|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 177 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 01 pro 2021, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64440 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: Pa i vi ste već sada.. :) sad tek vidim master plan, povlačimo stanovništvo na Jadran i prema SZ Hrvatskoj, praznimo istok i svu zonu 50 km od Srba, radimo buffer zonu, da kad krenemo gađate samo po polju. pobjeda. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 01 pro 2021, 22:52 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
|
Nećemo gadjati po njivama u vlasništvu Matijevića, nismo baš toliko ludi.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 11:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Vucica gledam samo kod kesića Lada ga sprda na max Jedino je tako podnosljiv. Jer njegove dramske pauze i prosere je teze za probaviti.
Meni je Kesić ubedljivo najsmešniji kad dodje kod nas u Pirot da promoviše peglane kobasice, na poziv našeg SNS gradonačelnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 11:58 |
|
|
|
Ovi srbijanski trolovi samo cekaju da razjebu Bosnu i onda slijedi prvom prilikom instant attack na meki trbuh Hrvatske. Mislim, valjda je to jasno kao dan. Ti ludaci jos Kosovo sanjaju a kamoli da prebole gubitak takozvane RSK.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 11:59 |
|
|
|
Naravno. Hrvatska je bogata i nezavisna. Mora biti spremna na sve scenarije.
Nije valjda da veruješ u večni mir u svetu? Baš si glup ako je tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 12:05 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ovi srbijanski trolovi samo cekaju da razjebu Bosnu i onda slijedi prvom prilikom instant attack na meki trbuh Hrvatske. Mislim, valjda je to jasno kao dan. Ti ludaci jos Kosovo sanjaju a kamoli da prebole gubitak takozvane RSK. Zato su Hrvati pametni pa kupuju Rafale. Nisu glupi ko vi da se uzdaju u svemoćnu vodovodnu cijev.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 12:06 |
|
|
|
Devedesetih su i cijevi bile dovoljne da 21.000 genocidasa posalju tamo dje im je i mjesto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 12:07 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Da se Ministry probudi i dejstvuje po svojim uputama. Ma jok. Moderatori mu i ne reaguju. E kad je bal, nek je maskenbal, sad cemo si samo jos jebavati majke, pa kome prvom dopizdi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 12:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ovi srbijanski trolovi samo cekaju da razjebu Bosnu i onda slijedi prvom prilikom instant attack na meki trbuh Hrvatske. Mislim, valjda je to jasno kao dan. Ti ludaci jos Kosovo sanjaju a kamoli da prebole gubitak takozvane RSK. Zato su Hrvati pametni pa kupuju Rafale. Nisu glupi ko vi da se uzdaju u svemoćnu vodovodnu cijev. Upravo tako. Latini su mudri i bogati, nisu krezuba i naivna sirotinja kao muslimančići.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 13:05 |
|
|
Vukovi sa Drine 92/95  Vuk sa Drine 2021. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 13:12 |
|
|
|
Ne vidi se druga slika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 13:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 13:55 |
|
|
Lepo.. Evo ja ću to da izeditujem da se lepo vidi... Agathonikos je napisao/la:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 02 pro 2021, 19:28 |
|
|
|
Dunav-Sava-Una sa jedne strane, a Muslimani sa druge strane su posle svega, prirodna granica izmedju Srba i Hrvata, i nema tu dalje da se nesto prica.
Cim se zavrsi ovo u BiH, nastavice Hrvatska sa svojom antisrpskim uticajem "svugde i uvek protiv Srba", a onda ce posle decenije bataliti zbog bitnijih problema, orjentacija, i na posletku manjku svrsishodnosti kada je Crna Gora ili KiM u pitanju.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fullback
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 13:04 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Dunav-Sava-Una sa jedne strane, a Muslimani sa druge strane su posle svega, prirodna granica izmedju Srba i Hrvata, i nema tu dalje da se nesto prica.
Cim se zavrsi ovo u BiH, nastavice Hrvatska sa svojom antisrpskim uticajem "svugde i uvek protiv Srba", a onda ce posle decenije bataliti zbog bitnijih problema, orjentacija, i na posletku manjku svrsishodnosti kada je Crna Gora ili KiM u pitanju. Pa nije baš da sam primijetio da Hrvatska djeluje svugdje i uvijek protiv Srba ali dobro. Ako smijem preformulirao bi ovu temu jer rasprava nije otišla tamo gdje sam planirao, no tu krivim sebe jer kako sam i rekao u jednom od postova otvorena je na krivi način pa sam napadnut niti sam ne znam zašto, možda jer nemamo istu perspektivu pa ne znam što su njima triggeri ali voljan sam saslušati pa neka se jave u dm. Uglavnom krenimo ispočetka. Ideja je bila rasprava o tome jeli trenutno nazovimo savezništvo sa Srbima samo iz trenutno zajedničkog interesa ili možemo računati da kada se podijelimo kao braća takvi i ostanemo. Hrvatska nema interesa niti na Kosovu niti na bilo kojem drugom dijelu Srbije, naša prisutnost tamo je čisto obaveza prema NATO jer više nema Afganistana a vojska mora negdje skupljati NATO dnevnice, u Srbiji mislim da nitko osim Štrbćeve ekipe "Dogodine u Kninu" ne smatra realnim da će ikad više imati SAO nešto u Hrvatskoj. Tako da kao što sam rekao za suradnju sa Slovenijom postoji i potencijal za suradnju sa Srbijom, ipak smo svi jedni drugima glavna tržišta i kao takvi ekonomski možemo surađivati, naravno nekakva rivalstva su čak i pozitivna, samo da ne pokušamo u nekakve Jugoslavije opet i moglo bi biti dobro.
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 13:24 |
|
|
Fullback je napisao/la: Ideja je bila rasprava o tome jeli trenutno nazovimo savezništvo sa Srbima samo iz trenutno zajedničkog interesa ili možemo računati da kada se podijelimo kao braća takvi i ostanemo. Pa to i jeste ideja. Ali nikad ne možeš znati ko sve može zavladati posle u tim bratski podeljenim zemljama, i sa kakvim umom. Zato trebamo da se spremimo na sve scenarije. Fullback je napisao/la: Tako da kao što sam rekao za suradnju sa Slovenijom postoji i potencijal za suradnju sa Srbijom, ipak smo svi jedni drugima glavna tržišta i kao takvi ekonomski možemo surađivati, naravno nekakva rivalstva su čak i pozitivna, samo da ne pokušamo u nekakve Jugoslavije opet i moglo bi biti dobro. Ekonomska saradnja zavisi isključivo od vas. Nismo mi ti koji to kočimo. Evo npr, Matijević(Srbin iz Knina) je kupio pola Slavonije i želi da otkupi i drugu polovinu, a vi mu nedate samo zato što je Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 13:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Meni je Otac peder(Srpkinja), a majka mi je lezbejka(Bošnjak).
Kad je keva bila trudna, Ćale ju je gadjao kamenjem u jednoj svadji, pa je bežeći od njega rodila mene na groblju (nije stigla do bolnice).
Ja sam biseksualac(Jugosloven), navijam za Partizan i imam gene kamene.
Lepo. Moji su se upoznali 80ih kad je umro efendija Hadžipušikurčić pa bila dženaza u Ferhadiji. Stari prolazio pored pa vikuo "Oj Turkinjo gdje su ti dimije" a stara (Hatidža se zvala sad je promjenila ime u Đurđija) iz Džamije odgovorila "U Četnika oko redenika!" Stari se zaljubio u momentu, ljubav na prvi uzvik. Iz tvojih komentara o Muslimanima uvijek sam imao predodžbu da si bio u VRS-u i ganjao talibane od Une do Drine. Kad ono Novovrijeme gledao teletabise za vrijeme rata i učio čirilicu P.S ako si stvarno iz mješanog braka to bi objasnilo jako puno stvari 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 13:35 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ovi srbijanski trolovi samo cekaju da razjebu Bosnu i onda slijedi prvom prilikom instant attack na meki trbuh Hrvatske. Mislim, valjda je to jasno kao dan. Ti ludaci jos Kosovo sanjaju a kamoli da prebole gubitak takozvane RSK. Ništa se ti ne brini, Hrvatska se naoružala do zuba, kako bi bilo kakav pokušaj napada na Hrvatsku naplatila što je brutalnije moguće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 13:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Kad ono Novovrijeme gledao teletabise za vrijeme rata i učio čirilicu Kaže se ćirilica, sa Ć .. Čirilica, sa Č, je mali Čir ženskog roda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 14:03 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Lepo. Moji su se upoznali 80ih kad je umro efendija Hadžipušikurčić pa bila dženaza u Ferhadiji. Stari prolazio pored pa vikuo "Oj Turkinjo gdje su ti dimije" a stara (Hatidža se zvala sad je promjenila ime u Đurđija) iz Džamije odgovorila "U Četnika oko redenika!" Stari se zaljubio u momentu, ljubav na prvi uzvik.
Iz tvojih komentara o Muslimanima uvijek sam imao predodžbu da si bio u VRS-u i ganjao talibane od Une do Drine. Kad ono Novovrijeme gledao teletabise za vrijeme rata i učio čirilicu P.S ako si stvarno iz mješanog braka to bi objasnilo jako puno stvari  Očigledno slabo procjenjuješ ljude. Ja sam iz tvojih komentara zaključio da si retardiran i zaista si retardiran.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 14:09 |
|
|
|
Trebao si da ga voziš još par stranica da uzmem još par stotina evrića za botovanje. Dodješ mi sad te pare.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 17:43 |
|
|
Fullback je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Dunav-Sava-Una sa jedne strane, a Muslimani sa druge strane su posle svega, prirodna granica izmedju Srba i Hrvata, i nema tu dalje da se nesto prica.
Cim se zavrsi ovo u BiH, nastavice Hrvatska sa svojom antisrpskim uticajem "svugde i uvek protiv Srba", a onda ce posle decenije bataliti zbog bitnijih problema, orjentacija, i na posletku manjku svrsishodnosti kada je Crna Gora ili KiM u pitanju. Pa nije baš da sam primijetio da Hrvatska djeluje svugdje i uvijek protiv Srba ali dobro.
Ako smijem preformulirao bi ovu temu jer rasprava nije otišla tamo gdje sam planirao, no tu krivim sebe jer kako sam i rekao u jednom od postova otvorena je na krivi način pa sam napadnut niti sam ne znam zašto, možda jer nemamo istu perspektivu pa ne znam što su njima triggeri ali voljan sam saslušati pa neka se jave u dm. Uglavnom krenimo ispočetka. Ideja je bila rasprava o tome jeli trenutno nazovimo savezništvo sa Srbima samo iz trenutno zajedničkog interesa ili možemo računati da kada se podijelimo kao braća takvi i ostanemo. Hrvatska nema interesa niti na Kosovu niti na bilo kojem drugom dijelu Srbije, naša prisutnost tamo je čisto obaveza prema NATO jer više nema Afganistana a vojska mora negdje skupljati NATO dnevnice, u Srbiji mislim da nitko osim Štrbćeve ekipe "Dogodine u Kninu" ne smatra realnim da će ikad više imati SAO nešto u Hrvatskoj. Tako da kao što sam rekao za suradnju sa Slovenijom postoji i potencijal za suradnju sa Srbijom, ipak smo svi jedni drugima glavna tržišta i kao takvi ekonomski možemo surađivati, naravno nekakva rivalstva su čak i pozitivna, samo da ne pokušamo u nekakve Jugoslavije opet i moglo bi biti dobro. Bold: Pa zato sto nisi Srbin da bi te boleo kurac da primetis. Hrvatska se drzi politike "uvek i svugde protiv Srba", pa su tako protiv Srba na Kosmetu, pa priznate Kosmeta, pa u Crnoj Gori ste na anti-hriscanskoj strani mafije samo zato sto se usmerila protiv SPC, i ovo sada sa Dodikom je prvi put da ste za BiH iskljucili autopilot, ali samo vezano za BiH, niste prestali na ostalim SRPSKIM zaristima. A jedino sto nisi mogao da primetis jeste da Srbija radi protiv Hrvata u regionu, zato sto za razliku od Hrvatske, i Vucicevog kenjanja u medijima, Srbija ne radi protiv Hrvata BiH, niti bilo gde drugde, nikada, ni pre ni posle, a ne zato sto imamo neku 'auto-pilot' politiku poput Hrvatske. Dakle Hrvatska: Protiv Srba na KiM-u, protiv Srba u Crnoj Gori, do skoro protiv Srba u BiH. Srbija: Nigde protiv Hrvata. Eto valjda ti je jasnije sada.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 17:46 |
|
|
|
Da pojednostavim, mislim da ce resavanje BiH dovesti Hrvatsku u poziciju da sazri po tom pitanju, i da imamo odnose kao Vi i Slovenija/Italija, ili mi i Bugarska, i NADAM se, da cete biti u tom fazonu, jer ako necete da prestanete uz jasne i ciste granice, onda krecemo ispocetka sve, i tu bukvalno mislim od pocetka dakle 1918.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 17:47 |
|
|
|
Ne može se njima objasniti.
Oni ni posle 10 godina vučičeve vladavine nisu shvatili da njegovo mrsomudjenje po TV-u o Hrvatskoj, služi samo i isključivo za hipnozu(zakucavanje za ekran) naših penzića(njegovih glasača).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vuk dlaku mijenja... Postano: 03 pro 2021, 17:50 |
|
|
|
Isto važi i za naše (njegove) tabloide.
Kenjanje po Šiptarima, po Hrvatskoj, kenjanje po zapadu, zagovnjavanje opozicije, hvaljenje Rusije, Kine...
Pa opet isti krug iznova.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|