HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 15:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta
PostPostano: 28 ruj 2010, 00:41 

Uskok je napisao/la:
Raguz je proveo jako jako puno vremena i bez obzira koliko on to zelio da prikaze da ne "novi" tu, i on i Ljubic su tu vec odavno.

Kristo koliko me sjecanje sluzi kao predsjednica federacije je blokirala imenovanje federalnog ministra prostornog uredjenja kao kontramjera sovinistickoj politici koja dolazi iz Sarajeva. :palacgore2

Koliko ja znam tema je večerasnja emisija na FTV.Bilo bi dobro da je Krišto došla u studio i da je to izjavila pred gledateljstvom a ne da tebe ovlašćuje za odvjetnika.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 00:45 

LJudi tko je kandidat hdz bih za člana predsjedništva?
Ja ovu predizbornu frku ne pratim, ne zelim se nervirati jer sam lak na okidaču :zubati

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 00:57 

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:05 

hehehe, necemo o ratu :)

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:05 

Anketa je detalj koji je zbilja bio presmjesan :D

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:14 

ManInBlack je napisao/la:
hehehe, necemo o ratu :)

Da.Pustite djingl..neutralni :sega

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:18 

Željko je reagirao kao i svaki drugi ratnik koji je obolio od PTSP-a

Vrh

Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta
PostPostano: 28 ruj 2010, 01:40 

hrvatiSOLI je napisao/la:
Jest da ga oni vecinski biraju ali ima bogami i jedan dobar broj zalutalih hrvata koji glasaju za njega , narucito u Tuzli i okolici Tuzle.

Taj dio hrvata koji daje glas za sdp i nije vrijedan spomena, predstavljaju zanemarivu manjinu unutar hrvatskog naroda HB. Uglavnom glasaju stare komunjare / titoisti i njihove obitelji, neka nastave i dalje tako, fosili će uskoro pomrijeti, a ognjista se ugasiti, kakvo su sjeme sijali takve plodove ce i brati.

Kompanija iz hdz soli radi dobru predizbornu promociju, organiziraju predstavljanje svakom većem sokaku i zaseoku, shvatili su da je sada hvataju zadnji vagon zadnjeg vlaka.. Ako iznevjere birače, vjerovatno na sljedecim izborima nece imati tko glasovati.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:44 

Kakav sad crni Raguž? 90-ka je imala svoju šansu i propala. Mislim da je došlo vrijeme da ta stranka, kao i ostale nominalno hrvatske mikro-strančice, bude izbrisane s političke mape. Jedna stranka, kakva je - takva je, i basta. Pa što sad što je HDZ opet kandidiro međeda - treba glast za međeda. Svi znamo kakav je ljudski otpad u HDZ-u ali ostavite se budaliština, svega vam.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 01:45 

Oooo... nemam rijeci prvenstveno za Sejdu, a ni ostale...

Ugl, def. najgori moguci izbor za Hrvate, a i "nasi" mi se gade... onaj retard u plavoj majci, Zubar, Zubak, Cirilicar, Kristo, Raguz (mada mi je jos i najbolji)...

Jebote jos mi se najvise svidja ova SDA i izetbegovic & Suljo, stvarno mi dodje da im dam glas...

A Sejdo... pa taj bi covjek trebao biti diplomat, kultura, mislim ipak je predsjednik, a ono jebote seljacina na kvadrat... ne samo zbog divljanja, nego kako oslovljava ljude i to na tv-u...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 02:04 

Ima li gdje da se pogleda čitava emisija?

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 03:56 

sad pogledao. evo moram pohvalit hdz , po prvi put otkad znam za sebe. dobro sročen šuk.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 06:58 

na forumu sax-a generalno razoĆarenje Komšom... :zubati

Halo boolan, nismo na ovo računali u svoj frtutmi, a mahom im takvi komentari :

Citat:
Meni se sad desava nesto slicno kao kad sam gledao TV duele Bandic-Josipovic.

Promjenio sam misljenje - iz temelja.
Umjesto za Komsica, glasacu za Raguza. A nisam Hrvat !

=))

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:23 

Neretva73 je napisao/la:
Dajte molim vas i Vi, i vasi interesi, i Raguz.
Sere iste kvake vec 16 godina, i sad se sjetio da je
kao Hrvatima tesko..Onakvog poltrona bi se svaki Ercegovac trebao stiditi ..Jos
sam negdje procitao da je osvjezenje..Vece ozvjezenje je rasov iz kiselog kupusa.

Pa eto ti onda izvoli glasovati za Komšića.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:30 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ocekujem ovaj tjedan povlacenje Borjane iz utrke, Covi je pravi cilj masa glasova za adz i time ce ih dobit jos vise. Genijalan potez. A ko god bude hr clan njemu dobro.

Kada bi to učinio to mu doista donijelo masu glasova. Evo ja bih prvi dao svoj glas HDZ-u na svim razinama vlast, od županijske do državne.
Pa ako ćemo pravo i obratno kad bi bilo, da HDZ 90 povuče svoga... jer stranka koja bi povukla svoga kandidata bi pokazala svoju političku zrelost u takvom nivou kakav nije zabilježen na ovim prostorima.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:40 

Ima li cijela emisija?

Ovaj "neutralni džingl" mi je probudio apetit za repetom

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:45 

Inkvizitor je napisao/la:
Raguž..previše mi se hvali i kune u Bosnu, ko da se pravda..te on je ovo te ono..te naša država..jebla te država..počeo je imitirati onog retardinjosa sa Glavice širokobriješke.

uvijek to vječito pravdanje sarajevskim sećijašima kako smo mi eto za državu Bosnu. Pa više mu je Bosne bilo u ustima nego Radončiću i Babinom sinu. Više nego Sejdi.

Baš tako, i baš tako i treba. BiH moja, mahanje da niko nema što prigovorit na takve u stvarnosti ne previše bitne teme, a s druge strane stavljat veto na sve čime se ugrožavaju Hrvati. I prije svega treba bit izabran. Ma Martin je mustra svjetska.

A vidjet ćemo kako će se ponašat, znam samo da ni Hrvati u BiH a ni službena RH nisu za nekog "tvrdog" poput IMJ, takvi ljudi što su im puna usta hrvatstva a pored toga nemaju ljudima što za ponudit su definitivno prošlost.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:49 

Graničar Jozo je napisao/la:
Ima li cijela emisija?

Imaš ovdje skinuti. Real video sadržaji - Emisija 60 minuta.

http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=60

Vrh

Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnji 60 minuta
PostPostano: 28 ruj 2010, 08:56 

OldSkul je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Potpisujem. Koji ljigavac. Šteta što mu ga nije nitko zavukao, a sam se ukopavao.
Zamisli, svoju ustavnu obvezu pohađanja zasjedanja Parlamentarne skupštine BiH opravdava riječima - Šta ima da idem da vas gledam kako se svađate? Koji krkan! Otvoreno ne poštuje najvišu instancu države u koju se kune.
Koji to kreten mora netko biti da njemu svoj glas? Koji neznalica treba biti da čovjek povjeruje njegovim pričama? Hejj, kaže: - "S Tadićem ne pregovaram niti u Srbiju idem. Ja sam s Tadićem pričao i Jurišiću i on je dobio 12 godina zatvora nakon 3 dana". Pa pobogu, što je tu jedan Tadić mogao učiniti? To je stvar suda koji je tu presudu donio i ranije ali je tek kasnije javno objavio (sukladno kaznenom zakonu, tj zakonu o kaznenom postupku). Je li trebao Tadić izvesti vojni udar da ukine sudbenu vlast u Srbiji?
Ili ono - Zašto ste primili auto na dar od tamo nekog... tajkuna...a kome ste navodno sredili lokaciju za poslovni objekt? - Ma, eto bio sam pravio sam se pametan! Ali nisam ja sredio jer nisam načelnik. :ucelo
Zanimljivo ono oko navodne posjete predsjednika Tadića 29-og na predizborni skup SNSD-a u Doboju, u kontekstu toga da će navodno Mesić doći u Tuzlu na skup SDP-a.

Baš to. Nevjerojatno.
Dosad je bio samo Želja The Kreten Nelegitimni, ali ovo večeras...

Ne može mi u glavu razina njegove komunikacije i način ophođenja sa sugovornicima. Pa on je jedna od najviših instanci ove države, on je taj za kojeg se preseratorski veže neka urbana klika, lafo načitana plava krv, umna i "drugačija od ostatka primitivizma" BIH, i baš taj u ovoj emisiji je pokazao manire nekog pripizdinaškog birtijaša kojemu je samo falila boca u onim razmahanim rukama.

Da ne spominjem tituliranje sugovornika sa "ti" ili "bolan" ko da svi skupa hlade jaja na Bembaši, a ne da su u prime-time-u državne televizije. Totalno nepoštivanje institucije koju predstavlja, ljudi s kojima sjedi, a o netrepeljivosti prema Hrvatskoj i Srbiji niti nećemo...

Hebote, precednik jedne zemlje je fanatični mrzitelj svojih komšija (da stvar bude žalosnija, od jednih ima i domovnicu)...i mrtvohladno o tome priča kao da je posve normalno... :smajl017

A što te ovo čudi (super opis u prvom postu, btw), pa on je stalno takav u javnim nastupima. :neznam
U istoj toj emisiji je prošle godine (na temu onih snimaka Mladića koje im je srpska DB dala, a Bakir to predstavio ko "senzacionalno otkriće" :wacko ) identičan nastup imao, plejada izjava od - svi su neprijatelji BiH, do ratnih priča, jaranisanja i neviđene agresivnosti sveukupno.
Sećam se da sam tad bila pod utiskom "paf", ovaj može i mimikom i verbalnim putem da drži radikalima lekcije iz "govora mržnje". :001_rolleyes Onda sam pokušala da ga opravdam time, da je tema emisije (Mladić još nije u Hagu) probudila višak negativnih emocija.....ali..jbg, ili jesi-ili nisi.
Ko je dostojanstven čovek, on je to i u bolu, i u besu. A ko nije, on je valjda...pikinezer.

slika

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 08:59 

Nema domovnicu!
odbili su mu molbu za upis u državljanstvo jer nije mogao dokazati da je pripadnik hrvatskog naroda budući se izjašnjavao kao jugoslaven.
naravno sejdo se hvalio kako nikad nema domovnicu ali je procurilo da je ipak tražio upis u državljanstvo rh.
tu se osramotio javno. šteta da nije više eksploatirana ta njegova sramota.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 09:07 

Bobovac je napisao/la:
Graničar Jozo je napisao/la:
Ima li cijela emisija?

Imaš ovdje skinuti. Real video sadržaji - Emisija 60 minuta.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=60

a nemam adminske ovlasti da instaliram real player + firefox mi ne može otvoriti onaj protokol (rtsp)

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 09:08 

Ionako ne radi im web trenutno...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 09:27 

Neretva73 je napisao/la:

:wacko

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 09:47 

Komšić ko kakav pijačar, maše rukama, naginje se na stol, pa leži po stolu, njegovih pet minuta lucidnosti. Vidi se da jena domaćem terenu kod Bakira.
Raguž se uvlači i pravda multietničarima. Kada je rekao ja sam brinuo o 10 000 izbjeglica pomislih na svoj narod, kad on nastavi: Ja sam u Sarajevu za vrijeme rata... :rigam

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 09:54 

Naravno da nije iskren, ali Bakir zvuči dobro, ipak su godine političkog života učinile svoje. Na moju žalost meni mrska stranka danas kod Bošnjaka, po dvojici najjačih ljudi - najbolje i najrealnije zvuči, okanuli se i oni velikih beskorisnih riječi i akcija:

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=401

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Tomba17, weasel i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: