu i četnici i **** !
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:21 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10016 Lokacija: No Country for White Men
|
Tankosic je napisao/la: Poenta i nije bila da ce Srbi DGG da jure, i to sam napisao u startu, nece biti Republika Srpska ali nece ni Hrvatska.
A to sto ste zapenili oko DGG zbog "Obe Dinare" i ostalih dodrinaskih tripova, to nije kriva moja objektivna procena. Pazi ti na Brčko i pustinjsku Hercegovinu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:22 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Poenta i nije bila da ce Srbi DGG da jure, i to sam napisao u startu, nece biti Republika Srpska ali nece ni Hrvatska. Bit će Hrvatska Tankosic je napisao/la: Vec objektivna procena da u situaciji kada ne mozete da dobijete predstavljanje pa i odlucivanje tamo gde ste koncentrisani, a pri tom imate Posavinu, Hercegovinu i Srednju Bosnu da pregovarate, i a svi zajedno u padu, DGG ce biti teritorija za ustupke Bosnjacima. To sto vam je vojska usla u ta mesta, 30 godina posle, znaci koliko je i Srpska vojska usla 1918 u Hrvatske gradove, pa 30 godina posle tamo neke 1948, to je realnost. Ti očito ne razumiš kako funkcionira Federacija i kantoni. To je Federacija kantona. Kantoni imaju defakto ovlasti mini državica. Drvar i Grahovo su u hrvatskom kantonu. To je rezultat ulaska hrvatske vojske tamo. Nikakve ustupke Muslimanima nećemo davat. Ako se brineš za muslimanski koridor daj im Mrkonjić i Šipovo. Hrvatse teritorije neće vidit. Tankosic je napisao/la: Isto kao sto je realnost BiH da se u pregovorima prvo odrices demografski tudjih teritorija da bi dobio svoje. Kao sto ce Srbi morati pola Distrikta da im ostave, da bi dobili svoj deo.
A to sto ste zapenili oko DGG zbog "Obe Dinare" i ostalih dodrinaskih tripova, to nije kriva moja objektivna procena. Ni jedan demografski naš teritoij nije kod tuđinca da moramo trgovat za njega. Etnički smo očišćeni svuda. Što smo unjeli u Federaciju i iznosimo. Ono što nismo unjeli tamo Hrvata više ni nema.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:25 |
|
|
Federacija se može raspast samo na 2 načina Ili po kantonima Ili po onome što je tko unio u Federaciju.
Po oba kriterija Drvar i Grahovo su naši.
Ukoliko bude raspad po kantonima za hrvatske teritorije u srednjoj bosni ćemo trgovat Istočnim Mostarom, Konjicem i Jablanicom a ne Drvarom. Ali mislim da neće bit potrebe. Cijela SBŽ bi na referendumu izglasala pripojenje Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10016 Lokacija: No Country for White Men
|
Rika sv Vida je napisao/la: Cijela SBŽ bi na referendumu izglasala pripojenje Hrvatskoj.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:27 |
|
|
Šporet je napisao/la: Tankosic je napisao/la: nece to pripasti Republici Srpskoj, ali nece pripasti ni Hrvatskoj Ako ti se šehidi za šume Drvara i dvije babe samo naprijed ali onda ti i Banja Luka i Zemun dolaze u pitanje. Mani se kurcenja preko interneta u diskusiji, jer vama pola drzave bi doslo u pitanje, prema tome to tako sa ovim lozanama Bosnjama pricaj. Šporet je napisao/la: Tankosic je napisao/la: ovako to ce verovatno biti ustupljen kao deo koridora sa USK Bosnjacima. kad si toliko zapeo za koridor Bošnjacima idi nagovaraj Srbe iz Republike Srpske da im daju Mrkonjic, Šipovo i Ribnik, sa hrvatskim teritorijem nećeš trgovat. [ Pa ja ni ne trgujem, vec kazem da ce vasi to objektivno trgovati time prvo, pa tek onda sve drugo, i da je teritorija srpske demografije na cemu ce Bosnjaci insistirati da dobiju posto vas nema, a njima treba prolaz i teritorije. Šporet je napisao/la: Tankosic je napisao/la: A to da ja nemam dobre informacije iz Grahova, iako imam 2 drugara na terenu, dok vi gledate kako se pre nekoliko godino rodilio 30% Hrvata, da bi vam to bi razlog zakljucka "pola nisu Srbi u 2021" je smesnije od mnogih Bosnjackih "istina" na ovom forumu. U zadnjih 10 godina (2011-2020) po FZS-u u Grahovu se rodilo 32% Hrvata, a Hrvati se također rađaju u rodilištu u Kninu. Ako si završio 4 razreda osnovne škole ne vidim kako te ovo moglo zbuniti. Pa oni nikada nisu ziveli u samom Grahovu, a isto tako se i Srbi radjaju u Kninu to ti nije za uporedu, uopsteno je nebitno koliko ih se rodilo vec koliko ih je ostalo, a medju ovima nema Hrvatskih beba sto su u vasoj statistici, ja stvarno nisam krivo sto je to tako. To vam je objektivno, mirni razlaz i Bosnjaci da imaju drzavu, a da vi dobijete svoje, a vi ako cete da se lozite i vristite Dodrinasenje zbog toga sto biste hteli da svih 51% za Hrvatsku, samo napred u tom samoubstvu poput ranije Srba, a danas Bosnjaka, ali nemojte to pominjati u objektivni scenarijima bliskog mirnog razlaza.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:29 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Šporet je napisao/la: Ako ti se šehidi za šume Drvara i dvije babe samo naprijed ali onda ti i Banja Luka i Zemun dolaze u pitanje. Mani se kurcenja preko interneta u diskusiji, jer vama pola drzave bi doslo u pitanje, prema tome to tako sa ovim lozanama Bosnjama pricaj. Šporet je napisao/la:
kad si toliko zapeo za koridor Bošnjacima idi nagovaraj Srbe iz Republike Srpske da im daju Mrkonjic, Šipovo i Ribnik, sa hrvatskim teritorijem nećeš trgovat. [ Pa ja ni ne trgujem, vec kazem da ce vasi to objektivno trgovati time prvo, pa tek onda sve drugo, i da je teritorija srpske demografije na cemu ce Bosnjaci insistirati da dobiju posto vas nema, a njima treba prolaz i teritorije. Šporet je napisao/la:
U zadnjih 10 godina (2011-2020) po FZS-u u Grahovu se rodilo 32% Hrvata, a Hrvati se također rađaju u rodilištu u Kninu. Ako si završio 4 razreda osnovne škole ne vidim kako te ovo moglo zbuniti.
Pa oni nikada nisu ziveli u samom Grahovu, a isto tako se i Srbi radjaju u Kninu to ti nije za uporedu, uopsteno je nebitno koliko ih se rodilo vec koliko ih je ostalo, a medju ovima nema Hrvatskih beba sto su u vasoj statistici, ja stvarno nisam krivo sto je to tako. Za šta prolaz trebaju ? 500 kilometara po hrvatskom teritoriju za 70 000 staraca muslimanskih ? USK je propa kanton i to mladi osjećaju i sele se .
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:31 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Pa ja ni ne trgujem, vec kazem da ce vasi to objektivno trgovati time prvo, pa tek onda sve drugo, i da je teritorija srpske demografije na cemu ce Bosnjaci insistirati da dobiju posto vas nema, a njima treba prolaz i teritorije. Nećemo trgovat hrvatskim teritorijima, sad sam ti objasnio. Nisu na prodaju. Tankosic je napisao/la: Pa oni nikada nisu ziveli u samom Grahovu, a isto tako se i Srbi radjaju u Kninu to ti nije za uporedu, uopsteno je nebitno koliko ih se rodilo vec koliko ih je ostalo, a medju ovima nema Hrvatskih beba sto su u vasoj statistici, ja stvarno nisam krivo sto je to tako.
Rađa se dio Hrvata koji živi u Grahovu u Kninu pa ne ulaze u FZS statistike. Srbi iz Grahova se ne rađaju jer nemaju hrv papire.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:31 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Mani se kurcenja preko interneta u diskusiji, jer vama pola drzave bi doslo u pitanje, prema tome to tako sa ovim lozanama Bosnjama pricaj. [
Pa ja ni ne trgujem, vec kazem da ce vasi to objektivno trgovati time prvo, pa tek onda sve drugo, i da je teritorija srpske demografije na cemu ce Bosnjaci insistirati da dobiju posto vas nema, a njima treba prolaz i teritorije.
Pa oni nikada nisu ziveli u samom Grahovu, a isto tako se i Srbi radjaju u Kninu to ti nije za uporedu, uopsteno je nebitno koliko ih se rodilo vec koliko ih je ostalo, a medju ovima nema Hrvatskih beba sto su u vasoj statistici, ja stvarno nisam krivo sto je to tako. Za šta prolaz trebaju ? 500 kilometara po hrvatskom teritoriju za 70 000 staraca muslimanskih ? USK je propa kanton i to mladi osjećaju i sele se . To vam je objektivno, mirni razlaz i Bosnjaci da imaju drzavu, a da vi dobijete svoje, a vi ako cete da se lozite i vristite Dodrinasenje zbog toga sto biste hteli da svih 51% za Hrvatsku, samo napred u tom samoubstvu poput ranije Srba, a danas Bosnjaka, ali nemojte to pominjati u objektivni scenarijima bliskog mirnog razlaza. I nema tu nikakvih simpatija i lozenja poput Weasel-a, nama ni iz dzepa ni u dzep, neprijateljska uprava ostaje na toj teritoriji, osim sto gubimo vreme dok se vi i oni razgranicite.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:33 |
|
|
Tankosic je napisao/la:
To vam je objektivno, mirni razlaz i Bosnjaci da imaju drzavu, a da vi dobijete svoje, a vi ako cete da se lozite i vristite Dodrinasenje zbog toga sto biste hteli da svih 51% za Hrvatsku, samo napred u tom samoubstvu poput ranije Srba, a danas Bosnjaka, ali nemojte to pominjati u objektivni scenarijima bliskog mirnog razlaza.
Dodrinašenje ti je zatjevat cijelu Federaciju i cijelu RS a ne hrvatske kantone. Hrvatski kantoni uz naše enklave po SBŽ su minimum minimuma.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 ruj 2021, 15:33 |
|
|
Ma da isto kao što ste tvrdili da se na hiljade dece rađa u Hrvatskoj ,a koja su iz Herceg Bosne , a taj broj je svake godine sve manji i manji .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|