|
|
Stranica: 87/121.
|
[ 3006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 10 stu 2021, 00:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 10 stu 2021, 00:49 |
|
|
teranova je napisao/la: Nigde džamije. Gospođice gospođo dobro veče neobično mi je milo što vas srećem.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 10 stu 2021, 00:54 |
|
|
elit star je napisao/la: teranova je napisao/la: Nigde džamije. Gospođice gospođo dobro veče neobično mi je milo što vas srećem. Hahah, šetamo se tamo amo po forumima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 10 stu 2021, 02:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: To je nekad bio njegov grad. Sada je dotični Sarajlija. Da nije bilo rata, bio bi možda nastavnik engleskog jezika u nekoj područnoj školi,a Sarajevo bi posjetio par puta u životu. Ljeti na godišnjem odmoru bi brao maline. E sad od 1992 život mu se okrenuo na drugu stranu. Posao, karijera,službena putovanja po svijetu,ljetovanja po Turskoj. @Teranova ima džamija u Bratuncu samo nisu ušle u fotku  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 stu 2021, 18:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
I Suljagić je derao "bijeli hljeb" dugo vremena. Sad mu ne treba, dere direktorsku plaću iz proračuna. Muslimanskoj eliti tuđi novac, muslimanskoj sirotinji javne kuhinje. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 stu 2021, 20:05 |
|
|
teranova je napisao/la: Nigde džamije. Mogli bi se reći da je gradić (č)etnički čist.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 01:00 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
teranova je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:  Gospodin Emirov Bratunac. Voleo bih da ga posetim. Imam osećaj da u tom miroljubivom četničkom gradu žive divni ljudi. Nigde džamije.Lijepo izgleda.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 01:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
1986 je napisao/la: teranova je napisao/la: Nigde džamije. Mogli bi se reći da je gradić (č)etnički čist. Kao što je kiseljak ustaški. 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 01:35 |
|
|
|
Šta je matematički ispravno, miligenocid u Srebrenici ili mikrogenocid u Srebrenici?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 01:43 |
|
|
|
Općinski genocid. Robijeva fraza. Najtočnija.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 01:58 |
|
|
|
Polu-genocid
Iz feminističkog ugla gledano ništa se nije dogodilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 16 stu 2021, 03:06 |
|
|
teranova je napisao/la: elit star je napisao/la: Gospođice gospođo dobro veče neobično mi je milo što vas srećem. Hahah, šetamo se tamo amo po forumima. Mmmmm daaaaaaa... Razmišljam da povedem jednog-dva Hrvata sa ovog foruma da izbičuju one Perece tamo.Napušio sam juče i njih i SVK komandose.Uzeo bih HHercega i Kvačicu,mada mi je on baš fin,ali je gotiva. Bio sam pre neki dan kod Bogoslovije na okretnici kupio farmerke. Izvinjavam se(izuvijam se) i ispričavam(izrazgovaram)moderaciji na OFF-u.  Posebno izvinjenje BBCu.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63986 Lokacija: DAZP HQ
|
zajebane srpske babe, ako su im babe ovakve, kakvi li su tek muškarci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:17 |
|
|
|
Kako su se mogli vratiti ako su "genocidisani" ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:19 |
|
|
dudu je napisao/la: zajebane srpske babe, ako su im babe ovakve, kakvi li su tek muškarci.
Pola baba, pola poduzetnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:20 |
|
|
dudu je napisao/la: zajebane srpske babe, ako su im babe ovakve, kakvi li su tek muškarci.
Zena nosi crninu, izgubila je nekog u ratu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:22 |
|
|
|
Bosanska bukva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2226 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zena nosi crninu, izgubila je nekog u ratu. Ubijen joj je sin ako se dobro sjećam. Međutim, ima li sličnog primjera na suprotnoj strani? Žena se doslovno sveti na ženama i djeci koji joj ništa nisu krivi.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:25 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zena nosi crninu, izgubila je nekog u ratu. Ubijen joj je sin ako se dobro sjećam. Međutim, ima li sličnog primjera na suprotnoj strani? Žena se doslovno sveti na ženama i djeci koji joj ništa nisu krivi. Ali obrati paznju da je policajac, druga zena i neki stariji muskarac zaustavljaju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:31 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: zajebane srpske babe, ako su im babe ovakve, kakvi li su tek muškarci.
Zena nosi crninu, izgubila je nekog u ratu.
Kurva cetnicka, tako su kamenovali izbjeglice i zarobljenike iz Vukovara, K.Varosi, Prijedora, Motika, Samca a nisu bile u crnini..
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:34 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2226 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ubijen joj je sin ako se dobro sjećam. Međutim, ima li sličnog primjera na suprotnoj strani? Žena se doslovno sveti na ženama i djeci koji joj ništa nisu krivi.
Ali obrati paznju da je policajac, druga zena i neki stariji muskarac zaustavljaju. Pozitivna stvar u svakom slučaju. Nadam se da nije samo zbog kamera. Samo sam želio reći da je i mnoštvo bošnjačkih majki ostalo bez djece, ali ne postoji zabilježen primjer (bar ja ne znam za njega) nekog iskaljivanja mržnje prema pripadnicima srpskog naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:37 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kurva cetnicka, tako su kamenovali izbjeglice i zarobljenike iz Vukovara, K.Varosi, Prijedora, Motika, Samca a nisu bile u crnini.. Nemoj tako. Ovoj ženi se donekle i može progledati kroz prste. Ubijen joj je sin, dječak. Ali da je ovo bilo općeprisutno, jeste. Praktično, ne postoji slučaj evakuacije nesrba, a da srpski civili nisu postupili na ovakav način. Nisam sklon generalizaciji cijelog naroda, ali da ima nečeg, ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:48 |
|
|
DrMag je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zena nosi crninu, izgubila je nekog u ratu.
Kurva cetnicka, tako su kamenovali izbjeglice i zarobljenike iz Vukovara, K.Varosi, Prijedora, Motika, Samca a nisu bile u crnini.. Da, nažalost, to je bio slučaj svugdje gdje su evakuisani nesrbi. Pravljeni su špaliri, kamenovali su izbjeglice, pokjevali ih ključalom vodom itd. Grozote
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:50 |
|
|
|
Tema je Suljajić. Imate druge teme za džamijska prdenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 stu 2021, 13:51 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dzamijas je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kurva cetnicka, tako su kamenovali izbjeglice i zarobljenike iz Vukovara, K.Varosi, Prijedora, Motika, Samca a nisu bile u crnini.. Nemoj tako. Ovoj ženi se donekle i može progledati kroz prste. Ubijen joj je sin, dječak. Ali da je ovo bilo općeprisutno, jeste. Praktično, ne postoji slučaj evakuacije nesrba, a da srpski civili nisu postupili na ovakav način. Nisam sklon generalizaciji cijelog naroda, ali da ima nečeg, ima. Ne moze se progledati, nema pravo na to. Baca kamenje iz mrznje sa namjerom da ozlijedi i mozda ubije neko dijete. Imali ste i vi takvih spallira u Kaknju, Travniku i Bihacu gdje su udarani zarobljenici.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|