|
|
Stranica: 13/60.
|
[ 1490 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Velež izbaciti iz lige. Apsolutno Jedino logično dok se ne ohlade i ne spuste na zemlju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:21 |
|
|
|
Ovo je odlična stvar jer su u sat vremena pokazali ono što mi neuspješno pričamo već 30 godina a to je da su prljavi, zeleni, primitivni, šabanski, antieuropski SDA klub sa istim ili još gorim navijačima
Hvala im mnogo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8169 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Tobože ih ostaviti u premier ligi,ali im zadati takav udarac da praktično već sada ispadnu u federalnu ligu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44868 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Napadač Borca Jovo Lukić dobio je udarac u glavu. Sa tribine jedan navijač domaćeg tima pri ulasku u tunel udario je napadača Banjalučana. "Pobjegao sam sa terena i krenuo u tunel, te tada dobio cipelu u glavu", kazao je Lukić.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Velež izbaciti iz lige. Teroriste iz vrapcica treba zakonom zabraniti, a stadion preorati.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 09:59 |
|
|
kiler je napisao/la: 1. Paljenje baklji, 2. Ulazak na teren, 3. Napad na gostujućeg igrača Lukića, 4. Rasističko vrijedjanje Mollsa (ovo poslati i Uefi), 5. Pokušaj napada na gostujućeg trenera (snimka) 6. Pokušaj napada na suce, 7. Zadržavanje gostiju u svlačionici, 8. Loša organizacija redarskih službi...
I još uz sve to pokušaj ubojstva službenih osoba,doduše van stadiona. Gdje si upratio vrijeđanje Mollsa?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44868 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tuzla utakmica Sloboda-Posušje Izvuklo Posušje bod.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:30 |
|
|
daramo je napisao/la: Tuzla utakmica Sloboda-Posušje Izvuklo Posušje bod.   Dobar pas na sredini terena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:39 |
|
|
|
Žuljević pere ruke nakon lajkova za prebijanje sudaca i posta o Veležu
''Pošto se očigledno prva rečenica tumači pogrešno, da razjasnimo, ne podržavam paljevine i fizičke napade, ali cijelim svojim životom stojim iza 4R kao hitne reforme koja iz saveza mora izbaciti one koji sa sportom nemaju nikakve veze i koji su ga doveli na sramotno niske grane'', napisao je Žuljević. Naime, predstavnici pet bh. klubova (Sarajevo, Sloboda, Tuzla City, Velež i Željezničar) sastali su se s ciljem poboljšanja kvaliteta i regularnosti Premijer lige BiH. Pokrenuli su "Inicijativu za reformu, ravnopravnost, razvoj i regularnost natjecanja u BiH" skraćenog naziva - 4R.
SDP-ovac podržava nogometne separatiste iz 4R, kako čudno da podržava muslimanske klubove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:43 |
|
|
|
O svemu sam obavijestio organizaciju koja se bavi diskriminacijom na nogometnim stadionima FARE i pobrojao incidente od napada na sudije, paljevine automobila, rasizma, napada na gostujuceg igraca, zadržavanje ekipe, napada na direktora Borca.
Pozivam i vas da ucinite isto, da se jednom za svagda stane teroristima u kraj.
Ocekujem maksimalne moguce kazne!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:46 |
|
|
|
Aner Žuljević je isto iz Vrapčića čini mi de
Lik koji je politički bošnjak, od rata se izjašnjava kao "Ostali" i tako zarađuje desetine tisuća KM godišnje u skupštini županije i klubu ostalih federalnog doma naroda
Taj će za 10 godina za Zrinjski navijati kako je krenuo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:47 |
|
|
|
11:47 još nema službenog saopćenja SDA prčije Vehleža
Gdje završava dno, počinje SDA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:52 |
|
|
|
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković najavljuje žestoke kazne Veležu.
Za sada je sigurno da će utakmica biti registrirana 3:0 za Borac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 10:58 |
|
|
|
Zrinjski ako danas dobije u Bijeljini ode Vehležu na 12 bodova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Zrinjski ako danas dobije u Bijeljini ode Vehležu na 12 bodova. Vehležu se može danas oduzeti 3 do 9 bodova Al vidjet će mo uskoro
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:04 |
|
|
|
Mislim da za to neće biti hrabrosti u savezu, novčana kazna, zabrana obavljanja dužnosti predsjedniku Hasiću i nekoliko utakmica bez gledatelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:07 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8169 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
POL_GASOL je napisao/la: kiler je napisao/la: 1. Paljenje baklji, 2. Ulazak na teren, 3. Napad na gostujućeg igrača Lukića, 4. Rasističko vrijedjanje Mollsa (ovo poslati i Uefi), 5. Pokušaj napada na gostujućeg trenera (snimka) 6. Pokušaj napada na suce, 7. Zadržavanje gostiju u svlačionici, 8. Loša organizacija redarskih službi...
I još uz sve to pokušaj ubojstva službenih osoba,doduše van stadiona. Gdje si upratio vrijeđanje Mollsa? tako sam pročitao od navijača na forumu govnogovno.ba ( sportsport.ba)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Mislim da za to neće biti hrabrosti u savezu, novčana kazna, zabrana obavljanja dužnosti predsjedniku Hasiću i nekoliko utakmica bez gledatelja. To znači da će i gradski derbi u Vrapčićima biti bez gledatelja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Mislim da za to neće biti hrabrosti u savezu, novčana kazna, zabrana obavljanja dužnosti predsjedniku Hasiću i nekoliko utakmica bez gledatelja. Isti mislim Zrinji je 2011. bilo ravno 10 domaćih bez publike Sad bi bilo ok barem 7 utakmica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24899 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Koji sabani... Pa ovo je za afganistanske lige. Ne smijes ih pobijediti kod njih doma.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 12:04 |
|
|
|
Tako je bilo na početku Premijer lige, postotak pobjeda domaćina bio najveći u Europi. Oni bi malo domaćinskog suđenja za režimski klub.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 12:21 |
|
|
|
Kroz popodne će se nakon zasjedanja raznih komisija saznati kazne za odgovorne u ovome incidentu, a javio se i predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković koji je razgovarao s novinarima portala Klix.ba. Najavio je kazne za Velež i za njegova predsjednika Šemsudina Hasića kojeg je nazvao glavnim krivcem za sve što se dogodilo.
- Najoštrije osuđujem sinoćnja događanja. Takvim stvarima nije mjesto u sportu, u nogometu i u društvu. Za danas su zakazane izvanredne sjednice Natjecateljske i Disicplinske komisije NS BiH i očekujem najstrožije kazne za organizatora utakmice FK Velež, ali i za njihovog predsjednika Šemsudina Hasića koji je izazvao sve ovo što se dogodilo - veli Zeljković.
Pojasnio je zašto baš Hasića smatra glavnim odgovornim za nerede u Mostaru:
- Hasić mjesecima u medijima daje zapaljive izjave i ide putem koji nije nogometni, ali to je njegov izbor i sramota. To što obrće stotine milijuna KM u zdravstvu i što je dobar privrednik zaslužuje čestitke, ali u nogomet je zalutao. Napad koji se dogodio na suce mogao je završiti tragično i mogle su pasti mrtve glave. Zato ćemo tražiti najoštrije moguće kazne i da stanemo tome na kraj, jer NS BiH je ozbiljna organizacija koja mora stati iza službenih osoba i sigurno kazna mora biti drastična za primjer drugima - istaknuo je.
Konkretno?
- Žao mi je što će istinski navijači Veleža narednih tjedana ispaštati zbog onoga što se dogodilo, ali sankcije su neminovne. Pravilnik je jasan i propisane su kazne. Logično je da će stadion biti suspendiran i da će gospodinu Hasiću biti zabranjeno obavljanje funkcije predsjednika.
zabranjeni.url
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 12:45 |
|
|
|
Nevjerojatna izjava Hasića: "Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih. Lik kao da želi dobiti doživotni izgon iz nogometa. Umjesto osude incidenta i poziva na strogo kažnjavanje počinitelja, on se uhvatio mahalske šuplje kojom praktično potvrđuje Zeljkovićeve navode kako je on glavni podstrekač incidenta.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 14:31 |
|
|
Vehlež tema svih europskih medija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 22 ruj 2021, 15:28 |
|
|
|
Možda nisu u centru pozornosti zbog trofeja, ali zato jesu zbog nasilja i huliganizma
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|