|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 12 lip 2010, 09:42 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 15 ruj 2010, 21:35 |
|
|
jesu Rđe još aktivne, ima li ih??
Vrh |
|
|
elchicharito
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 21 ruj 2010, 22:25 |
|
|
HAHARI-Stolac R.I.P. Marko Bošković
|
|
Vrh |
|
|
panika
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 22 ruj 2010, 13:17 |
|
Pridružen/a: 24 tra 2010, 11:22 Postovi: 87 Lokacija: Široki Brig
|
evo naletih na popis svih navijača u BiH
NAVIJACKE GRUPE U BIH !!
PREMIER LIGA BIH
- Robijasi (Celik) - Sila Nebeska (Jedinstvo) - Epidemija (Modrica) - Poskoci (Posusje) - Horde Zla (Sarajevo) - Fukare (Sloboda) - Skripari (Siroki Brijeg) - Gerila (Travnik) - Red Army (Velez) - Ultrasi (Zrinjski) - Manijaci (Zeljo) - Sokolovi (Slavija) - Tigrovi (Leotar) - Red Wariors (Orasje) - Torcida Žepče (Zepce) - Wizards(Laktasi)
1.LIGA FBIH
- Apaci (Gradina Srebrenik) - Lavovi (GOSK Gabela) - Sioux (Radnicki Lukavac) - Vandali (Iskra Bugojno) - Demoni (Bosna Visoko) - Ljumani (Banovici) - Red Dragons (Zvijezda Gradacac) - Bestije (Igman Konjic) - Gusari (Rudar Kakanj) - Grdani (Brotnjo Citluk) - Marokanci (Bratstvo) ...
1.LIGA RS
- Lesinari Banja Luka - Leaders Teslic - Vojvode Doboj - Incident Bijeljina - Zabari Gradiska
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 22 ruj 2010, 20:54 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
panika je napisao/la: evo naletih na popis svih navijača u BiH
NAVIJACKE GRUPE U BIH !!
PREMIER LIGA BIH
- Robijasi (Celik) - Sila Nebeska (Jedinstvo) - Epidemija (Modrica) - Poskoci (Posusje) - Horde Zla (Sarajevo) - Fukare (Sloboda) - Skripari (Siroki Brijeg) - Gerila (Travnik) - Red Army (Velez) - Ultrasi (Zrinjski) - Manijaci (Zeljo) - Sokolovi (Slavija) - Tigrovi (Leotar) - Red Wariors (Orasje) - Torcida Žepče (Zepce) - Wizards(Laktasi)
1.LIGA FBIH
- Apaci (Gradina Srebrenik) - Lavovi (GOSK Gabela) - Sioux (Radnicki Lukavac) - Vandali (Iskra Bugojno) - Demoni (Bosna Visoko) - Ljumani (Banovici) - Red Dragons (Zvijezda Gradacac) - Bestije (Igman Konjic) - Gusari (Rudar Kakanj) - Grdani (Brotnjo Citluk) - Marokanci (Bratstvo) ...
1.LIGA RS
- Lesinari Banja Luka - Leaders Teslic - Vojvode Doboj - Incident Bijeljina - Zabari Gradiska 60% ovih više nisu aktivni ili ne postoje nikako, star ti je popis drama.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
panika
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 22 ruj 2010, 22:34 |
|
Pridružen/a: 24 tra 2010, 11:22 Postovi: 87 Lokacija: Široki Brig
|
znam to, nego eto samo copy/paste da se vidi koji su sve postojali
|
|
Vrh |
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 lis 2010, 18:03 |
|
|
Što se tiče naših iz žepča, naziv torcida žepče je poslije promjenjen u torcidaboysi pa u cannibals, a od prije 3 godine više nismo aktivni. A danas postoje Ultrasi Žepče koji navijaju za Zrinjski(uglavnom momci koji su bili članovi cannibalsa)
_________________ BAD BLUE BOYS ŽEPČE
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 lis 2010, 18:45 |
|
|
Zepceboy je napisao/la: Što se tiče naših iz žepča, naziv torcida žepče je poslije promjenjen u torcidaboysi pa u cannibals, a od prije 3 godine više nismo aktivni. A danas postoje Ultrasi Žepče koji navijaju za Zrinjski(uglavnom momci koji su bili članovi cannibalsa) prije su vam aktivni bili škripari žepče, stariji momci jos se i danas medu bh navijacima prica prica o hrabrom zepcaku kojemu manijaci nisu mogli oteti zastavu HB (mislim da je cak na njoj pisalo Škripari žepče) pa su ga zboli nožem!
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 lis 2010, 19:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Žepče - ponos Herceg-Bosne.
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 lis 2010, 22:55 |
|
|
limach je napisao/la: Zepceboy je napisao/la: Što se tiče naših iz žepča, naziv torcida žepče je poslije promjenjen u torcidaboysi pa u cannibals, a od prije 3 godine više nismo aktivni. A danas postoje Ultrasi Žepče koji navijaju za Zrinjski(uglavnom momci koji su bili članovi cannibalsa) prije su vam aktivni bili škripari žepče, stariji momci jos se i danas medu bh navijacima prica prica o hrabrom zepcaku kojemu manijaci nisu mogli oteti zastavu HB (mislim da je cak na njoj pisalo Škripari žepče) pa su ga zboli nožem! i danas ide nekoliko njih na utakmice širokog, i ja sam navijam za široki, ali nisam dosad išao na utakmice što ne znači da i neću. danas ipak prevladavaju ultrasi u žepču, najčešće idu na gostovanja zrinjskog kada igra negdje bliže žepču, npr. u modriču,gradačac,zenicu, neznam jesu li išli sad u teslić, vjerujem da jesu.
|
|
Vrh |
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 lis 2010, 22:56 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Žepče - ponos Herceg-Bosne. naravno
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 08 lis 2010, 08:53 |
|
|
Zepceboy je napisao/la: limach je napisao/la: prije su vam aktivni bili škripari žepče, stariji momci jos se i danas medu bh navijacima prica prica o hrabrom zepcaku kojemu manijaci nisu mogli oteti zastavu HB (mislim da je cak na njoj pisalo Škripari žepče) pa su ga zboli nožem! i danas ide nekoliko njih na utakmice širokog, i ja sam navijam za široki, ali nisam dosad išao na utakmice što ne znači da i neću. danas ipak prevladavaju ultrasi u žepču, najčešće idu na gostovanja zrinjskog kada igra negdje bliže žepču, npr. u modriču,gradačac,zenicu, neznam jesu li išli sad u teslić, vjerujem da jesu. budete li vamo htjeli doc samo se meni javi malo ranije da vas docekamo kako spada! Vi ste se nama odavno dokazali , vamo vas postuju ko nikoga! Heil Žepče!
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 08 lis 2010, 11:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
limach je napisao/la: Vi ste se nama odavno dokazali , vamo vas postuju ko nikoga! Heil Žepče! Ovo stoji,i u nas u Mo se na te momke gleda sa velikim poštovanjem. Kao i na stanovništvo Usore. Istinski živući heroji!
|
|
router23
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 19 lis 2010, 16:34 |
|
|
sto se tice Patriota i dalje su aktivni priprema se jos mnogo toga u sljedecoj sezoni i dalje smo samo na kosarci jer za nogomet nas je pre malo i klub je u qrcu ali ide na bolje.. o aktivnostima ce te biti obavjesteni pozz iz čapljine
|
|
Vrh |
|
|
router23
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 19 lis 2010, 16:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 19 lis 2010, 17:35 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 739 Lokacija: USORA! HRHB
|
Samo jako! je napisao/la: limach je napisao/la: Vi ste se nama odavno dokazali , vamo vas postuju ko nikoga! Heil Žepče! Ovo stoji,i u nas u Mo se na te momke gleda sa velikim poštovanjem. Kao i na stanovništvo Usore. Istinski živući heroji! Nisam do sad vidio ovo pa malo ponosan! Što se tiče Žepča, znam da tamo nema više aktivnih navijača, klub je u težem kurcu, odustao je od natjecanja u II federalnoj ligi, gdje je Usora trenutno I. Ali jako mi drago da prate Zrinjski i Široki Eto Usora nema nikakvu navijačku skupinu, a ne znam ni da neko aktivno prati Zrinjski ili Široki... Osobno poznajem par Škripara, i inače rado dođem do Širokog. E sad me nešto zanima, kad se već spomenuli Lidersi iz Teslića, onako na slikama djeluju solidno, imali tko iskustva uživo s njima? Isto se odnosi i na Vojvode, ako se ne varam Ultrasi su bili u Doboju pa iako je tema ostale navijačke skupine HB, nek napišu malo iskustva.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 21 lis 2010, 18:13 |
|
|
o vojvodama nista jos ne znam, svima su enigma...
a leadersi.. nisam se susretao s njima, niti vele citam o njima na internetu, al sto znam znam da su radikalni četnici, da su divlji, i imaju solidnu brojku navijaca s obzirom da su 2 liga..
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 21 lis 2010, 20:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 21 lis 2010, 21:34 |
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 21 lis 2010, 22:21 |
|
|
router23 je napisao/la: sto se tice Patriota i dalje su aktivni priprema se jos mnogo toga u sljedecoj sezoni i dalje smo samo na kosarci jer za nogomet nas je pre malo i klub je u qrcu ali ide na bolje.. o aktivnostima ce te biti obavjesteni pozz iz čapljine Dobro doš´o kralju. Ako hoćeš pokreni temu Patrioti Čapljina i daj neki opisni post.
|
|
router23
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 stu 2010, 19:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
exiTh
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 23 sij 2011, 15:49 |
|
|
limach je napisao/la: Zepceboy je napisao/la: Što se tiče naših iz žepča, naziv torcida žepče je poslije promjenjen u torcidaboysi pa u cannibals, a od prije 3 godine više nismo aktivni. A danas postoje Ultrasi Žepče koji navijaju za Zrinjski(uglavnom momci koji su bili članovi cannibalsa) prije su vam aktivni bili škripari žepče, stariji momci jos se i danas medu bh navijacima prica prica o hrabrom zepcaku kojemu manijaci nisu mogli oteti zastavu HB (mislim da je cak na njoj pisalo Škripari žepče) pa su ga zboli nožem! Hrabar jest bio, i hvala bogu velika ljudina al netočno ti je ovo za zastavu. Zastava je pala: http://img503.imageshack.us/img503/7346/zepceaj7.jpg
|
|
Vrh |
|
|
exiTh
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 23 sij 2011, 22:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 07 tra 2011, 21:36 |
|
|
Sloga poražena u Čitluku, RĐE zapalile stadion Bare! Malobrojni gledatelji nisu mogli vidjeti pretjerano dopadljivu igru u drugom poluvremenu pa se gostujuća navijačka skupina RĐE pobrinula za dodatne aktivnosti i zabavu na tribinama. Premda malobrojni odlučili su se za ekološku akciju proljetnog čišćenja, paljenje korova, smeća i sanaciju gostujućeg dijela tribine. Uprava NK Brotnja je pozdravila ovu akciju, a gledatelji su ih ispratili pljeskom. RĐE su ovim putem aludirali i na loše stanje u klubu skandirajući „UPRAVA DOLAZI!“.
|
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Ostale navijačke skupine u Herceg Bosni Postano: 25 kol 2013, 16:14 |
|
|
Ovu temu bi trebalo aktualizirati ako se još za?
Što se tiče ovih zadnjih fotografija, bolje bi bilo da su zapalili ovu zastavu u pozadini ;)
Oni su inače "grupica" koja ne ističe ništa nacionalno, naprotiv to im je suvišno i nepotrebno, dok svojim sugrađanima pripadnicima druge navijačke skupine "SKAUTI" prigovaraju i napadaju ih radi "nacionalizma" i nepotrebnog isticanja zastava HB i svega ostalog.
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|