HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 11:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4259 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 171  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
PostPostano: 09 lis 2021, 00:35 

Citat:
Prva mjesta u skupini:

Prvih 7 najjačih liga

1. Engleska
2. Španjolska
3. Italija
4. Njemačka
5. Francuska
6. Portugal
7. Nizozemska

13. Belgija
15. Hrvatska
22. Danska

Hrvatska ponos Nove Europe i Slavenstva. :herceg_bosna

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 09:23 

Skoro da navijam da Rusi ne kiksaju do kraja i da ih onda u paklu Poljuda dočekamo, ostavit će se nogometa nakon te utakmice, odučit ćemo ih.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 10:12 

Modrić i Kovačić ne funkcioniraju skupa, igramo dobro samo kad je jedan na terenu, a mladi lavovi nadiru, čim su ušli zabili smo 2 komada, zadnji bez Broza, Modrića i Kovačića. Sadašnjost i budućnost su fantastični.

Obrana mlada, ali jako dobra, Gvardiol je general, kakav mladi igrač, milina, Duje je s 25 godins već rutiner, a Sosa i Stanišić nadolazeće zvijezde.

Gvardiol i Ćaleta Car su jaki na lopti, veza se ne mora spuštati nisko po loptu i samim time smo ofanzivniji i stišćemo protivnika visoko, ne bi meni Vida više bio u kadru.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 11:01 

zbog suspenzije Kovačića za iduću utakmicu je pozvan Luka Sučić iz U21. već sad je dečko za A tim i blizu prvih 11, čeka se samo odlazak Modrića.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 11:39 

Dalić bezveze forsira Modrića, Kovačića i Brozovića u isto vrijeme. Dva zadnja vezana su sasvim dovoljna. Moramo imati ofenzivnog vezanog uz krila i napadača.

Ovakav Livaja u formi bi morao biti starter.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 11:49 

naprijed bi mi igrali Pašalić prednjeg veznog, lijevo Perija, desno Brekalo i u špici Livaja.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 12:53 

dudu je napisao/la:
Modrić i Kovačić ne funkcioniraju skupa, igramo dobro samo kad je jedan na terenu, a mladi lavovi nadiru, čim su ušli zabili smo 2 komada, zadnji bez Broza, Modrića i Kovačića. Sadašnjost i budućnost su fantastični.

Obrana mlada, ali jako dobra, Gvardiol je general, kakav mladi igrač, milina, Duje je s 25 godins već rutiner, a Sosa i Stanišić nadolazeće zvijezde.

Gvardiol i Ćaleta Car su jaki na lopti, veza se ne mora spuštati nisko po loptu i samim time smo ofanzivniji i stišćemo protivnika visoko, ne bi meni Vida više bio u kadru.

Dobro zapažanja za Kovačića i Modrića. Dva igrača potpuno istog profila koji ne mogu igrati zajedno u prvih 11 jer smetaju jedan drugom (ne mogu biti 2 playmakera). S druge strane to predstavlja i sreću i blagoslov jer je Modrić konačno dobio nasljednika.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 15:53 

Gaugamela93 je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Dobro zapažanja za Kovačića i Modrića. Dva igrača potpuno istog profila koji ne mogu igrati zajedno u prvih 11 jer smetaju jedan drugom (ne mogu biti 2 playmakera). S druge strane to predstavlja i sreću i blagoslov jer je Modrić konačno dobio nasljednika.

Hrvatska po prvi put u povijesti ima barem 20 reprezentativaca koji mogu bit starteri. Pokriveni smo kao nikad. S izuzetkom "prave špice".

I umjesto da to koristimo maksimalno. Da 16 igrača dobije u jednoj utakmici šansu i to ne zadnjih 10 minuta Dalić tu nema hrabrosti.

Modrić/Kovačić, Brozović/Jakić/Moro, Vlašić/Pašalić/Livaja/Majer, Brekalo/Ivanušec, Perišić/Oršić. Kramarić/Petković/Budimir.

Opcija koliko hoćeš. A i iza smo prebukirani.

Nikad bolje popunjene sve pozicije.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 17:57 

..naravno govorim o Filipu al bit je da nam nikakv igrac ne proleti ispod radara..ne mora on nikad bit klasa al bolje se osigurat..a dominira u svom uzrastu a onda pogotovo..ne znam moze li on igrat za a ako je igra za mlađe bih..!!??

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 23:33 

Taj mali je istrpa Srbiju usred Beograda, treba igrati za Hrvatsku

Vrh

PostPostano: 10 lis 2021, 15:11 

Citat:
‘PLETIKOSA ME NAZVAO U PONOĆ I REKAO: DALIĆ TE ŽELI...A IMAM JOŠ JEDAN SAN, ZAIGRATI S MOJIM IDOLOM...‘
slika
Novopečeni Vatreni za Sportske novosti je prokomentirao strelovit uspon do A-reprezentacije.

Luka Sučić (19), mladi veznjak Salzburga. odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za mladu reprezentaciju. U na kraju dramatičnom srazu s Norveškom sudjelovao je kod sva tri pogotka Bišćanove družine, ponovno je bio glavna figura utakmice. Njegovi potezi na terenu su oduševljavali, toliko imaginacije, toliko sjajnih ideja, proigravanja, majstorija... Takva igra je njegov trade mark i u Salzburgu. Jednostavno, radi se o ogromnom talentu koji već sad pokazuje iznimne kapacitete i potencijal. Nakon utakmice s Norveškom, stigao mu je i poziv u A selekciju, izbornik Dalić ga je označio kao čovjeka koji mu treba za ogled sa Slovačkom, bez obzira na to što je hrvatska vezna linija i bez kartoniranog Matea Kovačića iznimno moćna. To samo pokazuje koliko Dalić cijeni mladog Sučića.

U subotu ujutro već je krenuo za Osijek i poslijepodne se pridružio Luki Modriću i društvu. Javio nam se po dolasku u Osijek....

- Vijest da sam pozvan u A selekciju saznao sam u petak na subotu, negdje oko ponoći. Nazvao me Stipe Pletikosa, čestitao mi je na pobjedi protiv Norveške, na mojoj igri, a onda je kazao: “Mateo Kovačić je dobio žuti karton, neće moći igrati protiv Slovačke, izbornik Zlatko Dalić te zove”.

Kako se osjećao u tom trenutku?

- Nisam mogao vjerovati! Pozvan sam u A reprezentaciju? Možete misliti kako sam se osjećao. Bio mi je to jedan od najljepših telefonskih poziva u životu, kad se radi o nogometu svakako najljepši. Bio sam oduševljen. Zapravo, teško je riječima opisati taj osjećaj, to je nešto fenomenalno.

Ofenzivni vezni Red Bull Salzburga već ima 20 nastupa za mlade hrvatske selekcije, prvi je puta nastupio za hrvatsku U-15 reprezentaciju u prijateljskom ogledu protiv Austrije, zemlje u kojoj je rođen i odrastao, a bio je i među kandidatima za U-21 reprezentaciju uoči završnice Europskog prvenstva. I onda se dogodila ozljeda. Inače, već je bio pod budnim Dalićevim okom jer je imao pretpoziv za A selekciju u prošloj akciji. Tad smo prvi put razgovarali s ovim nadarenim mladićem, kazao nam je...

- Jako sam sretan što sam pozvan u mladu U-21 selekciju, a što da vam kažem za pretpoziv u A selekciju? Ma, čudo kako sam sretan. Nisam se nadao, mislio sam samo da ću dobiti poziv izbornika Bišćana. No, kad sam vidio da me izbornik Dalić stavio na pretpoziv za A vrstu, nisam znao kud ću od sreće i zadovoljstva.

Eto, nakon kratkog vremena stigao je i pravi poziv za sudar sa Slovačkom. Kod tog mladića se sve odvijalo zaista brzinom svjetlosti. Poziv za U-21, pretpoziv za A vrstu, sad i poziv. Pazite, tek mu je 19...

- Nisam se nadao da će sve doći tako brzo. Kako bih takav scenarij uopće mogao imati u glavi. Ali, onda sam dobro igrao u mladoj vrsti, zabijao, asistirao... I eto, tako je sve to išlo brzo, baš nevjerojatno brzo. Strašno brzo. Zahvalan sam svima i sretan, jako sretan.

Lukini roditelji Željko i Branislava su iz Bugojna, ima i dvije sestre, Martinu i Helenu. Naravno da im je odmah javio sretnu vijest, obitelj mu je uvijek bila velika podrška.

- Obitelj je bila presretna kad sam dobio poziv za mladu reprezentaciju i pretpoziv za Vatrene. Samo su mi kazali: “Zaslužio si to svojim radom i odricanjem”. Možete misliti kako su sad bili presretni kad sam im javio da sam pozvan u A selekciju. Niti oni nisu mogli vjerovati. Svi smo skupa presretni.

Kažemo mu da je sad itekako ispalo dobro što je izabrao Hrvatsku, a ne Austriju. Jasno vam je da su i Austrijanci željeli Sučića.

- To nikad uopće nije bio predmet rasprave. Meni je uvijek bio san zaigrati za Hrvatsku. Osjećam se kao Hrvat, tako da nikad nisam razmišljao o bilo kakvoj drugoj opciji. Hrvatska i samo Hrvatska, ništa drugo...

Jučer su mu se javili iz njegovog kluba Salzburga. I oni su oduševljeni što su dobili reprezentativca u vrsti viceprvaka svijeta.

- Da, trener mi je odmah čestitao, svi su sretni zbog mene u Salzburgu.

Pa, kad je već pozvan, očekuje li debi protiv Slovačke, neku minutu?

- Nadam se da ću dobiti koju minutu. Znate, imam još jedan san. Zaigrati skupa s Lukom Modrićem u istoj momčadi! Luka je moj nogometni idol i, eto, sad sam dobio priliku dijeliti svlačionicu sa svojim idolom, možda i zaigrati. Snovi mi se pretvaraju u javu. Ali, ako i ne dobijem neku minutu, i ovako sam presretan, glavno mi je da sam tu. Nije mala stvar s 19 godina biti A reprezentativac Hrvatske.

Do jučer još nije razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem, pričao je samo sa Stipom Pletikosom, te Vedranom Ćorlukom, kad je stigao u Osijek. Prije nego što je upoznao Vatrene uživo, rekao nam je..

- Jedva čekam da upoznam sve te naše velike igrače. Kakva li je samo ovo sreća, zaista teško za opisati...

Da, život ponekad piše sjajne priče. Lukina je jedna od njih.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... m-15108834

Vrh

PostPostano: 10 lis 2021, 15:15 

Citat:
EKSPRESNO SE DOKAZAO
SIN LEGENDARNOG VATRENOG EKSPLODIRAO NAKON REKORDNOG TRANSFERA I DOBIO NOVI UGOVOR: ‘OVO JE TEK POČETAK‘
slika
Roko Šimić nakon samo tri mjeseca od odlaska iz Lokomotive u Salzburg sve oduševio u novoj sredini

Austrijski prvak danas je potpisao novi ugovor s talentiranim napadačem.

Mladi reprezentativac Hrvatske sada je vezan za Bikove do kraja lipnja 2025. godine. Podsjetimo kako je proteklog ljeta Lokomotiva ostvarila najveći izlazni transfer u svojoj povijest, austrijski prvak platio je 4 milijuna eura za tada još 17-godišnjeg Šimića. Premda trenutačno igra za Liefering u drugoj austrijskoj ligi, kao posuđeni igrač, Šimić je vrlo brzo pokazao svoju klasu, u devet utakmica zabio je šest pogodaka, a dva pogotka je zabio u juniorskoj Ligi prvaka u pobjedi nad Lilleom 3:1.

Mladi hrvatski napadač nastavlja briljirati! Sin legendarnog Vatrenog zabio svoj šesti pogodak u sezoni

- Roko je u ovo kratko vrijeme pokazao, kako u Lieferingu, tako i u juniorskoj Ligi prvaka, svoju klasu i golgeterski njuh. No, uvjereni smo da je ovo tek početak njegove karijere i da će napredovati velikim koracima, jer je iznimno talentiran, a uz to je potpuno fokusiran na rad. Veselimo se što će nam donijeti u budućnost - rekao je Christoph Freund, sportski direktor Bikova.

- Vrlo brzo sam se prilagodio i osjećam se sjajno u Salzburgu. Najvažnije je, međutim, da sam odmah snašao u novoj momčadi i da mi odgovara način na koji igramo. Ali znam da je ovo tek početak, stoga se veselim da sam dobio novi ugovor, to mi daje samopouzdanje i sigurnost za dalje - dodao je Šimić.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... k-15108863

Neprežaljena klasična špica?

Jedini minus da nam ovi netalentirani austrijski bikonje uzimaju mlade talente.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2021, 17:28 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
EKSPRESNO SE DOKAZAO
SIN LEGENDARNOG VATRENOG EKSPLODIRAO NAKON REKORDNOG TRANSFERA I DOBIO NOVI UGOVOR: ‘OVO JE TEK POČETAK‘
slika
Roko Šimić nakon samo tri mjeseca od odlaska iz Lokomotive u Salzburg sve oduševio u novoj sredini

Mladi reprezentativac Hrvatske sada je vezan za Bikove do kraja lipnja 2025. godine. Podsjetimo kako je proteklog ljeta Lokomotiva ostvarila najveći izlazni transfer u svojoj povijest, austrijski prvak platio je 4 milijuna eura za tada još 17-godišnjeg Šimića. Premda trenutačno igra za Liefering u drugoj austrijskoj ligi, kao posuđeni igrač, Šimić je vrlo brzo pokazao svoju klasu, u devet utakmica zabio je šest pogodaka, a dva pogotka je zabio u juniorskoj Ligi prvaka u pobjedi nad Lilleom 3:1.

Mladi hrvatski napadač nastavlja briljirati! Sin legendarnog Vatrenog zabio svoj šesti pogodak u sezoni

- Roko je u ovo kratko vrijeme pokazao, kako u Lieferingu, tako i u juniorskoj Ligi prvaka, svoju klasu i golgeterski njuh. No, uvjereni smo da je ovo tek početak njegove karijere i da će napredovati velikim koracima, jer je iznimno talentiran, a uz to je potpuno fokusiran na rad. Veselimo se što će nam donijeti u budućnost - rekao je Christoph Freund, sportski direktor Bikova.

- Vrlo brzo sam se prilagodio i osjećam se sjajno u Salzburgu. Najvažnije je, međutim, da sam odmah snašao u novoj momčadi i da mi odgovara način na koji igramo. Ali znam da je ovo tek početak, stoga se veselim da sam dobio novi ugovor, to mi daje samopouzdanje i sigurnost za dalje - dodao je Šimić.

..bikonje su ga uzele jer glavonja nije u dobro s starim simicem..klasična prica cudi me da ga je i biscan pozva..

Vrh

PostPostano: 10 lis 2021, 17:55 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
EKSPRESNO SE DOKAZAO
slika

surađujem poslovno s njegovim tatom, za transfer sam znao još početkom ljeta jer nije mogao na jedan sastanak doći s obzirom da je otišao u Salzburg na pregovore. glavni razlog što je otišao u Salzburg je taj što je s malog htio skinuti pritisak svog imena i drugo možda i bitnije, što je u lošim odnosima s Dinamom.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2021, 18:56 

..ja bi reka problema s glavonjom.. :zubati kao sto je i biscan ima sto znaci da je manji utjecaj maminja nego sto je bio..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 21:34 

..sto igra stanisic..!!??..on i ivanusec desna strana u outu..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 21:47 

laganini je napisao/la:
..sto igra stanisic..!!??..on i ivanusec desna strana u outu..

Da. Nažalost

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 22:00 

..livaju pod hitno ni on nije for ali krama ..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 22:15 

..druga igra s brekalom na krilu..ako danas ne dobijemo dalic krivac..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 22:28 

..spiker je uzas..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 23:13 

Na kraju bitan bod, nema više jurnjavom za gol razlikom, dvije pobjede i svjetsko, vrlo jednostavno.

Čim sam vidio da je kiša cijeli dan znao sam da će biti drame, nije nama Slovačka bila protivnok nego kiša, jbg.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 23:14 

Jebem sucu mater 10 puta .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 23:21 

dudu je napisao/la:
Na kraju bitan bod, nema više jurnjavom za gol razlikom, dvije pobjede i svjetsko, vrlo jednostavno.

Čim sam vidio da je kiša cijeli dan znao sam da će biti drame, nije nama Slovačka bila protivnok nego kiša, jbg.

..preskočili su prvo poluvrime..Jos je bod i dobar..

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 23:23 

Mi 20 šuteva 10 u okvir te 67 posjed a oni 6 šuteva 3 u okvir i 33 posjed ...

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 11 lis 2021, 23:31 

dudu je napisao/la:

Kiša i Plivaković. Mislim da je vrijeme za promjenu golmana jer on već dugo nije ništa obranio, a sad još prima pacerske golove.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4259 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 171  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: