|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 22:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9965 Lokacija: Banja Luka
|
Meni izgleda da je Čovićeva retorika tačno onakva kakvu mu u Hrvatskoj odredi. Primjetim i da mu je rečeno da skida rukavice i da je ''pojačava''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:23 |
|
|
dudu je napisao/la: danas je rekao (ili jučer, kad je već bio na Kupresu) da bi volio da postoji Herceg-Bosna i tri republike, ali to je sve mlako.
treba urlati, Herceg-Bosna od sutra.
imamo plan kojih 5 kantona ulazi u uskrslu HRHB.
sretan sam radi Rafala, ali još sretniji zbog uskrsle HRHB.
Hrvati Vareša: nitko ne smije da vas bije. Kojih 5 kantona? Haha Kako misliš zauzeti institucije u Konjicu, Jablanici, većem dijelu Mostara? O SB gdje ste manje od 1/4 da ne pričam? Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Da uzme stanicu policije, sud, općinu i td. aha aha Možete biti samo najureni potpuno iz SB da vas i ovo malo što ima iseli. Ne igrajte se.
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
[youtube][/youtube] Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: danas je rekao (ili jučer, kad je već bio na Kupresu) da bi volio da postoji Herceg-Bosna i tri republike, ali to je sve mlako.
treba urlati, Herceg-Bosna od sutra.
imamo plan kojih 5 kantona ulazi u uskrslu HRHB.
sretan sam radi Rafala, ali još sretniji zbog uskrsle HRHB.
Hrvati Vareša: nitko ne smije da vas bije. Kojih 5 kantona? Haha Kako misliš zauzeti institucije u Konjicu, Jablanici, većem dijelu Mostara? O SB gdje ste manje od 1/4 da ne pričam? Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Da uzme stanicu policije, sud, općinu i td. aha aha Možete biti samo najureni potpuno iz SB da vas i ovo malo što ima iseli. Ne igrajte se. baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije. mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:32 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
dudu je napisao/la: [youtube][/youtube] Asker1 je napisao/la: Kojih 5 kantona? Haha Kako misliš zauzeti institucije u Konjicu, Jablanici, većem dijelu Mostara? O SB gdje ste manje od 1/4 da ne pričam? Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Da uzme stanicu policije, sud, općinu i td. aha aha Možete biti samo najureni potpuno iz SB da vas i ovo malo što ima iseli. Ne igrajte se. baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije. mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine. Ma daj ne pretjeruj, ako iko od naših naroda ovdje dočeka 23. to će biti vrh. 24. nema šanse.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:33 |
|
|
dudu je napisao/la: [youtube][/youtube] Asker1 je napisao/la: Kojih 5 kantona? Haha Kako misliš zauzeti institucije u Konjicu, Jablanici, većem dijelu Mostara? O SB gdje ste manje od 1/4 da ne pričam? Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Da uzme stanicu policije, sud, općinu i td. aha aha Možete biti samo najureni potpuno iz SB da vas i ovo malo što ima iseli. Ne igrajte se. baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije. mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine. Haha
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:35 |
|
|
ovo što se sad događa je bilo na mom meniju prije 8-10 godina, o ovome sam tada pisao.
sad još jasnije vidim budućnost, za 10 godina će biti strašna razlika na ovim prostorima u korist Hrvata, ekonomska, vojna, demografska, politička, svaka druga, doslovno ćemo izdominirati, toliko da ćete početi kao Ujguri klepetati rukama kad si sretan lupi dlanom ti o dlan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:38 |
|
|
Kao što se sada vade postovi dudua i Robija iz 2009. tako će se vaditi ovi postovi kao ovaj duduov gore 2031. kada Muy.guri budu nešto u rangu Aboridžina, Pigmejaca.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:40 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo što se sad događa je bilo na mom meniju prije 8-10 godina, o ovome sam tada pisao.
sad još jasnije vidim budućnost, za 10 godina će biti strašna razlika na ovim prostorima u korist Hrvata, ekonomska, vojna, demografska, politička, svaka druga, doslovno ćemo izdominirati, toliko da ćete početi kao Ujguri klepetati rukama kad si sretan lupi dlanom ti o dlan. Realno, federacija se pretvara u hrvatski entitet. A s obzirom na iseljavanja, oni su u najboljem slučaju samo rezidenti, ne i državljani. Šteta što se u Daytonu nije mijenjala Tuzla za BL, davno već ne bi bilo BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:42 |
|
|
Možete se vi ljutiti koliko hoćete ali kao narod ste smiješne Muje. Zato vam i je tako. Nemate pameti vidjeti dalje od sadašnjosti.
Hrvatska je tek krenula. Niz stvari koje radimo tek će dati ploda. A vi ćete većinom biti u Njemačkoj.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Kao što se sada vade postovi dudua i Robija iz 2009. tako će se vaditi ovi postovi kao ovaj duduov gore 2031. kada Muy.guri budu nešto u rangu Aboridžina, Pigmejaca. ma sad je pljuga, jedino direktna Božja intervencija može spriječiti ovaj scenarij. ono 2009. je bilo daleko teže za pretpostaviti. forum 7 godina nije imao temu o naoružavanju, BDP nije spomenut prvih 5 godina foruma, negativne općine kod muslimana bile rijetkost, na čelu Hrvatske Kosor i Mesić. dug put smo prošli, sad gazimo kao panzeri.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:44 |
|
|
dudu je napisao/la: [youtube][/youtube] Asker1 je napisao/la: Kojih 5 kantona? Haha Kako misliš zauzeti institucije u Konjicu, Jablanici, većem dijelu Mostara? O SB gdje ste manje od 1/4 da ne pričam? Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Da uzme stanicu policije, sud, općinu i td. aha aha Možete biti samo najureni potpuno iz SB da vas i ovo malo što ima iseli. Ne igrajte se. baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije. mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine. Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha Valja ratom uzeti to, a vi to ne možete. Ako uvučete HV mi ćemo Tursku i islamski svijet. Onda ćete fasovat i vi i Hrvatska. Pa bujrum. Da smijete davno bi vi krenuli. Koje gluposti valjaš. Nećete ni Kiseljak ili Kreševo dobiti a kamoli neke veće općine.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:46 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo što se sad događa je bilo na mom meniju prije 8-10 godina, o ovome sam tada pisao.
sad još jasnije vidim budućnost, za 10 godina će biti strašna razlika na ovim prostorima u korist Hrvata, ekonomska, vojna, demografska, politička, svaka druga, doslovno ćemo izdominirati, toliko da ćete početi kao Ujguri klepetati rukama kad si sretan lupi dlanom ti o dlan. Za 10 godina će vas biti cca. 100k manje..Što zbog npp što zbog iseljavanja.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:46 |
|
|
Nećemo se raspravljati sa šakom jada. Samo ćemo prvo poslati sapun.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:48 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: [youtube][/youtube]
baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije.
mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine. Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha Valja ratom uzeti to, a vi to ne možete. Ako uvučete HV mi ćemo Tursku i islamski svijet. Onda ćete fasovat i vi i Hrvatska. Pa bujrum. Da smijete davno bi vi krenuli. Koje gluposti valjaš. Nećete ni Kiseljak ili Kreševo dobiti a kamoli neke veće općine. Ode Turska ekonomija niz klonju. Počnite se moliti drugom Allahu. Možda vas Britanci spase. Molite se njihovom vjerskim poglavaru. Osušenoj kraljici.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:49 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: [youtube][/youtube]
baš će se vas šake jada išta pitati, uzimamo koliko želimo, doslovno, trpanje sirotinje. dobit ćete 15-20 općina dok ne budemo spremni za još apsorpcije.
mi kanimo kao narod dočekati 31. stoljeće, nema žurbe, vas množimo s nulom i rastakat ćemo vam pamet do nule. političke nule, da budete bez ikakve snage, da ove preostale kao vreće krumpira prebacujemo administrativno po općinama i državama kao 1939. godine. Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha Valja ratom uzeti to, a vi to ne možete. Ako uvučete HV mi ćemo Tursku i islamski svijet. Onda ćete fasovat i vi i Hrvatska. Pa bujrum. Da smijete davno bi vi krenuli. Koje gluposti valjaš. Nećete ni Kiseljak ili Kreševo dobiti a kamoli neke veće općine. ne razumiješ ti što ti pričam. množimo vas s nulom i vodimo vas prema nuli. razvlačenje pameti, zgaditi vam svaki koncept i spomen BIH, mi se nećemo umoriti, za nas je budućnost sjajna, idemo na raketni pogon. vojna intervencija nije opcija osim ako ne puknete na živce pa počnete vući iracionalne poteze, onda gazimo bubašvabe. međutim, to je već passe za 5 godina, Njemačka će vam posisati 20 brigada do 2026. godine, a do 2030. ostat će samo babe za ratovanje. nemate baš nijedan mehanizam ni adut da nas zadržite, o Srbima da i ne govorim, to je na razini šamaranja mrtvog majmuna.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:51 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
sokacveseli je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha Valja ratom uzeti to, a vi to ne možete. Ako uvučete HV mi ćemo Tursku i islamski svijet. Onda ćete fasovat i vi i Hrvatska. Pa bujrum. Da smijete davno bi vi krenuli. Koje gluposti valjaš. Nećete ni Kiseljak ili Kreševo dobiti a kamoli neke veće općine. Ode Turska ekonomija niz klonju. Počnite se moliti drugom Allahu. Možda vas Britanci spase. Molite se njihovom vjerskim poglavaru. Osušenoj kraljici. Pad turske lire ne znači pad ekonomije. Jedan dolar vrijedi oko 110 japanskih jena. Je li japanska ekonomija propala?
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:51 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Nećemo se raspravljati sa šakom jada. Samo ćemo prvo poslati sapun. Vas niko bolan ne jebe ni 2%. Svu snagu i kompletan katolički estamblišment ste upregli, sve moguće veze Hrvatske i jedan Bakir vas sprda ko male majmune. Toliko ste jaki da se mjesecima pregovara da dobijete koliku toliku zaštitu u izbornim ciklusima. Iako ni participiranje u vlasti nije garancija opstanka. Vi jednostavno nemate želju da živite na ovim prostorima i vaš cilj je selidba na Zapad.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:53 |
|
|
dzamijas je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ode Turska ekonomija niz klonju. Počnite se moliti drugom Allahu. Možda vas Britanci spase. Molite se njihovom vjerskim poglavaru. Osušenoj kraljici. Pad turske lire ne znači pad ekonomije. Jedan dolar vrijedi oko 110 japanskih jena. Je li japanska ekonomija propala? Nisi glup momak. YouTube i barem danas možeš pobrati lagano osnovne koncepte ekonomije i monetarne politike. Ovo šta budale u Turskoj danas rade nije viđeno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:54 |
|
|
dzamijas je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ode Turska ekonomija niz klonju. Počnite se moliti drugom Allahu. Možda vas Britanci spase. Molite se njihovom vjerskim poglavaru. Osušenoj kraljici. Pad turske lire ne znači pad ekonomije. Jedan dolar vrijedi oko 110 japanskih jena. Je li japanska ekonomija propala? čuj ovog, uspoređuje japanski jen s turskom lirom. ima li Japan 20% inflaciju? Japan inflaciju nije vidio 20 godina, što je problem svoje vrste. gubi li yen 30% vrijednosti u par dana? denominacija valute nema veze sa životom, samo odnos između valuta u kraćem i dužem roku. međutim vjerojatno ne shvaćaš o čemu uopće govorim.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 03 pro 2021, 23:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha Valja ratom uzeti to, a vi to ne možete. Ako uvučete HV mi ćemo Tursku i islamski svijet. Onda ćete fasovat i vi i Hrvatska. Pa bujrum. Da smijete davno bi vi krenuli. Koje gluposti valjaš. Nećete ni Kiseljak ili Kreševo dobiti a kamoli neke veće općine. ne razumiješ ti što ti pričam. množimo vas s nulom i vodimo vas prema nuli. razvlačenje pameti, zgaditi vam svaki koncept i spomen BIH, mi se nećemo umoriti, za nas je budućnost sjajna, idemo na raketni pogon. vojna intervencija nije opcija osim ako ne puknete na živce pa počnete vući iracionalne poteze, onda gazimo bubašvabe. međutim, to je već passe za 5 godina, Njemačka će vam posisati 20 brigada do 2026. godine, a do 2030. ostat će samo babe za ratovanje. nemate baš nijedan mehanizam ni adut da nas zadržite, o Srbima da i ne govorim, to je na razini šamaranja mrtvog majmuna. Bošnjaci sele ili će prestati voljeti BiH zbog Čovića, Hrvata, HDZ-a, ovog foruma, društvenih mreža? Ovo je vrhunac sprdanja sa vama. Hahahahahah Kralju koji si ti bogotac, divim vam se na entuzijazmu i samozavaravanju. Prosječnog Bošnju boli *** za vama. Vani ide zbog veće plate koju mu ovdašnji poslodavac neda. To sa vama nema niti trunke veze. Isto tako vi selite zbog boljeg standarda. To je sva suština. Razlika je što nas u BiH ima 5x više od vas. Nas da iseli pola miliona mi ćemo opstati, vas ako iseli ili izumre još 100-200 hiljada vi ste mrtvi onda. Ugašeni, gotovi, kaput. Ako bude rata nama ima ko doći pomoći, kao što su išli u Libiju, Siriju ili Irak da ratuju doći će i ovdje. Kao što su turski generali ili instruktori išli tamo doći će i ovdje. Ne sikiraj se ti za nas.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:00 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Nećemo se raspravljati sa šakom jada. Samo ćemo prvo poslati sapun. Vas niko bolan ne jebe ni 2%. Svu snagu i kompletan katolički estamblišment ste upregli, sve moguće veze Hrvatske i jedan Bakir vas sprda ko male majmune. Toliko ste jaki da se mjesecima pregovara da dobijete koliku toliku zaštitu u izbornim ciklusima. Iako ni participiranje u vlasti nije garancija opstanka. Vi jednostavno nemate želju da živite na ovim prostorima i vaš cilj je selidba na Zapad. kriva ti je percepcija. s naše strane pregovara samo Čović, a s vaše se kod stranaca izmjenili svi osim tebe i karabaje.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:04 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: ne razumiješ ti što ti pričam. množimo vas s nulom i vodimo vas prema nuli.
razvlačenje pameti, zgaditi vam svaki koncept i spomen BIH, mi se nećemo umoriti, za nas je budućnost sjajna, idemo na raketni pogon. vojna intervencija nije opcija osim ako ne puknete na živce pa počnete vući iracionalne poteze, onda gazimo bubašvabe. međutim, to je već passe za 5 godina, Njemačka će vam posisati 20 brigada do 2026. godine, a do 2030. ostat će samo babe za ratovanje.
nemate baš nijedan mehanizam ni adut da nas zadržite, o Srbima da i ne govorim, to je na razini šamaranja mrtvog majmuna.
Bošnjaci sele ili će prestati voljeti BiH zbog Čovića, Hrvata, HDZ-a, ovog foruma, društvenih mreža? Ovo je vrhunac sprdanja sa vama. Hahahahahah Kralju koji si ti bogotac, divim vam se na entuzijazmu i samozavaravanju. Prosječnog Bošnju boli *** za vama. Vani ide zbog veće plate koju mu ovdašnji poslodavac neda. To sa vama nema niti trunke veze. Isto tako vi selite zbog boljeg standarda. To je sva suština. Razlika je što nas u BiH ima 5x više od vas. Nas da iseli pola miliona mi ćemo opstati, vas ako iseli ili izumre još 100-200 hiljada vi ste mrtvi onda. Ugašeni, gotovi, kaput. Ako bude rata nama ima ko doći pomoći, kao što su išli u Libiju, Siriju ili Irak da ratuju doći će i ovdje. Kao što su turski generali ili instruktori išli tamo doći će i ovdje. Ne sikiraj se ti za nas. Dudu, Kvačica, Robbie recite da je ovo neki vaš klon. Ne želim vjerovati da ovo čitam. A kasno je navečer, petak i ne vjerujem da neki golobradavi mladac ne igra igrice ili bari trebe pa piše ove stvari. Od odraslog čovjeka je previše žalosno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:05 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: ne razumiješ ti što ti pričam. množimo vas s nulom i vodimo vas prema nuli.
razvlačenje pameti, zgaditi vam svaki koncept i spomen BIH, mi se nećemo umoriti, za nas je budućnost sjajna, idemo na raketni pogon. vojna intervencija nije opcija osim ako ne puknete na živce pa počnete vući iracionalne poteze, onda gazimo bubašvabe. međutim, to je već passe za 5 godina, Njemačka će vam posisati 20 brigada do 2026. godine, a do 2030. ostat će samo babe za ratovanje.
nemate baš nijedan mehanizam ni adut da nas zadržite, o Srbima da i ne govorim, to je na razini šamaranja mrtvog majmuna.
Bošnjaci sele ili će prestati voljeti BiH zbog Čovića, Hrvata, HDZ-a, ovog foruma, društvenih mreža? Ovo je vrhunac sprdanja sa vama. Hahahahahah Kralju koji si ti bogotac, divim vam se na entuzijazmu i samozavaravanju. Prosječnog Bošnju boli *** za vama. Vani ide zbog veće plate koju mu ovdašnji poslodavac neda. To sa vama nema niti trunke veze. Isto tako vi selite zbog boljeg standarda. To je sva suština. Razlika je što nas u BiH ima 5x više od vas. Nas da iseli pola miliona mi ćemo opstati, vas ako iseli ili izumre još 100-200 hiljada vi ste mrtvi onda. Ugašeni, gotovi, kaput. Ako bude rata nama ima ko doći pomoći, kao što su išli u Libiju, Siriju ili Irak da ratuju doći će i ovdje. Kao što su turski generali ili instruktori išli tamo doći će i ovdje. Ne sikiraj se ti za nas. opet ponavljam, zadnji ste koji rat smiju uzeti u usta, nisu vam ovo 90-te i neko rovovsko ratovanje, bili biste rastureni prije nego zapuca i od toga se ne bi oporavili. međutim to je nepotrebno, ekonomija vam je takva da ste vi već i propali kao narod, ovo sad što gledamo je već prošlost. za 10 godina ćete biti ruinirani, u potpunosti. Njemačka je otvorila usisavač, otvaraju i ostali, parstotisuća nezaspolenih muslimana i parstotisuća muslimana koji zarađuju manje od 500 eura na parsto km od najrazvijenijeg dijela svijeta koji želi svakog tog muslimana. good luck with that. mi čekamo, gledamo još iz daljine.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Pad turske lire ne znači pad ekonomije. Jedan dolar vrijedi oko 110 japanskih jena. Je li japanska ekonomija propala? čuj ovog, uspoređuje japanski jen s turskom lirom. ima li Japan 20% inflaciju? Japan inflaciju nije vidio 20 godina, što je problem svoje vrste. gubi li yen 30% vrijednosti u par dana? denominacija valute nema veze sa životom, samo odnos između valuta u kraćem i dužem roku. međutim vjerojatno ne shvaćaš o čemu uopće govorim.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šaljemo dar Mulestincima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|