|
|
Stranica: 1/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75675 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Primjećujete li paniku i strah od rata u komentarima muslimanskog naroda po internetu? Jesu li se malo preigrali, s 30 godina uzgajanja mržnje i prijetnji između sebe i Hrvata te Srba. Izgleda da počinje i pakovanje i bježanija https://www.cazin.net/vijesti/price-o-r ... asta-panik , nitko ne želi biti sutra u opkoljenoj enklavi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75675 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tema može biti za komentare koje primjetite, da ipak pratimo bilo tog naroda.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:17 |
|
|
Najviše raste panika na klix forumu. Tamo su već pripreme za rat, sve dijasporići iz skandinavije lože debile da idu ginut
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:19 |
|
|
Među domaćima drugačiji razgovori.
Šta će bit, oćel bit rata, dal da se bježi sutra ili da se još čeka.
Oni koji su se premišljali oko radnih viza u EU mislim da se ovih dana panično prijavljuju. Ali, ova tema je upravo za takve autentične komentare. Da imam centralnu temu za praćenje, da ne gubim vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:20 |
|
|
Trebalo bi neko od nasih politicara glasno da kaze da Komsic, Dzafer i Bakir sire paniku od rata medju muslimanima i tako podsticu njihovo iseljavanje. Muslimani treba da budu zabrinuti zbog toga sto se ne pripremaju za trenutak kad ce ostati sami sa sobom. Nece biti institucija. Kako ce npr. u Bosnjakistanu biti uredjeno poslovanje banaka, kako ce raditi bankomati i sl. Evropa moze da ocekuje, ne izbeglice od rata, nego izbeglice od bezdrzavlja.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:20 |
|
|
Traktorijada u najavi
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:22 |
|
|
Hrvatska muslimanima može isključiti internet i međunarodni telefon.
Sve to ide preko hrvatskih žica.
Takvo što se može uraditi ako se procijeni da se radikalne ideje ili panika šire tim medijima.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:24 |
|
|
Karabajac je nekidan na forumu tražio minobacač.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:30 |
|
|
Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Prete ratom a boje se rata.
|
|
Vrh |
|
|
Brkati Zastavnik
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 00:11 Postovi: 125 Lokacija: Banja Luka
|
Senad trlja ruke, opet će prenositi rat uživo.
_________________ S Verom u Boga Treci ili U smrt! :)
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:38 |
|
|
elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Srbi: Mirni razlaz. Mujo: NE MOŽE MIRNI RAZLAZ BIĆE RATA ALAHUEGBER! Srbi: Ok. Onda ratni razlaz ako insistirate. Mujo: AAAAAAAAAA MAJKO MOJAAAAAA BIĆE RATA AAAAAAAA ŠTA ĆEMO SAD POMOZITE NAMAAAAAAAAAA
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:39 |
|
|
elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Eli, lepi moj, pa racunaju da se Srbi i Hrvati plase njihovih pretnji, pa ce odustati od svojih ciljeva. Nisu racunali da ce uplasiti sami sebe, ali eto...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:43 |
|
|
Senad može zapaliti nazad u Sjenicu u slučaju rata. Vučić kakav je će mu tamo napraviti televiziju.
Možda kao četvrti studio Una TV. Centar Tutin Sandžak ili Happy TV Novi Pazar.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:46 |
|
|
Hermetičko zatvaranje Muslimana će biti kazna za Sejdu.
Sretan je onaj među njima koji ima ušteđevine da pakuje kofere i bježi rođacima u dijasporu.
Oni koji ostanu u enklavi njih će Bakir voditi protiv Hrvata, Srba i svijeta.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Eli, lepi moj, pa racunaju da se Srbi i Hrvati plase njihovih pretnji, pa ce odustati od svojih ciljeva. Nisu racunali da ce uplasiti sami sebe, ali eto... Sve s njima karikaturalno završi. Kao što kažeš, htjeli uplašit Hrvate i Srbe, uplašili sami sebe. Hebiga, zna se tko je u okruženju, zna se tko je na čijem kontinentu, zna se tko ima podršku moćnih i naoružanih matica, i tko je zadnji put najviše platio za "ili građanska država ili građanski rat".
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:51 |
|
|
Ja bih ovom prigodom smirio naše komšije i rekao im da će raspad biti miran i civiliziran. Odvojili smo se do 1995., BiH se raspala prije 30 godina, sada samo legalizacija, nije ovo ništa novo, formalni zadnji korak.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 01:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kao što kažeš, htjeli uplašit Hrvate i Srbe, uplašili sami sebe.
Htjeli demografski uništiti Srbe i Hrvate, uništili sebe. Čudni ljudi...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 04:46 |
|
|
Sta radi posten Muslimanski svet van 23%
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 08:52 |
|
|
Aha, evo nisam mogao cijelu noć spavati, sve kontam hoću li u Njemačku ili Ameriku. Spremite se Hercegovci da preuzmete Sarajevo, bolje vi nego Srbi
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 09:00 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Aha, evo nisam mogao cijelu noć spavati, sve kontam hoću li u Njemačku ili Ameriku. Spremite se Hercegovci da preuzmete Sarajevo, bolje vi nego Srbi Tema nije samoohrabrivanje, nego promatranje panike i zabrinutosti koja je prisutna kod dobrog dijela stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 09:03 |
|
|
Offtopic će se kažnjavati.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 09:05 |
|
|
elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Svako ima pravo da se boji i pise komentare, ali ima i nas koji se ne bojimo
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 09:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: elit star je napisao/la: Bože kakvi ludaci.Mi njih nećemo napadati ako oni nas prvi ne napadnu.Vi ih nećete napadati.Prete ratom a boje se rata.Potpuno ludilo.Mi smo tu.Kome se ratuje sa nama,zna gde smo.A kad rat počne e onda ćemo videti šta će biti.A biće svašta.Ako se bojite rata onda ga nemojte započinjati. Svako ima pravo da se boji i pise komentare, ali ima i nas koji se ne bojimo Super. Ovo je tema za one u enklavi koji priznaju da se boje.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Raste panika među muslimanskim narodom Postano: 03 stu 2021, 09:08 |
|
|
Ti sto pisu komentare koje citate ce kopati i odrzavati rovove te na leđima prenositi hranu i municiju di nepristupacnih terena
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|