HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 svi 2026, 18:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: hrhb.info
PostPostano: 07 pro 2021, 10:35 

aleksije radicevic je napisao/la:

Nisam se ja doticao necijeg prava da izabere i da tera svoju politicku opciju i ideologiju. Nego sam se zapitao kako neko cija opcija ima vecu podrsku ima odnos strahopostovanja prema nekome ko ima manju podrsku, a ko je objektino dosadan u svom beskrajnom moralisanju i zvocanju?

možda zato jer znaju da griješe pa se trznu kad ljudi to vide?
biti većina nije nikakva stvarna prednost, i stado ovaca je većina pa ih vukovi jedu.

Citat:
Posto si osetljiva kad se spomene Inkvi, sto mene cini ljubomornim ( :D ), navescu ti drugi primer - Juricevi i Bujancevi gosti, iznova i iznova isti ljudi, iste teme, iste poruke, ista emocija, a oni koje oni podrze na izborima redovno gube. A pobednicki HDZ trpi skoro bez reci njihove svakodnevne prozivke. :neznam

inkvi i ja se slažemo u 90% stavova (zastrašujuće, znam) pa ako kritiziraš njegove stavove, uglavnom kritiziraš i moje, pa ću odgovoriti. osim toga, tema je o njegovom forumu a ja tamo pišem, pa se uključim.
dakle, ti gledaš/slušaš Juriča i Bujanca? evo, ja ne. baš zato što su uglavnom isti gosti. što je i razumljivo. malo ljudi se aktivno bavi politikom a da imaju nešto pametno za reći.
HDZ ima 16-17% glasova od ukupnog glasačkog tijela, to ti sve govori. da nije tragično, bilo bi smiješno kakvi klaunovi vode državu. budući da su na vlasti, naravno da će biti kritizirani. nek uzgoje kičmu i naviknu se.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 10:41 

Bobovac je napisao/la:
Broc je napisao/la:

Volio bi ti objašnjenje tog fenomena.

Iako dobro znaš objašnjenje, samo želiš da ga čitko čuješ. Ali neće ti nitko to reći.

Ma da, sve je to u biti goli ustaša, jelle?

“Ustaša”. Vrijeme ustaša je prošlo. Pitanje je čije vrijeme je došlo?

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 10:55 

BBC je napisao/la:
K:M je napisao/la:
Pre nisu znali clanovi foruma, ni tkojim modovima da se slihtaju i ulizuju. Jer je bilo opasno i kontraproduktivno.

Ova firma napreduje, cveta cvijece u hb.org preduzece, a ono U preduzece, pred stecajem, gasenjem, i ovrhom.

Inkvi, bojovnik i umirovljenik sa 2 svedoka (tko cetnici u Srbiji iza 1950, samo potpisu i mirovina).

Je, u pravu si. Samo da podebljam hrvatsko-srpsko prijateljstvo ako inkvizitor čita.

Čita i sudjeluje i ovdje u diskutiranju.
Nebitno što promovira, njegovo pravo.
Ali da si toliko konzerviran u prošlosti je fascinantno.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 11:23 

Carmello Šešelj je napisao/la:

Nisam 100% siguran, ali mislim da je bio postignut i dogovor sa ustašama da se ta vojska i narod propusti, i ustaše su izigrale taj dogovor. Ne tvrdim decidno, to sam pročitao negde, ali nema primarnih izvora kao dokaza, tako da je rekla kazala.

Ustaše nisu izigrale dogovor, nego četnici. Konkretno - Pavle Đurišić.
https://www.monitor.co.me/etnici-u-ustakom-logoru/

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 12:40 

Inače su Hrvati poznati po izigravanju, a neki istočnije po poštenju i držanju dogovora...

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 21:07 

ZGabriel je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

Nisam se ja doticao necijeg prava da izabere i da tera svoju politicku opciju i ideologiju. Nego sam se zapitao kako neko cija opcija ima vecu podrsku ima odnos strahopostovanja prema nekome ko ima manju podrsku, a ko je objektino dosadan u svom beskrajnom moralisanju i zvocanju?

možda zato jer znaju da griješe pa se trznu kad ljudi to vide?
biti većina nije nikakva stvarna prednost, i stado ovaca je većina pa ih vukovi jedu.

Citat:
Posto si osetljiva kad se spomene Inkvi, sto mene cini ljubomornim ( :D ), navescu ti drugi primer - Juricevi i Bujancevi gosti, iznova i iznova isti ljudi, iste teme, iste poruke, ista emocija, a oni koje oni podrze na izborima redovno gube. A pobednicki HDZ trpi skoro bez reci njihove svakodnevne prozivke. :neznam

inkvi i ja se slažemo u 90% stavova (zastrašujuće, znam) pa ako kritiziraš njegove stavove, uglavnom kritiziraš i moje, pa ću odgovoriti. osim toga, tema je o njegovom forumu a ja tamo pišem, pa se uključim.
dakle, ti gledaš/slušaš Juriča i Bujanca? evo, ja ne. baš zato što su uglavnom isti gosti. što je i razumljivo. malo ljudi se aktivno bavi politikom a da imaju nešto pametno za reći.
HDZ ima 16-17% glasova od ukupnog glasačkog tijela, to ti sve govori. da nije tragično, bilo bi smiješno kakvi klaunovi vode državu. budući da su na vlasti, naravno da će biti kritizirani. nek uzgoje kičmu i naviknu se.

A onda crnci imaju 1 % glasova od ukupnog glasačkog tela,

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:03 

To nije forum, nego blog s par komentara. Otprilike ko inkvijeva rođendanska zabava, sa 5 uzvanika. Atmosfera radosna i pozitivna ko u Hitlerovom bunkeru u travnju 1945.

To što je netko instalirao forum, ne čini mjesto forumom, isto kao što bunar nije more.

Pitam se i dalje koja stranka im je po volji, je li barem parlamentarna u Saboru, gdje su ti glasači. Možda jedino Hasanbegović kao pojedinačni saborski zastupnik.
150 izdajnika u Saboru od 150 stolica.
Nema radosti ni oko Rafala. Dvostruka ljubomora - ljubomora na mlade, i ljubomora pojedinaca koji su bili pješadija, na pilote. Još ih Plenković nabavio.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 08:54 

Forum koji je plivao na navijačkom podforumu/ultrasima.
Al i to im je propalo.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 10:10 

HHerceg je napisao/la:
Forum koji je plivao na navijačkom podforumu/ultrasima.
Al i to im je propalo.

Zašto im je propalo.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 10:59 

Ne znam. Da bi se registrirao trebala ti je pozivnica. Al i vrijeme foruma je prošlo što je zahvatilo i njegov forum.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:10 

Ovo ću zalijepit vamo da se vidi kakve sve izdajnike imaju Hrvati
autor Inkvizitor, inače boluje od PTSPa
Citat:
Al evo ti mi reci štoi bi mogli Mundžosi ako nam uzmu dom naroda, ako stranci budu sjedili s njima serkali i čibučili što bi se moglo lako dogodit. Što bi mogli što već nisu dvaput. 2002-ge ako me pamćenje dobro služi s onom alijansom kad je Zubakov NHI bio u vlasti iako je dobio par postotaka hrvatskih glasova pa predsjednik federacije bio Karlo Filipović, stric onog zagrebačkog HDZ-ovca što je epski ispušio na izborima za gradonačelnika, pa mi proglasili Samoupravu pa nas srezali, upali u Herc banku pa vozila IFORa gorjela po mostarskim i grudskim ulicama okrenuta naopako, taman za podmazivanje.

Možda nas ne bi protjerali iz Drvara da nije bilo samouprave. Ili je to bilo ranije. Daj me podsjeti.

Tu je eto nešto probano ali ne moižeš protiv cijelog svijeta a još u Hrvatskoj sjede veleizdajnici na čelu s Račanom i njegov MVP Picula koji je sad kao za Bih Hrvate a tada rekao biskupu Komarici " idite gdje hoćete, Hrvatskoj ne trebate" misleć na Bih Hrvate.

Drugi put je bilo kad je lagumdžija složio platforumu kad je Inzko srušio zakone matematike i ustvrdio da je 5 trećina od 17. Ono kad je uzeo HSP i Lijanoviće. Ono kad je Lagumdžija pričao da je Budimir rušio avione koje Čović pravio. A vjerojatnije je da, nit ih je Čović radio nit ih je Budimir rušio. Jel mora neka hrvatska stranka bit u vlasti bez obzira što je dobila mizeran broj gčasova ili ne mora ni to. Mogu li Muslimani sastavit vlast bez ijedne hrvatske stranke. Dobro Lijanovići nisu bili hrvatska stranka, oni su bili građanska nešto ko Kerum u Hrvatskoj.

Ako nam ne mogu ništa više nego su ta dva puta pa i nema neke panike. To smo već prošli.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:14 

HHerceg je napisao/la:
Citat:
Al evo ti mi reci štoi bi mogli Mundžosi ako nam uzmu dom naroda, ako stranci budu sjedili s njima serkali i čibučili što bi se moglo lako dogodit. Što bi mogli što već nisu dvaput. 2002-ge ako me pamćenje dobro služi s onom alijansom kad je Zubakov NHI bio u vlasti iako je dobio par postotaka hrvatskih glasova pa predsjednik federacije bio Karlo Filipović, stric onog zagrebačkog HDZ-ovca što je epski ispušio na izborima za gradonačelnika, pa mi proglasili Samoupravu pa nas srezali, upali u Herc banku pa vozila IFORa gorjela po mostarskim i grudskim ulicama okrenuta naopako, taman za podmazivanje.

Možda nas ne bi protjerali iz Drvara da nije bilo samouprave. Ili je to bilo ranije. Daj me podsjeti.

Tu je eto nešto probano ali ne moižeš protiv cijelog svijeta a još u Hrvatskoj sjede veleizdajnici na čelu s Račanom i njegov MVP Picula koji je sad kao za Bih Hrvate a tada rekao biskupu Komarici " idite gdje hoćete, Hrvatskoj ne trebate" misleć na Bih Hrvate.

Drugi put je bilo kad je lagumdžija složio platforumu kad je Inzko srušio zakone matematike i ustvrdio da je 5 trećina od 17. Ono kad je uzeo HSP i Lijanoviće. Ono kad je Lagumdžija pričao da je Budimir rušio avione koje Čović pravio. A vjerojatnije je da, nit ih je Čović radio nit ih je Budimir rušio. Jel mora neka hrvatska stranka bit u vlasti bez obzira što je dobila mizeran broj gčasova ili ne mora ni to. Mogu li Muslimani sastavit vlast bez ijedne hrvatske stranke. Dobro Lijanovići nisu bili hrvatska stranka, oni su bili građanska nešto ko Kerum u Hrvatskoj.

Ako nam ne mogu ništa više nego su ta dva puta pa i nema neke panike. To smo već prošli.

Zašto je taj čovjek izdajnik, koliko vidim samo govori da smo to već prošli

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:19 

Dok nas muslimani izbacuju iz vlasti i ukidaju konstitutivnost on govori da nema panike i kao temu diže Srbe s kojima smo zadnje probleme imali 1995.
Kao da slušam nekog debila iz Zagreba koji govori da je najveći problem BiH Dodik dok smo mi bez člana Predsjedništva i bez kontrole nad Klubom Hrvata DN FBiH.
Idiot opterećen Srbima. Možda je izdajnik prevelik riječ s obzirom da govorim o psihičkom bolesniku.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:20 

HHerceg je napisao/la:
Citat:

Mater im perecijsku lijanovićevsku i onom kifliću Budimiru.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:21 

Reconquista je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Još su organizirali paradu onih hrenovka u lisnatom

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:27 

HHerceg je napisao/la:
Dok nas muslimani izbacuju iz vlasti i ukidaju konstitutivnost on govori da nema panike i kao temu diže Srbe s kojima smo zadnje probleme imali 1995.
Kao da slušam nekog debila iz Zagreba koji govori da je najveći problem BiH Dodik dok smo mi bez člana Predsjedništva i bez kontrole nad Klubom Hrvata DN FBiH.
Idiot opterećen Srbima. Možda je izdajnik prevelik riječ s obzirom da govorim o psihičkom bolesniku.

Inkvizitor i jest u Zagrebu mislim. Nije to misterija. Sebe je osobno izvukao, a onda kako to dijaspora tipično radi, kritizira kukavičluk nas koji bi trebali izvoditi radove. :zubati

Da eventualno živi u Hercegovini, možda bi mu i zasmetalo ponešto. Jednostavno nije involviran.

1571 of 2558 - 61.42%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:40 

Reconquista je napisao/la:

Nismo mi izabrali Komšića 2 puta zaredom i izabrali 9 lijanovića. budimira i zubaka tko neli Račana ili Mesića. :neznam

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 18:42 

Ma da ali ta nezainteresiranost Hrvata (valjda se neće Herceg najidit) je nevjerojatna.

Pročitao sam tu temu. Da netko poput gospodina Inkvizitora iz Hercegovine koji je bio dragovoljac HVO-a, ratovao i protiv Srba i protiv Muslimana ne bude zainteresiran za pokušaj muslimanske hegemonije nad Hrvatima u 2021. to je za nepovjerovat.

I onda da se čudimo nama u Hrvatskoj.

Respekt za ratni put ali ovo danas, tako gledanje ne razumijem. Nama jest neprijatelj velikosrpstvo ali ne vidjeti malog bastarda velikomuslimanstvo koje se nadimlje nad hrvatskim narodom u Herceg Bosni i koji izravno prijeti to je baš za nepovjerovat.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:03 

Pa dobro, čak davne 2000. rečeno je:

“Mnogo tjedana prije izbora znao sam da vodstvo HDZ-a planira neku vrstu snažne akcije kako bi se vratila podrška birača koji su apstinirali lokalne izbore u travnju. Pravila OESS-a, kada su donešena, zapravo nisu sadržavala ništa novo. Ante Jelavić je bio taj koji je tražio promjenu pravila. Na kraju mu se nije svidjela promjena, ali pravila su bila uključena u nacrt Izbornog zakona. Ideja je bila da onaj tko brani interese Hrvata ne mora nužno biti HDZ-ov političar, da može biti političar druge stranke, Hrvat iz SDP-a ili čak, idealno govoreći, netko tko nije iz hrvatske zajednice, ali bi pravedno branio prava svih građana. Pokušavamo razviti građansko društvo, građansku državu. To je koncept, koji prevladava u ostatku Europe i koji je potpuno suprotan kolektivističkom pristupu, kojeg njeguju HDZ i druge nacionalističke stranke. Stoga se radi o stvarima koje su dublje od odluke o promjeni pravila.”

I to nije rekao neki bošnjački unitarist nego visoki predstavnik Wolfgang Petritsch.

Drugi put im je pomogao Inzko.

Mislim da vam čovjek pokušava reć da smo i dalje živi i zdravi iako se to sve već događalo, ne vidim da je nezainteresiran ali vi valjda poznajete bolje taj drugi forum pa možda ne shvaćam kontekst.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:05 

Broc je napisao/la:
Pa dobro, čak davne 2000. rečeno je:

“Mnogo tjedana prije izbora znao sam da vodstvo HDZ-a planira neku vrstu snažne akcije kako bi se vratila podrška birača koji su apstinirali lokalne izbore u travnju. Pravila OESS-a, kada su donešena, zapravo nisu sadržavala ništa novo. Ante Jelavić je bio taj koji je tražio promjenu pravila. Na kraju mu se nije svidjela promjena, ali pravila su bila uključena u nacrt Izbornog zakona. Ideja je bila da onaj tko brani interese Hrvata ne mora nužno biti HDZ-ov političar, da može biti političar druge stranke, Hrvat iz SDP-a ili čak, idealno govoreći, netko tko nije iz hrvatske zajednice, ali bi pravedno branio prava svih građana. Pokušavamo razviti građansko društvo, građansku državu. To je koncept, koji prevladava u ostatku Europe i koji je potpuno suprotan kolektivističkom pristupu, kojeg njeguju HDZ i druge nacionalističke stranke. Stoga se radi o stvarima koje su dublje od odluke o promjeni pravila.”

I to nije rekao neki bošnjački unitarist nego visoki predstavnik Wolfgang Petritsch.

Drugi put im je pomogao Inzko.

Mislim da vam čovjek pokušava reć da smo i dalje živi i zdravi iako se to sve već događalo, ne vidim da je nezainteresiran ali vi valjda poznajete bolje taj drugi forum pa možda ne shvaćam kontekst.

Preživjeli smo i SFRJ pa opet nitko ne kaže da je bilo super.

1571 of 2558 - 61.42%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:05 

Drugim riječima, prošla je 21 godina a građanske ni za lijeka.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:07 

Pa dobro Kvačice, kakve su konkretne pomake Bošnjaci napravili prema građanskoj državi u te dvije prilike kada su nas Visoki Predstavnici opljačkali njima u korist, jer meni se čini kao da su sve dalje i dalje od nje

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:10 

Broc je napisao/la:
Pa dobro Kvačice, kakve su konkretne pomake Bošnjaci napravili prema građanskoj državi u te dvije prilike kada su nas Visoki Predstavnici opljačkali njima u korist, jer meni se čini kao da su sve dalje i dalje od nje

To je sve nebitno, jer nisu tema tzv. Bošnjaci. O njima se ovdje ne priča.

Tema su Hrvati, i to oni kojima nije problem ako muslimani žele preuzeti vlast u Federaciji, i to javno najavljuju na sva zvona. Ako eventualno uspiju, mi ćemo izdržati? Tko to mi? Nećemo "mi" izdržati nego eventualno mogu ja izdržati, a ovi Zagrepčani nemaju što izdržati, oni će pratiti je li mi ovdje izdržavamo stoički ili pokazujemo slabost i prema tome upućivati kritike. :smajl025

1571 of 2558 - 61.42%

Vrh

PostPostano: 11 pro 2021, 19:23 

Ok. Takvi i meni smetaju. Ponekada sam imao osjećaj da bi nekim Hrvatima iz Hrvatske najviše odgovaralo da se naših problema riješe tako da se riješe nas. U posljednjih, ne znam, 5-6 godina taj osjećaj imam sve manje, hvala Bogu.

Ali smatraš li stvarno da je ovaj tip jedan od tih nezainteresiranih i neupućenih, ili jednostavno želi da ti kaže da je protivnik slab.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2022, 13:03 

Na forumu PTSPovca danas samo jedan upis na temi izbora u BiH.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: