|
|
Stranica: 2/12.
|
[ 294 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bonfif
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:45 |
|
|
Dobar je Sejdo, on samo radikalizira stvari u BiH, tako da je dobar, malo su se Bošnjaci (koji podržavaju Sejdu, naravno ne treba sve generalizirati, jer evo dolaze poruke od nekih Bošnjaka da se ostavi takve "demokratije") precijenili. Zaboravljajući da je ovo i naša država, i da ne težimo demokraciji preglasavanja.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Potpisujem. Koji ljigavac. Šteta što mu ga nije nitko zavukao, a sam se ukopavao. Zamisli, svoju ustavnu obvezu pohađanja zasjedanja Parlamentarne skupštine BiH opravdava riječima - Šta ima da idem da vas gledam kako se svađate? Koji krkan! Otvoreno ne poštuje najvišu instancu države u koju se kune. Koji to kreten mora netko biti da njemu svoj glas? Koji neznalica treba biti da čovjek povjeruje njegovim pričama? Hejj, kaže: - "S Tadićem ne pregovaram niti u Srbiju idem. Ja sam s Tadićem pričao i Jurišiću i on je dobio 12 godina zatvora nakon 3 dana". Pa pobogu, što je tu jedan Tadić mogao učiniti? To je stvar suda koji je tu presudu donio i ranije ali je tek kasnije javno objavio (sukladno kaznenom zakonu, tj zakonu o kaznenom postupku). Je li trebao Tadić izvesti vojni udar da ukine sudbenu vlast u Srbiji? Ili ono - Zašto ste primili auto na dar od tamo nekog... tajkuna...a kome ste navodno sredili lokaciju za poslovni objekt? - Ma, eto bio sam pravio sam se pametan! Ali nisam ja sredio jer nisam načelnik. Zanimljivo ono oko navodne posjete predsjednika Tadića 29-og na predizborni skup SNSD-a u Doboju, u kontekstu toga da će navodno Mesić doći u Tuzlu na skup SDP-a. Baš to. Nevjerojatno. Dosad je bio samo Želja The Kreten Nelegitimni, ali ovo večeras... Ne može mi u glavu razina njegove komunikacije i način ophođenja sa sugovornicima. Pa on je jedna od najviših instanci ove države, on je taj za kojeg se preseratorski veže neka urbana klika, lafo načitana plava krv, umna i "drugačija od ostatka primitivizma" BIH, i baš taj u ovoj emisiji je pokazao manire nekog pripizdinaškog birtijaša kojemu je samo falila boca u onim razmahanim rukama. Da ne spominjem tituliranje sugovornika sa "ti" ili "bolan" ko da svi skupa hlade jaja na Bembaši, a ne da su u prime-time-u državne televizije. Totalno nepoštivanje institucije koju predstavlja, ljudi s kojima sjedi, a o netrepeljivosti prema Hrvatskoj i Srbiji niti nećemo... Hebote, precednik jedne zemlje je fanatični mrzitelj svojih komšija (da stvar bude žalosnija, od jednih ima i domovnicu)...i mrtvohladno o tome priča kao da je posve normalno...
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
|
|
POL_GASOL je napisao/la: lider30 je napisao/la: Sreća ne mogu gledati FTV - preloša slika. Manje sekiracija, kvalitetniji život. ukratko sejdo je urinirao po ragužu i lijanoviću a bakira izetbegovića je napao da je svo vrijeme u ratu bio s tatom u kabinetu drugog bakira voditelja je napao kad ga je čovjek počeo smirivati znači totalni šouu Željko svetac! urinirao je on samo po sebi i onima koji su ga izabrali, a po Hrvatima ne može jer ih ne predstavlja, tako da je on samo sramota svojih biraĆa i graDŽana koji su najzad shvatili koja je ojebina i negativac glumio predsjednika od ove nakarade od države koju je on najviše unazadio. Raguž ga je doslovno zgužvao, Radončić ga je svrstao tamo gdje mu je mjesto, među Bošnjake, a Silajdžić mu je u snimci predvidio šta će uraditi svojim fakinsko-komunističkim marifetlukom, zahtjev Hrvata za trećim entitetom. Propalica i diletant u predsjedničkoj stolici i nedorastao sugovornicima pa se odrekao završnih riječi jer je sve rekao,...uglavnom Sejdo zvijezda i pajac večeri, pogotovu kad ga Bakir nategnu na spiku "di si ti bio, dok sam ja ratovao", odmah je zapjenio A predsjednika i šprdnje, još ga i plavi atavizam jebe za titovu sliku i ispade avangarda za njega, e moj Sejdo, tako to izgleda kad padaju komunisti "uz larmu i tresku..."
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sreća ne mogu gledati FTV - preloša slika. Manje sekiracija, kvalitetniji život. mislim da to mozes pogledati online :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:48 |
|
|
Raguž je, uz sitne greškice (koje niti ne skontaš u onakvom društvu), ispao gospodin čoek.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:49 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Samo se ulizuju četnicima, svi osim Komšića gdje ti vidiš četnike? počeo si halucinirati Pa ono ako ništa kroz vrdnju da ne treba priznati Kosovo. Do duše Komšić je to isto ustvrdio
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 22:55 |
|
|
Čemu silno čuđenje. Svatko tko je ikad imao posla s balkanskim kvazi-ljevičarima zna o kakvim je sirovinama (slabo prerušenim) riječ, koje mrze zemlju iz koje su potekle, s jedne strane, ali su u svom primitivizmu i neobrazovanosti još uvijek najgori (nažalost reprezentativan) proizvod te i takve zemlje. Kad se riješimo plemenskog shvaćanja nacije, a shvatimo da je pripadnost naciji politička i voljna kategorija, bit će i manje iščuđavanja. Ne mislim sad toliko na Komšića, nego na one od kojih neki naivci očekuju obranu hrvatskih interesa jer misle da su isti zapravo samo urbani produhovljeni intelektualci koji su se izdigli iz krkanštine, koju dotični naivci mrze.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:00 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: gdje ti vidiš četnike? počeo si halucinirati Pa ono ako ništa kroz vrdnju da ne treba priznati Kosovo. Do duše Komšić je to isto ustvrdio pa svi su to ustvrdili, samo budala može pričat o nekoj vanjskopolitičkoj sili u beha diplomaciji, tu su samo uhljebovići i glumiFace "nu me babo ja diplomata",...od ovoliko naših problema unutar države još bi ti rješavo vanjske i Kosovo,...sa ovakvim predsjedništvom. niđe veze sa ulizivanjem ako se iznosi Sejdo kao primjer nediplomatskog i nesposobnog korištenja institucije predsjednika ne znači da se ulizuju BGu.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:02 |
|
|
mateb je napisao/la: Čemu silno čuđenje. Svatko tko je ikad imao posla s balkanskim kvazi-ljevičarima zna o kakvim je sirovinama (slabo prerušenim) riječ, koje mrze zemlju iz koje su potekle, s jedne strane, ali su u svom primitivizmu i neobrazovanosti još uvijek najgori (nažalost reprezentativan) proizvod te i takve zemlje. Kad se riješimo plemenskog shvaćanja nacije, a shvatimo da je pripadnost naciji politička i voljna kategorija, bit će i manje iščuđavanja. Ne mislim sad toliko na Komšića, nego na one od kojih neki naivci očekuju obranu hrvatskih interesa jer misle da su isti zapravo samo urbani produhovljeni intelektualci koji su se izdigli iz krkanštine, koju dotični naivci mrze. Ma nije iščuđavanje, već eto...Najgledaniji termin u niđeveznoj državi. Pet dana do izbora. Bez minimuma ljudskog uvažavanja protivnika/sugovornika, bitna politička pitanja svedena na razinu kavanske rasprave, vokabular stalnog gosta te iste kavane, podcjenjivanje i ismijavanje kako susjednih država koje te jedu po svemu, tako i svih onih koji su s njim sjedili za stolom. Ono, od Jerkana se očekivao krkanluk svemirskih razmjera, a još je ispao i normalan pored njega. Ja ga nikad nisam ovakvim divljim doživjela (dosad je bio samo glup), zato mi je sve ko pura&drek, soriš.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23931 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mesićeva škola se nastavlja u Komšiću. Kavanski stil, jeftini populizam, uvijek napadaj, da tebe ne napadnu. Samo je Meske imao nekog šarma, pa je obrlatio i običnu (plitku) raju. Ovaj je k'o seoski đilkoš.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pretpostavljam da sam ja neki naivac. I takvi mogu koristit. Vratili Istru, Dalmaciju, ocistili Slavoniju... E da je bilo visestranacja pa ih odmah maknut nakon toga i prije Bleiburga.
I ja ih ne volim, cak sto vise, no pricekajmo malo, mozda i posluze cemu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
hrvatiSOLI
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:07 |
|
|
ja sam vise ocekivao od Raguza trebalo je malo vise da se pozabavi sejdom a ne tek na kraju kad ga je vec sejdo napao on poce da govori o polozaju hrvata odnos 2/1, cemu sejdo uveliko doprinosi itd . ukupno gledajuci sejdo je kreten da ga veceg nema a i prica mu je na nivou nekog pubertetlije a tek kad prica o ratu reko bi covjek da je sam on BIH odbranio, sve u svemu lud je nenormalno i sramota je sto nas na pairu predstavalja on.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:07 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mateb je napisao/la: Čemu silno čuđenje. Svatko tko je ikad imao posla s balkanskim kvazi-ljevičarima zna o kakvim je sirovinama (slabo prerušenim) riječ, koje mrze zemlju iz koje su potekle, s jedne strane, ali su u svom primitivizmu i neobrazovanosti još uvijek najgori (nažalost reprezentativan) proizvod te i takve zemlje. Kad se riješimo plemenskog shvaćanja nacije, a shvatimo da je pripadnost naciji politička i voljna kategorija, bit će i manje iščuđavanja. Ne mislim sad toliko na Komšića, nego na one od kojih neki naivci očekuju obranu hrvatskih interesa jer misle da su isti zapravo samo urbani produhovljeni intelektualci koji su se izdigli iz krkanštine, koju dotični naivci mrze. Ma nije iščuđavanje, već eto...Najgledaniji termin u niđeveznoj državi. Pet dana do izbora. Bez minimuma ljudskog uvažavanja protivnika/sugovornika, bitna politička pitanja svedena na razinu kavanske rasprave, vokabular stalnog gosta te iste kavane, podcjenjivanje i ismijavanje kako susjednih država koje te jedu po svemu, tako i svih onih koji su s njim sjedili za stolom. Ono, od Jerkana se očekivao krkanluk svemirskih razmjera, a još je ispao i normalan pored njega. Ja ga nikad nisam ovakvim divljim doživjela (dosad je bio samo glup), zato mi je sve ko pura&drek, soriš. Mislio sam više na čuđenje nekih forumaša zagrebačkim esdepejcima i općenito sklonost ideji da se ono što se kod nas naziva "urbanim" takvim i smatra i da se misli da će takvi unormaliti zemlju (pa je čovjek onda spreman prijeći preko Tite i ostali njihovih fetiša). Stvar je s njima što nisu samo anacionalni, nego su jednaki primitivci kao i desni krkani, dakle nedostatak primitivizma prestaje biti njihova differentia specifica.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:09 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:11 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Pa ono ako ništa kroz vrdnju da ne treba priznati Kosovo. Do duše Komšić je to isto ustvrdio pa svi su to ustvrdili, samo budala može pričat o nekoj vanjskopolitičkoj sili u beha diplomaciji, tu su samo uhljebovići i glumiFace "nu me babo ja diplomata",...od ovoliko naših problema unutar države još bi ti rješavo vanjske i Kosovo,...sa ovakvim predsjedništvom. niđe veze sa ulizivanjem ako se iznosi Sejdo kao primjer nediplomatskog i nesposobnog korištenja institucije predsjednika ne znači da se ulizuju BGu. Izljevi ljubomore na postojanje Bosne a bogami i Hercegovine kao države. Odkud pravo BiH da uopće postoji a pogotovo da ima čak i diplomaciju a pogotovije da ima mogućnost da prizna Kosovo? Neko reče kako ovi "ljevičari" ne vole zemlju iz koje potiču mislivši na Komšića ali to uopće ne stoji. Ne volite je vi
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:11 |
|
|
hrvatiSOLI je napisao/la: ja sam vise ocekivo od Raguza trebalo je malo vise da se pozabavi sejdom a ne tek na kraju kad ga je vec sejdo napao on poce da goveori o polozaju hrvata odnos 2/1 itd . ukupno gledajuci sejdo je kreten da ga veceg nema a i prica mu je na nivou nekog pubetetlije a tek kad prica o ratu reko bi covjek da je sam on BIH odbranio, sve u svemu lud je nenormalno i sramota je sto nas na pairu predstavalja on. zato što Martin Raguž glumi nekog finjaka a želja je kod kuće u sarajevu i može se bahatiti koliko hoće a mi samo kmečati ko i uvijek što nemamo nekog da nas zastupa
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pretpostavljam da sam ja neki naivac. I takvi mogu koristit. Vratili Istru, Dalmaciju, ocistili Slavoniju... E da je bilo visestranacja pa ih odmah maknut nakon toga i prije Bleiburga.
I ja ih ne volim, cak sto vise, no pricekajmo malo, mozda i posluze cemu. Navedene krajeve je vratio splet vanjskopolitičkih okolnosti, kao što je one druge isti taj splet zaribao. Uz to, većina partizana nisu ni bili boljševici, što mogu potvrditi na obiteljskom primjeru, ali ovdje nije riječ o njima, nego o komesarima. Što se tiče koristi ili ili ne, čovjek treba paziti da se ne preigra u kombinacijama i da sam ne povjeruje u to što priča.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:13 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: pa svi su to ustvrdili, samo budala može pričat o nekoj vanjskopolitičkoj sili u beha diplomaciji, tu su samo uhljebovići i glumiFace "nu me babo ja diplomata",...od ovoliko naših problema unutar države još bi ti rješavo vanjske i Kosovo,...sa ovakvim predsjedništvom.
niđe veze sa ulizivanjem ako se iznosi Sejdo kao primjer nediplomatskog i nesposobnog korištenja institucije predsjednika ne znači da se ulizuju BGu.
Izljevi ljubomore na postojanje Bosne a bogami i Hercegovine kao države. Odkud pravo BiH da uopće postoji a pogotovo da ima čak i diplomaciju a pogotovije da ima mogućnost da prizna Kosovo? Neko reče kako voi "ljevičari" ne vole zemlju iz koje potiču mislivši na Komšića ali to uopće ne stoji. Ne volite je vi a koga zanima sad kosovo kad ni bej ha nije uređena kako treba pobrkalo ti se nešto izgleda
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8337 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
OldSkul je napisao/la: Mlatila bih ga dok mu ljiljan zlatni ne usahne u duši. Fuj.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:16 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Junuz Djipalo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: A zamislite samo kad je gospodin Zoran zoki Milanović aka picafejs dolazio u šeher i dao podršku esdepeu pa i mesić isto i svi nam govore okrenite se sarajevu i josipović baš smo jadni a ovi drugi desni nam šalju osuđene kao Glavaša da ih čuvamo od pravosuđa ne zna se ko je gori Sram me reci, ali pticica mi dosapnula, ici ce pozamasno izaslanstvo mladezi SDP-a iz Zg u Sa da dadne podrsku za vikend svojima. Komunjarski mundzosi. Kad bi komunjare mogle doista ujedinit nase dvije drzave jos bi i presutio, ali ovako je doista pljuvanje po Hrvatima, svim. Ujedinjavala bi ta mladež, t.j. omladina, ali malo šire. Pivali su na Ibleru "Od Vardara pa do Triglava", a posli se niki pravdali alokoholom - poneslo ih vele . Što trizan misli, pijan ... sere li ga sere.
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:16 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: ukratko sejdo je urinirao po ragužu i lijanoviću a bakira izetbegovića je napao da je svo vrijeme u ratu bio s tatom u kabinetu drugog bakira voditelja je napao kad ga je čovjek počeo smirivati znači totalni šouu Željko svetac! urinirao je on samo po sebi i onima koji su ga izabrali, a po Hrvatima ne može jer ih ne predstavlja, tako da je on samo sramota svojih biraĆa i graDŽana koji su najzad shvatili koja je ojebina i negativac glumio predsjednika od ove nakarade od države koju je on najviše unazadio. Raguž ga je doslovno zgužvao, Radončić ga je svrstao tamo gdje mu je mjesto, među Bošnjake, a Silajdžić mu je u snimci predvidio šta će uraditi svojim fakinsko-komunističkim marifetlukom, zahtjev Hrvata za trećim entitetom. Propalica i diletant u predsjedničkoj stolici i nedorastao sugovornicima pa se odrekao završnih riječi jer je sve rekao,...uglavnom Sejdo zvijezda i pajac večeri, pogotovu kad ga Bakir nategnu na spiku "di si ti bio, dok sam ja ratovao", odmah je zapjenio A predsjednika i šprdnje, još ga i plavi atavizam jebe za titovu sliku i ispade avangarda za njega, e moj Sejdo, tako to izgleda kad padaju komunisti "uz larmu i tresku..." trebao ga je Martin još više pritisnuti uza zid i napasti ga direktno jest nešto malo pred kraj ali slabo pogotovo jer su ovo gledali bošnjaci (koji ga biraju) trebao je javno reći da nije u redu da nam drugi biraju ali nije rekao i sad sviraj kurcu i sad kao sejdo glavni ispao faca car
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
|
|
mateb je napisao/la: dakle nedostatak primitivizma prestaje biti njihova differentia specifica. Upravo to. Zato mi i jest ovakav povratni osjećaj na viđeno večeras. U dosadašnjim javnim nastupima gdje bi mu suvoditelj obično puštao da sam kreira tok emisija i svojih misli, bi ispao klasični jalijaški foler, šarmer koji odlično pakira najprodavaniji brand za široke mase. Ali ovo sučeljavanje ga je posve razobličilo i samim time mi ostavilo ogromni upitnik iznad glave o količini njegovih pristaša koji se mahom nazivaju intelektualnom kremom ovih prostora, a on je savršeno reflektirao upravo ono od čega svi navedeni kao zaziru, te u svojim opsesivnim "distanciranjima od bagre" zapravo postaju najgori njen sloj.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:20 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
OldSkul je napisao/la: Rijetko ljigava persona i stvarno ne razumijem glave te "graDŽanske, intelektualne elite" koja ga drži za svoga političkog gurua. Pa on je ko neki dripac na školskom igralištu koji pizdi jer su ostali narasli 1.80cm, a on papak ostao na metar i žilet.
Mlatila bih ga dok mu ljiljan zlatni ne usahne u duši. Fuj.
Dobra ...
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:21 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: pa svi su to ustvrdili, samo budala može pričat o nekoj vanjskopolitičkoj sili u beha diplomaciji, tu su samo uhljebovići i glumiFace "nu me babo ja diplomata",...od ovoliko naših problema unutar države još bi ti rješavo vanjske i Kosovo,...sa ovakvim predsjedništvom.
niđe veze sa ulizivanjem ako se iznosi Sejdo kao primjer nediplomatskog i nesposobnog korištenja institucije predsjednika ne znači da se ulizuju BGu.
Izljevi ljubomore na postojanje Bosne a bogami i Hercegovine kao države. Odkud pravo BiH da uopće postoji a pogotovo da ima čak i diplomaciju a pogotovije da ima mogućnost da prizna Kosovo? Neko reče kako ovi "ljevičari" ne vole zemlju iz koje potiču mislivši na Komšića ali to uopće ne stoji. Ne volite je vi dok takvi kao ti glasate za Komšića i prodajete Hrvatima takvu demokraciju i ravnopravnost, do tada ćemo "mi" svim snagama raditi da takve nakaze i nakazu države rušimo,...pa eto ti bujrum pa glasaj još jednom :bicedobro
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:21 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8337 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: A zamislite samo kad je gospodin Zoran zoki Milanović aka picafejs dolazio u šeher i dao podršku esdepeu pa i mesić isto i svi nam govore okrenite se sarajevu i josipović baš smo jadni a ovi drugi desni nam šalju osuđene kao Glavaša da ih čuvamo od pravosuđa ne zna se ko je gori Sram me reci, ali pticica mi dosapnula, ici ce pozamasno izaslanstvo mladezi SDP-a iz Zg u Sa da dadne podrsku za vikend svojima. Komunjarski mundzosi. Kad bi komunjare mogle doista ujedinit nase dvije drzave jos bi i presutio, ali ovako je doista pljuvanje po Hrvatima, svim. analogno silajdžiću SDP RH nam čini uslugu
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|