|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 87 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
elit star
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Mujgurima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 00:58 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne znam, Tuzla mi je zanimljiva zbog onih jezera. To bismo mogli uzeti. Beži bre ne pipaj ništa. Kakva Tuzla.Eventualno ako su ljudi da nam daju DGG koji je naš.Ostalo sve neka nose i još ćemo im dati para.Kakva crna Tuzla.To su Soli staaaaari hrvatski grad samo neka nose. To kad se bude dešavalo,muslimančuge iz Raške će nagrnuti u Trokutistan.Mujguri će ih sve primiti.Na tom talasu ćemo se potpuno očistiti.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Mujgurima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 00:58 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: teranova je napisao/la: Mene sad zanima kako bi prošao referendum u bošnjačkom glasačkom telu. Srbi su im onako svakodnevno bliži, po načinu komunikacije, hrani, glazbi i slično, ali Mujguri s druge strane jako pate za morem, to im je važnije nego EU. Zamislite kako bi Safet iz Kalesije ili Almira iz Kladnja bili ponosni dok na HRT dnevniku gledaju kako "njihov" Jadran hvale turisti. Zbog toga, izmedju ostalog, trebaju svoj izlaz na more.
_________________ Kljuc, Sanski Most, BPK, Sapna, Kladanj, Teocak, Celic su gotovi. Ireverzibilno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:00 |
|
|
|
Neophodno je da se već sada dogovorimo o ovom bitnom pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Mujgurima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:00 |
|
|
elit star je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne znam, Tuzla mi je zanimljiva zbog onih jezera. To bismo mogli uzeti. Beži bre ne pipaj ništa. Kakva Tuzla.Eventualno ako su ljudi da nam daju DGG koji je naš.Ostalo sve neka nose i još ćemo im dati para.Kakva crna Tuzla.To su Soli staaaaari hrvatski grad samo neka nose. To kad se bude dešavalo,muslimančuge iz Raške će nagrnuti u Trokutistan.Mujguri će ih sve primiti.Na tom talasu ćemo se potpuno očistiti. Sve to nama ide i jos malo vise. Ali mirno i glatko. Cuce se na vreme.
_________________ Kljuc, Sanski Most, BPK, Sapna, Kladanj, Teocak, Celic su gotovi. Ireverzibilno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:01 |
|
|
teranova je napisao/la: Neophodno je da se već sada dogovorimo o ovom bitnom pitanju. Mostar je kost razdora. Izlaz na more. Sudbina USK. Da nije toga, bilo bi vec podeljeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:03 |
|
|
Creole je napisao/la: teranova je napisao/la: Neophodno je da se već sada dogovorimo o ovom bitnom pitanju. Mostar je kost razdora. Izlaz na more. Sudbina USK. Da nije toga, bilo bi vec podeljeno. Rešenje se samo nameće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:03 |
|
|
|
Da je do toga Mostar se lako podijeli na pola i sruši se most. Problem je SBŽ jedino no ne trebamo mi ništa sada dijelit dok god traje biblijski egzodus Muslimana. Samo sabur.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:04 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Da je do toga Mostar se lako podijeli na pola i sruši se most. Problem je SBŽ jedino no ne trebamo mi ništa sada dijelit dok god traje biblijski egzodus Muslimana. Samo sabur. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:05 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Da je do toga Mostar se lako podijeli na pola i sruši se most. Problem je SBŽ jedino no ne trebamo mi ništa sada dijelit dok god traje biblijski egzodus Muslimana. Samo sabur. Saburom si postigao da ce oni uzeti SBZ, tj. skoro da vec jesu. Broijevi su neumoljivi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:06 |
|
|
|
Ako je do izlaza na more, evakuiramo Mukije u Tursku i imaju izlaz na Egejsko
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:07 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ako je do izlaza na more, evakuiramo Mukije u Tursku i imaju izlaz na Egejsko I Crno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:08 |
|
|
teranova je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Da je do toga Mostar se lako podijeli na pola i sruši se most. Problem je SBŽ jedino no ne trebamo mi ništa sada dijelit dok god traje biblijski egzodus Muslimana. Samo sabur.  Znaci da muslimani sad imaju vise od pola. Potrajace.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:09 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ako je do izlaza na more, evakuiramo Mukije u Tursku i imaju izlaz na Egejsko Da se naslutiti da i kod njih razmisljaju o evakuaciji iz Neuma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:11 |
|
|
|
Neće oni uzeti ništa. To što nam je pao udio rođenih u SBŽ ne znači mnogo jer kao prvo mi držimo svu ekonomiju tamo, kao drugo oni su bijeda i sirotinja koja tek počinje selit i kao treće njima kompletno cijeli narod nestaje i doživljava ekonomski slom a mi imamo Hrvatsku kao zaleđe. Neće ništa oni dobit. I ta sela po srednjoj bosni koja su bila kičma muslimanskog nataliteta puna zamotanih bula koje rađaju po 10 djece sada propadaju jer su došli struja i internet u ta sela i mogu vidit Njemačku koja im je otvorila vrata. Nitko više tamo neće čuvat krave i kopat krumpir već selit na zapad i to je neminovno. No kao što rekoh sve to je manje bitno jer potpuno kolapsiraju kao cijelo društvo i narod dok u Hrvatsku stižu Rafali.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:11 |
|
|
|
Kako se opriblizava finalno resenje napetosti oko Mostara i Neuma ce dosegnnuti vrhunac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:13 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Neće oni uzeti ništa. To što nam je pao udio rođenih u SBŽ ne znači mnogo jer kao prvo mi držimo svu ekonomiju tamo, kao drugo oni su bijeda i sirotinja koja tek počinje selit i kao treće njima kompletno cijeli narod nestaje i doživljava ekonomski slom a mi imamo Hrvatsku kao zaleđe. Neće ništa oni dobit. I ta sela po srednjoj bosni koja su bila kičma muslimanskog nataliteta puna zamotanih bula koje rađaju pod 10 djece sada propadaju jer su došli struja i internet u ta sela i mogu vidit Njemačku koja im je otvorila vrata. Nitko više tamo neće čuvat krave i kopat krumpir već selit na zapad i to je neminovno. No kao što rekoh sve to je manje bitno jer potpuno kolapsiraju kao cijelo društvo i narod dok u Hrvatsku stižu Rafali. Hocete li Kakanj i Vares?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:14 |
|
|
|
Koji Neum? Nema tamo ni jednog Muslimana a nestaju i iz Stoca. Najbliža njihova općina moru je raspadnuta Jablanica 100 km od mora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Creole
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:16 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koji Neum? Nema tamo ni jednog Muslimana a nestaju i iz Stoca. Najbliža njihova općina moru je raspadnuta Jablanica 100 km od mora. Bila je prica o evakuaciji, tj. razmisljanju o evakuaciji oz Neuma da bi muslimani poklopili i dobili izlaz na more. Osim toga, kazu i da Prozor preuzimaju, Stolac, Pocitelj itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:18 |
|
|
|
Kakav skup mozgova na temi, saljem screenove svojima, crkaju kd smjeha haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kakav skup mozgova na temi, saljem screenove svojima, crkaju kd smjeha haha Ne moraš se ti sekirat ništa. Bosanski Milano nude Srbi i Hrvati jedni drugima pa nitko ne želi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:27 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Islamski terorizam u najavi. Njegoš je napisao/la: "Al' tirjanstvu stati nogom za vrat,. dovesti ga k poznanju prava: to je ljudska dužnos' najsvetija!" Ajte bagro islamoašistička, krenite tim putem. Nemojte prijetiti ko pičke.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kakav skup mozgova na temi, saljem screenove svojima, crkaju kd smjeha haha Stani. Pošto se nisi do sada detonirao.Ni nemoj.Bićeš Mujgur hrvatske nacionalnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Muslimanima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 01:33 |
|
|
Kuhani štrukli,baklava,pašticada,hurmašice,buncek sa kiselim zeljem,tufahije. Hahahahahahah Pršut,sudžuk,skuta. A mi Srbi neko pivo neko kokice i uživanje u vestima iz Hrvatske.  Daj 5 mljevenika i 5 ćevapa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Mujgurima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 03:42 |
|
|
teranova je napisao/la: elit star je napisao/la: Daaaaa... Ujedno to će biti konačna srpska osveta Hrvatima.Napad biološkim oružjem.Uvaljivanje milion zaostalih islamista Mujgura sa sve njihovim prljavim kasabama. Od toga se neće oporaviti.  Dobiće rudnike i ...rudare. To im mislim nedostaje. Za nan potkopavat državu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Što bi bilo sa Mujgurima ako bi se BiH podijelila? Postano: 25 stu 2021, 03:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Creole je napisao/la: Ne mozete podeliti Mostar, tako da mozda morate. Ma Mostar i srednju Bosnu vraćamo kako god. Malo njih neće bit veliki problem. Nećemo Tuzlu, Zenicu, Sarajevo, Živinice, Kalesiju itd. Koji će nam to vrag? Nek ih voda nosi. Grad Tuzlu ne, osim dila koji je na hrvatskoj zemlji, a tega nije malo. Okolica je druga stvar jer to su hrvatska sela osim skroz na istoku di su Srbi. Nemali dil zeničke općine je na zemlji Hrvata i naslanja se na susidne hrvatske enklave i to i ne ćemo pustit. teranova je napisao/la: Za malo odgovornosti dobiće odlične gurmanske specijalitete, znači ne mljevenike nego prave ćevape. Mlivenik oliti mlevenec je dobro iće.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|