|
|
Stranica: 23/89.
|
[ 2218 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 13:04 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zavisi s kim sklopimo dogovor. CG je pokrivena iz Italije, upola je blize njihovoj zracnoj bazi od Zagreba.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 13:19 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Odakle infor kad vlada nije objavila ništa ? Vlada ima svoje proxye samo to dvoje te dođe 150 milijuna eura .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 13:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59547 Lokacija: DAZP HQ
|
Po cijeni PDVa koji si država uplaćuje je jasno koliko je potrošeno na avion, a koliko na sve drugo, s obzirom da se PDV ne plaća na rabljenu robu, u ovom slučaju avione. Svi avioni su plaćeni nešto ispod 500 milijuna eura, ostatak je naoružanje i edukacija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 14:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: elit star je napisao/la: Ne znam.Nama taj njihov deo ni ne treba.Ne znam realno ni šta će vama.Nemamo ni jedni ni drugi stanovništva da to oživimo.Jedino da bude nacionalni park.I tako da zvrji prazno. Nemamo bre Kvačice dece.Ni mi ni vi.I to KiM kada budemo oslobodili će isto zvrjati prazno.I sada se samo od sebe ubrzano prazni. Nemamo dece čoveče.Treba decu rađati i stvarati.Okreni se oko sebe.To je problem. Treba radi sigurnosti, da ne bude tu terorističko ostrvo. Evo vidiš kako je Sandžak riješen, pola Srbiji, pola Crnoj Gori, crta po sredini. I riješen problem. Pa znam da vam ne treba, ne treba ni nama, ali vidiš da su neuračunljivi, morate pokazati odgovornost. Insistiram. Al ste mi vi fini, a mi svi teroristi. Sve neki Bobani i Karadžići, neki Tuđmani i Miloševići, Cvetkovići i Mačeki. Jest da je sve to online brigada, al dobro. Crtajte karte, povlačite linije I kurčite se nekakvim avionima, koga iskreno zaboli za to. Nekad su te parade bile zanimljive, pogotovo je komunistički svijet volio da se hvali oružjem. Danas priredba za zaluđenike, budale i onog kome je i pokazani prst interesantan.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:02 |
|
|
Taj nekakvi avion ce cuvati nebo BiH i za to ce vijece ministara BiH placati.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Taj nekakvi avion ce cuvati nebo BiH i za to ce vijece ministara BiH placati. Ma ok, ako će u okviru NATO programa kontorlirati nebo iznad BiH, nikakav problem Nego sam se ja više referisao na gluposti tipa bombardovanja Sarajeva i tako to. Mislim da niko normalan u Zagrebu tako ne razmišlja.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:10 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Taj nekakvi avion ce cuvati nebo BiH i za to ce vijece ministara BiH placati. Ma ok, ako će u okviru NATO programa kontorlirati nebo iznad BiH, nikakav problem Nego sam se ja više referisao na gluposti tipa bombardovanja Sarajeva i tako to. Mislim da niko normalan u Zagrebu tako ne razmišlja. Neće vas niko bombardirati, Rafale je samo tu da se pokaže tko je gazda.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:22 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: ako će u okviru NATO programa kontorlirati nebo iznad BiH, nikakav problem Nece biti u okviru NATO-a, nego je svaka drzava iznad koje se odvija zracni promet duzna vrsiti nadzor istog tog prometa, sto ukljucuje i presretanje sumnjivih letjelica. Za presretanje se moze koristiti vlastito ili partnersko zrakoplovstvo (susjednih drzava) koje se placa.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:31 |
|
|
Game Changer - izvoznik stabilnosti na jugoistoku Europe
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 15:52 |
|
|
weasel je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ma ok, ako će u okviru NATO programa kontorlirati nebo iznad BiH, nikakav problem Nego sam se ja više referisao na gluposti tipa bombardovanja Sarajeva i tako to. Mislim da niko normalan u Zagrebu tako ne razmišlja. Neće vas niko bombardirati, Rafale je samo tu da se pokaže tko je gazda. Čuj ko, pa Francuzi Uvalili vam polovne avione za cifru i opet će se oni više pitati oko njih od vas.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 16:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Shaban995 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Taj nekakvi avion ce cuvati nebo BiH i za to ce vijece ministara BiH placati. Ma ok, ako će u okviru NATO programa kontorlirati nebo iznad BiH, nikakav problem Nego sam se ja više referisao na gluposti tipa bombardovanja Sarajeva i tako to. Mislim da niko normalan u Zagrebu tako ne razmišlja. Šansa da Rafali rokaju po Bošnjacima je upravo jednaka šansi da se s streljivom iz konjica ili minobacačima iz novog travnika puca po hrvatima. Te dvije šanse su u ekvilibriju!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 16:32 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Uvalili vam polovne avione za cifru i opet će se oni više pitati oko njih od vas. Sta znaci polovan avion? Nesto kao auto koje se ne odrzava ili kao auto koje je nakon 10 godina kao novo? Znaci li to da polovni avioni F-22 su za penis, jer toliko godina ih vec koriste, njemacki EF ili ruski suhoji??? Ne nisu nam uvalili, mi smo odabrali u konkurenciji jos tri ponudjaca. Uvaljeno bi nam bilo da smo odabrali svedsku ili izraelsku ponudu u ovom natjecaju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 29 stu 2021, 23:24 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: weasel je napisao/la: Neće vas niko bombardirati, Rafale je samo tu da se pokaže tko je gazda. Čuj ko, pa Francuzi Uvalili vam polovne avione za cifru i opet će se oni više pitati oko njih od vas. Samo se tješite
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:10 |
|
|
sklapanje "kante" u proizvodnom pogonu, tu ce nasi decki na dvogodisnju obuku.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75684 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Koje bombe i rakete su dovoljne za rušenje onih krhkih cestovnih mostića na Neretvi i Bosni. Koja je minimalno dovoljna, od ovih koje ste diskutirali. Ovo je bujica nedavno srušila u Sarajevu, izgleda kao poslije Rafala.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:35 |
|
|
ne treba posebno velika, ti exyu mostovi su pravljeni za lako rusenje, desetak kg eksploziova sruilo je most preko Save kod Gunje u trenutku dok su njime hodali ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75684 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Znači bilo šta.
Važno je samo da možeš doći do mosta.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:39 |
|
|
dovoljne GBU 10 ili AASM 500, biraj
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:39 |
|
|
Necemo rusiti ono sto je nase.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: GBU 10 ili AASM 500 LOLčina Dakle ovaj jedan pod punom opremom može porušit sve mostove okruga Trokutistan. Stvarno ne znam šta smo ih 12 kupovali
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59547 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: DrMag je napisao/la: GBU 10 ili AASM 500 LOLčina Dakle ovaj jedan pod punom opremom može porušit sve mostove okruga Trokutistan. Stvarno ne znam šta smo ih 12 kupovali 2 na nebu naoružana su ludilo, 3 su već opasna sila koja je u stanju dobit rat, 4 su odmah kapitulacija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:45 |
|
|
Moramo se strpiti dvije godine inace ce migovi to morati odraditi
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:47 |
|
|
PCM je napisao/la: DrMag je napisao/la: GBU 10 ili AASM 500 LOLčina Dakle ovaj jedan pod punom opremom može porušit sve mostove okruga Trokutistan. Stvarno ne znam šta smo ih 12 kupovali =)) Vođa krila će porušiti sve mostove a ostatak njih će uživati u pogledu i kreveljiti se
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 00:57 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Za njih su ove bome iz prvog reda , to jest glupe bombe mk84 - 1000 kg , mk83-500 kg , mk82 - 250kg . Dođu oko 4000 dolara svaka , nema smisla trošit novce sa AASM ili pak GBU ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 30 stu 2021, 01:01 |
|
|
Sta znaci glupe bombe?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Imota i 80 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|