|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 272 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 17:51 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7372 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Prestanite da serete o ratu. Neće ga biti. Jebote kao napaljeni klinci posle deset sati igranja Call of Duty. Znamo onu tvoju poznatu da rata ne može da bude jer ne postoji vojska ili vojske.To je jedan od tvojih većih bisera Šeki.Kao da je ovladavanje vještinom rukovanja puškom neka velika nauka 
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 17:55 |
|
|
Po Carmellu bi Afrika bila najmirniji kontinent, jer nisu bogati. A Švicarci bi možda trebali ratovati non stop, jer imaju čime haha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1298 of 2558 - 50.74%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 17:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Carmelo je u WWI mode. Artiljerijska vatra po polju i deri. Tako on zamišlja današnje ratne konflikte. I ako Rusi i Amerikanci ne bacaju avionske bombe to nije rat već parlamentarna demokracija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7372 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Carmelo budući da je knjiški poznavalac ratovanja ne može ni da pretpostavi da velika većina učesnika rata u Bejha nikad nisu bacili ni jednu ručnu bombu,isplalili tromblon ...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Po Carmellu bi Afrika bila najmirniji kontinent, jer nisu bogati. A Švicarci bi možda trebali ratovati non stop, jer imaju čime haha. Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo.
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:05 |
|
|
Okacio je neko ovaj tekst juce. https://hms.ba/bih-je-vec-podijeljena-s ... nost-rata/“Drugim riječima, rat bi se morao voditi isključivo lakim naoružanjem. Registrirano je oko 270.000 pištolja i lovačkog oružja, a mnogi ljudi su sakrili automatsko oružje iz rata. Međutim, dok bi AK-ovi (Kalašnjikovi), RPG-ovi i povremeno minobacači mogli biti dovoljni za stvaranje nasilja u nekolicini preostalih multietničkih gradova, oni nisu dovoljni za vođenje rata punih razmjera, čak i kada bi motivacija bila na visokom nivou, što ne bi bio slučaj.”
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Carmelo je u WWI mode. Artiljerijska vatra po polju i deri. Tako on zamišlja današnje ratne konflikte. I ako Rusi i Amerikanci ne bacaju avionske bombe to nije rat već parlamentarna demokracija. Kad već pominješ, prošli rat u BiH i jeste u mnogo čemu bio u WW1 stilu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:09 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Carmelo budući da je knjiški poznavalac ratovanja ne može ni da pretpostavi da velika većina učesnika rata u Bejha nikad nisu bacili ni jednu ručnu bombu,isplalili tromblon ... Carmello je takođe i poznavalac psihologije i zna da ni pola promila Muslimana ne bi uzelo ručnu bombu ili tromblon kada bi se ukazala potreba.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
NSOS je napisao/la: Okacio je neko ovaj tekst juce. https://hms.ba/bih-je-vec-podijeljena-s ... nost-rata/“Drugim riječima, rat bi se morao voditi isključivo lakim naoružanjem. Registrirano je oko 270.000 pištolja i lovačkog oružja, a mnogi ljudi su sakrili automatsko oružje iz rata. Međutim, dok bi AK-ovi (Kalašnjikovi), RPG-ovi i povremeno minobacači mogli biti dovoljni za stvaranje nasilja u nekolicini preostalih multietničkih gradova, oni nisu dovoljni za vođenje rata punih razmjera, čak i kada bi motivacija bila na visokom nivou, što ne bi bio slučaj.” Motivaciju stvara prva krv i želja za osvetom. Pa to ti i jest sav problem Varte danas, želja muslimana da se osvete za nešto prije 30 godina. Zamilsi da se to dogodilo jučer.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Po Carmellu bi Afrika bila najmirniji kontinent, jer nisu bogati. A Švicarci bi možda trebali ratovati non stop, jer imaju čime haha. Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo. Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ?
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:13 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Po Carmellu bi Afrika bila najmirniji kontinent, jer nisu bogati. A Švicarci bi možda trebali ratovati non stop, jer imaju čime haha. Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo. Oni toga nisu svjesni .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:14 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo. Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ? Ne znam ja, ali znaju službe. Oružje, pogotovo teško, ne možeš da kriješ ni od civila, a kamoli obaveštajnih službi. I prestani više da paničariš, kukumavčiš i kmečiš, siso plačljiva. Uvek isto jebote, katastrofa, propali smo!!! Idi mami pa se isplači, ne seri više ovde, naporan si sa tom kuknjavom preko svake mere. Jebote, veću pičku u životu nisam video.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:15 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo. Oni toga nisu svjesni . To nije naš problem. Postaće svesni ako im se ukaže potreba.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:16 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Muslimani nemaju čime. A Muslimani jedini prete ratom. Zato kažem da su priče o ratu gluposti. Nećemo sigurno mi i ili vi da ih napadamo, a međusobno nemamo oko čega da ratujemo. Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ? Oni se za rat spremaju jako dugo , neće imat f16 al će imat municije u zalihama sigurno . Kolko moraš bit glup i mislit da se oni nisu spremili ako bude ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ? Ne znam ja, ali znaju službe. Oružje, pogotovo teško, ne možeš da kriješ ni od civila, a kamoli obaveštajnih službi. I prestani više da paničariš, kukumavčiš i kmečiš, siso plačljiva. Uvek isto jebote, katastrofa, propali smo!!! Idi mami pa se isplači, ne seri više ovde, naporan si sa tom kuknjavom preko svake mere. Jebote, veću pičku u životu nisam video. Alal ti vera, al se nasmijah 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:21 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne znam ja, ali znaju službe. Oružje, pogotovo teško, ne možeš da kriješ ni od civila, a kamoli obaveštajnih službi. I prestani više da paničariš, kukumavčiš i kmečiš, siso plačljiva. Uvek isto jebote, katastrofa, propali smo!!! Idi mami pa se isplači, ne seri više ovde, naporan si sa tom kuknjavom preko svake mere. Jebote, veću pičku u životu nisam video. Alal ti vera, al se nasmijah  Radujete se kad se kršćani svađaju aa , kukavice kukave .
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:22 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ? Oni se za rat spremaju jako dugo , neće imat f16 al će imat municije u zalihama sigurno . Kolko moraš bit glup i mislit da se oni nisu spremili ako bude ? Mislim isto ali kolega Seki citao biltene SSRN pa vjeruje da je autoritet za vojna pitanja. Rat u BiH itekako je moguc.Strana koja o tome ne vodi racuna...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Oni toga nisu svjesni . To nije naš problem. Postaće svesni ako im se ukaže potreba. Točno, ali upravo zato se treba pripremati za rat. Ako budemo očekivali rat, onda rata neće biti. Ako budemo očekivali mir, e onda može svašta bit.
1298 of 2558 - 50.74%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Alal ti vera, al se nasmijah  Radujete se kad se kršćani svađaju aa , kukavice kukave . Nalijepi ga da valja 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:23 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Kako znaš da za sve ove godine nisu dopremili dovoljne količine oružja i municije ? Oni se za rat spremaju jako dugo , neće imat f16 al će imat municije u zalihama sigurno . Kolko moraš bit glup i mislit da se oni nisu spremili ako bude ? Ne znam za ostale krajeve, ali nema šanse da nas muslimani ne napadnu iz istočnog Mostara. 
1298 of 2558 - 50.74%
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:24 |
|
|
Malo je smiješno tvrditi da je rat počeo ubojstvom jednog svata a da bi pokolj sela bio incident manjeg intenziteta i ne bi prouzrokovao rat
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:27 |
|
|
Broc je napisao/la: Malo je smiješno tvrditi da je rat počeo ubojstvom jednog svata a da bi pokolj sela bio incident manjeg intenziteta i ne bi prouzrokovao rat Svi mi znamo, mogu se i Srbi praviti naivni, da je nesretni svat bio samo povod, a nipošto nije prouzročio rat.
1298 of 2558 - 50.74%
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: To nije naš problem. Postaće svesni ako im se ukaže potreba. Točno, ali upravo zato se treba pripremati za rat. Ako budemo očekivali rat, onda rata neće biti. Ako budemo očekivali mir, e onda može svašta bit. Pa naoružavamo se. Srbija i Hrvatska. A lako se oružje noću prebaci preko granice. A Muslimani nemaju tu mogućnost, i što je po meni i važnije, nemaju moral, volju i muda. Inače, u vezi tvog drugog posta da nema šanse da vas ne napadnu iz istočnog Mostara, jel to bio sarkazam?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Broc je napisao/la: Malo je smiješno tvrditi da je rat počeo ubojstvom jednog svata a da bi pokolj sela bio incident manjeg intenziteta i ne bi prouzrokovao rat Svi mi znamo, mogu se i Srbi praviti naivni, da je nesretni svat bio samo povod, a nipošto nije prouzročio rat. Naravno, uzrok rata je bio što je Alija odlučio da žrtvuje mir za građansku Bosnu.
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rata u BiH neće biti! Postano: 13 stu 2021, 18:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Broc je napisao/la: Malo je smiješno tvrditi da je rat počeo ubojstvom jednog svata a da bi pokolj sela bio incident manjeg intenziteta i ne bi prouzrokovao rat Svi mi znamo, mogu se i Srbi praviti naivni, da je nesretni svat bio samo povod, a nipošto nije prouzročio rat. Naravno da znamo, ali nesretna događanja koja u konačnici prouzrokuju rat imaju svoj momentum i nije ih baš tako lako zaustaviti kako neki sugeriraju, jednom kad krenu.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|