HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 pro 2024, 09:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 357 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ne zaboravimo Vukovar!
PostPostano: 19 stu 2021, 03:12 

aleksije radicevic je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Na pristojan način reći kako ti nije zao što su četnici i jugosmradovi napali i zauzeli Vukovar?!?!?!?

I još kažeš ograđujemo se od zločina. Vi i vaša vojska=zločini

Iza vas je ostao krvavi trag gdje god ste prošli.

Ni 30 godina nakon, smrad jugofašizma i ideje velike Srbije ne prestaje.

Je l' tebi zao sto su vasi zauzeli Drvar i Mrkonjic Grad i pocinili zlocine u njemu?

Nije ti zao naravno, jer to zauzimanje ti sebi predstavis kao pravedno.

Uspoređuješ neusporedivo. HV je bio časna vojska koja se s JNA klosarima ne može uspoređivati.
Uostalom Vukovar je jasno bio većinski hrvatski i 91. I još unutar RH.

A rat u bih i zauzimanje DGG je u kontekstu neodređenih granica u bih te vraćanja milo za drago oko Posavine.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 03:21 

weasel je napisao/la:

Je l' tebi zao sto su vasi zauzeli Drvar i Mrkonjic Grad i pocinili zlocine u njemu?

Uspoređuješ neusporedivo. HV je bio časna vojska koja se s JNA klosarima ne može uspoređivati.
Uostalom Vukovar je jasno bio većinski hrvatski i 91. I još unutar RH.

A rat u bih i zauzimanje DGG je u kontekstu neodređenih granica u bih te vraćanja milo za drago oko Posavine.

Sve u svemu, znaci, meni bi trebalo da bude zao zato sto je moja vojska dobila bitku za Vukovar, i trebalo bi da mi bude drago zato sto je HV dobila bitku za Mrkonjic.
Je li to to? :D

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 03:23 

Aleksije, Vukovar je Srbima bila pirova pobjeda.
Realno poraz, nešto gdje ste popušili i to žešće.

U Drvaru nije bilo zločina.
U Mrkonjiću/Matijaševu je. Ali uspoređivati to s Vukovarom...
Daj misli malo.

Srbi 91. nisu imali nijednu pobjedu nad Hrvatima, samo prevlast JNA nad gomilom klinaca i staraca.
I puna je Banovina hrvatskih kostiju iz tog vremena, kao i ostale fronte.

Ne, nema ničeg inteligentnog u tom ratu, niti je išta s vaše strane bilo ok.
U Vukovaru i Podunavlju ste bili manjina.
Ali ste imali silu, pa ste pretjerali.
Napravili ste to i drugdje, pa i na pustim planinama, gdje ste i većina bili.

Čemu?
Srbima je bila inteligentnija evakuacija iz RH i pokušaj prebacivanja na Banovinu.
"RSK" je bila propali projekt, nešto što vam je donjelo samo sramotu.
A i gubitak i vremena i života.

Pazi, 95. ste se evakuirali. Koliko nakon toga, pa ste dobili RS?
Zamisli si koliko bi stvari brže išle, bez četiri godine patnje i krvi.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 03:31 

Ceha je napisao/la:
Aleksije, Vukovar je Srbima bila pirova pobjeda.
Realno poraz, nešto gdje ste popušili i to žešće.

U Drvaru nije bilo zločina.
U Mrkonjiću/Matijaševu je. Ali uspoređivati to s Vukovarom...
Daj misli malo.

Srbi 91. nisu imali nijednu pobjedu nad Hrvatima, samo prevlast JNA nad gomilom klinaca i staraca.
I puna je Banovina hrvatskih kostiju iz tog vremena, kao i ostale fronte.

Ne, nema ničeg inteligentnog u tom ratu, niti je išta s vaše strane bilo ok.
U Vukovaru i Podunavlju ste bili manjina.
Ali ste imali silu, pa ste pretjerali.
Napravili ste to i drugdje, pa i na pustim planinama, gdje ste i većina bili.

Čemu?
Srbima je bila inteligentnija evakuacija iz RH i pokušaj prebacivanja na Banovinu.
"RSK" je bila propali projekt, nešto što vam je donjelo samo sramotu.
A i gubitak i vremena i života.

Pazi, 95. ste se evakuirali. Koliko nakon toga, pa ste dobili RS?
Zamisli si koliko bi stvari brže išle, bez četiri godine patnje i krvi.

Ok ti si sad napravio analizu s kojom bih ja mogao da se slozim ili ne slozim.
Ali stvar je u tome kakav bih ja odnos, ili osecanje, trebalo da imam prema celoj toj proslosti o kojoj govorimo.
Nakon tvoje analize, ja bih trebalo da kazem - ma u redu je da nas posle nase zrtve u dva svetska rata cepaju po avnojevskim granicama, a mi da se slozimo. I bas bih voleo da smo sve bitke izgubili, ako bi slucajno neki medju nama krenuli u rat??
Sto se tice evakuacije, pa zamisli da smo prihvatili Z4 - da li bi ti sad mogao da kazes da je sve s nase strane bilo uzalud, dakle i te cetiri godine patnje i krvi?

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 03:38 

weasel je napisao/la:
Na pristojan način reći kako ti nije zao što su četnici i jugosmradovi napali i zauzeli Vukovar?!?!?!?

I još kažeš ograđujemo se od zločina. Vi i vaša vojska=zločini

Iza vas je ostao krvavi trag gdje god ste prošli.

Ni 30 godina nakon, smrad jugofašizma i ideje velike Srbije ne prestaje.

Velikosrbi ne mogu bez laži!
U Drvaru sam bio sa "BUŠIĆIMA" 1995 i vidio pravoslavnu crkvu sačuvanu i netaknutu!
Srećom, ipak njihove laži se otkrivaju polako ali sigurno, tako da nema ništa od "Srpskog Sveta" i izlaska na Jadran!
BiH, Kosovo i Crna Gora ostaju sa EU i NATO-m!
:HercegBosanac :HVO :hrvatinic

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 04:47 

I u Bruxellesu odana počast žrtvama Vukovara i Škabrnje:
ispred sjedišta NATO-a hrvatska zastava spuštena na pola koplja

slika

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ja-1144118

Ni oni ne zaboravljaju Vukovar i Škabrnju!

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:16 

Koji su najveći gradovi u Hrvatskoj koji nemaju vukovarsku ulicu?

Mostar je recimo ima.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:23 

weasel je napisao/la:
Izmanipulirani?

Ne bih rekao, to je naknadna pamet. Nije vama Milosevic obećavao blagostanje i lijep život pa vas odveo u ratove a vi jadni na to nasjeli.

Od početka je on najavljivao “nalazimo se u bitkama i pred bitkama”, jasno je rekao da želi rat ta veliku Srbiju, a Srbi su ga oduševljeno podržali.

Krivnja za zločine je individualna, nije svaka osoba kriva, ne smije se generalizirati ali bome ne smije se ni praviti da je narod bio bezgrešan.

Htjeli su, dobili su…

A posljedica toga je sve ovo danas i sramota duboka kao bezdan.

KiM na ovoj temi baljezga, da ne kazem nesto teze.
On smatra da je srpska borba u Vukovaru i ostatsku avnojevske Hrvatske bila nepravedna. Ali to je samo njegov stav.

Srpska borba u avnojevskoj Hrvatskoj, pa i u Vukovaru, bila je pravedna i casna. Naravno, u to ne spadaju ratni zlocini kao sto je streljanje ratnih zarobljenika. I tu nema govora o izmanipulisanosti, nego bi opet bilo isto kad bi se istorija ponovila.

U Vukovaru Srbi nisu zapoceli sukobe, nego su jutrima nalazili na svojim kucama napisane poruke da se sele u Srbiju. A onda je hrvatska paravojska opkolila kasarnu i vojnicima iskljucili struju i vodu. KiM verovatno u svom dodvoravanju vama misli da je to trebalo tako pustiti i ne reagovati.

U razaranju grada nije ucestvovala samo jedna strana, nego dve. I zato nema mesta lamentiranju nad razorenim gradom kao necim sto je samo srpska krivica. Isto tako i kad je rec o patnjama civila u Vukovaru.

Kako sebi objašnjavate to sto ste sravnili sa zemljom i okupirali grad u Hrvatskoj u kojem su Srbi bili manjina, 1/3 stanovnika i vecinom doseljenici poslije 1946 koji su uselili u njemačke kuće i stanove? 1931 Srba je u Vukovaru bilo 16%, a 1991 32%, manje od trecine.

Ekvivalent toga je da Hrvatska 1990 poravna Suboticu i pokuša pripojiti.

Isto tako, koje je objašnjenje za pokusaj okupacije Dubrovnika i okupaciju dubrovačke okolice? Da nije položaj Srba u Hrvatskoj? Cisti teritorijalni grabež.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:34 

Th1950 je napisao/la:
Da , inače da mi nismo zauzeli vojarno , vi bi ostali u granicama srbije sigurno ... kako da ne . Da nije bilo žrtve vukovara nezaustavljivo bi napredovali po RH .

Hrvatski izlazak iz Jugoslavije - srpski izlazak iz Hrvatske, to je valjda pravda. Na kraju ste ipak vi pobedili i dobili sta ste hteli. Cak mozemo i da vam cestitamo, cak i da se pomirimo sa situacijom, ali ne ocekujte da to smatramo pravednim ishodom. :neznam

Ok, taj dio s odcjepljenjem Srba mogu donekle i razumjet. Tamo gdje su većina. Nisu ni prva ni zadnja etnička populacija koja se pokušava odcijepiti, pa ili uspije ili ne uspije.

Ali koji Srbi su se to odcjepljivali u Dubrovniku?

Cilj je bio spriječiti nezavisnost čitave republike u kojoj je Srba bilo 12%, i po mogućnosti ukrasti bar pola teritorija. Uključujući Vinkovce sa 90% Hrvata, Osijek sa 25% Srba, cijelu Dalmaciju, cijelu Slavoniju, Karlovac kajkavski grad.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:34 

Th1950 je napisao/la:
Drži to onda za sebe .
Šta si se našao na Hrvatskom forumu prepucavat kad znaš kako mi mislimo .
Nit ću ja tebi promjenit mišljenje nit ćeš ti meni .

Valjda nećemo dopustit **** da se okoriste od hrvatsko-srpskih svađa kao što su svaki put do sad .

Drzao sam se po strani, ali lazni KiM me podstakao da se oglasim. Da se ne stekne utisak da je ono sto on prica stav svih Srba.

Nemam ja monopol nad stajalištima svih Srba vaseljene.
To je moj osobni stav...nemam nikakvih benefita ni bio za ili protivan zlodelima.

Da, bila su grozna zlodela.
Ako misliš da je ok, da izvršiš desant i ubijaš ljude u tuđoj zemlji, razaraš infrastrukturu, ubijaš i te mlade regrute, divljački bombardiraš civilne objekte, praviš zgarišta i pakao ljudima, to je

GROZAN, OGAVAN, JEZIV ZLOČIN I PROKLETSTVO, koje te sustigne, sretne i poklopi.

Svi smo mi ljudi. TEŠKO JE BITI ČOVEK.

Priznati, ispričati se i bez bagaža usrane prošlosti krenuti dalje. Pokušaj, nije tako teško, ali je LEKOVITO I ZDRAVO.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:42 

Th1950 je napisao/la:
laganini je napisao/la:

...kratko i jasno i razlog da ne mrzim srbe...politika je nešto drugo.. :smajl007

Uvijek ima ovih velikosrba koji mrze Hrvate . Ali to nas neće pokolebat da budemo saveznici u varti kao ni razni cvjećari . Jasno se treba ogradit od velikosrba i cvjećara s hr strane .

X

I da, mali odziv u Srbiji od samo 7% mobilizacije ipak je bio znacajan i za obranu tada jako slabo naoružane Hrvatske.

Danas imamo jednako jake vojske, upravo da se ovakve stvari ne ponavljaju. Slabost priziva napad.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 09:55 

Nisu Srbi voleli Hrv pa 7% bili mobilizirani.
Već su videli petokraku i Titinu sliku u uredima vojske, milicije, političara, bez vizije i jasnog vojnog cilja,
koja ih je

MOBILIZIRALA I PRALA MOZAK, SLALA NA USRANU KLAONICU, stigmatizirajući ih žigom zločinaca.

Tko je lud da ide da pogine, da bi "oslobodio" tuđ grad u drugoj državi....ajmo oslobađati Temišvar ili Slivnicu. Ima šaka Srba.

Takva stajališta, može braniti ljudski otpad, i moralna nakaza, pod krinkom ideologije zla, ili neke tobož povjesne pravde i prava. Pa makar mi i brat bio i monarhistički provenijencije.

Takvih ima 2 do 3% u svakom narodu.
Brata koga su mobilizirali i živi sa 50 gelera iz čišćenja terena, mašta da uđe na TENKU U Zg...na Jelačića placu.
Totalno ljudi odvaljeni od reale, međunarodnih odnosa i uvjereni ufurani u snagu svog kolektiva.

Dok je reala tužna, gotovo mrak, crnjak i beznađe.
Život na ivici dostojanstva i egzistencije.
.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 10:49 

Robbie MO je napisao/la:

Kako sebi objašnjavate to sto ste sravnili sa zemljom i okupirali grad u Hrvatskoj u kojem su Srbi bili manjina, 1/3 stanovnika i vecinom doseljenici poslije 1946 koji su uselili u njemačke kuće i stanove? 1931 Srba je u Vukovaru bilo 16%, a 1991 32%, manje od trecine.

Ekvivalent toga je da Hrvatska 1990 poravna Suboticu i pokuša pripojiti.

Isto tako, koje je objašnjenje za pokusaj okupacije Dubrovnika i okupaciju dubrovačke okolice? Da nije položaj Srba u Hrvatskoj? Cisti teritorijalni grabež.

Vi ste okupirali Mrkonjić Grad i Drvar u kojima ste se mogli na prste prebrojati. To što Muslimanima niste uspjeli ništa uzeti gdje ste značajnije u manjini je stvar što niste uspjeli (vaš problem), ne što ne niste htjeli.
Slažem se da je bio teritorijalni grabež, al to su svi radili. Apsolutno svi u vezi apsolutno svih mjesta. Nemojmo se lagati i moralisati, na forumu smo.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 10:55 

Drzao sam se po strani, ali lazni KiM me podstakao da se oglasim. Da se ne stekne utisak da je ono sto on prica stav svih Srba.

Ne znam da li je lažni, ali ovako bi pljuvao i nas u RS i zgrožavao se da smo izgubili.

Srbi trebaju osuditi zločin, da, ali ne zauzimanje grada, dobro si to rekao.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 11:25 

Legionnaire je napisao/la:

Vi ste okupirali Mrkonjić Grad i Drvar u kojima ste se mogli na prste prebrojati. To što Muslimanima niste uspjeli ništa uzeti gdje ste značajnije u manjini je stvar što niste uspjeli (vaš problem), ne što ne niste htjeli.
Slažem se da je bio teritorijalni grabež, al to su svi radili. Apsolutno svi u vezi apsolutno svih mjesta. Nemojmo se lagati i moralisati, na forumu smo.

A što je trebalo, pustiti vas da ušetate u Bihać i definitivno nam stavite nož pod grlo, ili vam vratiti Knin na pladnju?

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 11:38 

Mrkonjic Grad je 60km od granice, po medjunarodnim konvencijama i ratnom pravu ako postoji borbena ugroza na teritorij drzave s onu stranu granice, imas pravo djelovati unutar 60km zračne linije protiv neprijateljske vojske i njene infrastrukture. OSRH od 91 do 95 su djelovale unutar tih 60 km i niko ih ne moze optuziti za agresiju. Splitskim sporazumom Alija je amenovao ii dublje prodiranje OSRH. Da niste od 91 do 95 tukli topovima preko Save i po juznoj dalmaciji, ne bi vas niko dirao.

Iz istog razloga niko ne moze tuziti Izrael, Tursku, Niger i sl za prekogranicne akcije. Kao sto niko nije mogo tuziti ni Srbiju za upad u Albaniju.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 12:22 

Boli me qrac sta o Vukovaru misle srbi, osudjuju li ili slave li "oslobadjanje", to je njihova stvar.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 13:09 

Granice Hrvatske i Srbije su bile određene još 1945. godine. Što ste vi tražili u Hrvatskoj?

BiH je druga priča, tamo razgraničenja Srba i Hrvata nije bilo, ako ste vi upali u Posavinu mogli smo i mi u Drvar.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 13:17 

weasel je napisao/la:
Izmanipulirani?

Ne bih rekao, to je naknadna pamet. Nije vama Milosevic obećavao blagostanje i lijep život pa vas odveo u ratove a vi jadni na to nasjeli.

Od početka je on najavljivao “nalazimo se u bitkama i pred bitkama”, jasno je rekao da želi rat ta veliku Srbiju, a Srbi su ga oduševljeno podržali.

Krivnja za zločine je individualna, nije svaka osoba kriva, ne smije se generalizirati ali bome ne smije se ni praviti da je narod bio bezgrešan.

Htjeli su, dobili su…

A posljedica toga je sve ovo danas i sramota duboka kao bezdan.

On smatra da je srpska borba u Vukovaru i ostatsku avnojevske Hrvatske bila nepravedna. Ali to je samo njegov stav.

Srpska borba u avnojevskoj Hrvatskoj, pa i u Vukovaru, bila je pravedna i casna. Naravno, u to ne spadaju ratni zlocini kao sto je streljanje ratnih zarobljenika. I tu nema govora o izmanipulisanosti, nego bi opet bilo isto kad bi se istorija ponovila.

U Vukovaru Srbi nisu zapoceli sukobe, nego su jutrima nalazili na svojim kucama napisane poruke da se sele u Srbiju. A onda je hrvatska paravojska opkolila kasarnu i vojnicima iskljucili struju i vodu. KiM verovatno u svom dodvoravanju vama misli da je to trebalo tako pustiti i ne reagovati.

U razaranju grada nije ucestvovala samo jedna strana, nego dve. I zato nema mesta lamentiranju nad razorenim gradom kao necim sto je samo srpska krivica. Isto tako i kad je rec o patnjama civila u Vukovaru.

Velikosrpski projekt se u svojoj biti temelji na protjerivanju i nasilnoj promjeni granica, Srbi su u Vukovaru počeli velikosrbovati već prije samog početka rata, da ne govorimo da su na svim bitnim položajima bili Srbi koji su u Vukovar naravno dovlačili Srbe iz BIH i Srbije, nemoj mi molim te početi sa bajkom o ugroženosti, željeli ste veliku Srbiju i izgubili, sa čime su to hrvatski branitelji "sudjelovali" u razaranju kad je JNA krenula sa svom ratnom mašinerijom na Vukovar a branitelji jedva da su imali oružja ? Dok se ne distancirate od velikosrpstva i mitomanije neće biti pravog mira na "ovim prostorima". Srpska borba u Vukovaru je bila teroristička i zločinačka jer ste željeli tuđi teritorij!

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 13:52 

MIR je napisao/la:
I u Bruxellesu odana počast žrtvama Vukovara i Škabrnje:
ispred sjedišta NATO-a hrvatska zastava spuštena na pola koplja

slika

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ja-1144118

Ni oni ne zaboravljaju Vukovar i Škabrnju!

..jebiga kad nam je kancelar briselski cato.. :zubati

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 14:17 

Ministry of Sound je napisao/la:
Vjerojatno hrvatski marketing usmjeren prema Amerikancima. Podrška ove sadašnje američke administracije, u kojoj ima puno kadra iz 90ih, je fokusirana na pomirenju Hrvata i Bošnjaka, to je bila formula za okončanje rata. Zato i ima određene podrške za IZ.

To je racionalno objašnjenje koje ima uporište u onome što čujem. Ali nije nemoguće i neko potpuno pomračenje uma.

Pa kas se pomirite nastupa nova 1994 -tj napd na Srbe ,

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 14:31 

turbotakija je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Ma šta prićaš. Kakve dokaze i snimke imaš. Izjave pojedinaca. Mogu i ja tebi za svakog muslimana pro-Hrvata navesti bar jednog anti-Hrvata.

To su eksponirani pojedinci koji nisu relevantni za cijelu priču.

Ti, sto ih zoves eksponiranim pojedincima, su bili samo vrh ledenog brijega..toplomjer u guzici naroda. Kao sto ste i vi ovde cesto mnogo radikalniji od prosjeka BiH Hrvata ali vas bas zato i smatram toplomjerom u guzici hrvatskog naroda. Kad se usijete do neba, onda se i za hrvatski narod u cjelini moze reci da je uzburkan. Tako ja to barem vidim.

Niko nebi trpio da Murat zaustavlja kolone JNA koje idu na Dubrovnik (i nije on sam tu bio, nije on mogao sam stati njima na put vec je tu bilo vise ljudi) a da vecinski stav kod Bosnjaka nije prohrvatski.

Pa covjece, mucni malo glavom, razmisli locigno: U kolektivnom bosnjackom sjecanju su itekako postojali cetnicki zlocini, dok je negativan stav prema ustasama bio iskljucivo naslijedje SFRJ i tih ideoloskih obrazaca, tako da se i taj hrvatsko-srpski sukob, koji se itekako znao voditi i bas na toj relaciji "ustase-cetnici", na neki nacin dozivljavao u tom kontekstu. Jedni druge i jeste u medijima nazivali ustasama i cetnicima.. Ustaski zlocinci jednostavno nisu pravili masovne zlocine nad Bosnjacima - cetnici itekako. Pa ti ljudi su djelimicno jos bili na zivotu..ti svjedoci itd..

Kako onda mozes i sanjati da su radjanje hrvatskog i srpskog nacionalizma Bosnjaci mogli propratiti "neutralno"? Gluposti. Mogli su se samo mjestimicno praviti da su neutralni jer su to zahtijevale okolnosti, ali to sigurno nisu bili.

Pa kako bi lojavci doživeli neprijatnost od Udtaša kad su i sami bili u istim .

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 14:34 

Citat:
U Zagrebu su danas, na 30. godišnjicu pada Vukovara, osvanuli grafiti sa ustaškim i nacističkim simbolima, kao i porukama mržnje usmjerenim prema Srbima.

(klixova recenica)

slika

slika

https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-za ... /211118154

Ne nedostaje Zagrebu ustasuka ili srbomrznje, ali nije nemoguce da ovo udbaska levica podmece, da bi na dan, koji je ipak vreme nekog domoljubnog desnicarskog dostojanstva, imala razlog da oplete malo po domoljubima i desnicarima.

Treba da pošaljemo baku Aidu da ovo očisti

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 14:35 

K..M je napisao/la:

Najbolji odziv na mobilizaciju je bio na jugu Srbije,,,,Toplica, Jablanica..Pcinja...

Najgore 3 do 5% Sabac, Valjevo Krusevac....bilo je mnogo video uradaka/
War in Yugoslavia 1991-Part 23, Dezerteri iz Šabca sa fronta kod Vukovara

Toliko o tome da u Valjevu živi silna reakcija

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 14:44 

weasel je napisao/la:

Kad pročitam ovako bezobrazan komentar srce mi se ispuni toplinom

A misli osjećajem ponosa što je Hrvatska vojska 4 godine poslje,

kao zečeve razganjala iste te krezube četnike koji su zapalili Vukovar.

Nema vas više, to vam je kazna za ubijanje duše jednog prelijepog grada :zivili

P.S KiM je moralna vertikala nasuprot 90% krezube vučićeve boranije s foruma

Ma to je podmetačina , nije trebalo da se Vukovar razruši , to je urađeno samo kako bi Jna i Srpka borba bili okaljani

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 357 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: