|
|
Stranica: 57/62.
|
[ 1539 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:05 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Braćo Srbi, đe Vučić i snažna Srbija
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:09 |
|
|
Odilično obavljena anti-teroristička akcija Albanaca.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:15 |
|
|
I kao svaki put do sada, dobice po picki od strane lokalnih snaga. Citat: Povređeno šest policajca Kako javlja Koha ditore, najmanje tri osobe su uhapšene. U akciji je povređeno šest policajaca - pet albanske i jedan srpske nacionalnosti, navodi se u saopštenju policije. Naravno da nemaju ni jednog srpske nacionalnosti.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:17 |
|
|
Samo gledajte Srbe na Kosovu, učite se šta je narod i kako se brani svoje. Vidićemo ko će se zadnji smijati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:19 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Odilično obavljena anti-teroristička akcija Albanaca. U Srpskom svetu nema potrebe za nikakvim akcijama. Mujo čuči i sluša sve što mu se kaže. Neko je narod a neko vječni rob.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Samo gledajte Srbe na Kosovu, učite se šta je narod i kako se brani svoje. Vidićemo ko će se zadnji smijati. Srba na Kosovu za par godina neće biti, i moram ti priznati radujem se tome. Pišaju vam se Albanci u facu, ode srce Srbije u ***
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako Kosovo nastavi biti izvor nestabilnosti, promijenit će se vremenom stav EU da ga ne treba dijeliti.
Stabilizirati Balkan za sva vremena i osigurati vječni mir, podjelom po stabilnim etničkim crtama.
To su čak i Slovenci i Mađari počeli gurati (slovenski non paper u EU), jer im je dosadilo da ih asociraju s nestabilnom regijom u kojoj su mogući ratovi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:23 |
|
|
Citat: > Део снага *косовске полиције потиснут из северне КМ у њен јужни део и периметар око моста. Поједини извори наводе да су том приликом изгубили и неколико службених возила.. У јужном делу приметно груписање јединице "Росу" као и неколико тимова NJSI. На улицама северне КМ присутна групација од око 1.500 Срба која је препречила практично све главне улице у овом делу града. Том приликом уптребљени камиони и грађевинске машине. Ситуација веома напета.
Vec su proterani ROSU preko mosta u Juznu Mitrovicu uz gubitke u vozilima.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:29 |
|
|
Naravno da nema nista od toga, niti cemo im ostaviti 1cm zbog svega ovoga.
Izdrali smo 22 godine okupacije, izdrzacemo jos 5 do 10 godina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:30 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Samo gledajte Srbe na Kosovu, učite se šta je narod i kako se brani svoje. Vidićemo ko će se zadnji smijati. Srba na Kosovu za par godina neće biti, i moram ti priznati radujem se tome. Pišaju vam se Albanci u facu, ode srce Srbije u *** To pričate od 1999. Srba na Kosovu ima i hvala bogu najbolji natalitet u cijelom Srpskom svetu je baš kod Srba na Kosovu. Jedino čega nema je Muslimana u RS.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako Kosovo nastavi biti izvor nestabilnosti, promijenit će se vremenom stav EU da ga ne treba dijeliti.
Stabilizirati Balkan za sva vremena i osigurati vječni mir, podjelom po stabilnim etničkim crtama.
To su čak i Slovenci i Mađari počeli gurati (slovenski non paper u EU), jer im je dosadilo da ih asociraju s nestabilnom regijom u kojoj su mogući ratovi. Jebo EU. Stav Srba je da se Kosovo neće dijeliti i da će Šiptari platiti svaku srpsku suzu. Ni metra. Dogodine u Prizrenu!
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 13:52 |
|
|
Interesantno da svaki njihov ocajnicki potez ide nama u korist, isti rezultat.
Muslimani i Hrvati su stvorili Republiku Srpsku, Milo Djukaj je probudio Srpstvo opet u CG, sad Siptari / Nato rade posao za nas.
Srpsko ujedinjenje se vec desilo Bogu hvala.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako Kosovo nastavi biti izvor nestabilnosti, promijenit će se vremenom stav EU da ga ne treba dijeliti.
To su čak i Slovenci i Mađari počeli gurati (slovenski non paper u EU), jer im je dosadilo da ih asociraju s nestabilnom regijom u kojoj su mogući ratovi. Jebo EU. Stav Srba je da se Kosovo neće dijeliti i da će Šiptari platiti svaku srpsku suzu. Ni metra. Dogodine u Prizrenu! Uz dužno poštovanje, postajate ko Muslimani. Imate sjever 25%, a hoćete i tuđih 75%. Zazivate NATO i KFOR da "reaguju" itd. I trebaju vas Albanci maltretirati (kao RS Muslimane) kad ste pohlepni. Uzmite sjever Kosova, RS i miran Balkan.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:21 |
|
|
1986 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jebo EU. Stav Srba je da se Kosovo neće dijeliti i da će Šiptari platiti svaku srpsku suzu. Ni metra. Dogodine u Prizrenu!
Uz dužno poštovanje, postajate ko Muslimani. Imate sjever 25%, a hoćete i tuđih 75%. Zazivate NATO i KFOR da "reaguju" itd. I trebaju vas Albanci maltretirati (kao RS Muslimane) kad ste pohlepni. Uzmite sjever Kosova, RS i miran Balkan. Uz dužno poštovanje - nema šanse. I ne zaboravi da mi nismo Muslimani. Muslimani ne mogu a mi možemo. Sve.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 1986 je napisao/la: Uz dužno poštovanje, postajate ko Muslimani.
Imate sjever 25%, a hoćete i tuđih 75%. Zazivate NATO i KFOR da "reaguju" itd.
I trebaju vas Albanci maltretirati (kao RS Muslimane) kad ste pohlepni. Uzmite sjever Kosova, RS i miran Balkan. Uz dužno poštovanje - nema šanse. I ne zaboravi da mi nismo Muslimani. Muslimani ne mogu a mi možemo. Sve. Ali nemoćni ste dole. Kao kad se mi smijemo Muslimanima kad prijete da će ući u BL, tako se sada vama smiju za Prizren. Gdje je sada ta moćna Vučićeva Srbija? Albanci vam pucaju na vaše građane (i to u vašoj državi po vašem ustavu), a vi čekate hoće NATO nešto poduzeti. Neki ovdje na forumu pišu kao to je normalno. Da Hrvatska mirno gleda kako npr. Federalna policija puca na Hrvate po Mostaru ili Vitezu ja bih se odreko državljanstva, a budite sigurni da Hrvatska ne bi sekunde čekala, kao ni HB.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:28 |
|
|
1986 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Uz dužno poštovanje - nema šanse. I ne zaboravi da mi nismo Muslimani. Muslimani ne mogu a mi možemo. Sve.
Ali nemoćni ste dole. Kao kad se mi smijemo Muslimanima kad prijete da će ući u BL, tako se sada vama smiju za Prizren. Gdje je sada ta moćna Vučićeva Srbija? Albanci vam pucaju na vaše građane (i to u vašoj državi po vašem ustavu), a vi čekate hoće NATO nešto poduzeti. Neki ovdje na forumu pišu kao to je normalno. Da Hrvatska mirno gleda kako npr. Federalna policija puca na Hrvate po Mostaru ili Vitezu ja bih se odreko državljanstva, a budite sigurni da Hrvatska ne bi sekunde čekala, kao ni HB. Mesićeva kćer osvaja svaki natječaj po Sarajevu, to je bivši predsjednik RH odgovoran za ubijanje hrvatskih povratnika i oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva. U Srbiji se ne može dogoditi Mesić
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:29 |
|
|
bobanovski je napisao/la: 1986 je napisao/la: Ali nemoćni ste dole. Kao kad se mi smijemo Muslimanima kad prijete da će ući u BL, tako se sada vama smiju za Prizren.
Gdje je sada ta moćna Vučićeva Srbija? Albanci vam pucaju na vaše građane (i to u vašoj državi po vašem ustavu), a vi čekate hoće NATO nešto poduzeti.
Neki ovdje na forumu pišu kao to je normalno.
Da Hrvatska mirno gleda kako npr. Federalna policija puca na Hrvate po Mostaru ili Vitezu ja bih se odreko državljanstva, a budite sigurni da Hrvatska ne bi sekunde čekala, kao ni HB. Mesićeva kćer osvaja svaki natječaj po Sarajevu, to je bivši predsjednik RH odgovoran za ubijanje hrvatskih povratnika i oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva. U Srbiji se ne može dogoditi Mesić A šta je bio Boris Tadić? Ispričavao se Hrvatima i Muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:36 |
|
|
Sirinicka Zupa plus Gora je bas solidan dio Kosmeta. Dodaj na tu stranu i kosovsko Pomoravlje, vitalno je to srpsko uporiste.
Ne stojimo mi toliko lose na Kosmetu
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:38 |
|
|
1986 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Mesićeva kćer osvaja svaki natječaj po Sarajevu, to je bivši predsjednik RH odgovoran za ubijanje hrvatskih povratnika i oslobađanje ubojica nakon priznanja ubojstva.
U Srbiji se ne može dogoditi Mesić A šta je bio Boris Tadić? Ispričavao se Hrvatima i Muslimanima. Tadić nije otvarao državne arhive niti sudjelovao u antisrpskoj histeriji kao Mesić sa izmišljotinama o Karađorđevu. *** je izbjegao Hag, trebao je robijati pa je odlučio sve Hrvate povući na dno. +EUFOR nije uništio Srbima nikakve institucije, većina hrvatskih firmi je propala nakon pljačke Hercegovačke banke. Došli s tenkovima i opljačkali banku
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:43 |
|
|
1986 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Uz dužno poštovanje - nema šanse. I ne zaboravi da mi nismo Muslimani. Muslimani ne mogu a mi možemo. Sve.
Ali nemoćni ste dole. Kao kad se mi smijemo Muslimanima kad prijete da će ući u BL, tako se sada vama smiju za Prizren. Gdje je sada ta moćna Vučićeva Srbija? Albanci vam pucaju na vaše građane (i to u vašoj državi po vašem ustavu), a vi čekate hoće NATO nešto poduzeti. Neki ovdje na forumu pišu kao to je normalno. Da Hrvatska mirno gleda kako npr. Federalna policija puca na Hrvate po Mostaru ili Vitezu ja bih se odreko državljanstva, a budite sigurni da Hrvatska ne bi sekunde čekala, kao ni HB. Pa nisam rekao da ćemo sada u Prizren. Dogodine. Hrvatska za vas nije kurcem mrdnula 25 godina. Sad tek nešto. Uostalom da imate srpski mentalitet ne bi vam se 3 puta desio Komšić. Nismo mi uporedivi, da ste vi ko mi BiH bi davno prestala da postoji.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:44 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Sirinicka Zupa plus Gora je bas solidan dio Kosmeta. Dodaj na tu stranu i kosovsko Pomoravlje, vitalno je to srpsko uporiste.
Ne stojimo mi toliko lose na Kosmetu Moram da kazem, da ja kao vecina ljudi izvan Srbije, imam dojam da izvan tri sjeverne opcine na Kosovu i nema Srba. Kad sam malo iztrazivao onda sam vidio da ima jos opcina gdje Srbi imaju nacelnika i absolutnu vecinu.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:44 |
|
|
1986 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jebo EU. Stav Srba je da se Kosovo neće dijeliti i da će Šiptari platiti svaku srpsku suzu. Ni metra. Dogodine u Prizrenu!
Uz dužno poštovanje, postajate ko Muslimani. Imate sjever 25%, a hoćete i tuđih 75%. Zazivate NATO i KFOR da "reaguju" itd. I trebaju vas Albanci maltretirati (kao RS Muslimane) kad ste pohlepni. Uzmite sjever Kosova, RS i miran Balkan. Sto vi niste uzeli Hrvatsku bez RSK? Ili je to licemerje tvoje, ili ste bili pohlepni, biraj. Kosovo i Metohija su po mirovnom ugovoru sastavni deo Srbije, i Srbiji se garantuje teritorijalni intergitet i suverenitet nad Kosmetom, i to su pristali i NATO i Siptari, ko se onda tu ponasa kao Muslimani, oni sto konstantno krse i 1244, a sada i Briselski sporazum, pa i sporazum od pre 2 nedelje, ili Srbi? Pa to je klasican primer politike "ljeba na pogacu" Kome da ostavimo Pec, Decane, Prizren, Gracanicu, Gazimestan, ne pada nam napamet, a da ce biti mir na Balkanu, nece, posle Kosmeta bi nam otvorili neko drugo pitanje, problem je sto su Srbi prosli sva ta scenarija vec pa znamo sve podvale, ne radi se ovde o Kosmetu niti se brani Kosmet sam po sebi, vec Srbija. A trendovi nam idu na ruku u svakom smislu, jos su se ubrzali poslednjih par godina, i demografski, i ekonomski, i politicki, i diplomatski, i logistickih, i vojni, u svakom jebenom smislu sve ide na nasu vodenicu, ne postoji razlog da posle 22 godine okupacije, ne mozemo da se strpimo 5 do 10 godina jos.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:45 |
|
|
+u glavnom gradu RH, pola Hrvatske živi u njemu je pobjedila soroševska imigrantska strančica koja bi doseljavala imigrante i planski uništavala ionako katastrofalnu demografiju ukidanjem povlastica za rođene itd.
O odnosu prema Hrvatima ne želim ni pričati, Bojan Glavašević lajka statuse Reufa Bajrovića
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 1986 je napisao/la: Ali nemoćni ste dole. Kao kad se mi smijemo Muslimanima kad prijete da će ući u BL, tako se sada vama smiju za Prizren.
Gdje je sada ta moćna Vučićeva Srbija? Albanci vam pucaju na vaše građane (i to u vašoj državi po vašem ustavu), a vi čekate hoće NATO nešto poduzeti.
Neki ovdje na forumu pišu kao to je normalno.
Da Hrvatska mirno gleda kako npr. Federalna policija puca na Hrvate po Mostaru ili Vitezu ja bih se odreko državljanstva, a budite sigurni da Hrvatska ne bi sekunde čekala, kao ni HB. Pa nisam rekao da ćemo sada u Prizren. Dogodine. Hrvatska za vas nije kurcem mrdnula 25 godina. Sad tek nešto. Uostalom da imate srpski mentalitet ne bi vam se 3 puta desio Komšić. Nismo mi uporedivi, da ste vi ko mi BiH bi davno prestala da postoji. Bolje da vam se desio Komšić, nego da vas policija "izmišljene države" mlati, hapsi i puca po vama svakih mjesec dana. Mi ćemo Komšića riješiti i osigurati svoju polovinu u Federaciji, to je valjda jasno, a šta ćete vi na Kosovu?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 13 lis 2021, 14:50 |
|
|
Da ih proteramo preko Mosta, kao i svaki put do sada. Pricas se kao da je ovo novost, a da nisu vec do sada probali i ispusili na desetine puta.
Ustalom nije za poredjenje Kosmet i BiH, drugaciji su odnosi, niko nikoga ne napada fizicki po BiH zbog nacionalnosti na dnevnom nivou.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Salivator i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|