|
|
Stranica: 12/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 lis 2021, 21:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bit će njemu burno čini mi se. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 lis 2021, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Brz, direktan ulet.
Perverzne šale.
Djevojka hihoće.
A i da je reakcija bila negativna (ili "negativna", but secretly wants it), who cares. Bobovac ne propušta prilike.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 lis 2021, 22:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac jeli ti na Tinderu sada stoji da si vakcinisan, i to sa skupim Fajzerom! 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 lis 2021, 23:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Gledaj ga i uči, stigneš to znanje iskoristit. Ja bih ali sam prestar. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 lis 2021, 08:43 |
|
|
|
Cijepio sam se , ali smiješni su mi i stavovi "vjerujemo 100% znanosti". Znanost je samo sredstvo koje može biti upotrebljeno za razne ciljeve, dobre ili loše. Znanost je stvorila atomsku bombu. Pa bi onda Japanci u Hirošimi trebali slaviti kad bomba pada na njih jer je to novi znanstveni uspjeh.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 lis 2021, 10:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27681 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac jeli ti na Tinderu sada stoji da si vakcinisan, i to sa skupim Fajzerom!  Uuu, ovo je već pomalo rasistički. Ovaj put ću ti oprostiti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 lis 2021, 10:28 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: jedna prigodna Privitak: evolucija ratovanja.png inače, socijalni biciklizam nije neka novost, ni znanstvenici nisu imuni na njega. plutaš niz struju, potapšu te po glavici, dobiješ grant, promaknuće, možda i sliku u novinama i prosječan poluobrazovani korisnik medija ti se klanja. dodaš malo propagande i cenzure i dobiješ dežurne doktore za sve kako superiorno "gaze" ravnozemljaše i antivaksere. jer ZNANOST!!!! a da vam kažem da je još prije 20 godina oko 40% "znanstvenih" činjenica bilo lažirano, ne biste mi vjerovali. (piše u časopisu Nature, ako netko ima pristup starim izdanjima. ja sam vidjela svojim očima.) tko zna koliko je danas. Sto točno ti imaš protiv cjepiva? Nek uzme onaj koji hoće , ali da se na silu goni da u sebe unosin nešto šta ne želim te da mi zbog toga bude zabranjeno živjeti i ići kupovati te raditi ( u italiji ) e bome imam protiv toga sve .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 lis 2021, 10:47 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Robbie MO je napisao/la: Sto točno ti imaš protiv cjepiva?
protiv cjepiva kao takvog ništa. ALI... prvo, svjetski vođe se nikad ni u čemu ne mogu složiti, sad odjednom svi pričaju isto. cijepite se!!!! našim političarima ne vjerujem ni kad kažu "dobar dan", a kamoli da rade u mom interesu. šta, promijenili su se preko noći, korona ih prosvijetlila pa nisu ni pokvareni ni korumpirani? da, baš. zatvorili su nas u kaveze zbog bolesti koja ima smrtnost ispod 0,5%. ne vidim da se trgaju nahraniti djecu koja umiru od gladi u tisućama SVAKI DAN. e, na tome se ne može zaraditi, to su prepustili humanitarnim udrugama. tj, nama. drugo, sklepano je na brzinu, klinička ispitivanja još traju a guraju ga naveliko. prvo je bilo cijepimo ugrožene, pa cijepimo starije, drugima ne treba. e sad treba i djeci, i trudnicama i bebama. čekam da krenu s kućnim ljubimcima. pa jedna doza, pa druga, pa treća, pa dokle? gdje su lijekovi za druge bolesti? treće (paralelno s drugim), cenzuriraju se kritičari, zataškavaju se nuspojave, generalno LAŽU. slučajno znam neke zdravstvene radnike, ne žele se cijepiti. tek 30-ak % njih se cijepilo, ostali odbijaju. rekla bih da je jedan od razloga sljedeći: neurološki odjel na KBC Rebro u Zagrebu je pun mladih, zdravih ljudi s ozbiljnim problemima. svi cijepljeni. ovo sam čula od dvije osobe koje međusobno nemaju veze i ne poznaju se. kolika je vjerojatnost da oboje izmisle istu priču? vjerujem da ima takvih slučajeva i po drugim bolnicama. četvrto - zapravo prvo - ne volim histeriju i paniku. ljudi umiru svaki dan od raznih bolesti, pa nitko nije zaustavio svijet zbog toga. nikad broj umrlih od bilo čega nije bio udarna vijest par dana, a kamoli mjesecima. pa "dramatične" snimke Arene spremne za prijem bolesnih. gdje su svi ti stradali? koliko se sjećam, u najgorem periodu imali smo 219 bolesnih na respiratoru. a raspolažemo sa 1000, ako sam dobro zapamtila. to je opterećenost od 21,9%, jel tako? bi li ti tu brojku nazvao dramatičnom ili opasnom? peto, Singapur i Izrael, među najprocjepljenijim zemljama, pa kako pandemija nije završila kod njih? tko su svi ti teško oboljeli po njihovim bolnicama? zar cjepivo ne štiti od teških oblika i respiratora? na kraju slegnem ramenima i čekam da prođe.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 lis 2021, 14:10 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8922 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sto točno ti imaš protiv cjepiva?
protiv cjepiva kao takvog ništa. ALI... prvo, svjetski vođe se nikad ni u čemu ne mogu složiti, sad odjednom svi pričaju isto. cijepite se!!!! našim političarima ne vjerujem ni kad kažu "dobar dan", a kamoli da rade u mom interesu. šta, promijenili su se preko noći, korona ih prosvijetlila pa nisu ni pokvareni ni korumpirani? da, baš. zatvorili su nas u kaveze zbog bolesti koja ima smrtnost ispod 0,5%. ne vidim da se trgaju nahraniti djecu koja umiru od gladi u tisućama SVAKI DAN. e, na tome se ne može zaraditi, to su prepustili humanitarnim udrugama. tj, nama. drugo, sklepano je na brzinu, klinička ispitivanja još traju a guraju ga naveliko. prvo je bilo cijepimo ugrožene, pa cijepimo starije, drugima ne treba. e sad treba i djeci, i trudnicama i bebama. čekam da krenu s kućnim ljubimcima. pa jedna doza, pa druga, pa treća, pa dokle? gdje su lijekovi za druge bolesti? treće (paralelno s drugim), cenzuriraju se kritičari, zataškavaju se nuspojave, generalno LAŽU. slučajno znam neke zdravstvene radnike, ne žele se cijepiti. tek 30-ak % njih se cijepilo, ostali odbijaju. rekla bih da je jedan od razloga sljedeći: neurološki odjel na KBC Rebro u Zagrebu je pun mladih, zdravih ljudi s ozbiljnim problemima. svi cijepljeni. ovo sam čula od dvije osobe koje međusobno nemaju veze i ne poznaju se. kolika je vjerojatnost da oboje izmisle istu priču? vjerujem da ima takvih slučajeva i po drugim bolnicama. četvrto - zapravo prvo - ne volim histeriju i paniku. ljudi umiru svaki dan od raznih bolesti, pa nitko nije zaustavio svijet zbog toga. nikad broj umrlih od bilo čega nije bio udarna vijest par dana, a kamoli mjesecima. pa "dramatične" snimke Arene spremne za prijem bolesnih. gdje su svi ti stradali? koliko se sjećam, u najgorem periodu imali smo 219 bolesnih na respiratoru. a raspolažemo sa 1000, ako sam dobro zapamtila. to je opterećenost od 21,9%, jel tako? bi li ti tu brojku nazvao dramatičnom ili opasnom? peto, Singapur i Izrael, među najprocjepljenijim zemljama, pa kako pandemija nije završila kod njih? tko su svi ti teško oboljeli po njihovim bolnicama? zar cjepivo ne štiti od teških oblika i respiratora? na kraju slegnem ramenima i čekam da prođe. Ovdje bi se moglo nadovezati u nekoliko pravaca, cjepiva, mjere, ostale alternative liječenja covida. Meni je nejasno da se samo gura jedna varijanta. https://www.nature.com/articles/d41586-021-00367-7Citat: How ‘killer’ T cells could boost COVID immunity in face of new variants Citat: T cells do not prevent infection, because they kick into action only after a virus has infiltrated the body. But they are important for clearing an infection that has already started. In the case of COVID-19, killer T cells could mean the difference between a mild infection and a severe one that requires hospital treatment, says Annika Karlsson, an immunologist at the Karolinska Institute in Stockholm. “If they are able to kill the virus-infected cells before they spread from the upper respiratory tract, it will influence how sick you feel,” she says. They could also reduce transmission by restricting the amount of virus circulating in an infected person, meaning that the person sheds fewer virus particles into the community.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 lis 2021, 16:40 |
|
|
|
Prije 2 dana primih drugu dozu visokokvalitetnog i skupog pfizera.
Nakon toga se osjećam pomalo čudno. Osjećam kako mi kroz krvotok prolaze čipovi i nano-roboti, ulaze u vitalne organe i preuzimaju kontrolu.
Osjećam kako sve više gledam CNN a Trump mi se počinje gaditi. Počinjem podupirati pobačaj i imigraciju, te zastupati pravo LGBT populacije na usvojenje djece.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 lis 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Budi spreman odbolovati gripu
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 lis 2021, 18:01 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sto točno ti imaš protiv cjepiva?
protiv cjepiva kao takvog ništa. ALI... prvo, svjetski vođe se nikad ni u čemu ne mogu složiti, sad odjednom svi pričaju isto. cijepite se!!!! našim političarima ne vjerujem ni kad kažu "dobar dan", a kamoli da rade u mom interesu. šta, promijenili su se preko noći, korona ih prosvijetlila pa nisu ni pokvareni ni korumpirani? da, baš. zatvorili su nas u kaveze zbog bolesti koja ima smrtnost ispod 0,5%. ne vidim da se trgaju nahraniti djecu koja umiru od gladi u tisućama SVAKI DAN. e, na tome se ne može zaraditi, to su prepustili humanitarnim udrugama. tj, nama. drugo, sklepano je na brzinu, klinička ispitivanja još traju a guraju ga naveliko. prvo je bilo cijepimo ugrožene, pa cijepimo starije, drugima ne treba. e sad treba i djeci, i trudnicama i bebama. čekam da krenu s kućnim ljubimcima. pa jedna doza, pa druga, pa treća, pa dokle? gdje su lijekovi za druge bolesti? treće (paralelno s drugim), cenzuriraju se kritičari, zataškavaju se nuspojave, generalno LAŽU. slučajno znam neke zdravstvene radnike, ne žele se cijepiti. tek 30-ak % njih se cijepilo, ostali odbijaju. rekla bih da je jedan od razloga sljedeći: neurološki odjel na KBC Rebro u Zagrebu je pun mladih, zdravih ljudi s ozbiljnim problemima. svi cijepljeni. ovo sam čula od dvije osobe koje međusobno nemaju veze i ne poznaju se. kolika je vjerojatnost da oboje izmisle istu priču? vjerujem da ima takvih slučajeva i po drugim bolnicama. četvrto - zapravo prvo - ne volim histeriju i paniku. ljudi umiru svaki dan od raznih bolesti, pa nitko nije zaustavio svijet zbog toga. nikad broj umrlih od bilo čega nije bio udarna vijest par dana, a kamoli mjesecima. pa "dramatične" snimke Arene spremne za prijem bolesnih. gdje su svi ti stradali? koliko se sjećam, u najgorem periodu imali smo 219 bolesnih na respiratoru. a raspolažemo sa 1000, ako sam dobro zapamtila. to je opterećenost od 21,9%, jel tako? bi li ti tu brojku nazvao dramatičnom ili opasnom? peto, Singapur i Izrael, među najprocjepljenijim zemljama, pa kako pandemija nije završila kod njih? tko su svi ti teško oboljeli po njihovim bolnicama? zar cjepivo ne štiti od teških oblika i respiratora? na kraju slegnem ramenima i čekam da prođe. Valjani argumenti, od a do ž. Tako nekako i ja gledam na stvari vezano za koronu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 lis 2021, 19:23 |
|
|
DrMag je napisao/la: Budi spreman odbolovati gripu Kakva sad gripa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 lis 2021, 19:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Osjećam kako sve više gledam CNN a Trump mi se počinje gaditi. Počinjem podupirati pobačaj i imigraciju, te zastupati pravo LGBT populacije na usvojenje djece. Kad kreneš kupovati vazelin, onda se zabrini 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 11:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 11:55 |
|
|
|
Političari u Federaciji masovno umiru od koronavirusa
-dva ministra vlade Federacije (jedan već imao drugih problema, dokrajčio ga koronavirus) -dva načelnika općina -jedan predsjednik općinskog vijeća -jedan ambasador BiH
Federacija nikad u povijesti nije imala vladu u kojoj su upražnjena 2 ministarska mjesta radi smrti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 14:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Političari u Federaciji masovno umiru od koronavirusa
-dva ministra vlade Federacije (jedan već imao drugih problema, dokrajčio ga koronavirus) -dva načelnika općina -jedan predsjednik općinskog vijeća -jedan ambasador BiH
Federacija nikad u povijesti nije imala vladu u kojoj su upražnjena 2 ministarska mjesta radi smrti. I što je zanimljivo, svi bili pelcovani...tako da se može reći da masovno umiru od nuspojava cjepiva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 14:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Političari u Federaciji masovno umiru od koronavirusa
Federacija nikad u povijesti nije imala vladu u kojoj su upražnjena 2 ministarska mjesta radi smrti. I što je zanimljivo, svi bili pelcovani...tako da se može reći da masovno umiru od nuspojava cjepiva. Nisu. Većina su ih umrli prije početka cijepljenja, a za ove nakon nema podataka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 14:51 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 15:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I što je zanimljivo, svi bili pelcovani...tako da se može reći da masovno umiru od nuspojava cjepiva. Nisu. Većina su ih umrli prije početka cijepljenja, a za ove nakon nema podataka. Za koga nema podataka? Pa prvi ti se cjepio Vjekoslav Mandić. Gdje su obdukcioni nalazi za preminule od tog tzv virusa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 17:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: peto, Singapur i Izrael, među najprocjepljenijim zemljama, pa kako pandemija nije završila kod njih? tko su svi ti teško oboljeli po njihovim bolnicama? zar cjepivo ne štiti od teških oblika i respiratora?
Bar sto se Izraela tice zna se ko su oni u bolnicama. Na svakih 100 000 dvije grupe (nevakcinisani,vakcinisani) stanje pocetkom septembra je slijedece: Na 100 000 nevakcinisanih, u bolnicama je bilo 31,7, a na 100 000 vakcinisanih je bilo 4,8 ljudi na lijecenju. Ako se pogleda detaljnije, kod onih starijih od 50 godina, ima 158,2 nevakcinisanih i 12,0 vakcinisanih. Kod mladjih od 50 godina, 9,6 kod nevakcinisanih i 0,5 kod vakcinisanih. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 18:17 |
|
|
|
Haha pitam jarana iz SA hocel se cijepiti, veli "NECE TA ZIDOVSKA GOVNA U MENE"
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 18:18 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Bar sto se Izraela tice zna se ko su oni u bolnicama.
možda, ako uzmemo u obzir da se ovakv slučajevi ne uzimaj uu obzir: https://narod.hr/koronavirus/glumica-na ... i-govoritiponovno ću ponoviti, posve je besmisleno govoriti o tome koliko je nešto učinkovito protiv korone, ako istovremeno ne uzmemo u obzir koliko povećava rizik od drugih bolest. navedenoj dami je mala vajda što je smanjeni rizik od COVIDa za nju.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 19:14 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisu. Većina su ih umrli prije početka cijepljenja, a za ove nakon nema podataka.
Za koga nema podataka? Pa prvi ti se cjepio Vjekoslav Mandić. Gdje su obdukcioni nalazi za preminule od tog tzv virusa? Kad se Mandić cijepio, prošle zime. Cjepivo izlapljelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 lis 2021, 19:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: - Nego stvarno, BiH je koliko znam jedina zemlja Europe koja ne izdaje digitalne certifikate o cijepljenju. Znači, ako se neka osoba, npr neki markantni muškarac u najboljim godinama cijepio skupim i visokokvalitetnim Pfizerom to mu ne vrijedi za putovanje u inozemstvo jer dobije samo neki papir koji nitko vani je jebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|