|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lili
|
Naslov: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 11 ruj 2010, 13:28 |
|
|
Tko bi rekao da smo na ovako visokom mjestu, ali od zada, jer ne znam što se kod nas proizvodi sem bijede?! Da smo zbog kompliciranih propisa nekonkurentni i nepoželjni za suradnju, pokazuje i istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma, prema kojem se nalazimo na 102. mjestu od 139 zemalja po konkurentnosti. Mi smo ujedno i najnekonkurentnija zemlja u regiji, a od nas su čak bolje Ruanda, Trinidad i Tobago, Albanija, Honduras, Sirija Mongolija, Dominikanska Republika i drugi. Ipak, prema podacima Svjetskog ekonomskog foruma, situacija u BiH se poboljšala jer smo se sa 109. pomaknuli na 102. mjesto. http://is.gd/f5C8y
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 17 ruj 2010, 18:06 |
|
|
lili je napisao/la: Tko bi rekao da smo na ovako visokom mjestu, ali od zada, jer ne znam što se kod nas proizvodi sem bijede?! Da smo zbog kompliciranih propisa nekonkurentni i nepoželjni za suradnju, pokazuje i istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma, prema kojem se nalazimo na 102. mjestu od 139 zemalja po konkurentnosti. Mi smo ujedno i najnekonkurentnija zemlja u regiji, a od nas su čak bolje Ruanda, Trinidad i Tobago, Albanija, Honduras, Sirija Mongolija, Dominikanska Republika i drugi. Ipak, prema podacima Svjetskog ekonomskog foruma, situacija u BiH se poboljšala jer smo se sa 109. pomaknuli na 102. mjesto. http://is.gd/f5C8yOd nas,vidi se da i u tebi ima nesto Bosansko iako krijes to izlazi na vidjelo.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 20 ruj 2010, 17:33 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17630 Lokacija: Drina je na granici!
|
Jeli ti možda misliš da hrvati i srbi rođeni u bosni i hercegovini imaju zbog toga neki kompleks? Ja nisam još sreo niti jednog da se stidi reći svog zemljopisnog porijekla, reći da je bosanac ili hercegovac, isto kao što se ne stidi neki hrvat reći da je slavonac, ličanin, zagorac, ili srbin, da je šumadinac itd...
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 20 ruj 2010, 18:31 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Jeli ti možda misliš da hrvati i srbi rođeni u bosni i hercegovini imaju zbog toga neki kompleks? Ja nisam još sreo niti jednog da se stidi reći svog zemljopisnog porijekla, reći da je bosanac ili hercegovac, isto kao što se ne stidi neki hrvat reći da je slavonac, ličanin, zagorac, ili srbin, da je šumadinac itd... Pa sto na utakmicama navijaci Zrinjskog i Sirokog nose Hrvatsku zastavu i govore da mrze Bosnu.Ja sam pricao sa nekim od njih preko foruma i niko ne da rec rijec BiH.Ja postavim zastavu BiH na forum,Pohana Jetrica kaze bas sam s jednom takvom obriso guzicu.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 20 ruj 2010, 20:07 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17630 Lokacija: Drina je na granici!
|
Treba razlikovati BiH državu (Političko pravni sustav), od zemljopisnih cjelina hercegovine i bosne. Države dolaze i prolaze, a te zemljopisne cjeline ostaju. Zašto ljudi mašu  upitaj sebe, naci ces odgovor, ako sebi postavis pitanje, zasto sam stavio mjesec, zvijezdu, arapske znakove preko zastave BiH..
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 20 ruj 2010, 20:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
zapovjednik je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Jeli ti možda misliš da hrvati i srbi rođeni u bosni i hercegovini imaju zbog toga neki kompleks? Ja nisam još sreo niti jednog da se stidi reći svog zemljopisnog porijekla, reći da je bosanac ili hercegovac, isto kao što se ne stidi neki hrvat reći da je slavonac, ličanin, zagorac, ili srbin, da je šumadinac itd... Pa sto na utakmicama navijaci Zrinjskog i Sirokog nose Hrvatsku zastavu i govore da mrze Bosnu.Ja sam pricao sa nekim od njih preko foruma i niko ne da rec rijec BiH.Ja postavim zastavu BiH na forum,Pohana Jetrica kaze bas sam s jednom takvom obriso guzicu. Pohovana džigerica nije navijač Širokog ili Zrinjskog, nego u početku ovdje pravoslavni mudžahedin, no sad smo ga malo obradili pa lagano postaje nešto više i drukčije od Srbina, nešto nalik na Teslu...  No svakako ne treba nikad skakat na prvu, pogotovo neko tako brz poput tebe. Nego, zanima me je li vi unitaristi zovete Trinidad i Tobago samo Trinidad? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 20 ruj 2010, 21:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Pa sto na utakmicama navijaci Zrinjskog i Sirokog nose Hrvatsku zastavu i govore da mrze Bosnu.Ja sam pricao sa nekim od njih preko foruma i niko ne da rec rijec BiH.Ja postavim zastavu BiH na forum,Pohana Jetrica kaze bas sam s jednom takvom obriso guzicu.
Pohovana džigerica nije navijač Širokog ili Zrinjskog, nego u početku ovdje pravoslavni mudžahedin, no sad smo ga malo obradili pa lagano postaje nešto više i drukčije od Srbina, nešto nalik na Teslu...  No svakako ne treba nikad skakat na prvu, pogotovo neko tako brz poput tebe. Nego, zanima me je li vi unitaristi zovete Trinidad i Tobago samo Trinidad?  Pohovana jetrica nije navijac Zrinjskog ni Sirokog al je BIH gradjanin. TiT zovemo punim imenom a zasto.
|
|
Vrh |
|
 |
lili
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 21 ruj 2010, 16:03 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: lili je napisao/la: Tko bi rekao da smo na ovako visokom mjestu, ali od zada, jer ne znam što se kod nas proizvodi sem bijede?! Da smo zbog kompliciranih propisa nekonkurentni i nepoželjni za suradnju, pokazuje i istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma, prema kojem se nalazimo na 102. mjestu od 139 zemalja po konkurentnosti. Mi smo ujedno i najnekonkurentnija zemlja u regiji, a od nas su čak bolje Ruanda, Trinidad i Tobago, Albanija, Honduras, Sirija Mongolija, Dominikanska Republika i drugi. Ipak, prema podacima Svjetskog ekonomskog foruma, situacija u BiH se poboljšala jer smo se sa 109. pomaknuli na 102. mjesto. http://is.gd/f5C8y Od nas,vidi se da i u tebi ima nesto Bosansko iako krijes to izlazi na vidjelo. Ne vidim zašto bi se stidio BH i zašto ne bi govorio da sam Hercegovac, kada sam tu rođen i odgojen, a Bosanac nisam, kao što i ti nisi Hercegovac. 
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Od BiH bolje Ruanda, Albanija, Trinidad i Tobago Postano: 21 ruj 2010, 17:36 |
|
|
lili je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Od nas,vidi se da i u tebi ima nesto Bosansko iako krijes to izlazi na vidjelo.
Ne vidim zašto bi se stidio BH i zašto ne bi govorio da sam Hercegovac, kada sam tu rođen i odgojen, a Bosanac nisam, kao što i ti nisi Hercegovac.  Mozda nisam Hercegovac al sam zato Bosanac i Hercegovac,ali ne kazem ja da se Hrvati i Srbi stide BiH nego je ne priznaju kao svoju drzavu nego vole susjedne drzave.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|