|
|
Stranica: 46/49.
|
[ 1223 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 07:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvatski humor je stvarno najtužnija stvar na svijetu  Kažedu oni koji su stvorili Lud, zbunjen, normalan. Mi ćemo se po svitu stidit s Malin miston, Velin miston, Čovikon i po, Odmori se, zaslužio si, Stipon u gostima i tako dalje. I dakako, mi smo narod bez komediografske tradicije. Zapisanih tragova imamo samo od renesanse. Ma koji Držić i Dundo Maroje, ma koje to kazališće koje drži do sebe se je ikad usudilo eksperimentirat i postavit takvu pridstavu kod sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 09:24 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Hrvatski humor je stvarno najtužnija stvar na svijetu  Kažedu oni koji su stvorili Lud, zbunjen, normalan. Mi ćemo se po svitu stidit s Malin miston, Velin miston, Čovikon i po, Odmori se, zaslužio si, Stipon u gostima i tako dalje. I dakako, mi smo narod bez komediografske tradicije. Zapisanih tragova imamo samo od renesanse. Ma koji Držić i Dundo Maroje, ma koje to kazališće koje drži do sebe se je ikad usudilo eksperimentirat i postavit takvu pridstavu kod sebe. Muslimanima je humor priča o prdežu i seksu, te prostački izričaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 11:20 |
|
|
|
Budući da ih čeka sudbina beduina, i bit će narod kojega ima svuda a nemaju svoju državu, možda je bolje zvati ih beduinima nego talibanima, i razmišljati kako će nazvati svoj nomadski narod a ne svoju državu
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 16:14 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Hrvatski humor je stvarno najtužnija stvar na svijetu  Kažedu oni koji su stvorili Lud, zbunjen, normalan. Mi ćemo se po svitu stidit s Malin miston, Velin miston, Čovikon i po, Odmori se, zaslužio si, Stipon u gostima i tako dalje. I dakako, mi smo narod bez komediografske tradicije. Zapisanih tragova imamo samo od renesanse. Ma koji Držić i Dundo Maroje, ma koje to kazališće koje drži do sebe se je ikad usudilo eksperimentirat i postavit takvu pridstavu kod sebe. Gruntovčani  Prosjaci i sinovi... Nacija koja je jedva punoljetna nama o humoru priča? Mislim njih ipak vodi ekipa iz viceva, to im jedino iskustvo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 16:18 |
|
|
Broc je napisao/la: Budući da ih čeka sudbina beduina, i bit će narod kojega ima svuda a nemaju svoju državu, možda je bolje zvati ih beduinima nego talibanima, i razmišljati kako će nazvati svoj nomadski narod a ne svoju državu Talibani su dobili sovjete i amere. Ovi su u najboljem slučaju wanna-be talibani. S obzirom da nemaju svoju državu, nemaju ni trajnije ime, tako da realno naziv za njih i nije nešto bitan. Pogotovo s obzirom na demografske i emigracijske trendove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 17:04 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Muigurski humor je stvarno najtužnija stvar na svijetu  Ići mići Ahmići??? “Ići mići Ahmići” je pjesma kojom se ismijava HVO. Ići, mići, Ahmići Malo selo kao u priči Iz hiljadu i jedne noći, pa će HVO doći Hiljadu i druge neće ni bit'
Ići, mići, Ahmići Mala lica, muslimančići Ako ih ne zatučeš, kad narestu navučeš veliki belaj za vrat
I postaću velik, i klaću kako četnik Gospoja Kordić, žena će bit' od hrvatskog viteza
Ići, mići, Ahmići... Niko živ iz njih ne smi izići Pucaš redom bezveze Poslje kriviš Ingleze Ča su sve to posnimili...
Joj da mi je džamiji prići Sorit je nako bez riči Još minaret u blatu Sve na ponos Hrvatu Svega ima u Kordića
Osvojiću Travnik I postaću poglavnik Gospoja Kordić žena će bit' od silnega Darija
Ići, mići, Ahmići... Ja ću zbog njih i u Haag stići Pa ću reć' žaj mi nije Bilo pobit balije Ni za dvi vake robije
Ići, mići, Ahmići... Došli kleknit Josipovići Došli ispriku kazat da se more dokazat da Hrvatska tila je rat
Ja postaću blažen Iz Zagreba osnažen Milan će Bandiću kauzi bit za svetoga Darija Milan će Bandiću kauzi bit za svetoga Darija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 17:08 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 17:09 |
|
|
Ceha je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Kažedu oni koji su stvorili Lud, zbunjen, normalan.
Mi ćemo se po svitu stidit s Malin miston, Velin miston, Čovikon i po, Odmori se, zaslužio si, Stipon u gostima i tako dalje. I dakako, mi smo narod bez komediografske tradicije. Zapisanih tragova imamo samo od renesanse. Ma koji Držić i Dundo Maroje, ma koje to kazališće koje drži do sebe se je ikad usudilo eksperimentirat i postavit takvu pridstavu kod sebe.
Gruntovčani  Prosjaci i sinovi... Nacija koja je jedva punoljetna nama o humoru priča? Mislim njih ipak vodi ekipa iz viceva, to im jedino iskustvo  Tebi je Baklavistan, Mujistan, Hasistan smiješno? To je tvoj vrhunac.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 19:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 19:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gruntovčani  Prosjaci i sinovi... Nacija koja je jedva punoljetna nama o humoru priča? Mislim njih ipak vodi ekipa iz viceva, to im jedino iskustvo  Tebi je Baklavistan, Mujistan, Hasistan smiješno? To je tvoj vrhunac. To je smiješno. Isti tip humora bi bio za Zagreb da je Orahnjačistan  Jednostavno si drugi mentalitet, Mujo i Haso iz viceva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 19:45 |
|
|
Orahnjačistan, odrišit će mi se pupak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 22:34 |
|
|
Broc je napisao/la: Orahnjačistan, odrišit će mi se pupak  A gle, svatko je ovisnik o nečem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 11 pro 2021, 23:21 |
|
|
|
Ambasadineđad Ambasadistan
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 00:00 |
|
|
|
Ostavljenistan
Lokvistan
Veliko Sarajevo
Savez Islamskih Emirata (SIE sve u šesnejst)
Od Drine do Une (oDoU za dojčland)
Južna Njemačka Sjeverni Kurdistan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 00:01 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 00:33 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: Srpski svet Pa uzmite si muslimane, mislite da ćemo mi plakati za njima? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 00:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ceha je napisao/la: Pacifikator je napisao/la: Srpski svet Pa uzmite si muslimane, mislite da ćemo mi plakati za njima?  Čovek je Hrvat. Novi Myjostan.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 00:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ceha je napisao/la: Gruntovčani  Prosjaci i sinovi... Nacija koja je jedva punoljetna nama o humoru priča? Mislim njih ipak vodi ekipa iz viceva, to im jedino iskustvo  Tebi je Baklavistan, Mujistan, Hasistan smiješno? To je tvoj vrhunac. Mi vama pomažemo a vi se ljutite. Da ste sposobni sami bi sebi smilisli naziv za Republiku 24%. Ni zastavu nemate i to ćemo vam morati crtati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:08 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Četrnaesti Postotistan
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:36 |
|
|
K..M je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa uzmite si muslimane, mislite da ćemo mi plakati za njima?  Čovek je Hrvat. Novi Myjostan. Mukistan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:37 |
|
|
|
Islamska država Dzihad
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Tebi je Baklavistan, Mujistan, Hasistan smiješno? To je tvoj vrhunac. Mi vama pomažemo a vi se ljutite. Da ste sposobni sami bi sebi smilisli naziv za Republiku 24%. Ni zastavu nemate i to ćemo vam morati crtati. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ent%29.pngAzerbejdžanska.   Mini-yuga, južnoslavenske boje i zeleni polumjesec i zvijezda. Eventualno boje kao iz Bihaća;  Uzbekistanska varijanta; 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:54 |
|
|
|
Predlažem obična Zelena podloga i bjeli polumjesec zvijezda . Prvi kalif MORA bit Bilal Bosnić .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 01:59 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Islamska država Dzihad Džžihadistan (duplo dž mora bit  ) Ili Dždžihadistan?   Koja je bolja?  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 12 pro 2021, 02:01 |
|
|
|
Zadnja , manje ima kjafirskih boja .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|