|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 17:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bilo je lijepo kad je ovaj bio "na odmoru". A i iznenadio me nekako. Prije bana bi počeo o transporterima, tenkovima i raketama i kad tema nije o tome. Stalno je o naoružanju pisao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja govorim o međunarodno pravnom statusu, ne o situaciji na terenu. Vi ćete svakako imati lokalnu vlast u svojim kantonima i opštinama, ali otcepljenje, pa nisam baš optimista. Jedina stvar koja utječe da Hrvatska bude fina prema muslimanima je ta fobija od Srbije na Uni. Hrvati u BiH su način kako da RH kontrolira BiH. Ako se RS otcijepi, RH bez ustručavanja uzima hrvatske krajeve. Hrvatska politika je i dalje cjelovita BiH (ne i unitarna). Službeni Zagreb sigurno neće prekriženih ruku gledati kako se stvara Velika Srbija i Hrvatska dovodi u izrazito nepovoljnu situaciju. U slučaju pokušaja otcjepljenja RS i ujedinjenja sa Srbijom HV ulazi u Brčko Distrikt. A što se tiče muslimana očito je da FBiH smatraju svojom prčijom, a što nije. Naravno muslimanima nije cilj ovladati samo FBiH. Zato i Dodik pomaže Hrvatima u BiH ne iz neke ljubavi, nego iz interesa jer zna premda majorizacijom Srbi nisu izravno ugroženi, da bi u tom slučaju RS bila u daleko nepovoljnijoj poziciji u odnosu na muslimane kad bi FBiH bila isključivo muslimanska, isto kao i mi u odnosu na Srbe kad bi došlo do stvaranje Velike Srbije. A što se tiče eventualnog izlaska hrvatskih područja iz FBiH. Muslimani to ne mogu spriječiti jer nemaju vojsku nego kantonalne policije kao i mi. Prostor od Drvara do Ravnog muslimani ne mogu nikako zauzeti jer nemaju s čim. Jedino bi bilo čupavo u srednjoj Bosni. Brčko Distrikt i srednja Bosna su srpska i hrvatska ahilova peta i to drži BiH na okupu kao i muslimanski strah da ostanu sami.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:01 |
|
|
Mesićeva brigada ?
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:24 |
|
|
Na prvi pogled se može činiti čudno, no BiH postoji prije svega zahvaljujući njenim stanovnicama. Sve tri strane u BiH imaju u kalkulaciji da raspadom BiH mogu izgubiti više nego dobiti i stoga BiH postoji u ovakvom stanju u kojem postoji. MZ nije ni približno toliko bitna za očuvanje BiH.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:24 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jedina stvar koja utječe da Hrvatska bude fina prema muslimanima je ta fobija od Srbije na Uni. Hrvati u BiH su način kako da RH kontrolira BiH. Ako se RS otcijepi, RH bez ustručavanja uzima hrvatske krajeve.
Hrvatska politika je i dalje cjelovita BiH (ne i unitarna). Službeni Zagreb sigurno neće prekriženih ruku gledati kako se stvara Velika Srbija i Hrvatska dovodi u izrazito nepovoljnu situaciju. U slučaju pokušaja otcjepljenja RS i ujedinjenja sa Srbijom HV ulazi u Brčko Distrikt. A što se tiče muslimana očito je da FBiH smatraju svojom prčijom, a što nije. Naravno muslimanima nije cilj ovladati samo FBiH. Zato i Dodik pomaže Hrvatima u BiH ne iz neke ljubavi, nego iz interesa jer zna premda majorizacijom Srbi nisu izravno ugroženi, da bi u tom slučaju RS bila u daleko nepovoljnijoj poziciji u odnosu na muslimane kad bi FBiH bila isključivo muslimanska, isto kao i mi u odnosu na Srbe kad bi došlo do stvaranje Velike Srbije. A što se tiče eventualnog izlaska hrvatskih područja iz FBiH. Muslimani to ne mogu spriječiti jer nemaju vojsku nego kantonalne policije kao i mi. Prostor od Drvara do Ravnog muslimani ne mogu nikako zauzeti jer nemaju s čim. Jedino bi bilo čupavo u srednjoj Bosni. Brčko Distrikt i srednja Bosna su srpska i hrvatska ahilova peta i to drži BiH na okupu kao i muslimanski strah da ostanu sami. Zašto ste vi toliko patološki sasrani od Srbije. Nama je Hrvatska na 80-ak kilometara od Beograda, pa nas boli kita za to. Nećemo vas napadati, smirite se malo.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Hrvatska politika je i dalje cjelovita BiH (ne i unitarna). Službeni Zagreb sigurno neće prekriženih ruku gledati kako se stvara Velika Srbija i Hrvatska dovodi u izrazito nepovoljnu situaciju. U slučaju pokušaja otcjepljenja RS i ujedinjenja sa Srbijom HV ulazi u Brčko Distrikt. A što se tiče muslimana očito je da FBiH smatraju svojom prčijom, a što nije. Naravno muslimanima nije cilj ovladati samo FBiH. Zato i Dodik pomaže Hrvatima u BiH ne iz neke ljubavi, nego iz interesa jer zna premda majorizacijom Srbi nisu izravno ugroženi, da bi u tom slučaju RS bila u daleko nepovoljnijoj poziciji u odnosu na muslimane kad bi FBiH bila isključivo muslimanska, isto kao i mi u odnosu na Srbe kad bi došlo do stvaranje Velike Srbije. A što se tiče eventualnog izlaska hrvatskih područja iz FBiH. Muslimani to ne mogu spriječiti jer nemaju vojsku nego kantonalne policije kao i mi. Prostor od Drvara do Ravnog muslimani ne mogu nikako zauzeti jer nemaju s čim. Jedino bi bilo čupavo u srednjoj Bosni. Brčko Distrikt i srednja Bosna su srpska i hrvatska ahilova peta i to drži BiH na okupu kao i muslimanski strah da ostanu sami.
Zašto ste vi toliko patološki sasrani od Srbije. Nama je Hrvatska na 80-ak kilometara od Beograda, pa nas boli kita za to. Nećemo vas napadati, smirite se malo. Zato što znamo što znači Velika Srbija i što taj projekt sve obuhvaća. Izvini, ali ja u tom slučaju nisam 100% uvjeren da nas ne bi napali, i ne samo ja. Ankete u Srbiji jasno pokazuju da Srbi najnegativnije mišljenje imaju o Hrvatima, čak gore nego o Albancima. Ili ona srpska uzrečica "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata". I sad bi ja trebao biti spokojan što bi takva Srbija koja bi bila duplo veća i duplo mnogoljudnija od Hrvatske bila nekoliko desetaka kilometara od Zagreba.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:36 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto ste vi toliko patološki sasrani od Srbije. Nama je Hrvatska na 80-ak kilometara od Beograda, pa nas boli kita za to. Nećemo vas napadati, smirite se malo. Zato što znamo što znači Velika Srbija i što taj projekt sve obuhvaća. Izvini, ali ja u tom slučaju nisam 100% uvjeren da nas ne bi napali, i ne samo ja. Ok, źivi u iracionalnom strahu od Srbije, ne mogu da ti pomognem.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 19:36 |
|
|
Još jedna tema šbb škb. Puno snova, ničeg realnog. Neće niko nikog napadati. Niti Srbija i Hrvatska BiH. Niti Srbija Hrvatsku i obrnuto. A Veliku Srbiju ne dozvoliti ni u kom slučaju. To bi bio uvod u novu eksploziju bureta baruta zvanog Balkan. Uostalom, Srbija nije u mogućnosti riješiti čvor zvani Kosovo. Bliže su da ga zauvijek izgube nego da bude ponovo sastavni dio Srbije. Dakle, ta ideja Velike Srbije ostaje papirna forma i o njoj se može na kakvim lovačkim sijelima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 20:31 |
|
|
- Mujgur: Moram napisati 300 mailova po svijetu da nam pomognu sačuvati cjelovitu Bosnu - Mujgur: Samo sanjajte - Mujgur: Moram napisati 500 mailova po svijetu da nam pomognu sačuvati cjelovitu Bosnu - Mujgur: Hrpa smajlića, dodaj po raspoloženju - Mujgur: Samo sanjajte
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 20:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
BBC je napisao/la: Hrvati nisu "manjina". Već u samoj takiji ugradiš uvredu narodu. Oni bi "pomirenje" ali da bude po njihovom
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 20:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60166 Lokacija: DAZP HQ
|
zastava FBIH. zeleni ljiljan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 20:55 |
|
|
Carmello je u pravu i ne vidim zašto bi se trebali lagati, Muslimanima je oduvijek cilj Federacija.
Srbi su im samo alat za napad na Hrvate, Komšić kad spominje izborni uvijek spominje i Dodika, Rusiju i Kinu.
Prošli put kad je bio referendum u Srpskoj o danu Srpske Muslimani su prijetili napadom na Srpsku i što se dogodilo? Par dana iza referenduma(Mile ga stavio doslovno par dana prije izbora) udarili su teroristički na Stolac kako bi izašli na Neum.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 20:59 |
|
|
Pročitao sam prvu stranicu, na drugoj spominje glupost zvanu "otvoreni Balkan". Nema ti ništa od "otvorenog Balkana" iako sz to Amerikanci podržavali jer je EU protiv. Veća je šansa za otvoreni rat nego neki "otvoreni Balkan". +kasniš i prešao si na stranu Vučića nakon što je prošao voz. Hrvatska ove godine ima rast BDP-a od 9 posto
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:05 |
|
|
To je taktika "laj na Srbe a udari na Hrvate", zbog toga i forsiraju NATO put iako su svjesni da nema ništa od istoga a oduvijek su protiv EU.
Eu je podržala Hrvate zadnju godinu-dvi a Muslimani su oduvijek protiv EU zbog "rahat patnje", računali su na iseljavanje Hrvata zbog hrvatskih putovnica i Srba kada Srbija uđe u EU a ono doživjeli su raspad sistema.
Zamislite da smo uvukli BiH u EU o čemu je pričao Milanović, mogli bi realno pričati o hrvatskoj Zenici.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:07 |
|
|
bobanovski je napisao/la: To je taktika "laj na Srbe a udari na Hrvate", zbog toga i forsiraju NATO put iako su svjesni da nema ništa od istoga a oduvijek su protiv EU.
Eu je podržala Hrvate zadnju godinu-dvi a Muslimani su oduvijek protiv EU zbog "rahat patnje", računali su na iseljavanje Hrvata zbog hrvatskih putovnica i Srba kada Srbija uđe u EU a ono doživjeli su raspad sistema.
Zamislite da smo uvukli BiH u EU o čemu je pričao Milanović, mogli bi realno pričati o hrvatskoj Zenici. Samo što nam hrvatska Zenica ne treba. Više bi izgubili nego dobili u pokušaju integracije tog sranja u okvire RH.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:09 |
|
|
Harezm je napisao/la: bobanovski je napisao/la: To je taktika "laj na Srbe a udari na Hrvate", zbog toga i forsiraju NATO put iako su svjesni da nema ništa od istoga a oduvijek su protiv EU.
Zamislite da smo uvukli BiH u EU o čemu je pričao Milanović, mogli bi realno pričati o hrvatskoj Zenici. Samo što nam hrvatska Zenica ne treba. Više bi izgubili nego dobili u pokušaju integracije tog sranja u okvire RH. Razlika je Zenica sa Muslimanima ili Zenica bez Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:32 |
|
|
turbotakija je napisao/la: BBC je napisao/la: Hrvati nisu "manjina". Već u samoj takiji ugradiš uvredu narodu. Ti jal si glup, jal ne znas citati. Ili si ustvari samo isfrustriran i pun mrznje a jedini cilj ti je sirenje zaraze. Rekao sam: Ne mislim na konstitutivnost vec na brojcano stanje. Komsic ti je dokaz da su Hrvati brojcano manjina. Komsic nije nista drugo no klanje krave za kilo mesa. To samo tupava i mutava bosnjacka krezuba masa nije u stanju shvatiti. Šta bi vi imali od toga da su Hrvati na vašoj strani?Eto vam ih ako hoće. Ne zaboravi da odgovoriš.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:46 |
|
|
elit star je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Ti jal si glup, jal ne znas citati. Ili si ustvari samo isfrustriran i pun mrznje a jedini cilj ti je sirenje zaraze.
Rekao sam: Ne mislim na konstitutivnost vec na brojcano stanje. Komsic ti je dokaz da su Hrvati brojcano manjina.
Komsic nije nista drugo no klanje krave za kilo mesa. To samo tupava i mutava bosnjacka krezuba masa nije u stanju shvatiti.
Šta bi vi imali od toga da su Hrvati na vašoj strani?Eto vam ih ako hoće. Ne zaboravi da odgovoriš. Kako šta bi imali, toliko su hrabri i samouvereni da im trebaju Hrvati da ih brane od nas. Mislim, znam da znaš to, nego sam napisao jer ne verujem da će sam da prizna.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 21:54 |
|
|
bobanovski je napisao/la: .
Zamislite da smo uvukli BiH u EU o čemu je pričao Milanović, mogli bi realno pričati o hrvatskoj Zenici. Muslimani su svaku priliku da si poboljšaju poziciju spušili, da su se držali Hrvatske i Hrvata već bi bili u EU, živjeli bi od EU donacija ko u bivšoj Jugi, fondovi za nerazvijene i slično. Apsolutno su svaki put zeznuli stvar, što god naprave džihadluk im pomuti mozak, nisu sposobni za dugoročne strateške odluke. Ne vide 5 godina unaprijed.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: Niko neće priznati neko sranje zvano "Federacija", oliti "Bosna" kao novu državu. Pogotovo ne nakon zadnje pogreške za koju danas mnogi žale jer nisu podijelili zemlju već tad. Ne mora niko ni da prizna, ostatak nastavlja međunarodno pravni kontinuitet BiH. Nije da vam želim to, samo pričam realno. MZ ne želi da Muslimani budu do kraja i potpuno dotučeni, a vi ste savršeni da budete kompenzacija, pogotovo što imaju izuzetno iskustvo vaše potpune kooperativnosti (govorim o RH). Vise manje se slazem s vasim upisima kolega na ovoj temi. Smatram da se BiH dugorocno dijeli na Srpsku i Muslimansku drzavu. Najmanje to zelim ali promatrajuci i procjenjujuci stanje to nije niti malo nemoguce. S obzirom kakvi su nam politicari i kako se pojedinci zanose da smo neki faktor jer smo u EU i Nato-u ne znam sta smo i zasluzili. Vec 30ak godina pozicija Hrvata se u BiH urusava, broj je vise nego prepolovljen. Nema sta super su nam saveznici koji su nam u BiH bas pomogli. Bez nekog velikog preokreta na medjunarodnoj pozornici mi smo u BiH kao nekakav faktor gotovi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:06 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
Rješenje svih nedoumica bi bila Bosna i Hercegovina , onakva kako je 95. u Dejtonu upisana . Od slova , do slova. Mile se baš trudi da je spasi .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: elit star je napisao/la: Šta bi vi imali od toga da su Hrvati na vašoj strani?Eto vam ih ako hoće. Ne zaboravi da odgovoriš. Kako šta bi imali, toliko su hrabri i samouvereni da im trebaju Hrvati da ih brane od nas. Mislim, znam da znaš to, nego sam napisao jer ne verujem da će sam da prizna. Hrvatima ako se otvara pitanje RSK slobodno neka ih brane.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:14 |
|
|
Bolje da im uzmemo HB, praktičnije je uzeti BiH, lakše je politički provesti cilj bez promene granica, nama cela BiH. A i kompaktnija i povezanija teritorija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa da mujage bujaju , čim god se neko drugi brine o njima počnu da se kote kao pacovi .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimanska panika oko rata je samo trik pri raspadu da jame cijelu Federaciju Postano: 13 stu 2021, 22:21 |
|
|
Podstakli bi ih dobar deo da emigriraju. A ostatak ćemo da tretiramo kao sandžaklije i ponašaće se kao sandžaklije, pošteni muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|