|
|
Stranica: 2405/3534.
|
[ 88327 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 16:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja sam upoznao jednog Rožajca Muslimana, za sebe govori Mi Crnogorci, ne znam je li me takija ili što, možda samo preuzima popularniji identitet kao mimikriju. Pričali dosta puta, nikad nije spomeno ni Bosnu ni Bošnjake. Možda je njegova familija među onima koji se radije izjašnjavaju kao Muslimani nego Bošnjaci. Ipak takija. Ako se deklarišu kao Crnogorci lakše im je psovati majku srpsku preko FB i slati uvrede prema pravoslavnoj crkvi. Na stotine srbofobnih komentara sam pročitao od muslimana iz CG. Ako bi kačili ljiljane/polumjesece na FB i psovali crkvu e onda će ih većina provaliti kao muslimanske nacionaliste. Ova crvena zastava im je alibi. Osim toga zadnjih 30 godina vlada CG je bila pro muslimanska. Šta god su tražili od CG sve su dobili. U BiH na popisu bila je parola " Bitno je biti Bošnjak". Kod ovih crnogorskih muslimana je bitno biti musliman a nacija može biti crnogorska. Znači deklarisanjem kao Crnogorski patriota im je izduvni ventil.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 17:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ni ovih -100 u Hrvatskoj nije loše, s Hrvatima HercegBosne to je pozitivna nula. Od 6. do 10. miseca smo istopili sav plus iz prvog dila godine.. Ali virujen da ćemo ga vratit i ić na priko 36,000 rođenih jer su lani zadnja dva miseca bila loša. Studeni 2020. 2942 Prosinac 2020. 2807
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 17:40 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ma kakva 1859. imamo ovakvo stanje 1953-će: Vidi iz čega smo mi došli do ovoga sada. Vidi Sarajeva što se crveni. I grad i okolina. Kako biti nesretan kad ovo vidiš? Ovo je bilo prije nego ste se nakotili u Jugoslaviji.. Dobar pokazatelj kakvo će bit stanje za 30ak godina.
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 17:46 |
|
|
Kako bi to točno po tom planu Bošnjaci mogli imati izlaz na more?
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 18:59 |
|
|
Šporet je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ali je malo nedostajalo da ovo prihvatimo: Brrr naježim se kad ovo vidim. Bošnjačka strana je tražila još samo par procenata i ovo bi prihvatili. Argumenti na Bošnjačkom saboru 28.09.1993-će: Edib Bukvić (SDA) Moramo da budemo svjesni težine prihvatanja ili neprihvatanja ponuđenog paketa (Oven-Stoltenberg plan). Ovaj će rat jednog dana završiti formiranjem nacionalnih država Muslimana, Srba i Hrvata. Postojeće granice država doživjet će znatne izmjene. Neophodno je definirati prostor države muslimanskog naroda, koji će zadovoljiti sljedeće kriterije: da je to kompaktan prostor koji se može braniti; da ima svoj izlaz na more i da obuhvata grad Sarajevo kao historijski centar bosanskih Muslimana. Alija Izetbegović (SDA) Mi smo procijenili da je odbijanje najčešće bilo motivirano time što se nisu vratile teritorije. Recimo da se vrate teritorije... Da li je tada prihvatljiva formula? Nakon svega što se dogodilo, mislim da bi većina ljudi, barem u muslimanskom narodu, bila spremna prihvatiti novi koncept BiH, kao jedne unije, u kojoj bi muslimanske teritorije bile pod kontrolom bosanskohercegovačke vlasti. Ismail Hatab Nisam ja za cjelovitu BiH! Ovdje živi 44 posto Muslimana. BiH ne može biti komplet muslimanska, to je moje mišljenje. (...) Hoću da vam kažem, ja sam za mir. Ovo 30 posto nije bitno kako će se ona zvati, ali za mene to je država muslimanskog naroda. (aplauz) U ustavu te države treba da bude da je ona država muslimanskog naroda. Ejub Topić BiH je sredstvo, a ne cilj. Naš cilj je opstanak muslimanskog naroda na ovim prostorima. U nastavku sjednice, koja je bila otvorena za javnost, saopćeni su rezultati glasanja sabornika. Za prihvatanje plana Ovena i Stoltenberga bila su 53 sabornika, protiv ih je 78 ili 22,30 posto, dok je 218 glasova ili 62,46 posto bilo za prihvatanje plana, ali uz uvjet da se dobije još 2-3% teritorije. brrr Koji horor za Hrvate, a jackpot za Muslimane ova karta. Što sve Muslimani dobivaju u svom etitetu: Lepenička, dolina, Žepče, Usora, Vareš, Stolac, Žepa, Srebrenica, Bosanska Krupa (Srbi su kontrolirali grad na desnoj obali Une), Ozren (mogli bi napravit put Doboj-Istok - Doboj-jug samo kroz federaciju, distrikt Sarajevo u kojem bi Muslimani bili dvotrećinska većina a Srbi bi samo sve više curili van, cijeli distrikt bi bio miješan i Srbi ne bi imali mogućnost graditi Istočno Sarajevo, središte bi im bilo na Palama i curili bi prema tamo distrikt Mostar - Muslimani bi bili vječna većina u gradu, baš pravom gradu među zgradama - brrr podrinje - sačuvani inkubatori Srebrenica i Žepa Brčko - nema distrikta - cijela općina muslimanska uključujući i grad osim dijela koji su okupirali Srbi (sve srpska sela i okupirana hrvatska sela, nula muslimanskih) grad bi bio povezan nadvožnjakom sa muslimanskim entitetom. psihološki faktor - "država"/entitet od Save do Stolca, od Drine, sa tri grada/općine na Drini do Une Sve ovo danas samo mogu sanjat. Sad pogledajmo ovaj hrvatski horor Od svega u Bosni Hrvatima ostaje Lašva i Jajce, nema Lepenice, nema Žepča i Usore, Vareš i Kakanj ni u primisli (iako u vrijeme plana još nisu ni pali) Hrvati su svedeni na općine u kojima su većina uz granicu + Lašva i Jajce. Nemamo urbano središte, (u Mostaru dijelimo distrikt sa Muslimanima koji su u gradu većina), znači ako se ne bi željeli natezat sa Muslimanima morali bi gradit sveučilište, bolnicu, narodno kazalište... u Livnu Posavina praktički ista kao u Daytonu, dobili bi jednako gradova, i neka sela između Bosanskog Broda, Odžaka i Dervente, bez gradova u sela ne bi bio nikakav povratak, vratilo bi se par stotina staraca. Hrvati potpuno izbačeni iz kombinacija u Brčkom, bili bi ukrasna manjina u muslimanskom dijelu općine, danas imamo distrikt sa vječnim 33% udjelom u vlasti. Nema DGG-a, Srbi vječno na Dinari, mogu dalekozorom gledat Zadar i Šibenik, a do Knina pljunut Muslimanski entitet skoro duplo veći od hrvatskog , a ako bi pod muslimanski entitet brojali i distrikt Sarajevo onda i više nego duplo veći, u Daytonu jednaki, hrvatski čak i nešto veći. Nevjerojatno da smo mi ovo potpisali Sva sreća da smo mogli računat na muslimanski radikalizam i zamračenje uma zbog islama. Ovo je strašno.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 19:04 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3664 Lokacija: Stolni grad
|
Muslimani su nudili Tuđmanu zapadnu Hercegovinu, livanjsku i posavsku regiju i užu okolicu Mostara, bez izlaza na more i koridora prema njemu nisu ni ulazili u pregovore, sve ostalo su izmišljotine Nebule.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 19:13 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: RS ide al to je proces Mujo Ma kakav proces. Sad se pojavio otvor sticajem okolnosti. Taj otvor se može brzo zatvoriti. Recimo, imali ste podršku Njemačke dok je vladala baba. Sad nećete imati. Eto već jedan saveznik manje. (mada je baba već učinila svoje sa ovim cirkusom oko VP). Pokazuje se da je za Bošnjake Biden katastrofa (podcjenilo se da je tek drugi katolik POTUS). Ali ni on neće dugo. Ovaj francuz je 100% vaš. Ali i on može izgubit vlast. Putin ima 69 godina a ne djeluje baš zdravo. Sve je moguće. Erdoan djeluje izrazito bolesno (a veoma koristi vašoj stvari). Jednostavno je nevjerovatan splet sretnih okolnosti za vas u ovom trenutku. Ali to neće trajati godinama. Nemate luksuz da rizikujete. Ili 2022-ga ili možda nikad. Bosnjama93 ce da se namesti kada sa scene odu Merkelova, Makron, Putin, Bajden i Erdogan. Zaboravio si brata Sija.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:03 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ma kakva 1859. imamo ovakvo stanje 1953-će: Vidi iz čega smo mi došli do ovoga sada. Vidi Sarajeva što se crveni. I grad i okolina. Kako biti nesretan kad ovo vidiš? Dobar dio crvenog su zapravo muslimani, a o čemu se već raspravljalo kad su popisi u pitanju u BiH od 1948-1971. Nebula smatrao sam te ozbiljnim forumašem. Ima mislim 100 tisuća "muslimanskih Srba", ali mislim da to ne bi utjecalo na kartu. Oduvijek su bili suncokreti.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:05 |
|
|
Gazda je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ali je malo nedostajalo da ovo prihvatimo: Brrr naježim se kad ovo vidim. Bošnjačka strana je tražila još samo par procenata i ovo bi prihvatili. Argumenti na Bošnjačkom saboru 28.09.1993-će: Edib Bukvić (SDA) Moramo da budemo svjesni težine prihvatanja ili neprihvatanja ponuđenog paketa (Oven-Stoltenberg plan). Ovaj će rat jednog dana završiti formiranjem nacionalnih država Muslimana, Srba i Hrvata. Postojeće granice država doživjet će znatne izmjene. Neophodno je definirati prostor države muslimanskog naroda, koji će zadovoljiti sljedeće kriterije: da je to kompaktan prostor koji se može braniti; da ima svoj izlaz na more i da obuhvata grad Sarajevo kao historijski centar bosanskih Muslimana. U nastavku sjednice, koja je bila otvorena za javnost, saopćeni su rezultati glasanja sabornika. Za prihvatanje plana Ovena i Stoltenberga bila su 53 sabornika, protiv ih je 78 ili 22,30 posto, dok je 218 glasova ili 62,46 posto bilo za prihvatanje plana, ali uz uvjet da se dobije još 2-3% teritorije. brrr Nebula zvani laž, na toj karti koja je nasumična da ne može nasumičnija, nema izlaza na more niti je Sarajevo centar bosanskih muslimana, sad će te dobiti manje od 23%, možda čak i zapadno Sarajevo uzmu Srbi, a mi svakako uzimamo stočni Mostar i šaljemo buldožere Malo je falilo da ne dobe Bošnjakistan na trećini BiH. Sada neće dobiti ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:17 |
|
|
Gazda je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Meni i ova Nebulina slika izgleda odlično za Muslimane. Imali bi sve bitno što i sad imaju plus Mostar i Srebrenicu. Pa iz današnje perspektive je odlična, to i pokazuje u kakvom su sranju da Nebula nije mogao naći goru kartu po njih i kare tražili još par posto, a ono nema izlaza na more, joj nebula takija ti teška. Pa pogledaj kartu. Tu je njihov Doboj Usora, Žepče.... Kiseljak-Kreševo-Fojnica Vareš i Kraljeva Sutjeska. Imaju i šume na jugu Kotor Varoša Srebrenica i Žepa su njihove. Goražde u drugačijim granicama, više preko Drine. Imaju i cestu i 3km oko nje koja spaja Srebrenicu s Goraždem. Nemaju Sanski Most, Ključ i Petrovac, možda i Krupu, nisam siguran. Imaju Brčko. Grad je povezan nadvožnjakom od 2km ispod kojeg je srpska zemlja. Imaju komade pustoši oko Sokolca i na sjeveru Nevesinja. Mislim da postoji i plan podjele Distrikta Sarajevo 2:1, s time da su ga oni htjeli cijelog sebi. Mostar je Distrikt, njega su isto htjeli. Travnik je njihov. Kao i Gnovakuf. Bugojno nije. Ni Dnovakuf. Lašva je naša. Plan se kasnije izmenio da su muslimani nažicali Dnovakuf. Kako su ga nažicali, naši su skužili da se ne isplati raditi obilaznice i odustali od Jajca. Zauzvrat su tražili Gnovakuf i normalan spoj prema Lašvi. Pa je to bilo izmjenjeno tako. Bila je i jedna međuverzija gdje smo za Jajce i Dnovakuf dobili Kiseljak i Kreševo, ali je muslimanima ostao neki koridorčić, nismo se spajali sve do Sarajeva. Kasnije su im naši pustili i "luku" između Tasovića i Počitelja. Od toga se odustalo, jer se skužilo da tamo nije moguća luka. Mislim, to bi bila prihvatna luka, dobili bi u najam dio Ploča na 99 godina. Onda su oni tražili "distrikt" u Ravnom, jugu Stoca (granica je južno od gradića), Neumu i djelu Čapljine istočno od Neretve. S druge strane su im Srbi rekli da im neće dati Dnovakuf i Jajce, kada smo mi od njih odustali. Da su ga oni dali nama, ali da se mogu i predomisliti, pa su im rekli da će dati samo neka sela istočno i južno od Jajca, eventualno koju nebitnu četvrt. Razlika u pristupu pregovorima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Nemamo urbano središte, (u Mostaru dijelimo distrikt sa Muslimanima koji su u gradu većina), znači ako se ne bi željeli natezat sa Muslimanima morali bi gradit sveučilište, bolnicu, narodno kazalište... u Livnu Muslimanska vlast u distriktu Mostar nikad ne bi dozvolila da se od Mostara pravi hrvatsko središte, jer bi to utjecalo i na demografsku sliku i na pitanje čiji je Mostar. Ne bi bilo nikakvih "etničkih i segregacijskih institucija." Bila bi jedna bolnica (BB), jedan javni univerzitet i pozorište/kazalište gdje bi radili Muslimani te lojalni Hrvati i Srbi. Hrvati bi birali između mrvica i zaposlenja na zajedničkim institucijama u Mostaru, ili izgradnje potpuno novog sjedišta. Vjerojatno bi se desila najgora opcija. Sva ideja o institucijama bi ostala većinom na papiru, vrijeme bi prolazilo, stanovništvo iseljavalo. Bilo bi nešto formalnih institucija, i one vjerojatno razbacane (svaka u drugoj općini) i nikad ne bi postigle koncentraciju kadrova i veličnu. Za izgradili novi urbani centar, u rekordnom roku ko Kinezi, dok kuca sat tika taka, trebalo bi ti 5 milijarde eura iz Hrvatske uštrcanih u par godina. Ne samo javne institucije, nego i ono što su radili Jugoslaveni i Rusi, planska ekonomija i mastodonti masovnog zapošljavanja, a što je koncept kojeg je devedesetih nakon propasti komunizma već pregazilo vrijeme. I opet ne bi napravio grad, imali bi manje uspjeha od Istočnog Sarajeva, jer su Srbi imali koncentraciju 100 000 Srba u jednoj točki (Sarajevu) koju je trebalo samo pomaknuti 5 km dalje. Kadrovi bi se podijelili na 3 skupine. 1. Oni koji bi odselili za Zagreb. 2. Oni koji bi radili u institucijama pod kontrolom Muslimana u Mostaru i Sarajevu. 3. Oni koji bi prihvatili graditi Potemkinovo sveučilište, Potemkinovu bolnicu itd. negdje na Širokom. Kakogod, i rat je bio opcija za rješavanje sporova gdje diplomacija zakaže. Danas je ovako
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:40 |
|
|
Hvala ti Bože da ništa od ovih mirovnih planova nije prošlo (Kutiljero, Vens- Ovan, Ovan- Stol), po nas ne znaš koji je crnji. Ne mogu vjerovati šta smo sve potpisali.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:43 |
|
|
Mi smo u Dejton ušli sa 27%, naši su komplet HNŽ i SBŽ ako ćemo se kusurati, mi smo dali 5% oko Mrkonjića za Sarajevo, Velež, Prenj, rub Konjica, spoj do Goražda itd.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:44 |
|
|
Gazda je napisao/la: Muslimani su nudili Tuđmanu zapadnu Hercegovinu, livanjsku i posavsku regiju i užu okolicu Mostara, bez izlaza na more i koridora prema njemu nisu ni ulazili u pregovore, sve ostalo su izmišljotine Nebule. Muslimani su nudili Tuđmanu i cijelu Hercegovinu, sve ispod Rame/Prozora, dakle i Konjic i Jablanicu. Ali to je bio raspad. Ovo su karte republika, entiteta. Nebula je idiot, ali priča o stanju s pregovora. Naši im jesu nudili svašta.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:45 |
|
|
Planina je napisao/la: Mi smo u Dejton ušli sa 27%, naši su komplet HNŽ i SBŽ ako ćemo se kusurati, mi smo dali 5% oko Mrkonjića za Sarajevo, Velež, Prenj, rub Konjica, spoj do Goražda itd. Upravo tako. Zato i kažem da je Banovina minimum. Samo je sada u taj minimum upao i USK
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: Nemamo urbano središte, (u Mostaru dijelimo distrikt sa Muslimanima koji su u gradu većina), znači ako se ne bi željeli natezat sa Muslimanima morali bi gradit sveučilište, bolnicu, narodno kazalište... u Livnu Muslimanska vlast u distriktu Mostar nikad ne bi dozvolila da se od Mostara pravi hrvatsko središte, jer bi to utjecalo i na demografsku sliku i na pitanje čiji je Mostar. Ne bi bilo nikakvih "etničkih i segregacijskih institucija." Bila bi jedna bolnica (BB), jedan javni univerzitet i pozorište/kazalište gdje bi radili Muslimani te lojalni Hrvati i Srbi. Hrvati bi birali između mrvica i zaposlenja na zajedničkim institucijama u Mostaru, ili izgradnje potpuno novog sjedišta. Vjerojatno bi se desila najgora opcija. Sva ideja o institucijama bi ostala većinom na papiru, vrijeme bi prolazilo, stanovništvo iseljavalo. Bilo bi nešto formalnih institucija, i one vjerojatno razbacane (svaka u drugoj općini) i nikad ne bi postigle koncentraciju kadrova i veličnu. Za izgradili novi urbani centar, u rekordnom roku ko Kinezi, dok kuca sat tika taka, trebalo bi ti 5 milijarde eura iz Hrvatske uštrcanih u par godina. Ne samo javne institucije, nego i ono što su radili Jugoslaveni i Rusi, planska ekonomija i mastodonti masovnog zapošljavanja, a što je koncept kojeg je devedesetih nakon propasti komunizma već pregazilo vrijeme. I opet ne bi napravio grad, imali bi manje uspjeha od Istočnog Sarajeva, jer su Srbi imali koncentraciju 100 000 Srba u jednoj točki (Sarajevu) koju je trebalo samo pomaknuti 5 km dalje. Kadrovi bi se podijelili na 3 skupine. 1. Oni koji bi odselili za Zagreb. 2. Oni koji bi radili u institucijama pod kontrolom Muslimana u Mostaru i Sarajevu. 3. Oni koji bi prihvatili graditi Potemkinovo sveučilište, Potemkinovu bolnicu itd. negdje na Širokom. Kakogod, i rat je bio opcija za rješavanje sporova gdje diplomacija zakaže. Danas je ovako Ne bi. Distrikt i poseban status Mostara smo tražili mi. Musimani su imali fiks ideja da si u slučaju raspada pripoje sve distrikte, međutim.... Mi bi ih ovdje jebali sve u 16. Možda bi ovo bilo bilo "južno Brčko", ali bilo bi i hrvatsko. A u zapadnom Mostaru bi niknuo novi grad, to je sigurno.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:48 |
|
|
Od tih čuda na ovo Ima Boga
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 20:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Postoji mogućnost da bi i tada mi preuzeli većinu u Mostaru, ali bi Srbi igrali daleko veću ulogu, jer bi ih ostalo preko 15%.
Vlast bi se pravila ko u Brčkom, vjerojatno bi svi sudjelovali.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:01 |
|
|
U svakom slučaju hvala nebesima i ludim Muslimanima da ništa od toga nije prošlo.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Postoji mogućnost da bi i tada mi preuzeli većinu u Mostaru, ali bi Srbi igrali daleko veću ulogu, jer bi ih ostalo preko 15%.
Vlast bi se pravila ko u Brčkom, vjerojatno bi svi sudjelovali. Da, drugačiji bi set bio. Ali u bilo kakvoj priči bi Mostar bio naš.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:09 |
|
|
Planina je napisao/la: U svakom slučaju hvala nebesima i ludim Muslimanima da ništa od toga nije prošlo. Gledaj ih samo za par godina; A htjeli su cijelu BiH
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:12 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3664 Lokacija: Stolni grad
|
Ceha je napisao/la: Planina je napisao/la: U svakom slučaju hvala nebesima i ludim Muslimanima da ništa od toga nije prošlo. Gledaj ih samo za par godina; A htjeli su cijelu BiH Tu im je i daleko najveća koncentracija, prirodno stanište.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: Od tih čuda na ovo Ima Boga Da se mene pita, rijeka Bosna je nekakav hrvatski teritorijalni ideal (u granicama Federacije), s tim da nije realno. Jedino, bi li bilo održivog načina da se povežemo s Usorom, a da zaobiđemo veći dio Tešnja (previše ih je tamo)?
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:24 |
|
|
Nešto ovog tipa;
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 pro 2021, 21:25 |
|
|
Gazda je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gledaj ih samo za par godina; A htjeli su cijelu BiH Tu im je i daleko najveća koncentracija, prirodno stanište. A i lijepo je zona koju možemo uvaliti Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, ChatGPT i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|