|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 281 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:31 |
|
|
Mene vise interesira bi li se ovi "hercegbosanci" iz iseljenistva ukljucili, ili bi samo potpirivali na internet bespucima.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:33 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: weasel je napisao/la: Sto se čudiš? Treba poznavati neprijatelja Mislio si da je Hrvatima nedokučiva čirilica? Odlika hrvatske desnice je predstavljati ćirilicu kao nešto izuzetno teško, te kako pojma nemate o njoj. Čak i ono što znate, pretvarate se da ne znate. Zato me malo iznenadilo od tebe. Ne priča on o ćirilici nego o čirilici. To ti je staro bosansko pismo prvih muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:34 |
|
|
Ahahahahahahah Lasice jel istina ovo?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:39 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Vi ga prizivate godinama a evo sad zadnjih tjedana skoro svaki dan .
Ako mislite da ćete bez otpora uć u Neum gadno ste se zajebali . Vi ste totalno izgubili razum. Nađi mi jednu jedinu rečenicu, izjavu, članak,... bilo šta gdje neko prijeti ratom Hrvatima. Šta vam je više? Ako se RS pokuša otcijepiti, pa naravno da će biti rata. To nije nešto što ja želim ili ne želim, to je jednostavno tako. Ali vi ste sebi umislili da neko ide jurišati na Neum, Livno, Orašje, šta već... Ako, ne daj Bože, rat započne, mi smo psihološki u 1995. godini. Na 1993. godinu nas možete vratiti samo vi, ako odlučite da se priključite Srbima u ratu. Pa nas boli kita za srbe, sta im se imamo prikljucivat. Sto se nas ticu, mogu vratit nadleznosti, odcijepit RS, napravit jos jedan genocid boli nas briga. Vas rat, vodite ga sami,na nas ne racunajte. Nas zanima teritorij gdje zive iskljucivo hrvati, bez obzira krenu li na njega srbi ili muslimani mi smo spremni. Za ostalo se slazem uvijek sam prije za dogovor, nego neki sukob, ne daj boze rata
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:39 |
|
|
weasel je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Bradonje su ti Bakirovi talibani, bradica je popularna u trokutu.
Herceg je normalan momak i apsolutno ga podržavam u svemu, tebe ne podržava nitko. Pitao bi se na tvom mjestu u kome je problem Mamlaz je otvoreno rekao da bi htio biti d Obrovoljac u VRS-u, vojsci koja je očistila Bosansku Posavinu, granatirala Slavonski Brod, Novu Gradišku, pomagala krajiskim Srbima u zapadnoj Slavoniji Itd… Istovremeno ima izljeve bijesa protiv HOS-a koji je tamanio četnike. Ako su takvi za vas normalni momci onda ste ošli na kvasinu. Nitko ne voli talibane, ali ovakvo ulizivanje čedama je za izazivanje osipa kod svakog poštenog Hrvata. HOS BiH je izdajnički za razliku od Hrvatske. To nema veze s vezom, HSP BiH ti je sudjelovao u platformici 2010-2014, oni su ti nasljednici tog HOS-a.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:40 |
|
|
HHerceg je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Sta mislis je li ovo greska u Danskoj? Najljepša hvala na mom novom avataru. Nije ti ni ovaj los:
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:48 |
|
|
Srpsko pismo je Azbuka, ne cirilica.
U skoli smo svi ucli Azbuku ne cirilicu.
Istocno Rimsko carstvo se zvalo Romeja ne Vizantija.
I ostale zablude...
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 18:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Lasice, može li i jedna sproćumuslimanska pjesma? Mogu ja za njega jednu? Pukla ljubav lasice nije vise 41'.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:04 |
|
|
Kako mozete biti sigurni da su ovi koji vam glasaju na anketi Hrvati? Sasvim je moguce da vam je neki mujgur lukav kao lasica i da glumi Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:10 |
|
|
Otjeraste mi jednog od najvećih hrvatskih muževa sa svemrežnih bespuća. Sram vas bilo.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:13 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Kako mozete biti sigurni da su ovi koji vam glasaju na anketi Hrvati? Sasvim je moguce da vam je neki mujgur lukav kao lasica i da glumi Hrvata. Serb detected.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:15 |
|
|
Oni sto bi rado u VRS a HOS im se gadi, to i ne mogu biti Hrvati.
Samo mucak.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:16 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
bezimeni12 je napisao/la: Kako mozete biti sigurni da su ovi koji vam glasaju na anketi Hrvati? Sasvim je moguce da vam je neki mujgur lukav kao lasica i da glumi Hrvata. Moderatori jel možete vidjet to ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:17 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Oni sto bi rado u VRS a HOS im se gadi, to i ne mogu biti Hrvati.
Samo mucak. HOS je ma koliko god ga mrzili , među prvima branio RH . ARBIH je mrzila HOS , prkačin je htio u ispomoć jajcu ići s satnijom HOS-a , arbih ih je zaustavila i rekla da nemogu tamo .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
@crni bombarder Kako ti samom sebi objašnjavaš da su ti i general Praljak i Tuđman i Paraga i Kraljević cool?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Th1950 je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Oni sto bi rado u VRS a HOS im se gadi, to i ne mogu biti Hrvati.
Samo mucak. HOS je ma koliko god ga mrzili , među prvima branio RH . ARBIH je mrzila HOS , prkačin je htio u ispomoć jajcu ići s satnijom HOS-a , arbih ih je zaustavila i rekla da nemogu tamo . nemam prijezira prema niti jednom borcu HOSa ali prema političarima i zapovjednicima imam.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:20 |
|
|
HHerceg je napisao/la: @crni bombarder Kako ti samom sebi objašnjavaš da su ti i general Praljak i Tuđman i Paraga i Kraljević cool? Svi su htjeli neki dio varte da pripadne RH , to im je zajedničko svima i to poštujem , e sad načini su im bili ispravni ili neispravni ... HOS-u nije trebalo prijateljevanje s mudzahidima .
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:27 |
|
|
Th1950 je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Kako mozete biti sigurni da su ovi koji vam glasaju na anketi Hrvati? Sasvim je moguce da vam je neki mujgur lukav kao lasica i da glumi Hrvata. Moderatori jel možete vidjet to ? Serb inside detected.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:27 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Zamini HHerceg sa weasel i bradonje sa zelenima i onda će ti post bit točan. Sta mislis je li ovo greska u Danskoj? Citat: Danska na udaru kritika nakon odluke o istrebljivanju lasica
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:28 |
|
|
Zarati li ne idem ni na Sarajevo ni na BL nego na ove ******** iz Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:29 |
|
|
Ko je rekao da mi je Paraga kul, najobicniji udbas.
Ali HOS, hrvatski junaci, junacine, ustati kad ih se spominje.
VRS je ubijao Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:34 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ko je rekao da mi je Paraga kul, najobicniji udbas.
Ali HOS, hrvatski junaci, junacine, ustati kad ih se spominje.
VRS je ubijao Hrvate. Mi sa srbima kad se razjebemo bih smo gotovi , nema tu nekog bratskog odnosa nego jednostavno takva je situacija da moramo surađivat s njima ma koliko god to nekom mrsko bilo . Slažem se da su HOS hrvatske junačine , samo vodstvo nije smjelo surađivat s mudzahidima .
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:36 |
|
|
HOS su junaci koji su svuda su na prvim crtama bili. Nitko ih nema pravo prozivat. To što je Kraljević bio Alijina korisna budala i što je pokušao pokrenut međuhrvatski građanski rat u trenutku pokušavanja genocida nad Hrvatima je druga stvar i tu je prošo po zasluzi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:38 |
|
|
HOS RH nema veze sa HOS-om BiH, pogotovo vodstvo.
Ti su bili na prvoj crti i najača hrvatska vojska.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 19:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Mamlaz je otvoreno rekao da bi htio biti dObrovoljac u VRS-u, vojsci koja je očistila Bosansku Posavinu, granatirala Slavonski Brod, Novu Gradišku, pomagala krajiskim Srbima u zapadnoj Slavoniji Itd…
Istovremeno ima izljeve bijesa protiv HOS-a koji je tamanio četnike.
Ako su takvi za vas normalni momci onda ste ošli na kvasinu.
Nitko ne voli talibane, ali ovakvo ulizivanje čedama je za izazivanje osipa kod svakog poštenog Hrvata. Herceg je samo shvatio da u Republici Srpskoj žive dobri ljudi. https://youtu.be/KifJ6J3KmWgHHerceg dođi u VRS da branimo što je naše od islamista i HOS-ovaca.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|