|
|
Stranica: 61/98.
|
[ 2450 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 13:17 |
|
|
novem je napisao/la: Meni ovo Milino ubrzanje rastanka dođe isto kao da smo mi 1989. već jednom nogom bili van YU, a zapravo tek započeli, iako se ne može baš ni sve uspoređivati. Raspad BiH će biti još složeniji ali zato bez vojnih sukoba, dok će incidenta biti na pretek. Mile trguje. Diže cijenu. Moje mišljenje jeste da raspada BiH neće biti, u dogledno vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 13:27 |
|
|
karadzic je napisao/la: zbl je napisao/la: Nema me na forumu 10 dana , vratim se i zateknem haos. Mile pričom o otcepljenju samo podiže ulog i ništa više. Rukovodi se principom- traži više, dobićeš više. To je otprilike sva filozofija.
Dalje, meni djeluje da su svi političari iz RS samo Vučićevi pijuni i da političke procese kreira on, a ne Mile ili opozicija. Svi vladajući političari na Zapadnom Balkanu su pioni SAD i Nemačke, osim Dodika i vlasti Republike Srpske, zato i jesu targetirani kao neprijatelji. Da je Dodik u poslednjih 15 godina ijednom ušao u trgovinu nacionalnim interesima sa Zapadom kakvu je činio Vučić, RS danas ne bi postojala, a obespravljeni Srbi bi molili Sarajevo da im formira Zajednicu srpskih opština koju su im obećali a neće da ispune. To je vjerojatno istina.
|
|
Vrh |
|
|
Asker
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 13:31 |
|
|
Zar niste do nedavno tvrdili kako se situacija na geoplitičkom planu promijenila i da BiH nema više podršku kakvu je imala od MZ, dok separatističke ideje imaju podršku Rusije i Kine koje su sada giganti?
Šta će biti sa Brčko Distriktom kada proglasite samostalnost?
Samo tražite izgovore, a ne želite sebi za priznate istinu. Ekonomski ste očajni i kao samostalna država ne bi opstali dugo. Dodika zaboli ona stvar za RS-om, BiH i za vama. Pristat će na sve da proda svoju zgradu UIO. Bitnije su mu novčanice od nekih ideala o kojima vi sanjate. U RS-u je prodao što je mogao, ostaje mu da čopa od BiH što može i njemu ovako odgovara. Rulju kupuje pričom o samostalnosti, oni mu bezrezevno daju podršku i drže ga na vlasti, dok on ganja svoje interese. Kada osjeti da podrška slabi, napravi predstavu, ala blokiranje institucija, rulja se naloži (ovaj forum je najbolji primjer za to) i onda opet jovo nanovo. Ja prvi podržavam da Miletu damo doživotni mandat i nek igra svoju igru. Mada i ovako može, dok god za glasačko tijelo ima mahom nepismen narod, zadojen mržnjom i nacionalizmom, on će imati vlast. Maesatralno cilja svoju publiku, izvođenjem pod šatorima legendarnih hitova Goci Benda i drugih velikih umjetnika, na koridama i drugim priredbama sličnog sadržaja.
Neće Gara da primi vakcinu...ojha
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 13:48 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Asker je napisao/la: Šta će biti sa Brčko Distriktom kada proglasite samostalnost?
Objašnjeno milion puta. Distrikt je u zajedničkom vlasništvu entiteta. Pri raspadu, svaki entitet nosi svoju polovinu distrikta.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 13:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovaj bošnjačko-arapski jezik nam je postao skroz stran.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:03 |
|
|
weasel je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Novovrijeme je u pravu. Dodik je držao za jaja BiH baš zato što je trebao zakon o financiranju. Tim što je dopustio privremeno financiranje ne samo da više ne drži BiH za jaja nego ga niko neće shvatiti njegove pretnje ozbiljno. Uvek će se ići na to da će popustiti kada dođe stani-pani. Inače BiH se neće raspasti dok god to ne budu tražili muslimani a oni će to sami tražiti kada im bude ugrožena pozicija u državi. Sa pametnom politikom pogotovo ekonomskom da se zadrže ljudi u RS i uz neki demografski bum da se više počne rađati Srba od muslimana usla bi im voda u uši i počeli bi razmisljati o cepanju a tu bi onda i Hrvati mogli uzeti deo FBiH. Dok god oni maštaju o poklapanju nema niša od raspada. Hrvati bi pristali na raspad BiH ako bi uzeli lavovski komad, trenutnih 20% i kusur posto koji su sigurni na liniji Drvar Ravno to nisu. Svako proširivalje Srba van granica RS bi izazvalo rat. U situaciji da muslimani prihvate otcepljenje RS teško da će prihvatiti i cepanje FBiH što bi dovelo do rata. Zato ne daju da se formira 3 entitet jer bi to automatski predstavljalo granice za cepanje FBiH. Muslimani propuštaju priliku za pregovore dok su najbrojniji a svako odugovlačenje ih može skupo koštati.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:22 |
|
|
Asker je napisao/la: Zar niste do nedavno tvrdili kako se situacija na geoplitičkom planu promijenila i da BiH nema više podršku kakvu je imala od MZ, dok separatističke ideje imaju podršku Rusije i Kine koje su sada giganti?
Šta će biti sa Brčko Distriktom kada proglasite samostalnost?
Samo tražite izgovore, a ne želite sebi za priznate istinu. Ekonomski ste očajni i kao samostalna država ne bi opstali dugo. Dodika zaboli ona stvar za RS-om, BiH i za vama. Pristat će na sve da proda svoju zgradu UIO. Bitnije su mu novčanice od nekih ideala o kojima vi sanjate. U RS-u je prodao što je mogao, ostaje mu da čopa od BiH što može i njemu ovako odgovara. Rulju kupuje pričom o samostalnosti, oni mu bezrezevno daju podršku i drže ga na vlasti, dok on ganja svoje interese. Kada osjeti da podrška slabi, napravi predstavu, ala blokiranje institucija, rulja se naloži (ovaj forum je najbolji primjer za to) i onda opet jovo nanovo. Ja prvi podržavam da Miletu damo doživotni mandat i nek igra svoju igru. Mada i ovako može, dok god za glasačko tijelo ima mahom nepismen narod, zadojen mržnjom i nacionalizmom, on će imati vlast. Maesatralno cilja svoju publiku, izvođenjem pod šatorima legendarnih hitova Goci Benda i drugih velikih umjetnika, na koridama i drugim priredbama sličnog sadržaja.
Neće Gara da primi vakcinu...ojha Hahaha, Srbi i njihovi intelektualci kazu jasno "prekasno za nestanak Republike Srpske, prerano za nezavisnost" i kazu kada se ide na nezavisnost, i Vi ste i dalje ograniceni kao cosak, slusajuci Miletove dnevnopoliticke voznje, dok uspeva da odjebe i Incka, i zakon, i Smita, i poziciju VP, i na kraju Amerikance, i da zastiti Republiku Srpsku i to posebni zakonom, i da posebnim zakonom zabrani rad VP na teritoriji Republike Srpske, i to su mu je Zapadni faktor sve precutno legalizovao, i to je sve on izvukao iz ove krize dok ste vi padali na njegove voznje i tapkali u mestu, a u medjuvremenu ste primili gol od strane istog tog Smita kog ste Wilkomenovali nedeljama hahahahah. Jos Mile ne staje i dalje vas voza sada sa VRS, verovatno se ustremio da vrati Ustavni Sud i Tuzilastvo ili ko zna sta je sledece, i sve tako do Republikanskog Predsednika kada se nece cekati nista vise.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7205 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Evoimene je napisao/la: weasel je napisao/la: Svako proširivalje Srba van granica RS bi izazvalo rat. U situaciji da muslimani prihvate otcepljenje RS teško da će prihvatiti i cepanje FBiH što bi dovelo do rata. Zato ne daju da se formira 3 entitet jer bi to automatski predstavljalo granice za cepanje FBiH. Muslimani propuštaju priliku za pregovore dok su najbrojniji a svako odugovlačenje ih može skupo koštati. Niko i ne govori o proširenju Srpske na teritoriju efbih .
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Asker
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:44 |
|
|
Evo zato ja i kažem, hajmo potpisati obostrano da Mile bude doživotni član Predsjedništva Vi zadovoljni, mi zadovoljni. Prvo na vašem mjestu ne bih se hvalio etničkim čišćenjem, degutantno je. I ako ga je bilo, barem šutite o tome. Drugo, koje ste to nadležnosti vratili? Mi smo potpisali Dayton, i meni lično ne smeta tabla "Dobrodošli u RS". Potpuno slobodno prođem pored te table, šetam po I. Sarajevu, Višegradu, Banja Luci. Na vidim zašto bi mi tabla smetala, kad se entitet stvarno tako zove. To kao da mi smeta tabla "Dobrodošli u Kanton Sarajevo". Nebulozno. Glupostima se bavite i nebitnim stvarima dajete na značaju. Nego de ti meni reci kolika je penzija u RS-u? Kolika je stopa nezaposlenosti? Sada ste topli i kartu zgurali u platu da bi dosegli prosječnu platu od 1000 KM. Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Mile i Bakir neće za svoje djete skupljati novac, u slučaju ne daj Bože bolesti. Ti i ja hoćemo. A ti se busaj u prsa sa natpisima. Svi smo mi ograničeni ko čošak dok god nas liječe Fadilovim respiratorima i Miletovim kisikom!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:53 |
|
|
Asker je napisao/la: Evo zato ja i kažem, hajmo potpisati obostrano da Mile bude doživotni član Predsjedništva Vi zadovoljni, mi zadovoljni.Prvo na vašem mjestu ne bih se hvalio etničkim čišćenjem, degutantno je. I ako ga je bilo, barem šutite o tome. Drugo, koje ste to nadležnosti vratili? Mi smo potpisali Dayton, i meni lično ne smeta tabla "Dobrodošli u RS". Potpuno slobodno prođem pored te table, šetam po I. Sarajevu, Višegradu, Banja Luci. Na vidim zašto bi mi tabla smetala, kad se entitet stvarno tako zove. To kao da mi smeta tabla "Dobrodošli u Kanton Sarajevo". Nebulozno. Glupostima se bavite i nebitnim stvarima dajete na značaju. Nego de ti meni reci kolika je penzija u RS-u? Kolika je stopa nezaposlenosti? Sada ste topli i kartu zgurali u platu da bi dosegli prosječnu platu od 1000 KM. Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Mile i Bakir neće za svoje djete skupljati novac, u slučaju ne daj Bože bolesti. Ti i ja hoćemo. A ti se busaj u prsa sa natpisima. Svi smo mi ograničeni ko čošak dok god nas liječe Fadilovim respiratorima i Miletovim kisikom! Vec tu sam stao sa citanjem. Imali ste istu ponudu 1992, da Alija bude predsednik Jugoslavije a Bosna da ima svoju repku, vojsku, i unitarnost. Izabrali ste 100 hiljada zrtava na sve 3 strane, i sadasnjih 23%. Od tada je proslo 30 godina, rodile su se generacije koje znaju samo za Srpsku i Srbe u svom okruzenju (isto i kod Bosnjaka), i koji sa Bosnom osim reke nemaju nista. Vi bolje da vidite kako da sa Hrvatima napravite Republiku gde cete zadovoljiti njihov polozaj, a o Srpskoj zaboravite, tjs bolje se spremajte za njenu nezavisnost, jer onda cete morati sami za sebe da odgovarate. O ekonomiji i polozaju je glupo da ti uopste odgovaram, vise Srpska ima obrt sa Turskom od cele Federacije, o Srbiji da ne pricam.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:59 |
|
|
Asker je napisao/la: Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Pa ne možemo se baviti sa tim dok postoji BiH. Nisu se ni Jevreji bavili ekonomijom u nacističkoj Njemačkoj, ni Srbi na Kosovu se ne bave ekonomijom. Ekonomija je trenutno sporedna, dobro je da guramo al nije na prvom mjestu interesovanja. Na prvom mjestu je sloboda i uništenje zločinačke tvorevine BiH.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 14:59 |
|
|
Asker je napisao/la: Evo zato ja i kažem, hajmo potpisati obostrano da Mile bude doživotni član Predsjedništva Vi zadovoljni, mi zadovoljni. Prvo na vašem mjestu ne bih se hvalio etničkim čišćenjem, degutantno je. I ako ga je bilo, barem šutite o tome. Drugo, koje ste to nadležnosti vratili? Mi smo potpisali Dayton, i meni lično ne smeta tabla "Dobrodošli u RS". Potpuno slobodno prođem pored te table, šetam po I. Sarajevu, Višegradu, Banja Luci. Na vidim zašto bi mi tabla smetala, kad se entitet stvarno tako zove. To kao da mi smeta tabla "Dobrodošli u Kanton Sarajevo". Nebulozno. Glupostima se bavite i nebitnim stvarima dajete na značaju. Nego de ti meni reci kolika je penzija u RS-u? Kolika je stopa nezaposlenosti? Sada ste topli i kartu zgurali u platu da bi dosegli prosječnu platu od 1000 KM. Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Mile i Bakir neće za svoje djete skupljati novac, u slučaju ne daj Bože bolesti. Ti i ja hoćemo. A ti se busaj u prsa sa natpisima. Svi smo mi ograničeni ko čošak dok god nas liječe Fadilovim respiratorima i Miletovim kisikom! Kasno. Sad ide raspad BiH a vi ćete morati naučiti biti samostalni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:02 |
|
|
On bi da se svi mi bavimo ekonomijom, a SDA i Sarajevo ima toliko primitivnu politiku, da odbija da udje u Open Balkan koji je od sustinskog Bosnjackog nacionalnog interesa.
Pa bi on sada da mi imamo razumevanje i ostanemo u BiH zato sto oni biraju primitivnu politiku umesto politike za koju se on zalaze.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:10 |
|
|
Pošto smo nezadovoljni ovim i ovakvim Dodikom, mislim da bismo trebali napraviti njegovu računarsku simulaciju na kojoj bi svako od nas mogao uvježbavati načine koji bi nas najkvalitetnije doveli do nezavisnosti Srpske. Čiji model pokaže najbolje rezultate, neka ga kandiduje na sljedećim izborima pa da glasamo za njega.
Isto predlažem i Hrvatima i Bošnjacima ako smatraju da njihovi politički puleni ne ispunjsvaju njihova očekivanja, a meni u znak zahvalnosti na ideji, neka se modeli nazovu Super Mikica, Super Draganče i Super Žikica, valjda sam toliko zaslužio.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:12 |
|
|
Imam ja gotov plan Ago i ne samo za Srpsku, nego mi fali 60 do 80 milijardi da odradim sve sto treba za Srpstvo Pare su glavne, nista drugo.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Asker je napisao/la: Evo zato ja i kažem, hajmo potpisati obostrano da Mile bude doživotni član Predsjedništva Vi zadovoljni, mi zadovoljni. Prvo na vašem mjestu ne bih se hvalio etničkim čišćenjem, degutantno je. I ako ga je bilo, barem šutite o tome. Drugo, koje ste to nadležnosti vratili? Mi smo potpisali Dayton, i meni lično ne smeta tabla "Dobrodošli u RS". Potpuno slobodno prođem pored te table, šetam po I. Sarajevu, Višegradu, Banja Luci. Na vidim zašto bi mi tabla smetala, kad se entitet stvarno tako zove. To kao da mi smeta tabla "Dobrodošli u Kanton Sarajevo". Nebulozno. Glupostima se bavite i nebitnim stvarima dajete na značaju. Nego de ti meni reci kolika je penzija u RS-u? Kolika je stopa nezaposlenosti? Sada ste topli i kartu zgurali u platu da bi dosegli prosječnu platu od 1000 KM. Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Mile i Bakir neće za svoje djete skupljati novac, u slučaju ne daj Bože bolesti. Ti i ja hoćemo. A ti se busaj u prsa sa natpisima. Svi smo mi ograničeni ko čošak dok god nas liječe Fadilovim respiratorima i Miletovim kisikom! Kasno. Sad ide raspad BiH a vi ćete morati naučiti biti samostalni. Eto kako musliman zamišlja pravnu državu. Zato je neće nikad ni imati.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Asker je napisao/la: Zar niste do nedavno tvrdili kako se situacija na geoplitičkom planu promijenila i da BiH nema više podršku kakvu je imala od MZ, dok separatističke ideje imaju podršku Rusije i Kine koje su sada giganti? Bošnje imaju podršku jer bi MZ još štošta prebacila s entiteta na državu kako bi mogla koliko-toliko u europske integracije, ali kad se to jednom postigne, ne misle oni BiH u EU nego u OB, kao limb. Tako da, mislim da će Srbi svakako bolje proći.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Asker
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:31 |
|
|
Očito nema s vama rasprave, previše ste zadojeni, što bi rekao Vukanović "Hajde Srbendo odcjepi se više". Niko vas više ne smatra ozbiljnim.
A svaka čast Dodiku na ovakvom odgovoru. Zbog ovo bi volio da je on doživotni predsjednik!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Asker je napisao/la: Evo zato ja i kažem, hajmo potpisati obostrano da Mile bude doživotni član Predsjedništva Vi zadovoljni, mi zadovoljni. Prvo na vašem mjestu ne bih se hvalio etničkim čišćenjem, degutantno je. I ako ga je bilo, barem šutite o tome. Drugo, koje ste to nadležnosti vratili? Mi smo potpisali Dayton, i meni lično ne smeta tabla "Dobrodošli u RS". Potpuno slobodno prođem pored te table, šetam po I. Sarajevu, Višegradu, Banja Luci. Na vidim zašto bi mi tabla smetala, kad se entitet stvarno tako zove. To kao da mi smeta tabla "Dobrodošli u Kanton Sarajevo". Nebulozno. Glupostima se bavite i nebitnim stvarima dajete na značaju. Nego de ti meni reci kolika je penzija u RS-u? Kolika je stopa nezaposlenosti? Sada ste topli i kartu zgurali u platu da bi dosegli prosječnu platu od 1000 KM. Time treba da se bavimo i jedni i drugi i treći. Mile i Bakir neće za svoje djete skupljati novac, u slučaju ne daj Bože bolesti. Ti i ja hoćemo. A ti se busaj u prsa sa natpisima. Svi smo mi ograničeni ko čošak dok god nas liječe Fadilovim respiratorima i Miletovim kisikom! Jel iko od vas razumije ovaj arapsko-bošnjački jezik ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:40 |
|
|
Asker je napisao/la: Očito nema s vama rasprave, previše ste zadojeni, što bi rekao Vukanović "Hajde Srbendo odcjepi se više". Niko vas više ne smatra ozbiljnim.
A svaka čast Dodiku na ovakvom odgovoru. Zbog ovo bi volio da je on doživotni predsjednik! To je zato što Dodik nije ozbiljan. Al vjeruj mi da je narod izuzetno ozbiljan u namjeri da se oslobodi zločinačke tvorevine BiH. I odlučan. Više nego 1992. Kad tad pojaviće se neko sa mudima ko će nošen voljom naroda uništiti BiH. Milorad još uvijek ima tu priliku. Hoće li je iskorititi ili ne, hoće li preći sa riječi na djela, vjerovatno ne al vidićemo. Neko hoće, to je sigurno. BiH nema budućnost jer je nastala na krvi srpskog naroda, zločinačka tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Asker je napisao/la: Očito nema s vama rasprave, previše ste zadojeni, što bi rekao Vukanović "Hajde Srbendo odcjepi se više". Niko vas više ne smatra ozbiljnim.
A svaka čast Dodiku na ovakvom odgovoru. Zbog ovo bi volio da je on doživotni predsjednik! To je zato što Dodik nije ozbiljan. Al vjeruj mi da je narod izuzetno ozbiljan u namjeri da se oslobodi zločinačke tvorevine BiH. I odlučan. Više nego 1992. Kad tad pojaviće se neko sa mudima ko će nošen voljom naroda uništiti BiH. Milorad još uvijek ima tu priliku. Hoće li je iskorititi ili ne, hoće li preći sa riječi na djela, vjerovatno ne al vidićemo. Neko hoće, to je sigurno. BiH nema budućnost jer je nastala na krvi srpskog naroda, zločinačka tvorevina. A birači SDS-a i PDP-a jesu li za otcjepljenje ili ne?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:42 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: To je zato što Dodik nije ozbiljan. Al vjeruj mi da je narod izuzetno ozbiljan u namjeri da se oslobodi zločinačke tvorevine BiH. I odlučan. Više nego 1992. Kad tad pojaviće se neko sa mudima ko će nošen voljom naroda uništiti BiH.
Milorad još uvijek ima tu priliku. Hoće li je iskorititi ili ne, hoće li preći sa riječi na djela, vjerovatno ne al vidićemo. Neko hoće, to je sigurno. BiH nema budućnost jer je nastala na krvi srpskog naroda, zločinačka tvorevina.
A birači SDS-a i PDP-a jesu li za otcjepljenje ili ne? Naravno da jesu. 99,9% Srba je za otcjepljenje. Pričaš sa budućim glasačem PDPa.
|
|
Vrh |
|
|
Asker
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 15:56 |
|
|
Nemoj, glasaj za SNSD, nama Mile treba. Ko će Amerima j***t sve po spisku, ako ne bude Mileta?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 16:01 |
|
|
Asker je napisao/la: Nemoj, glasaj za SNSD, nama Mile treba. Ko će Amerima j***t sve po spisku, ako ne bude Mileta? Ne brini se jebaće im neko, i njima i vama. Nije ni Mile 2005. jebao mater nego tek kad je došao na vlast. Ne može uboga opozicija nikom jebati mater. Mater se jebe kad sjedneš za fotelju i dobiješ 4 milijarde na raspolaganje.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 lis 2021, 16:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Izvinjavam se vjernim slugama što iskačem iz voza. Jel Dodik prekršio odluku NSRS? Jest. I to u isto vrijeme kad Zaharova poručuje "Da je Inckov zakon napad na sve Srbe". Ne iskoristiti takav moment za gašenje BiH (nemoj samo da spominjete jebenih 21 milion u vrijeme kad imamo 250 miliona viška) može samo neviđena kukavica, izdajnik ili lopov koji hoće da uzme pare od UIO. Vidićemo šta je u pitanju. Daj bože da griješim i da Dodik ima neki extra plan koji ja ne kontam.
Zaharova se oglasila posle odluke o privremenom finasiranju. Nakon sto se Dodik sastao sa ruskim ambasadorom. To je poruka narodu u RS da je Rusija tu i da Dodik ima njenu podrsku. Bata Nośo, ti si bio za Dodika vise od svih nas, sad ga napadas vise od svih nas. Pa nadji neku sredinu aman. Evo ti nekoliko tema za razmisljanje: 1. Jedino sto smo izgubili u ovih nekoliko dana je to sto na Kosovo moramo sa nekakvim nalepnicama preko srpskih tablica. 2. Bajden je u julu rekao da ce avganistanska vlada sigurno da se odrzi nakon americkog povlacenja, a u avgustu su ga talibani demantovali i pre nego sto se povukao. Pa kad Dzo moze tako da kaze jedno a desi se drugo, sto mi da zameramo Dodiku. Manje je on popustio nego Bajden. 3. Eskobar nam je porucio ako se RS otcepi, slede nam sankcije, izolacija, siromasenje... Znaci, nece biti vojne intervencije. Pa ako smo spremi da jedemo korenje, eto nezavisnosti. Ili da se jos malo pripremamo, nalazimo nove finansijere i podrsku, da zapadnu blokadu sto lakse izguramo. Da zapadnu blokadu što lakše izguramo, ja iz Čikaga a vi iz Šipova
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|