|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 08:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Sanjajte za tim vremenima,sada su Bosnjaci vecina.
Dođi u Busovaču i uvjeri se sam.Uđi u bilo koji objekat i nazovi selam...Kao forumskom kolegi,savjetujem Nike ili Adidas tenisice za brzo udaljavanje. U gradu ste vecina ali u opstini niste,kada budu ti iz grada isli u Hrvatsku doselice se tu Bosnjaci iz okolnih sela.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 08:56 |
|
|
Hadeka je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Sanjajte za tim vremenima,sada su Bosnjaci vecina.
Gdi bolan? U Turskoj?? Aj neka su. Ako nazivas Bosnu Turskom onda jesu,tako ti je moj Svedjanine.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 09:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
lipo ste i pohlepno bacili pogled na hrvatske prostore. Ak ste svi ko ovaj zapovjednik, zelim vam zestok stampedo na zapad nakon ukidanja viza, kao I nastavak trenda iseljavanja u sarajevo i zenicu, radi cega ste izgubili vecinu u mostaru koju ste imali do 2001. Tko drugom jamu kopa...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 09:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: lipo ste i pohlepno bacili pogled na hrvatske prostore. Ak ste svi ko ovaj zapovjednik, zelim vam zestok stampedo na zapad nakon ukidanja viza, kao I nastavak trenda iseljavanja u sarajevo i zenicu, radi cega ste izgubili vecinu u mostaru koju ste imali do 2001. Tko drugom jamu kopa... Ja sam samo naveo realnost,a vi nama zelite sta hocete jer mi znamo da se sa svakim mora zivjet. Zivio ti men ministre
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:07 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dođi u Busovaču i uvjeri se sam.Uđi u bilo koji objekat i nazovi selam...Kao forumskom kolegi,savjetujem Nike ili Adidas tenisice za brzo udaljavanje. U gradu ste vecina ali u opstini niste,kada budu ti iz grada isli u Hrvatsku doselice se tu Bosnjaci iz okolnih sela. plus okolna HR sela...nama dosta za buduću općinu,nismo mi pohlepni
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:07 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Prema popisu stanovnika iz 1991. godine na području općine Busovača je živjelo ukupno 18.847 stanovnika, od čega 48% Hrvata, 45% Bošnjaka, 3% Srba i 4% ostalih, a nema točnih podataka o trenutnom broju stanovnika.
Sanjajte za tim vremenima,sada su Bosnjaci vecina. Neka, sanjacemo. Sanjaj i ti za Mostar. Gradonacelnik se zove LJUBO. Ne Hamdija.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:10 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Jos malo cete sanjati i neretvu. More ste vise i zaboravili. Drina je otisla...Pa gdje cete se umivati, jadovi jedni. Ostace vam samo "jel Miljacka voda presusila"
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: U gradu ste vecina ali u opstini niste,kada budu ti iz grada isli u Hrvatsku doselice se tu Bosnjaci iz okolnih sela. plus okolna HR sela...nama dosta za buduću općinu,nismo mi pohlepni Kad budete imali entitet,pisace da je glavni grad 1/3 Mostara,a iz te Hrvatske Busovace cete samo sa avionom ici u tu federalnu jedinicu. Ako vi napravite hrvatsku opstinu Busovaca,uvijek se moze napravit Bosnjacka opstina Zepce,Bosnjacka opstina Stolac.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:19 |
|
|
totem je napisao/la: Jos malo cete sanjati i neretvu. More ste vise i zaboravili. Drina je otisla...Pa gdje cete se umivati, jadovi jedni. Ostace vam samo "jel Miljacka voda presusila" Na neretvi smo mi oduvijek i ostacemo ,i sa lijeve i desne obale u Mostaru sjecas se.Drinu imamo kod Gorazda,Miljacka nije presusila ne sikiraj se za nas.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 10:24 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: plus okolna HR sela...nama dosta za buduću općinu,nismo mi pohlepni Kad budete imali entitet,pisace da je glavni grad 1/3 Mostara,a iz te Hrvatske Busovace cete samo sa avionom ici u tu federalnu jedinicu. Ako vi napravite hrvatsku opstinu Busovaca,uvijek se moze napravit Bosnjacka opstina Zepce,Bosnjacka opstina Stolac. Pa može,napravite i vi svoje općine,budžete,tomu i težimo,zar ne?Hrvatski novci u hrvatsku lisnicu,vaše pare u vašu.I eto mirne Bosne...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 11:46 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Jos malo cete sanjati i neretvu. More ste vise i zaboravili. Drina je otisla...Pa gdje cete se umivati, jadovi jedni. Ostace vam samo "jel Miljacka voda presusila" Na neretvi smo mi oduvijek i ostacemo ,i sa lijeve i desne obale u Mostaru sjecas se.Drinu imamo kod Gorazda,Miljacka nije presusila ne sikiraj se za nas. Pa da, imate koliko za jednu plazu. Sto se tice neretve, suvise si ambiciozan. Kako to da i pored onakvog statuta, opet Hrvat gradonacelnik. Zamisli kako bi bilo da nema statuta. Imali bi dva poslanika. Mostar je za vas aorist.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 11:50 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Na neretvi smo mi oduvijek i ostacemo ,i sa lijeve i desne obale u Mostaru sjecas se.Drinu imamo kod Gorazda,Miljacka nije presusila ne sikiraj se za nas. Pa da, imate koliko za jednu plazu. Sto se tice neretve, suvise si ambiciozan. Kako to da i pored onakvog statuta, opet Hrvat gradonacelnik. Zamisli kako bi bilo da nema statuta. Imali bi dva poslanika. Mostar je za vas aorist. Bosnjaci su vecina na 2/3 opstine Mostar,a Hrvati su zbijeni i ne mogu se sirit,zato Istocni Mostar ce postat novi Stambol. Baci pusku niste vise vi komunisti na vlasti sad je civilizacija.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 03 lis 2010, 11:58 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Bosnjaci su vecina na 2/3 opstine Mostar,a Hrvati su zbijeni i ne mogu se sirit,zato Istocni Mostar ce postat novi Stambol. Baci pusku niste vise vi komunisti na vlasti sad je civilizacija. Jel se ti slusas sto pricas? Pa svake godine vam pada postotak u gradu. Jel moze jednu zelju od mene? Da se ovakvim tempom sirite po mostaru jos dugo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|