|
|
Stranica: 3/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2021, 11:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men
|
Otkad si ti moderator?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2021, 12:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Grobar je napisao/la: Znam da neće, samo hoću malo da ga posramim što tužaka kao ribica neka. Čistio bi mi klonju, da delimo ćeliju u bajboku.
Ni ti ništa nebi bolje prošao. Tebe bih verovatno i guzio, s obzirom da si derpe. Dakle definitivno potvrđeno da osoba koja guzi u zatvoru nije gej, to je samo osoba u pasivnom odnosu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2021, 13:26 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Ne samo u zatvoru nego i inače. Mislim da je to opšteprihvaćeno mišljenje da je gej samo onaj što prima.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 27 lis 2021, 02:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Grobar je napisao/la: Ne samo u zatvoru nego i inače. Mislim da je to opšteprihvaćeno mišljenje da je gej samo onaj što prima.. :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 27 lis 2021, 04:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Grobar je napisao/la: Znam da neće, samo hoću malo da ga posramim što tužaka kao ribica neka. Čistio bi mi klonju, da delimo ćeliju u bajboku.
Ni ti ništa nebi bolje prošao. Tebe bih verovatno i guzio, s obzirom da si derpe. Dakle definitivno potvrđeno da osoba koja guzi u zatvoru nije gej, to je samo osoba u pasivnom odnosu. I osoba koja je silom naterana u posivan odnos? Kao onaj iz filma The Shawshank Redemption...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 27 lis 2021, 07:23 |
|
|
Dobro jutro.Ja sam došao da izjavim da nemam nikakve pritužbe na moderaciju.Ako dozvoljavate.Ako vas to ne vrijeđa.
Pijem kafu. Danas treba da mi brzom poštom stigne Sustanon od Rojal Lab-a dve bočice po 10ml pa sam ustao na vreme.Što je sigurno,sigurno je. Ima nekih stvari kojih nema u Hr a opet nekih kojih nema u Sr. U Hr nema suplemenata a u Sr nema nikotinskih snuseva tipa Vello,Fox. Eto to su neke moje pritužbe pa ako možete nešto da uradite po tom pitanju.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 27 lis 2021, 11:47 |
|
|
elit star je napisao/la: Dobro jutro.Ja sam došao da izjavim da nemam nikakve pritužbe na moderaciju.Ako dozvoljavate.Ako vas to ne vrijeđa.
Pijem kafu. Danas treba da mi brzom poštom stigne Sustanon od Rojal Lab-a dve bočice po 10ml pa sam ustao na vreme.Što je sigurno,sigurno je. Ima nekih stvari kojih nema u Hr a opet nekih kojih nema u Sr. U Hr nema suplemenata a u Sr nema nikotinskih snuseva tipa Vello,Fox. Eto to su neke moje pritužbe pa ako možete nešto da uradite po tom pitanju. Blago tebi kad ti je Sustanon suplement a ne mix testosterona.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 27 lis 2021, 14:58 |
|
|
Koji majmum mi je obrisao post na temi o Sarajevu pod "muslimanskom" upravom?
To sto sam stavio da ce 9. novembar biti proglasen danom sjecanja na srpske civilne zrtve koje su ubijene na Kazanima.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 15:53 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Trazim da se cenzurisu rijeci "Mujgur" i "Mujguri" , nema smisla biti isti kao oni jadnici sa klixa koji svaki dan pisu o kamenjarskim i pokatolicenim srbima.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 15:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75287 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Osobno smatram Mujgur riječju godine.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 15:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Osobno smatram Mujgur riječju godine. Smijesna jest, no nekima je smijesno i "kamenjarski srbi", "pokatoliceni srbi", "uzopvci".. Hoce li biti isti?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75287 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
DrMag je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Osobno smatram Mujgur riječju godine. Smijesna jest, no nekima je smijesno i "kamenjarski srbi", "pokatoliceni srbi", "uzopvci".. Hoce li biti isti? Meni ne smetaju ni ti termini. Dapače to se obično upotrebljava skupa s nekim lelekanjem oko nečega. Kad te Englez ili Francuz nazovu Srbinom, to i može biti uvreda , ali Musliman kad te nazove Srbinom, to je ipak izuzetak, to znači da te poštuje i boji te se. Znamo šta "Srbin" znači u njihovom jeziku i psihologiji kotline, to je pojam dublje utisnut u psihu od same etničke odrednice. Nadnacionalni pojam, kao Vandal ili Barbar. vandali, barbari, srbi (sve malim slovom, jer je riječ o pojmu a ne naciji)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men
|
Magić tko Sorošev aktivist zadnja 2 dana.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:11 |
|
|
Mujgur je presmiješno. Šteta bi bilo da se zabrani. Kao da zabraniš Monthy Python.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:12 |
|
|
Nećemo postati valjda PC libtardi da se određuje tko će kako koga zvati. Neka bude i Pereca i Mujgura i svega. U tome je i čar foruma.
Jedino mjesto gdje se sve tri strane "časte", i govore što misle bez bojazni od BAN.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Osobno smatram Mujgur riječju godine. Smijesna jest, no nekima je smijesno i "kamenjarski srbi", "pokatoliceni srbi", "uzopvci".. Hoce li biti isti? To su NAJELITNIJI SRBI. Naše 13.to izgubljeno pleme, palo pod papizam koncem 16-17 stoljeća.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: Trazim da se cenzurisu rijeci "Mujgur" i "Mujguri" , nema smisla biti isti kao oni jadnici sa klixa koji svaki dan pisu o kamenjarskim i pokatolicenim srbima. Koristiš riječ "katolibani" a smeta ti Mujguri .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:34 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Trazim da se cenzurisu rijeci "Mujgur" i "Mujguri" , nema smisla biti isti kao oni jadnici sa klixa koji svaki dan pisu o kamenjarskim i pokatolicenim srbima. Koristiš riječ "katolibani" a smeta ti Mujguri . moderacija rece kako je uredu upotrijebiti smijesne rijeci.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:37 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la:
Koristiš riječ "katolibani" a smeta ti Mujguri .
moderacija rece kako je uredu upotrijebiti smijesne rijeci. Da nakon što si ti htio zabraniti riječ Mujguri a koristio si riječ katolibani prije nego što su oni to rekli .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:38 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: moderacija rece kako je uredu upotrijebiti smijesne rijeci. Da nakon što si ti htio zabraniti riječ Mujguri a koristio si riječ katolibani prije nego što su oni to rekli . koliko si puta danas izmislio i slagao bog ce se oznojiti dok budes trazio oprost. Mujguri -> Postano: 21 stu 2021, 14:53 katoliban -> Postano: 21 stu 2021, 15:28
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:42 |
|
|
Koliko si ti danas puta proturječio sam sebi te dokazao zapravo koliki si jazavac .
Hoće sva prava za transeksulace , ******** ... neželi da ih se vrijeđa i omalovažava , dok želi zabranit sva prava onima koji nisu cijepljeni i zatvorit ih te ih vrijeđa i omalovažava na sve moguće načine .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:45 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Da nakon što si ti htio zabraniti riječ Mujguri a koristio si riječ katolibani prije nego što su oni to rekli . koliko si puta danas izmislio i slagao bog ce se oznojiti dok budes trazio oprost. Mujguri -> Postano: 21 stu 2021, 14:53 katoliban -> Postano: 21 stu 2021, 15:28Opet lažeš , naravno jer ne poznaješ ti nikakav zakon , ti si za sebe Bog , oholi stvore Posted : Sun Nov 21, 2021 3:53 - MUJGURI
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:52 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: koliko si puta danas izmislio i slagao bog ce se oznojiti dok budes trazio oprost.
Mujguri -> Postano: 21 stu 2021, 14:53 katoliban -> Postano: 21 stu 2021, 15:28
Opet lažeš , naravno jer ne poznaješ ti nikakav zakon , ti si za sebe Bog , oholi stvore Posted : Sun Nov 21, 2021 3:53 - MUJGURI Duso moja, idi na profil, prebaci forum na hrvatski jezik i postavi vremensku zonu. Onda se javi.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:53 |
|
|
Inače hvala ti oholi šta mi skraćuješ ove koronske dane Ajde budala ponekad i posluži svrsi
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 21 stu 2021, 16:59 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Inače hvala ti oholi šta mi skraćuješ ove koronske dane Ajde budala ponekad i posluži svrsi Budala te napravila
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|