|
|
Stranica: 4/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta pričaš Bulićak? Referendum proveden, Dan Republike se slavi više nego ikad. Šta bi ti još?  Jeste ali u K. Dokle ćeš insistirati na toj gluposti? Nigdje „referendum“ nije objavljen u glasniku RS. I samim time nema vaznosti. Ja uopšte ne znam što ti pričaš. Nema važnosti a mi slavimo Dan RS svečanije nego NG? Vidićeš tek ove godine na jubilarnih 30 naše ljepotice. I šta ono reče US jebene BiH? Ne smijemo slaviti?  I ne kvari svaku temu idi u džamiju pa kvari klanjanje
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jeste ali u K. Dokle ćeš insistirati na toj gluposti? Nigdje „referendum“ nije objavljen u glasniku RS. I samim time nema vaznosti.
Ja uopšte ne znam što ti pričaš. Nema važnosti a mi slavimo Dan RS svečanije nego NG? Vidićeš tek ove godine na jubilarnih 30 naše ljepotice. I šta ono reče US jebene BiH? Ne smijemo slaviti?  Ja ti govorim da vam je Mile anketu prodao pod referendum. Isto ovako nalozio atmosferu do ključanja i ispalio narod. Nigdje rezultate nije objavio u glasniku RS. Pare uzela firma njegovih tajkuna za listiće, narod izašao i na kraju anketirali. Nisu povrijedili slovo Dejtona.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:47 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
plače muslimanska dijaspora. Pričaš gluposti.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:48 |
|
|
Muslimani su nas natjerali na referendum zbog dana koga do tada nismo ni svečano obilježavali u smislu nekakvog masovnijeg izlaska na ulice. Nakon provedenog REFERENDUMA, na taj dan se masovno okupljamo, a u goste nam dolazi kompletan politički vrh Srbije. SAJ, Žandarmerija i Speijalne jedinice MUP RS toga dana paradiraju naoružani do zuba uz pratnju oklopnih vozila. Dječica mašu srpskim zastavicama, a sa balkona se vijore trobojke.
Hvala Bakiru, a i ocu mu...
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:48 |
|
|
Jebo budalu. Ajmo nazad na temu. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:52 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Muslimani su nas natjerali na referendum zbog dana koga do tada nismo ni svečano obilježavali u smislu nekakvog masovnijeg izlaska na ulice. Nakon provedenog REFERENDUMA, na taj dan se masovno okupljamo, a u goste nam dolazi kompletan politički vrh Srbije. SAJ, Žandarmerija i Speijalne jedinice MUP RS toga dana paradiraju naoružani do zuba uz pratnju oklopnih vozila. Dječica mašu srpskim zastavicama, a sa balkona se vijore trobojke.
Hvala Bakiru, a i ocu mu... To nije bio referendum. Anketa. Isto tako ni zaključci nisu odluke i zakoni. Pa kako je referendum na kraju ispao anketa, tako ja mislim da će Mile i zaključke povući. Ustvari do izbora mora vratiti 50%. Zivi bili Pa vidjeli, pravi li opet budale od Srba 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: U BL je pobjedio Draško jer su određeni snsdovci htjeli da uklone prepotentnog Radojčića. Većinu u skupštinu ima SNSD. Znači većina stanovništva u BL je i dalje uz snsd. Nemoj zezati? Kako onda usvojiše rebalans budzeta bez SNSD-a?  Pa što ne bi usvojili rebalans budžeta ? Imaju određene stvari u kojima se opozicija i pozicija slažu a ima onih stvari u kojima se ne slažu. Neće građani grad trpiti zbog nekolicine ljudi i njihovih kompleksa. Ukoliko bi snsd blokirao usvajanje budžeta onda bi bili prozvani kao kočničari.
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:54 |
|
|
Anketa, referendum, nebitno. Ovo u PD su izbori a ne anketa. A to je tema.
|
|
Vrh |
|
 |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:55 |
|
|
Koliko ono ima muslimana po popisu u Prijedoru? I onda oni nekog broje. 
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:56 |
|
|
Još ih boli referendum 2016. I tad su kukali i tražili od Zapada da se pokrene rat. Na kraju su se navikli da RS svakog 9. Januara održava sve svečaniju i velelepniju proslavu svog Dana državnosti i da je u svim opštinama u RS taj praznik neradan dan.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:57 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
sokacveseli je napisao/la: Koliko ono ima muslimana po popisu u Prijedoru? I onda oni nekog broje.  29 000 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:58 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemoj zezati? Kako onda usvojiše rebalans budzeta bez SNSD-a?  Pa što ne bi usvojili rebalans budžeta ? Imaju određene stvari u kojima se opozicija i pozicija slažu a ima onih stvari u kojima se ne slažu. Neće građani grad trpiti zbog nekolicine ljudi i njihovih kompleksa. Ukoliko bi snsd blokirao usvajanje budžeta onda bi bili prozvani kao kočničari. Pa blokirao je SNSD. Odnosno napustio. No njihovi koalicioni partneri su podrzali opoziciju. Dakle ne slaze se opozicija i pozicija. Nego dio koalicionog bloka oko SNSD-a sa opozicijom. Precizno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:59 |
|
|
Ako ako pa nek i dalje čestitaju balijskoj kobili na dobijenim nagradama .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 21:59 |
|
|
karadzic je napisao/la: Još ih boli referendum 2016. I tad su kukali i tražili od Zapada da de pokrene rat. Na kraju su se navikli da RS svakog 9. Januara održava sve svečaniju i velelepniju proslavu svog Dana državnosti i da je u svim opštinama u RS taj praznik neradan dan. Cuj boli ih referendum? Pa gradjane RS trebalo bi da boli. Oni su izdvojili stedstva i Mile ih namagarčio. Nismo mi iz FBiH placali ANKETU.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Muslimani su nas natjerali na referendum zbog dana koga do tada nismo ni svečano obilježavali u smislu nekakvog masovnijeg izlaska na ulice. Nakon provedenog REFERENDUMA, na taj dan se masovno okupljamo, a u goste nam dolazi kompletan politički vrh Srbije. SAJ, Žandarmerija i Speijalne jedinice MUP RS toga dana paradiraju naoružani do zuba uz pratnju oklopnih vozila. Dječica mašu srpskim zastavicama, a sa balkona se vijore trobojke.
Hvala Bakiru, a i ocu mu... To nije bio referendum. Anketa. Isto tako ni zaključci nisu odluke i zakoni. Pa kako je referendum na kraju ispao anketa, tako ja mislim da će Mile i zaključke povući. Ustvari do izbora mora vratiti 50%. Zivi bili Pa vidjeli, pravi li opet budale od Srba  OK, nazovite to onda anketa o "nametu nicht-selametu" Na kraju ćete i u istorijskim čitankama referendum o nezavisnosti RS podvesti pod anketu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:02 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To nije bio referendum. Anketa. Isto tako ni zaključci nisu odluke i zakoni. Pa kako je referendum na kraju ispao anketa, tako ja mislim da će Mile i zaključke povući. Ustvari do izbora mora vratiti 50%. Zivi bili Pa vidjeli, pravi li opet budale od Srba  OK anketa o "nametu nicht-selametu" Na kraju ćete i u istorijskim čitankama referendum o nezavisnosti RS podvesti pod anketu. Pa ja se fakat pitam čemu ovi „zaključci oko vraćanja nadleznosti“? Što se nije odmah ocEpljenje provelo i vozdra? Nego sve neko čekanje i odgadjanja. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:04 |
|
|
jah, idemo dalje Dodik donio rakiju https://www.klix.ba/vijesti/bih/snsd-proglasio-pobjedu-u-prijedoru-slobodan-javor-vodi-sa-3-000-glasova-razlike/211212103BosnjaciJesuSrbi27 je napisao/la: Ocigledno je narod u Prijedoru prihvatio onu Dodikovu sjednicu, koja je u istinu bila mazanje ociju. Vidjet cemo dalje korake. Dalje, ovo samo govori o jos jednoj tragicnoj cinjenici. Bosnje kazu da ih u Prijedoru ima 30 000. Da svi izasli i glasovali protiv Dodikovog kandidata, skupa sa oporbom, Dodikov kandidat bi izgubio. Ali znamo da ih u Prijedoru nema ni 5 000. BiH demografski nestaje.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:05 |
|
|
Je li to onaj grad što je Živković stariji odbio u Carrington–Cutileiro planu? /s
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:05 |
|
|
Fakat je lik lud. Cuj rakiju. Isto da mu se Rumenka otelila.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: karadzic je napisao/la: Još ih boli referendum 2016. I tad su kukali i tražili od Zapada da de pokrene rat. Na kraju su se navikli da RS svakog 9. Januara održava sve svečaniju i velelepniju proslavu svog Dana državnosti i da je u svim opštinama u RS taj praznik neradan dan. Cuj boli ih referendum? Pa gradjane RS trebalo bi da boli. Oni su izdvojili stedstva i Mile ih namagarčio. Nismo mi iz FBiH placali ANKETU. Haha, kako namagarčio kad je sproveo njihovu volju iskazanu na referendumu? I kad je održao referendum uprkos praznim pretnjama Muslimana i Zapada.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:07 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11706 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Cek ček, ovi slave jer su odnjeli tjesnu tjesnu pobjedu protiv "izdajnicke i mrske" opozicije Zelim SNSDu ovakvu povjedu i na sledecim izborima
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:08 |
|
|
Srbi kad slave piju rakiju, a regularnim danima pivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: OK anketa o "nametu nicht-selametu"
Na kraju ćete i u istorijskim čitankama referendum o nezavisnosti RS podvesti pod anketu.
Pa ja se fakat pitam čemu ovi „zaključci oko vraćanja nadleznosti“? Što se nije odmah ocEpljenje provelo i vozdra? Nego sve neko čekanje i odogadjanja.  Nije to cilj odmah da uradimo. Cilj nam je da iscrpljujemo Bosnu mic po mic. Igramo igru mačke i miša. Sve do 1991 Srbi su u BiH bili marginalizovani,diskrimisani u I i II Svjetskom ratu masovno ubijani...e sad zadnjih 30 godina mi određujemo pravila igre i tempa. Vi imate sabura pa kome dosadi prije taj zadaje šah mat.
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:09 |
|
|
Muslimani i Karadžićevci izgubili, vidim po tome što slave sa smajlićima.
|
|
Vrh |
|
 |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Izbori u Prijedoru 2021. Postano: 12 pro 2021, 22:10 |
|
|
Th1950 je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Koliko ono ima muslimana po popisu u Prijedoru? I onda oni nekog broje.  29 000  Mašala, mašala 80% ih glasa onda za Dodika i otcjepljenje.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|