|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 121 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 14:22 |
|
|
...čak i Latinoamerikanci ne puse populističke Tzv..desne stranke... Nakon prvog kruga održanog 21. studenog desni populist njemačkog podrijetla Kast vodio je u utrci protiv ljevičara hrvatskih korijena Gabriela Borica, no Boric ga je u anketama posljednjih tjedana prestigao. Hrvatski su migranti sebe ugradili u ovu zemlju, govori ponosno
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 14:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25798 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dabogda izgubio, *** lijevo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 14:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dabogda izgubio, *** lijevo. ..mores mislit kakav je daj desničar onda..ko i naši..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 14:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ...čak i Latinoamerikanci ne puse populističke Tzv..desne stranke... Nakon prvog kruga održanog 21. studenog desni populist njemačkog podrijetla Kast vodio je u utrci protiv ljevičara hrvatskih korijena Gabriela Borica, no Boric ga je u anketama posljednjih tjedana prestigao. Hrvatski su migranti sebe ugradili u ovu zemlju, govori ponosno Iz hrvatske enciklopedije: U sociologiji, populizam označava idejne i društvene pokrete koji su se protivili dominaciji elita te zastupali poboljšanje socioekonomskoga položaja srednjih i nižih klasa.Taj Hrvat zastupa upravo ideje koje su ti povećane. Al s obzirom da pričam sa debilom ne znam jesi li uopće sposoban procesuirat ovu činjenicu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 14:41 |
|
|
..populisti su seratori koji govore ono sto ti i takvi želite cut a ne ono sto misle i sto žele..štovati prije svatis bolje za tebe..mlad si srećom..dječačić..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
A čast ti je klevetat ljude?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:33 |
|
|
Hrvat širi boleščine po Čileu. I nije nešto čime bi se trebali ponositi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:35 |
|
|
HHerceg je napisao/la: A čast ti je klevetat ljude? ..skloniji sam činjenicama nego klevetama..
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:35 |
|
|
Ja mislio neki stašaU kad ono neki levi debos.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hrvat širi boleščine po Čileu. I nije nešto čime bi se trebali ponositi. Ako je lik Libtard, bolje neka botuje u Čileu nego u Zegeju u Možemo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:37 |
|
|
Planina je napisao/la: Ja mislio neki stašaU kad ono neki levi debos. ..toliko o desnim kapacitetima..i ne samo u hr..al svakako mi je drago da je Hrvat faktor u nekoj zemlji neovisno o političkoj platformi..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:39 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvat širi boleščine po Čileu. I nije nešto čime bi se trebali ponositi. Ako je lik Libtard, bolje neka botuje u Čileu nego u Zegeju u Možemo. ..pa ti si takvog izabra milanovica koji sam sebe predstavlja liberalnim zelenim..njegove rijeci..nedavno kad se Austrijancima pravda takvim se predstavio svojim prijateljima zelenim u Austriji koji su na vlasti..a ti svršavaš na njega..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:40 |
|
|
laganini je napisao/la: Planina je napisao/la: Ja mislio neki stašaU kad ono neki levi debos. ..toliko o desnim kapacitetima..i ne samo u hr..al svakako mi je drago da je Hrvat faktor u nekoj zemlji neovisno o političkoj platformi.. Dok je god tebi para u džepu podrža bi ti i crnog vraga.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:42 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako je lik Libtard, bolje neka botuje u Čileu nego u Zegeju u Možemo. ..pa ti si takvog izabra milanovica koji sam sebe predstavlja liberalnim zelenim..njegove rijeci..nedavno kad se Austrijancima pravda takvim se predstavio svojim prijateljima zelenim u Austriji koji su na vlasti..a ti svršavaš na njega.. Milanović je desnica što se mene tiče i zaboli me što hdz bot misli
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:43 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..toliko o desnim kapacitetima..i ne samo u hr..al svakako mi je drago da je Hrvat faktor u nekoj zemlji neovisno o političkoj platformi.. Dok je god tebi para u džepu podrža bi ti i crnog vraga. ..no sikiriki imam dovoljno koliko mi triba ja nisam od oni koji šire ruke prema domovini ja dajem a ne tražim ja sam Hrvat i katolik a hrvatski udbas..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:44 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa ti si takvog izabra milanovica koji sam sebe predstavlja liberalnim zelenim..njegove rijeci..nedavno kad se Austrijancima pravda takvim se predstavio svojim prijateljima zelenim u Austriji koji su na vlasti..a ti svršavaš na njega.. Milanović je desnica što se mene tiče i zaboli me što hdz bot misli ..pa ako on kaze da nije ajde prosvijetli ga nek mi skoro ide pivat za rodjendan..ja mislim da će prije riper iz chipsa..ako znas ko je on..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:45 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: A čast ti je klevetat ljude? ..skloniji sam činjenicama nego klevetama.. Znamo koji od nas ide od nedavno na misu.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:46 |
|
|
Svim srcem želim tom "Hrvatu" da izgubi i da normalan kandidat pobijedi.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:47 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..skloniji sam činjenicama nego klevetama.. Znamo koji od nas ide od nedavno na misu. ..jedno je ic na misu a drugo dozivit boga..zelim ti ovo drugo ..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:50 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Znamo koji od nas ide od nedavno na misu. ..jedno je ic na misu a drugo dozivit boga..zelim ti ovo drugo .. Tko doživuljuje Boga ne kleveta.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:51 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jedno je ic na misu a drugo dozivit boga..zelim ti ovo drugo .. Tko doživuljuje Boga ne kleveta. ..dokazi
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:54 |
|
|
Teret dokazivanja je na onome tko iznosi tvrdnje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:55 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Svim srcem želim tom "Hrvatu" da izgubi i da normalan kandidat pobijedi. Amen. I ispričavam se čileanskom narodu zbog ovih neprijatnosti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 15:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Teret dokazivanja je na onome tko iznosi tvrdnje. ..tko prvi kleveće lako je iščitat..jebiga i ubistvo u samoobrani ima olakšavajuće okolnosti..zato ko laje kontra hrvatske sto moze bit..udbas..
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ludnica u Čileu, Hrvat nadomak pobjede na izborima: 'Prešišao je desničarskog populista' Postano: 16 pro 2021, 16:00 |
|
|
Zanimljivo kad desničari navijaju da Hrvat izgubi. To znači i da bi navijali jednako protiv bilo kojeg hrvatskog sportaša ako bi se on izjasnio politički kako se njima ne sviđa.
Iako uopće ne znamo što to znači biti Hrvat ljevičar u Čileu, njegovi preci su odselili davno prije događanja 1945. i 1990. koji su odredili neke stvari. O muslimanima uopće vjerojatno ne razmišlja.
Sjećam se kad se igralo u Čileu finale svjetskog prvenstva za mlade 1987. Jugoslavija-Njemačka da je veći dio stadiona navijao za Jugoslaviju. Doduše tada je i Zvonimir Boban trčao pobjednički krug sa jugoslavenskom zastavom a 3 godine kasnije je udario milicajca zbog iste te zastave s kojom je trčao.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|