|
|
Stranica: 5/12.
|
[ 294 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hadeka
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:57 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Kum Bečo je napisao/la: Da objesimo Komšića i sve će bit u redu? Naša stvarnost je mnogo gora da bi je zadovoljilo to rješenje.
Pa kad već kažeš ... ne će baš sve, ali dobar dio svakako. Kako god bilo, vama na dušu.
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:58 |
|
|
hrvatiSOLI je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: ali PAZITE kad jedan Haris Silajdžić(radikalni bošnjak ej) govori sejdi da nije dobro da predstavlja narod koji ga nije izabrao haloooooooooooooo eto na šta smo spali Haris jebeni Sila(jdžić) govori kako treba!!!!!!!! šta sve neću doživit............ Vjeruj da mi je kroz glavu prosla pomisao da glasam za SILAJDŽIĆA hihihi vjerujem
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:59 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bonfif je napisao/la: Nisam sam, možda na forumu, vi slobodno za Raguža vidjeti ćemo, a ako nam budu nedostajali glasovi koje dadnete Ragužu što onda? Nisam vidio da si imala s još nekim interview. Laku noć.
Pa biseru, upitaj malo guzdu foruma đe mu je Boki u kampanji? Ili bilo kojeg novinara sem VL-Biltenčića? Gdje je bila, s kim pričala, kome se obratila? O tom ti se i govori, ali štaš ti skontat. Ne biseru, govori po skupovima, sasvim solidno, čak i odlično, iznenađen sam zašto se nije pojavila jer gospođa baš ima sasvim solidne govorne sposobnosti, ali razumijem tvoj intervjui s gosp. Ragužem je ipak vrhunac novinarske karijere, i stoga subjektivnost, a štaš biseru moj , prekinimo krećemo nizbrdo i bojim se ružnih riječi, ja sam inače za razuman razgovor bez svađe
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 27 ruj 2010, 23:59 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: nisam imao sreću da gledam emisiju, privatne obaveze pa nisam imao pristup televiziji (čak ni analognom signalu), al evo gledam i vidim da je drug komšo ispao prava seljačina i da je u biti u jednom koliko-toliko slobodnom sučeljavanju ogolićen i srozan. i sad kad je svako tko želi išta dobro ovoj šugi od države jasno tko je on i zapravo šta je on, sad bi bio prejeben trenutak za povuć jednu kandidaturu...ako to ne bi diglo 70% hrvatskog glasačkog tijela na noge...pa da napokon postanemo politički jači nego dosad. al sve me nešto strah, je li to trenutnoj eliti uopće u interesu... i što nije tribina s raspudićem u širokom bila ranije, pa bi ja ranije postavio to pitanje da mi sami između sebe biramo jednog kandidata pa onda bi možda nešto i bilo hrkljuš:ucelo
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ocekujem ovaj tjedan povlacenje Borjane iz utrke, Covi je pravi cilj masa glasova za adz i time ce ih dobit jos vise. Genijalan potez. A ko god bude hr clan njemu dobro.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:01 |
|
|
mateb je napisao/la: Za očekivane rezultate izbora za predsjedništvo je sigurno Čova najveći krivac. Vjerojatno će Krišto (a konto HDZ-a) dobiti otprilike kao Raguž i to je to. Ma normalno. Pa jasno je i budali. Kandidirati beskrvnu lutku na koncu u ovom trenutku može samo onaj kojem je u cilju da niti ne bude izabrana. Da želi ikakav pomak, mogao je minimalno nekog od tri ekstra jake osobe u stranci kandidirati i računati na sigurnu pobjedu. Njihova kamikazna igra samo idiota može uvjeriti da na kraju svega oko plavojke obrne krug kemijskom.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
hrvatiSOLI
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:02 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nije izbor za predsjednistvo glasanje za stranku nego za covjeka. HDZ u dovoljno sto ce dobit silu glasova, ne moramo bit jednopartijci u svemu. Ponizavajuce je.
Upravo to. Pojma oni nemaju šta govore. Da, "po svim parametrima će dobiti". Aha. Da, po kantonima i parlamentu. Nitko pametan neće Krišto staviti ispred njega, da mu je sto HDZeova u glavi i u srcu. Moja baba, ortodoksni tuđmanovac je već naučila - Raguž, pa ću HDZ. I ćao. Ništa ti ne gubi Veliki Vođa, Uni, ne sekiraj se. Ako ima više šta izgubiti uopće...(hint Š.Brijeg..) To je moglo bi se reci idealna kombinacija gdje se najmanje gubi. i po nekom mom mišljenu Raguž ima vece sanse da privuce još glasova koji inace ne bi bili upuceni stranakama sa hrvackim predzanakom (mislim na hrvate koji glasaju za SDP)
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ocekujem ovaj tjedan povlacenje Borjane iz utrke, Covi je pravi cilj masa glasova za adz i time ce ih dobit jos vise. Genijalan potez. A ko god bude hr clan njemu dobro. predobro da bi bilo istinito
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:06 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: ZEGAR je napisao/la: To je vjerojatno sve što znaš reći i to su te naučili u partijskoj školi odnosno akademiji HDZ BiH.Ne sikiraj se jer ni Borjana Krišto ne zna izgovoriti tri riječi. koji si bolan sad pa ti ? raguzov , cij si ? koji komad budale. Krasne riječi, takvi kao ti i trebaju glasati za Borjanu.To se zove kultura dijaloga u Čovićevoj akademiji.Ja sam svoj i samostalno raspolažem svojim glasom za razliku od takvih koji prvo pitaju čiji si.Valjda je svakom obrazovanom čovjeku jasno da da je Raguž u ovom trenutku naša jedina šansa.Krišto je kandidat samo na papiru jer u stvarnosti ne postoji. Tko je ikad čuo da je progovorila nekoliko suvislih rečenica, a predsjednica je federacije već 4 godine.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:06 |
|
|
Možda bi najbolji bio Krešimir Zubak
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ocekujem ovaj tjedan povlacenje Borjane iz utrke, Covi je pravi cilj masa glasova za adz i time ce ih dobit jos vise. Genijalan potez. A ko god bude hr clan njemu dobro. To bi bio logičan potez, ako cijela stvar s Krišto nije samo rezultat Čovine taštine (boji se eventualnog vlastitog poraza ili, ako kandidira nekoga jakog i taj dobije, da će mu postati konkurent u stranci, s jedne strane, odnosno boji se Raguža i devedesetke, s druge strane) ili nečega iza kulisa.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:09 |
|
|
ZEGAR je napisao/la: Tko je ikad čuo da je progovorila nekoliko suvislih rečenica, a predsjednica je federacije već 4 godine. Ja npr.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:09 |
|
|
Šta se čudite kao da ne znate kakav je jalijaš.
Ali boli ga kita zna da muslimani imaju viška glasova koje će istovariti ne njegov konto. I tu nikakva sloga koja je ionako iluzija ne pomaže. Jednostavno njima je prvo da napakoste Hrvatima kako bi ih ponižavali..u stilu..eto kako ste jadni kad vam mi predstavnika izaberemo.
Raguž..previše mi se hvali i kune u nBosnu, ko da se pravda..te on je ovo te ono..te naša država..jebla te država..počeo je imitirati onog retardinjosa sa Glavice širokobriješke.
uvijek to vječito pravdanje sarajevskim sećijašima kako smo mi eto za državu Bosnu. Pa više mu je Bosne bilo u ustima nego Radončiću i Babinom sinu. Više nego Sejdi.
Umjesto da kaže Bajramoviću..šta ja imam s tobom pričat kad se ti lažno predstavljaš....on vazi kako je u Sarajevu bio ratnu godinu..
daj čovječe skockaj se..briga muslimane za to, ti si im neprijatelj.
Ipak naravno bolje da je on jedinstveni kandidat, čovjek nije glup i dobar je retoričar, bar se ne bi sramotio ko Jerkan rodila ga nana onako mutavog..ukočio se u studiju ko kandidatica za misicu..jednom mu ruke ostale u zraku kad ga Bakirica priupito nešto..izgledo je ko statua...
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:10 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Možda bi najbolji bio Krešimir Zubak nema problema ukratko Željko Komšić bi za mene bio najbolji da ga napokon izaberu Hrvati, al s obzirom da ga izabiru oni drugi sve je jasno. Tko god bude zaboli me, al hrvatskog predstavnika imaju birati Hrvati a ne Muslimani.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:10 |
|
|
hrvatiSOLI je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: ali PAZITE kad jedan Haris Silajdžić(radikalni bošnjak ej) govori sejdi da nije dobro da predstavlja narod koji ga nije izabrao haloooooooooooooo eto na šta smo spali Haris jebeni Sila(jdžić) govori kako treba!!!!!!!! šta sve neću doživit............ Vjeruj da mi je kroz glavu prosla pomisao da glasam za SILAJDŽIĆA Dobra vece, a ti si?Ado??
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:12 |
|
|
mateb je napisao/la: To bi bio logičan potez, ako cijela stvar s Krišto nije samo rezultat Čovine taštine (boji se eventualnog vlastitog poraza ili, ako kandidira nekoga jakog i taj dobije, da će mu postati konkurent u stranci, s jedne strane, odnosno boji se Raguža i devedesetke, s druge strane) ili nečega iza kulisa.
On se boji samo karizmatičnog Vrankića koji bi ga mogao pomesti ko prošlogodišnje lišće. Sjeti se kako je Borjana izabrana za kandidatkinju. Na zatvorenoj sjednici nekih osam članova. Da je birao stožer cijeli, malo bi drugačije sve izgledalo. A samim time i naši razgovori danas. Sreća u nas nikad nema pozitivne, političke matematike pa su nam stoga životi turbo-zanimljivi.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:14 |
|
|
Tko je ta Borjana Krišto, odkud su nju izvukli.
To mi liči na scenarij kad su tetku Kosoricu, kad ju je Sanader isturio kao protukandidata Mesiću znajući da ni pola HDZ-ovaca neće glasat za nju.
isti scenarij, on ne želi pobjedit Komšića. Zašto? E to ne znam.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:14 |
|
|
Željko komšić je nesvjesno naš igrač, svojim djelovanjem kod vecine hrvata izaziva zgražanje i povećava želju za trećim i novim općinama..
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:16 |
|
|
Još jednom ističem veliku mogućnost da Raguž dobije glasove u Cazinskoj Krajini što može biti presudno u konačnom zbiru.Najžalosnije od svega bi bila činjenica da dobije glasove Bošnjaka u Kladuši i Cazinu a ne dobije od takvih kao što je Neretva 73.
|
|
Vrh |
|
|
hrvatiSOLI
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:19 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: hrvatiSOLI je napisao/la:
Vjeruj da mi je kroz glavu prosla pomisao da glasam za SILAJDŽIĆA
Dobra vece, a ti si?Ado?? Ako je ovo upuceno meni onda Dobra vece i tebi ja sam student/hrvatSoli(Tuzle)
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:21 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Željko komšić je nesvjesno naš igrač, svojim djelovanjem kod vecine hrvata izaziva zgražanje i povećava želju za trećim i novim općinama.. Nastupom u večerašnjoj emisiji izazvao je on gadjenje i drugih a ne samo Hrvata.Pokazao se u pravom svjetlu.Zbog toga Čović nije mogao poslati u emisiju Borjanu jer bi nakon njenog nastupa definitivno uništio HDZ BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:28 |
|
|
Khmm..samo da se klizeci javim, ovdje se radi o premijerskoj funkciji ili fotelji kako hocete. Ovdje jedino na predsjednicku funkciju cilja Komsic, upamtite to. Ukoliko se Bora povuce, Raguz dobije...premijer ce biti neko treci.
Laku noc svima.
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:33 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Khmm..samo da se klizeci javim, ovdje se radi o premijerskoj funkciji ili fotelji kako hocete. Ovdje jedino na predsjednicku funkciju cilja Komsic, upamtite to. Ukoliko se Bora povuce, Raguz dobije...premijer ce biti neko treci.
Laku noc svima. Poznavajući te čudi me da nisi rekao da će premijer biti Hamdija Lipovača.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Raguz je proveo jako jako puno vremena i bez obzira koliko on to zelio da prikaze da ne "novi" tu, i on i Ljubic su tu vec odavno. Kristo koliko me sjecanje sluzi kao predsjednica federacije je blokirala imenovanje federalnog ministra prostornog uredjenja kao kontramjera sovinistickoj politici koja dolazi iz Sarajeva.
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 28 ruj 2010, 00:39 |
|
|
hrvatiSOLI je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Dobra vece, a ti si?Ado??
Ako je ovo upuceno meni onda Dobra vece i tebi ja sam student/hrvatSoli(Tuzle) A ja sam tu oznaku nosio na ramenu, nemoj da je ukaljas ;)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 90 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|