|
|
Stranica: 22/34.
|
[ 831 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:12 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
daramo je napisao/la: I mi ima da rušimo BiH jer bi naša pozicija bila daleko slabija u ovakoj BiH, što je sigurno sigurno je. Vi radite svoje, mi ćemo svoje. Mi vama ne prigovaramo što rušite BiH, nego što "takijate" da ste navodno za nju.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Vaš je najveći problem što mislite da Hrvati ne pamte. Ne, ništa od toga se neće zaboraviti. U politici nema ''pamćenja'' eć samo trenutni interes. Čović se sutra zaboraviti na Komšića ako mu se realiziraju njegovi prohtjevi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
mirusvijetu je napisao/la: BBC je napisao/la: Vaš je najveći problem što mislite da Hrvati ne pamte. Ne, ništa od toga se neće zaboraviti. U politici nema ''pamćenja'' eć samo trenutni interes. Čović se sutra zaboraviti na Komšića ako mu se realiziraju njegovi prohtjevi. Nisu to njegovi prohtjevi nego pravo Hrvata u BiH. To su vaši susjedi i građani i ljudi koji uplaćuju porez i imaju obveze kao i drugi ali bi im se prava uzela. Kad bi se to pravo realiziralo mogli bi glasat i za nekog drugog osim njega. Uostalom, on je stariji čovjek, sumnjam da će se više kandidirati
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čović je samo jedan Hrvat. Hrvati Komšića neće zaboraviti i to će vam sa kamatama naplatiti a već jesu. Budite sigurni u to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Čović je samo jedan Hrvat. Hrvati Komšića neće zaboraviti i to će vam sa kamatama naplatiti a već jesu. Budite sigurni u to. Zna se kako su se Hrvati osvetili za 30 godina srpskog majoriziranja u Kraljevini Jugoslaviji. Neki preuživljeni među njima i 100 godina nakon toga zahtijevaju uništenje Srba. Valjda ćemo i Muslimanima oprostiti nakon 100 godina. Ali će prvo platiti. Mislim da na ovim prostorima nema većih zlopamtila od Hrvata. Toliko da nam mrzitelji Srba prave problem 30 godina nakon rješavanja svih otvorenih pitanja sa Srbima, iako su takvi manjina. Mržnja prema Muslimanima se kuha već 30 godina, novi začini se stalno dodaju.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:31 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisu to njegovi prohtjevi nego pravo Hrvata u BiH. To su vaši susjedi i građani i ljudi koji uplaćuju porez i imaju obveze kao i drugi ali bi im se prava uzela.
Kad bi se to pravo realiziralo mogli bi glasat i za nekog drugog osim njega. Uostalom, on je stariji čovjek, sumnjam da će se više kandidirati https://www.bljesak.info/gospodarstvo/t ... eum/362913 Evo kako uplaćuju porez... Sramota. Kad želite svoja "prava" onda smo susjedi, a inače smo "mujguri", "ba*ije", "turci"...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:34 |
|
|
|
Boravišna pristojba nije porez. I prije svega oštete sebe jer su to lokalne pare.
PDV, poreze na plaće i porezi na dobit se plaćaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:40 |
|
|
|
Suljagićevi rođaci, da su ostali živi, danas bi glasali za Komšića.
Da ne izvlačim očit zaključak koji iz toga slijedi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:40 |
|
|
|
Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:41 |
|
|
Mi ni Turke nismo zaboravili. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
|
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nisu to njegovi prohtjevi nego pravo Hrvata u BiH. To su vaši susjedi i građani i ljudi koji uplaćuju porez i imaju obveze kao i drugi ali bi im se prava uzela.
Kad bi se to pravo realiziralo mogli bi glasat i za nekog drugog osim njega. Uostalom, on je stariji čovjek, sumnjam da će se više kandidirati https://www.bljesak.info/gospodarstvo/t ... eum/362913 Evo kako uplaćuju porez... Sramota. Kad želite svoja "prava" onda smo susjedi, a inače smo "mujguri", "ba*ije", "turci"... Pa evo, pitaj Komšića zašto je to tako i što je učinio da to ne bude tako. Uopće skoro da nismo pomiješani, uopće nema potrebe za zlu krv. Mi doduše želimo raspad ali nam je jasno da ga RH ne źeli a i to ovisi o MZ i Bošnjacima pa su naše želje nebitne. Ako nagazite previše Hrvate, slabite poziciju u odnosu na Srbe a RH ionako neće dati da se baš pretjera pa je opet uzalud. Sva zla krv postoji samo da bi ovaj konj bio u predsjedništvu. Čoviću se imputira 3x više toga nego što je covjek ikad tekao i učinio. Čovjek je žešća kamilica u odnosu na sve druge i opet ga se stalno nešto proziva.  Ja sam u BiH antihdzovski raspoložen ali dok je ovog pritiska mi ćemo bit za njih i za njega. Što će vam to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
|
|
BBC je napisao/la: Čović je samo jedan Hrvat. Hrvati Komšića neće zaboraviti i to će vam sa kamatama naplatiti a već jesu. Budite sigurni u to. Kako ćeš se ti iz Irske osvetiti. Otvaranjem tema po forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:42 |
|
|
|
Provocirajući tebe da ljutiš Hrvate. Simple.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:43 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Pa šta i ako ne zaboravite. Šta ćete s tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:45 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Pa šta i ako ne zaboravite. Šta ćete s tim. Na nama je da znamo a na vama da saznate. Da parafraziram jednog poznatog mislioca čija se djela ne uče na teritoriju od 23%. Do istrage naše ili vaše
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:45 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Zaboravit će Sejdu kao što su zaboravili Karađorđevića. U novom ratu mogli bi se ostvariti najgori muslimanski strahovi i paranoje, a što ni Hrvati ni Srbi nisu planirali. Mržnja prema Muslimanima je na povijesnom maksimumu, ili barem bliska onoj u doba oslobođenja Slavonije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Pa šta i ako ne zaboravite. Šta ćete s tim. Pa ništa. Hrvatske općine su oslobođene od vašeg lajanja. Nije malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Mi ni Turke nismo zaboravili.  Turci su Muslimani. Bitka kod Siska je bitka između Hrvata i "Bošnjaka".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:48 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Zaboravit će Sejdu kao što su zaboravili Karađorđevića. U novom ratu mogli bi se ostvariti najgori muslimanski strahovi i paranoje, a što ni Hrvati ni Srbi nisu planirali. Mržnja prema Muslimanima je na maksimumu, i raste. Ne želim ni pomisliti. Kompletna naša pozornost će bit usmjerena na merhametlije. Nema više 30 fronti sa Srbima. Imat će našu potpunu koncetraciju. Malo su mi se usta nakrivila dok sam pisao ovo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da ćemo “zaboraviti” Sejdu, da ćemo zaboraviti 93 kad su “goloruki” krenuli u anihilaciju svega sa hrvatskim predznakom što im se našlo na putu, da ćemo zaboraviti ubijene, razapete i dekapitirane, da ćemo zaboraviti 150 tisuća prognanih sa područja džihada. Sklon sam vjerovati da muslimani uopće nisu svjesni tko su Hrvati. Nema veze, bit će Pa šta i ako ne zaboravite. Šta ćete s tim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:50 |
|
|
dzamijas je napisao/la: daramo je napisao/la: I mi ima da rušimo BiH jer bi naša pozicija bila daleko slabija u ovakoj BiH, što je sigurno sigurno je. Vi radite svoje, mi ćemo svoje. Mi vama ne prigovaramo što rušite BiH, nego što "takijate" da ste navodno za nju. Kako je krenia zbjeg u Njemacku, izgleda sve manje ko neugoda a sve vise ka prilika. Jos da unitaristicka bagra spusi u 2022. i 2023. godini i to ce izgledat masu lipse da nece ni bit takija.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa evo, pitaj Komšića zašto je to tako i što je učinio da to ne bude tako. Uopće skoro da nismo pomiješani, uopće nema potrebe za zlu krv. Mi doduše želimo raspad ali nam je jasno da ga RH ne źeli a i to ovisi o MZ i Bošnjacima pa su naše želje nebitne. Ako nagazite previše Hrvate, slabite poziciju u odnosu na Srbe a RH ionako neće dati da se baš pretjera pa je opet uzalud. Sva zla krv postoji samo da bi ovaj konj bio u predsjedništvu. Čoviću se imputira 3x više toga nego što je covjek ikad tekao i učinio. Čovjek je žešća kamilica u odnosu na sve druge i opet ga se stalno nešto proziva.  Ja sam u BiH antihdzovski raspoložen ali dok je ovog pritiska mi ćemo bit za njih i za njega. Što će vam to? Komšić je nekad i bio "akcija". OK, pogriješili smo. Ali 2018. godine, to je bila klasična reakcija. Iz godine u godinu, bh. Hrvati (njihovi predstavnici, a vjerovatno i narod) su sve bliži bh. Srbima. Ako vas neko uoči izbora optužuje da pravite nekakav kalifat, ako odobrava 9. januar, šta ćete uraditi? Evo ja lično, nikad ne bih glasao za Komšića da nije takva situacija. Možete mi vjerovati i ne vjerovati, vaša stvar, ali zašto bih birao nekome predstavnika kojeg ne želi, osim ako se osjećam ugrožen. Shvatite, Bošnjaci se osjećaju ugroženim. Nama je jasno da stvari u ovoj zemlji ne idu onako kako bi trebalo, i mi moramo nešto uraditi. Nećemo predati državu tek tako. Da sutra Čović i kompanija promijene retoriku i način djelovanja, prestanu biti Dodikovi igrači i počnu raditi onako kako govore (cjelovita BiH u EU i NATO savezu), ja vam garantujem da nijednom normalnom Bošnjaku ne bi palo na pamet da vam se petlja u vaše stvari. Ne možete rasturati državu i očekivati da mi stojimo sa strane i mirno posmatramo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:51 |
|
|
|
I tvoje laganje na forumu se pamti. Sve to ulazi u podsvijest Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:52 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa evo, pitaj Komšića zašto je to tako i što je učinio da to ne bude tako. Uopće skoro da nismo pomiješani, uopće nema potrebe za zlu krv. Mi doduše želimo raspad ali nam je jasno da ga RH ne źeli a i to ovisi o MZ i Bošnjacima pa su naše želje nebitne. Ako nagazite previše Hrvate, slabite poziciju u odnosu na Srbe a RH ionako neće dati da se baš pretjera pa je opet uzalud. Sva zla krv postoji samo da bi ovaj konj bio u predsjedništvu. Čoviću se imputira 3x više toga nego što je covjek ikad tekao i učinio. Čovjek je žešća kamilica u odnosu na sve druge i opet ga se stalno nešto proziva.  Ja sam u BiH antihdzovski raspoložen ali dok je ovog pritiska mi ćemo bit za njih i za njega. Što će vam to? Komšić je nekad i bio "akcija". OK, pogriješili smo. Ali 2018. godine, to je bila klasična reakcija. Iz godine u godinu, bh. Hrvati (njihovi predstavnici, a vjerovatno i narod) su sve bliži bh. Srbima. Ako vas neko uoči izbora optužuje da pravite nekakav kalifat, ako odobrava 9. januar, šta ćete uraditi? Evo ja lično, nikad ne bih glasao za Komšića da nije takva situacija. Možete mi vjerovati i ne vjerovati, vaša stvar, ali zašto bih birao nekome predstavnika kojeg ne želi, osim ako se osjećam ugrožen. Shvatite, Bošnjaci se osjećaju ugroženim. Nama je jasno da stvari u ovoj zemlji ne idu onako kako bi trebalo, i mi moramo nešto uraditi. Nećemo predati državu tek tako. Da sutra Čović i kompanija promijene retoriku i način djelovanja, prestanu biti Dodikovi igrači i počnu raditi onako kako govore (cjelovita BiH u EU i NATO savezu), ja vam garantujem da nijednom normalnom Bošnjaku ne bi palo na pamet da vam se petlja u vaše stvari. Ne možete rasturati državu i očekivati da mi stojimo sa strane i mirno posmatramo... Ispunit će vam se strahovi, materijalizirat će se noćne more. Nismo planirali, ali ako se nešto mora, onda se mora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Sejdo Ciroza Komšić - SDA vojvoda Postano: 24 lis 2021, 19:52 |
|
|
dzamijas je napisao/la: BBC je napisao/la: Željko Komšić: Moja smjena je kraj NATO perspektive. U normalnim društvima svaka njegova nebuloza bi bila za nove teme, ali postalo bezvrijedno. Eto muslimani, ako Komšiću ne date dobru plaću nema vam u NATO.
Dobro, malo pretjeruje. Ali morate priznati da bi naša pozicija bila daleko slabija, da ga nismo izabrali u Predsjedništvo. Što je sigurno, sigurno je. Upravo suprotno, da ne kradete pozicije koje pripadaju Hrvatima danas bi vas NATO, EU i što je najvažnije Hrvati više slušali i imali više sluha za vaše interese. Zagreb se ne pita u EU i NATOu kao Berlin ili Washington ali se definitivno više pita od Sarajstana, tako da je suludo da Sejdo priča o NATOu a upravo je on najviše udaljio BiH od NATOa. I na kraju-krajeva Dodik vas jebe u zdrav mozak a Komšić i onaj Đihad-Mumija samo kmeče okolo 'pomagaj te prijatelji' ko zadnje pičke. Eto koliko ste daleko dogurali sa svojim lažima i prevarama.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Tomba17 i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|