|
|
Stranica: 9/37.
|
[ 904 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ekdaim
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 stu 2021, 23:18 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 333 Lokacija: Obečano zemljište
|
Reconquista je napisao/la:
Sretan dan nezavisnosti!
Meni je drago štp je Lukašenko kao pravi Krščanin ukazao milost ugroženim Katolicima Afrike. Drago mi je da se slažeš da je rasizam neštp negativno Prvi i najbitniji korak. Simpatičan video, ovi Katolici iz Afrike će da sudjeluju za par godina. African Polish. Merak.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 stu 2021, 23:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 333 Lokacija: Obečano zemljište
|
Hajde da prestanete govoriti o Islamistima. Treba pomoći ovim Katolicima koji žele azil u katoličkoj Poljskoj. Ova trudnica iz Konga u trbuhu nosi malog Poljaka Katolika. Za par godina će nositi dres Lechie Gdansk i biti na slavlju neovinosti Poljske. Ljudi su jednaki.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 stu 2021, 23:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Azil se ne trazi u sumi. sorry
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 stu 2021, 23:54 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Reconquista je napisao/la: Trebalo bi sankcionirati ovo blaćenje Poljske od strane Mujgura. Odjednom su se nakotili ovdje da pišu kako ne volje Poljsku, šta im sve smeta kod Poljaka, poljski "rasizam"... Naprosto su prestravljeni. Smeta im jer su Poljaci masakrirali im djedove podno Beca i natjerali osmanlije na povlacenje sve do Stambola.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:02 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ekdaim je napisao/la: Hajde da prestanete govoriti o Islamistima. Treba pomoći ovim Katolicima koji žele azil u katoličkoj Poljskoj. Ova trudnica iz Konga u trbuhu nosi malog Poljaka Katolika. Za par godina će nositi dres Lechie Gdansk i biti na slavlju neovinosti Poljske. Ljudi su jednaki. Ajde od*ebi , nećeš ti govorit šta će radit kršćanska Europa islamizirani turčine .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:05 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ekdaim jebe - ne vadi. Nesto se ushutili, valjda nece malog Isusa da rasplacu. Logicno. :( Ti očigledno ne vidiš da Poljacima je nacija na 1 mjestu . Poljska ima 98 posto poljaka , zašto bi to kvarili sa nekakvih afrikancima ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:05 |
|
|
Bobovac je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Et, i onda se cudis kad te nazovem rasistom.
A vidis mene ne cudi sto branis poljske rasiste. Lonac i poklopac..ustvari lonac samo, liberalna demokratija takozvana gejprajdevska vam je oboma poklopac. Isto mrzite Ruse i komunizam.
Poljski zidovi su bili tu od pamtivjeka i naravno da su bili Poljaci. I to ne samo po drzavljanstvu. Nacisti su tamanili sve sto je i izdaleka moglo imati i kap "zidovkse krvi" u sebi, a on prdi da nisu bili Poljaci.
Stvarno te treba na prevaspitavanje.
Moraš se odlučiti jesam li rasista ili antisemit. Ali da se mi ne zajebavamo, jedini kojem je na ovom pdf drago jer su pobili milijun Židova iz Poljske si ti. Meni je iskreno žao. Jer onda bi ih bilo više na Bliskom Istoku. Izrael bi bio jači. Bolje bi vas karao. Doduše i sad vas solidno kara. Zamisli ne jedan već 3 milijuna Poljskih Židova koliko ih je pobijeno u ww2, da su preživjeli? Ne bi bilo ni Gaze ni Zapadne obale. Oj Hitleru, p. ti materina što ih pobi!!? Ti ozbiljno mislis da su danasnji Usraelci - koje btw volis samo jer tamane muslimane, pa makar to bili i neki tamo daleki „semi-muslimani“, isto sto i tokom holokausta, u kojem su ti preci prvaci bili, pobijeni Jevreji? I jos ozbiljnije mislis da bi Usrael uopste i postojao da nije bilo holokausta? Naravno da nebi. A sad se moras odluciti sta bi ti bilo prece: - Da nije bilo holokausta, Jevreji ne pobijeni = kein Usrael, - Ili da je ovako kako je pa se mozes nasladjivati palestinskoj patnji? Teska odluka, jel da? :(
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:08 |
|
|
Th1950 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ekdaim jebe - ne vadi. Nesto se ushutili, valjda nece malog Isusa da rasplacu. Logicno. :( Ti očigledno ne vidiš da Poljacima je nacija na 1 mjestu . Poljska ima 98 posto poljaka , zašto bi to kvarili sa nekakvih afrikancima ? Ne jebe on Poljake, vec forumske katolibance. Sve je meni u vezi Poljske jasno - mjesavina rasizma i islamofobije, uz mrvu klasicne ksenofobije i opravdanog straha da postanu istocnoevropska Bosna, kamp EU za migrante i njen „zadnji bedem odbrane“.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:09 |
|
|
Šta te tolko briga za Poljsku? Opet će ubijat muslimane kad za to dođe vrijeme, nikakvi migranti to ne mogu promijenit. Samo ubrzat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:11 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ti očigledno ne vidiš da Poljacima je nacija na 1 mjestu . Poljska ima 98 posto poljaka , zašto bi to kvarili sa nekakvih afrikancima ? Ne jebe on Poljake, vec forumske katolibance. Sve je meni u vezi Poljske jasno - mjesavina rasizma i islamofobije, uz mrvu klasicne ksenofobije i opravdanog straha da postanu istocnoevropska Bosna, kamp EU za migrante i njen „zadnji bedem odbrane“. Modovi ajde molim vas banajte ovoga turčina , ostavite malo normalnije ili bar one koji se tako prave .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:14 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ti očigledno ne vidiš da Poljacima je nacija na 1 mjestu . Poljska ima 98 posto poljaka , zašto bi to kvarili sa nekakvih afrikancima ? Ne jebe on Poljake, vec forumske katolibance. Sve je meni u vezi Poljske jasno - mjesavina rasizma i islamofobije, uz mrvu klasicne ksenofobije i opravdanog straha da postanu istocnoevropska Bosna, kamp EU za migrante i njen „zadnji bedem odbrane“. Poljska će osta utvrda i izvor iz koje će se proširit otpor za 40-50 godina kad izbije građanski rat u europi , on je neizbježan ako se nastavi ovako sa islamizacijom te liberalizacijom , mislim da 50 posto europe kipti od ovoga svega .
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:17 |
|
|
Th1950 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ne jebe on Poljake, vec forumske katolibance.
Sve je meni u vezi Poljske jasno - mjesavina rasizma i islamofobije, uz mrvu klasicne ksenofobije i opravdanog straha da postanu istocnoevropska Bosna, kamp EU za migrante i njen „zadnji bedem odbrane“.
Poljska će osta utvrda i izvor iz koje će se proširit otpor za 40-50 godina kad izbije građanski rat u europi , on je neizbježan ako se nastavi ovako sa islamizacijom te liberalizacijom , mislim da 50 posto europe kipti od ovoga svega . EU ce postojati dok postoji sprega Berlin-Pariz. Kad ona pukne onda su mnoge karte ponovo na stolu. Poljsku btw vec discipliniraju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 00:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25754 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
turbotakija je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Moraš se odlučiti jesam li rasista ili antisemit.
Ali da se mi ne zajebavamo, jedini kojem je na ovom pdf drago jer su pobili milijun Židova iz Poljske si ti. Meni je iskreno žao. Jer onda bi ih bilo više na Bliskom Istoku. Izrael bi bio jači. Bolje bi vas karao. Doduše i sad vas solidno kara.
Zamisli ne jedan već 3 milijuna Poljskih Židova koliko ih je pobijeno u ww2, da su preživjeli? Ne bi bilo ni Gaze ni Zapadne obale. Oj Hitleru, p. ti materina što ih pobi!!?
Ti ozbiljno mislis da su danasnji Usraelci - koje btw volis samo jer tamane muslimane, pa makar to bili i neki tamo daleki „semi-muslimani“, isto sto i tokom holokausta, u kojem su ti preci prvaci bili, pobijeni Jevreji? I jos ozbiljnije mislis da bi Usrael uopste i postojao da nije bilo holokausta? Naravno da nebi. A sad se moras odluciti sta bi ti bilo prece: - Da nije bilo holokausta, Jevreji ne pobijeni = kein Usrael, - Ili da je ovako kako je pa se mozes nasladjivati palestinskoj patnji? Teska odluka, jel da? :( Pa dobro, bilo bi Izraela i da je pobijeno milijun manje Židova. Umjesto 6 pobijeno 5. Možeš zamisliti što bi oni radili arapskom okotu. Tih milijun Židova više u izraelu. Onda Židovi ne bi samo karali Arape, već bi ih i navlačili ko kurton.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:21 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Nesto se ushutili, valjda nece malog Isusa da rasplacu. Logicno. :( Nešto si se ti ušutio, valjda nećeš da rasplačeš šestogodišnjakinju dok je jebeš, onako kako vas je naučio Muhamed. Logično :(
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:22 |
|
|
Šporet je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Nesto se ushutili, valjda nece malog Isusa da rasplacu. Logicno. :( Nešto si se ti ušutio, valjda nećeš da rasplačeš šestogodišnjakinju dok je jebeš, onako kako vas je naučio Muhamed. Logično :( To je za njih žena u godinama . *trogodišnjakinju
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:26 |
|
|
Muslimani nemaju šta raditi u Europi. Sve ih treba deportirati. Uključujući i ove lokalne izrode kojima nije dosta što su izdali svoje pretke prelaskom na vjeru agresora i genocidaša već zazivaju invaziju agresora i genocidaša na cijeli kontinent.
VI ste *** od ljudi. Vaše učešće na ovoj temi mi je dodatno otvorilo oči.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:34 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Muslimani nemaju šta raditi u Europi. Sve ih treba deportirati. Uključujući i ove lokalne izrode kojima nije dosta što su izdali svoje pretke prelaskom na vjeru agresora i genocidaša već zazivaju invaziju agresora i genocidaša na cijeli kontinent.
VI ste *** od ljudi. Vaše učešće na ovoj temi mi je dodatno otvorilo oči. Sad sam skužio zašto modovi drže musliće na forumu ... Oni su primjerci tipičnih "bošnjaka " još nepoznate vrste većini ljudi u RH . Kako dosta ljudi iz RH čita i prati forum , tako se sve više upoznaju s ovom izrazitom rijetkom vrstom još zvanom i "kameleon" . Inače ljudi koji čitaju ovo iz RH , ne brini te se ... samo laju , ne grizu
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:36 |
|
|
Šporet je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Nesto se ushutili, valjda nece malog Isusa da rasplacu. Logicno. :( Nešto si se ti ušutio, valjda nećeš da rasplačeš šestogodišnjakinju dok je jebeš, onako kako vas je naučio Muhamed. Logično :( Hrvatska uljudba ili europska kultura?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ti ozbiljno mislis da su danasnji Usraelci - koje btw volis samo jer tamane muslimane, pa makar to bili i neki tamo daleki „semi-muslimani“, isto sto i tokom holokausta, u kojem su ti preci prvaci bili, pobijeni Jevreji?
I jos ozbiljnije mislis da bi Usrael uopste i postojao da nije bilo holokausta?
Naravno da nebi. A sad se moras odluciti sta bi ti bilo prece:
- Da nije bilo holokausta, Jevreji ne pobijeni = kein Usrael,
- Ili da je ovako kako je pa se mozes nasladjivati palestinskoj patnji?
Teska odluka, jel da? :(
Pa dobro, bilo bi Izraela i da je pobijeno milijun manje Židova. Umjesto 6 pobijeno 5. Možeš zamisliti što bi oni radili arapskom okotu. Tih milijun Židova više u izraelu. Onda Židovi ne bi samo karali Arape, već bi ih i navlačili ko kurton. Ja ne volim Arape koliko ih ti ocigledno mrzis iako nikad nisi ni jednog uzivo vidio, tako da me zaboli *** za te tvoje izlijeve.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:41 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Pa dobro, bilo bi Izraela i da je pobijeno milijun manje Židova. Umjesto 6 pobijeno 5.
Možeš zamisliti što bi oni radili arapskom okotu. Tih milijun Židova više u izraelu.
Onda Židovi ne bi samo karali Arape, već bi ih i navlačili ko kurton.
Ja ne volim Arape koliko ih ti ocigledno mrzis iako nikad nisi ni jednog uzivo vidio, tako da me zaboli *** za te tvoje izlijeve. Siguran sam da ih je on gledao , ali ne u voznom stanju hehe
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:42 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Šporet je napisao/la: Nešto si se ti ušutio, valjda nećeš da rasplačeš šestogodišnjakinju dok je jebeš, onako kako vas je naučio Muhamed. Logično :(
To je za njih žena u godinama . *trogodišnjakinju Bolje ti reci jel ti zao ovih jadnih pripadnika Vatikanske crkve ali crne boje koze sto se smrzavaju po poljsko-bjeloruskim shumama, nego sto siris ovde pedofiliju. Na, shae jache, liubaw prema cvietoj stolici ili mrznja prema obojenim?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:44 |
|
|
Th1950 je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Ja ne volim Arape koliko ih ti ocigledno mrzis iako nikad nisi ni jednog uzivo vidio, tako da me zaboli *** za te tvoje izlijeve.
Siguran sam da ih je on gledao , ali ne u voznom stanju hehe Hehe? Njega su islamsko dzihadski ratnici istjerali iz tiscljetnog rvackog grada Kaknja, kolko sam ja upratio..
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:49 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Hrvatska uljudba ili europska kultura? kad se ti ismijavaš sa malim Isusom šta je to? Isilovska uljudba ili alkaidovska kultura?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:52 |
|
|
Šporet je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Hrvatska uljudba ili europska kultura? kad se ti ismijavaš sa malim Isusom šta je to? Isilovska uljudba ili alkaidovska kultura? Ako ne vidis razliku izmedju onog sto sam napisao ja i onoga sto si napisao ti, onda je voz, pardon vlak, davno prosao za ikakvu vrstu ukazivanja na ociglednosti.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 stu 2021, 01:53 |
|
|
turbotakija je napisao/la: nego sto siris ovde pedofiliju. daleko najveći širitelj pedofilije je islam. Svaki dan u islamskim zemljama tisuće maloljetnica budu prodane muslimanskim pedofilčinama da ih zlostavljaju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|