Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
Uopste se ne krijem dok ih gledam... Upravo kucam na dva mesta i pogledujem na tv-u SpongeBob-Schwammkopf... Ledeno doba,Madagaskar,Shrek,Kralj lavova,onaj s dinosaurusima(ne mogu sad da se setim naziva..u vise delova)... Od ranije...Pepeljuga mi je najlepse nacrtan film..i Snezana...i Mala sirena..i Luna i Maza...i Hercules..Macak u cizmama,Aladinova carobna lampa..i Bamby..Maaaaaa svi Diesney-jevi.. Secam se jos onih serijala nedeljom sto su isli...Carobnjak iz Oz-a...Snorkijevci..Strumpfovi..Hi-men(kad izvalci mac,munje oko njega...I have the power.... ..i njegov onaj macak,pa Skeletor) Secam se malo i muzike iz Baltazara..bal,bal Baltazar... i njega s onim kisobranom.. Draguljce..cuko...hiihhiihiihiih...on mi je bio dobar... Ma ima toga...
Uopste se ne krijem dok ih gledam... Upravo kucam na dva mesta i pogledujem na tv-u SpongeBob-Schwammkopf... Ledeno doba,Madagaskar,Shrek,Kralj lavova,onaj s dinosaurusima(ne mogu sad da se setim naziva..u vise delova)... Od ranije...Pepeljuga mi je najlepse nacrtan film..i Snezana...i Mala sirena..i Luna i Maza...i Hercules..Macak u cizmama,Aladinova carobna lampa..i Bamby..Maaaaaa svi Diesney-jevi.. Secam se jos onih serijala nedeljom sto su isli...Carobnjak iz Oz-a...Snorkijevci..Strumpfovi..Hi-men(kad izvalci mac,munje oko njega...I have the power.... ..i njegov onaj macak,pa Skeletor) Secam se malo i muzike iz Baltazara..bal,bal Baltazar... i njega s onim kisobranom.. Draguljce..cuko...hiihhiihiihiih...on mi je bio dobar... Ma ima toga...
Svaka generacija ima svoje crtice, moja je gledala Tarzana i Sport Bilija, mapete i ulicu Sezam, kasnije Blufonce i Snorkijevce ali tada smo se vec vise zanimali za druge stvari, s obzirom na vec teen godine u koje se ulazilo.
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
Evo još par crtića kojih sam se sjetio:
Nindže kornjače ste sigurno svi gledali
Scooby doo, moglo bi se reći "horor" crtić
Garfield, pametni mačak i naravno nezaboravan. Flegma teška
Stari Štrumfovi...gdje bih njih zaboravio
Joj, ne mogu se sjetiti naziva ovog crtića, mislim da je vezan za ona dva žabca Ponchu i Toru(!?), a na slici je ako me pamet služi Japanska Buba i Eustahije Brzić
E jedan od naših hrvatskih najboljih crtića, Čudesna šuma
Ajme meni, evo i onog "A je to crtića" , imam anegdotu vezanu za naziv ovog crtića, ali drugom prilikom
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.