|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 21:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu. Ja se sad vodim parolom "Gledajmo domaće" , ili bar poljsko,rusko i još par zemalja gde nema tih galaktičkih troglavih transmutanta. Da mi je neko rekao da ću početi furati se na domaću produkciju ne bi mu verovao , ali nužda zakon menja. Ja se prvo dobro potrudim da vidim preporuke serija i filmova i čim vidim da eko pomene gejeve i woke , zaobilazim. Plaćati ta *** i 10 jevreja na mesec je zločin protiv čovečnosti u sebi.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 06:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu. Da, sranje je realno. Ja već dva meseca zaboravim da se odjavim, prekjuče mi je ponovo automatski skinuo pare sa računa, popizdeo sam zato što sam opet zaboravio da ih odjebem. Ništa pametno nema, bacanje para.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu. Kako to gordo zvuči.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu. Kako to gordo zvuči. da zaista nisam ni primijetio što napisah.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:17 |
|
|
Postujem sve koji imaju generalno lose, dobro ili bilo kakvo misljenje o netfliksu, ali oce li neko aman zaman preporuciti nesto za gledanje?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako to gordo zvuči. da zaista nisam ni primijetio što napisah. Ne odustaj kvačice, izvedi ih na pravi put
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu. Da, sranje je realno. Ja već dva meseca zaboravim da se odjavim, prekjuče mi je ponovo automatski skinuo pare sa računa, popizdeo sam zato što sam opet zaboravio da ih odjebem. Ništa pametno nema, bacanje para. Ih bre Sesice, samo zanovetas. Nas Granicarko bi makar preporuco Terminatora ili Ramba, a ti nista.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 19:25 |
|
|
Našao sam stranicu koja daje info od svih tih video streaming firmi. Trailers, opis filma, itd. Sad samo tu pogledam i na Kodi odgledam film. Povlačim mišljenje da je sve iz USA postalo politički korektno. Ima još uvijek kvalitetnih stvari od ljudi koji ne jebu ta sranja. Možda je Hollywood u kurcu ali ko ih jebe. Nek prodaju sladoled.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 20:38 |
|
|
Ajde kad se razumijete preporučite mi neku noviju komediju.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 04 lis 2021, 21:28 |
|
|
Ne mogu gledati komedije sve dok djeca i ljudi u Varti gladni idu u krevet.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 05 lis 2021, 07:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Da, sranje je realno. Ja već dva meseca zaboravim da se odjavim, prekjuče mi je ponovo automatski skinuo pare sa računa, popizdeo sam zato što sam opet zaboravio da ih odjebem. Ništa pametno nema, bacanje para. Ih bre Sesice, samo zanovetas. Nas Granicarko bi makar preporuco Terminatora ili Ramba, a ti nista. Veruj mi, ne bacaj pare. Jako loša ponuda. However, američki Netfliks nije svuda isti, u Americi ima daleko bolju ponudu nego za nas Džbuti crnce, tako da je tvoje iskustvo verovatno daleko bolje. Ovde je stvarno blagi užas.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 05 lis 2021, 09:19 |
|
|
Antenice. Miislim da nemam 5g na modemu. Nisam ga menjao godinama. A na ethernet kablu koji ide u desktop imam punu brzinu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 05 lis 2021, 12:40 |
|
|
Svaki torrent deli brzinu sa najmanje /10, uglavnom više. A za wifi me boli uvo, ionako sve skidam preko kabla, mada i i mi i tu torrent daje najveću brzinu 60Mb/s, mada ne znam koliko je ta cifra tačna, pošto GB skinem za 30 sekundi.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 05 lis 2021, 12:43 |
|
|
Uglavlavnom, kablovi vam izuvaju. Preporodio sam se kad sam prešao na optiku.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 07:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Netflix izgubio 2 milijuna pretplatnika, dionice pale za 20%
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 07:54 |
|
|
I gadosti izmodirale.
1098 of 2558 - 42.92%
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 13:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10036 Lokacija: Banja Luka
|
HHerceg je napisao/la: Netflix izgubio 2 milijuna pretplatnika, dionice pale za 20% To je tek početak.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 16:50 |
|
|
Mozda iskljucite dijeljenje ili smanjite brzinu dijeljenja pa zato sporije skida sa torrenta
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 16:54 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mozda iskljucite dijeljenje ili smanjite brzinu dijeljenja pa zato sporije skida sa torrenta Koja je svrha ograničiti ili isključiti upload podataka? Ako si na flat nema nikakvog smisla a skoro svi su flat.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 17:07 |
|
|
Danas Netflix veli da su izgubili 25 posto biznisa i da to ima veze i sa njihovim odlaskom iz Rusije.
Ostavimo nakratko po strani cinjenicu da "kaznjavaju" (navodnici jer to sranje smatram bespotrebnim) vlastite musterije za rat za koji ih se nije nista pitalo, ali ovo je zaista divno cuti. Zelim im jos toliko pada iduce godine, inshallah. :)
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 20 tra 2022, 17:07 |
|
|
Kako kome, nije kod svakog internet isti, ja isključim ako je nešto što planiram brzo izbrisati da to mogu raditi iz explorera dok radi torrent. Dešvalo mi se i da zbog prevelikog uploada uspori kućni internet i pravi probleme.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 21 tra 2022, 12:24 |
|
|
Ne znam za ostale ali ja nikad ne bi dao ni cvonjka za netflix i slične pojave jer prosto imam torrent , ali ko voli neka troši , ko mu yebe mater.
Torrent je uvek bio mama , i ostaće mama.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 21 tra 2022, 14:32 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ne znam za ostale ali ja nikad ne bi dao ni cvonjka za netflix i slične pojave jer prosto imam torrent , ali ko voli neka troši , ko mu yebe mater.
Torrent je uvek bio mama , i ostaće mama. Zar torrent nije nedozvoljen?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 21 tra 2022, 14:36 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ne znam za ostale ali ja nikad ne bi dao ni cvonjka za netflix i slične pojave jer prosto imam torrent , ali ko voli neka troši , ko mu yebe mater.
Torrent je uvek bio mama , i ostaće mama. Zar torrent nije nedozvoljen? Deiure da, defacto ne.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 21 tra 2022, 14:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ne znam za ostale ali ja nikad ne bi dao ni cvonjka za netflix i slične pojave jer prosto imam torrent , ali ko voli neka troši , ko mu yebe mater.
Torrent je uvek bio mama , i ostaće mama. Zar torrent nije nedozvoljen? Naravno da nije dozvoljen , ali ga je nemoguće sprečiti jer on nije specifično mesto gde je neko postavio seriju ili film sa linkom da se skida već ti skidaš sa stotina mesta bez linka i to su "seedovi". Ja imam prijatelje koji su prosto lenji i neće da nauče skidanje sa torrenta već gledaju na "gledalicama online sa prevodom" ili čak kupe netflix,hbo,... Probao sam gledati na ovim domaćim "gledalicima online" i kad tad dođe do problema , prvo iskaču oni pop-up reklame non-stop , onda odjednom počne da šteka film pa ga moraš reloadati , a na kraju zna biti tako da odjednom neće da ti radi npr.treća epizoda od serije ili je prosto nema,.....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|