|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hadeka
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 01:08 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Prigorac je napisao/la:
Ajte Dane ne turajte mi Drinu, meni je za pecanje sasvim dobra i moja Odra. Ali opet veliki + za entuzijazam. Stvarno ste neumorni, svaka čast.
He, he, neumoran je Dane. Kad god more ... "Drina"!
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 10:11 |
|
|
kako stvari stoje pjevati ćemo 'ej moj druže sarajevski'
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:23 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Frankopan je napisao/la: Nakon izdajnika Mesica i Milanovic je u Sarajevu dao podrsku Komsicu. Vec vise godina govorim da je Hrvatska vodjena od strane neo-boljsevika otvoreni neprijatelj Hrvata BIH. Ta mrznja prema nama je toliko jaka da hrvatski boljsevici protivno i svom sopstvenom interesu kazu Hrvatima ne samo iz BIH, vec i Hrvatima podrjeklom iz BIH koji zive u Hrvatskoj da im njihov glas nije bitan. Pandan ovako necemu u Europi meni nije poznat. Kako je moguce da u tom *** od drzave zvanom Hrvatska ne postoji novinara koji bi tog istog Milanovica upitao: Zasto podzavate politku koja je ekvivalent srkoj politici na Kosovu(Sejdo) 1987 koja je Balkan gurnula u rat? Nedostatak ikakove reakcije kako u Hrvatskoj, tako i u BIH na veleizdaju komunista u meni radja zelju da fizicki naudim hrvatskom glasacu SDP-a u Hrvatskoj . SDP-ovska Hrvatska mi je draga isto onoliko koliko je bila Miloseviceva Srbija. Gadi mi se i ne osjecam je svom. Mislim da cu ubuduce kada mi netko kaze nesto lijepo o SDP imati problema ne nokautirati ga, ako sam mu u kuci ne otici u njegov zahod i njegovom cetkicom za zube ne oprati wc solju..ne ***ebati mu zenu... **bi vise okretanje druga obraza..ta stoka od ljudi nikad razumit nece sto covjeka cini covjekom. http://www.hercegbosna.org/vijesti/hrva ... -2045.htmlKoji si ti odvratni primitivac i jadnik. Sam si ***, a ne Hrvatska. Tebe "sopstveno" baš ništa ne čini čovjekom.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:37 |
|
|
Naravno da je SDp Hrvatske gurnuo onako podmuklo nož u leđa Hrvatima BiH.
Ali šta drugo očekivati od drugova koji u izbornoj noći pjevaju "Od Vardara pa do Triglava" i čija mladež se klatari po Kumrovcu.
Oni ne mogu smislit ni svoju državu a kamoli da tebi pomažu.
Samo mi nije jasno šta tamo radi Ante Kotromanović, junak domovinskog rata, stvarno, zar uživa da mu mladež SDp-a zviždi.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:37 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Nakon izdajnika Mesica i Milanovic je u Sarajevu dao podrsku Komsicu. Vec vise godina govorim da je Hrvatska vodjena od strane neo-boljsevika otvoreni neprijatelj Hrvata BIH. Ta mrznja prema nama je toliko jaka da hrvatski boljsevici protivno i svom sopstvenom interesu kazu Hrvatima ne samo iz BIH, vec i Hrvatima podrjeklom iz BIH koji zive u Hrvatskoj da im njihov glas nije bitan. Pandan ovako necemu u Europi meni nije poznat. Kako je moguce da u tom *** od drzave zvanom Hrvatska ne postoji novinara koji bi tog istog Milanovica upitao: Zasto podzavate politku koja je ekvivalent srkoj politici na Kosovu(Sejdo) 1987 koja je Balkan gurnula u rat? Nedostatak ikakove reakcije kako u Hrvatskoj, tako i u BIH na veleizdaju komunista u meni radja zelju da fizicki naudim hrvatskom glasacu SDP-a u Hrvatskoj . SDP-ovska Hrvatska mi je draga isto onoliko koliko je bila Miloseviceva Srbija. Gadi mi se i ne osjecam je svom. Mislim da cu ubuduce kada mi netko kaze nesto lijepo o SDP imati problema ne nokautirati ga, ako sam mu u kuci ne otici u njegov zahod i njegovom cetkicom za zube ne oprati wc solju..ne ***ebati mu zenu... **bi vise okretanje druga obraza..ta stoka od ljudi nikad razumit nece sto covjeka cini covjekom. http://www.hercegbosna.org/vijesti/hrva ... -2045.htmlKoji si ti odvratni primitivac i jadnik. Sam si ***, a ne Hrvatska. Tebe "sopstveno" baš ništa ne čini čovjekom. Budeš li imo išta protiv vrijeđanja SDP-a, popit ćes ban.
_________________ Islam je lažna vjera!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divlja svinja je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Nakon izdajnika Mesica i Milanovic je u Sarajevu dao podrsku Komsicu. Vec vise godina govorim da je Hrvatska vodjena od strane neo-boljsevika otvoreni neprijatelj Hrvata BIH. Ta mrznja prema nama je toliko jaka da hrvatski boljsevici protivno i svom sopstvenom interesu kazu Hrvatima ne samo iz BIH, vec i Hrvatima podrjeklom iz BIH koji zive u Hrvatskoj da im njihov glas nije bitan. Pandan ovako necemu u Europi meni nije poznat. Kako je moguce da u tom *** od drzave zvanom Hrvatska ne postoji novinara koji bi tog istog Milanovica upitao: Zasto podzavate politku koja je ekvivalent srkoj politici na Kosovu(Sejdo) 1987 koja je Balkan gurnula u rat? Nedostatak ikakove reakcije kako u Hrvatskoj, tako i u BIH na veleizdaju komunista u meni radja zelju da fizicki naudim hrvatskom glasacu SDP-a u Hrvatskoj . SDP-ovska Hrvatska mi je draga isto onoliko koliko je bila Miloseviceva Srbija. Gadi mi se i ne osjecam je svom. Mislim da cu ubuduce kada mi netko kaze nesto lijepo o SDP imati problema ne nokautirati ga, ako sam mu u kuci ne otici u njegov zahod i njegovom cetkicom za zube ne oprati wc solju..ne ***ebati mu zenu... **bi vise okretanje druga obraza..ta stoka od ljudi nikad razumit nece sto covjeka cini covjekom. http://www.hercegbosna.org/vijesti/hrva ... -2045.htmlKoji si ti odvratni primitivac i jadnik. Sam si ***, a ne Hrvatska. Tebe "sopstveno" baš ništa ne čini čovjekom. Jeste pretjerao, ali se mora reći da vremenom svi dolazimo do spoznaje da se ne radi o nekoj glasnoj manjini od 10-20% nego o nekih 50%+ "građana" Hrvatske, pa samim time i gorčina. Neću govoriti za ostale, ali ja sam osobno doživio jedno žestoko otrježnjenje/razočarenje i otklon od "integralnog" hrvatstva. Znam da će mnogi reći da griješim, da upravo to "oni" (neka zamišljena manjina i medijska mašinerija) i žele, ali se ne želim više zavaravat.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:47 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
U SDP-u ima sjajnih ljudi, meni se osobno najviše sviđa prof. Jurčić i njegov ekonomski program na prošlim parlamentarnim izborima. Ministry, mediji su upravo doveli do formiranja takvih stavova kod običnih ljudi, a treba činiti nešto da se takvo stanje promjeni.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:48 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dane-croatia je napisao/la: Prigorac je napisao/la:
Ajte Dane ne turajte mi Drinu, meni je za pecanje sasvim dobra i moja Odra. Ali opet veliki + za entuzijazam. Stvarno ste neumorni, svaka čast.
Pecao sam i ja na Odri, ali slabo tamo ide riba, dok u Drini se riba hvata i na golu željeznu udicu i bez mamca. Jebes ga dane. Tko zna koji cetnik sada lovi tvoje pastrmke.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divlja svinja je napisao/la: U SDP-u ima sjajnih ljudi, meni se osobno najviše sviđa prof. Jurčić i njegov ekonomski program na prošlim parlamentarnim izborima. Ministry, mediji su upravo doveli do formiranja takvih stavova kod običnih ljudi, a treba činiti nešto da se takvo stanje promjeni. Junuz je bio opsjednut tim Jurčićem i ostalim Hercegovcima u SDP, kao da će oni promjeniti kurs. Eto, zavuko im prištavi Milanović kitu do... Ja ne mogu ispravljati krive Drine i naknadno, don kihotovski mijenjati mainstream stavove u RH. Mogu pomoći samo koliko mogu "mojem" narodu u BiH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 12:59 |
|
|
totem je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Pecao sam i ja na Odri, ali slabo tamo ide riba, dok u Drini se riba hvata i na golu željeznu udicu i bez mamca.
Jebes ga dane. Tko zna koji cetnik sada lovi tvoje pastrmke. Imaš tamo i pirana sa slovom U
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 13:19 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dane-croatia je napisao/la: totem je napisao/la: Jebes ga dane. Tko zna koji cetnik sada lovi tvoje pastrmke. Imaš tamo i pirana sa slovom U Nemam rijeci.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 03 lis 2010, 17:46 |
|
|
Upravo tako Frankopane. SDP je 1990 izašao iz sabora u znak protest stvaranju Hrvatske dovoljno da su naslejdnici KPH. To nisu Hrvati, to su obični Servski ulizice kojima regionalizam i Jugoslavenstvo je najdraži oblik domoljublja.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 02:21 |
|
|
Klasična tema uskogrudnog desničara(što ne znači da sam ja ljevičar). Možda bih i povjerovao ovim nonsensima da svako "obespravljivanje" iz Hrvatske nije dolazilo kad je HDZ bio na vlasti. Digla bi vas crkva (koja šuti kad nam HDZ ukida prava) da je SDP nešto konkretno uradio kao što je Kosor ovim ustavnim promjenama,ne bi čovjek mogao od vas ostati.
Eto,samo se zapitajte kolika bi "izdajnička" priča bila da je SDP nešto konkretno i uradio i ukinuo nam nešto. Stvarno se hranite populizmom koji vam serviraju,više je smiješno i degutantno
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 14:11 |
|
|
baščovan je napisao/la: Klasična tema uskogrudnog desničara(što ne znači da sam ja ljevičar). Možda bih i povjerovao ovim nonsensima da svako "obespravljivanje" iz Hrvatske nije dolazilo kad je HDZ bio na vlasti. Digla bi vas crkva (koja šuti kad nam HDZ ukida prava) da je SDP nešto konkretno uradio kao što je Kosor ovim ustavnim promjenama,ne bi čovjek mogao od vas ostati.
Eto,samo se zapitajte kolika bi "izdajnička" priča bila da je SDP nešto konkretno i uradio i ukinuo nam nešto. Stvarno se hranite populizmom koji vam serviraju,više je smiješno i degutantno Ovo itekako stoji što kažeš, ali ako se ljutimo na SDP ne znači da slično ne mislimo i o HDZ-u.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 14:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni vi desničari cvjećari, ljevičari Mesićevci - u odnosu prema BiH isti. Sad samo čekam neki dernek sa Antinim i Titovim slikama, crveno crni - mogu vam nogometaši Čelika dresove posudit... I mene su za isto optuživali, ali ja sam na pola puta između vas i "Bobanovaca". Za BiH bez entiteta, ali ipak decentraliziranu, i naravno spojenu sa HR kroz EU. Dovoljno...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 14:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni vi desničari cvjećari, ljevičari Mesićevci - u odnosu prema BiH isti. Sad samo čekam neki dernek sa Antinim i Titovim slikama, crveno crni - mogu vam nogometaši Čelika dresove posudit... I mene su za isto optuživali, ali ja sam na pola puta između vas i "Bobanovaca". Za BiH bez entiteta, ali ipak decentraliziranu, i naravno spojenu sa HR kroz EU. Dovoljno... S tim da bi Muslimani ove naše kvazi-ustaše preveli žedne preko vode, iskoristili protiv Srba, na kraju likvidirali kvaziustaše Bleiburg-style i opet Hrvatima nabacili breme ustaštva. Nisam mislio da je moguće, ali ovi naši multietnićari više psuju "ustaše" no Srbi. Nikada, ali nikada neću dozvoliti pokušaje da se plemenita ideja HB veže za mračne ideologije u službi Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 17:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Koji si ti odvratni primitivac i jadnik. Sam si ***, a ne Hrvatska. Tebe "sopstveno" baš ništa ne čini čovjekom.
Jeste pretjerao, ali se mora reći da vremenom svi dolazimo do spoznaje da se ne radi o nekoj glasnoj manjini od 10-20% nego o nekih 50%+ "građana" Hrvatske, pa samim time i gorčina. Neću govoriti za ostale, ali ja sam osobno doživio jedno žestoko otrježnjenje/razočarenje i otklon od "integralnog" hrvatstva. Znam da će mnogi reći da griješim, da upravo to "oni" (neka zamišljena manjina i medijska mašinerija) i žele, ali se ne želim više zavaravat. Ministre, ti mijenjaš stav po ovom, a i nekim drugim pitanjima svakih mjesec-dva, tako da je gubljenje vremena dokazivati ti nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 17:43 |
|
|
mateb je napisao/la: Ja sve ovo isto mogu reći za Hrvate iz BiH koji glasaju za Lijana. Ma naravno, nismo mi tu neka bolan nevinasca. I zaostali ..i tvrdoglavi ( u porgresnim stvarima)...nismo bas najpametniji....ne cijenimo sebe dovoljno...iskompleksirani...kako odemo u Hrvatsku nakon 20 minuta zaboravimo na BIH...ja mislim da smo mi jos i gori u prosjeku... Pa vidi ..imamo 3 prez kandidata a kao necemo Komsica...U nama je osnovna krivnja...osnovna...Tko sebe ne cijeni ..ni drugi ga ne cjene...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 20:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Frankopan je napisao/la: mateb je napisao/la: Ja sve ovo isto mogu reći za Hrvate iz BiH koji glasaju za Lijana. Ma naravno, nismo mi tu neka bolan nevinasca. I zaostali ..i tvrdoglavi ( u porgresnim stvarima)...nismo bas najpametniji....ne cijenimo sebe dovoljno...iskompleksirani...kako odemo u Hrvatsku nakon 20 minuta zaboravimo na BIH...ja mislim da smo mi jos i gori u prosjeku... Pa vidi ..imamo 3 prez kandidata a kao necemo Komsica...U nama je osnovna krivnja...osnovna...Tko sebe ne cijeni ..ni drugi ga ne cjene... Koliko sam ljude pozivao, objašnjavao da idu glasat, da izvade osobne, da mogu i u veleposlanstvu glasat, tj. da ne moraju ići u BiH, i sve džaba. Matični uredi i CIPS su radili u središnjoj Bosni i preko vikenda. Dovoljno je bilo donijeti uvjerenje o državljanstvu i svjež rodni list iz matičnog ureda u CIPS, fotkat se u CIPS-u odmah i eto osobne i automatski na popis birača, ali jok...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 04 lis 2010, 21:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Ma naravno, nismo mi tu neka bolan nevinasca. I zaostali ..i tvrdoglavi ( u porgresnim stvarima)...nismo bas najpametniji....ne cijenimo sebe dovoljno...iskompleksirani...kako odemo u Hrvatsku nakon 20 minuta zaboravimo na BIH...ja mislim da smo mi jos i gori u prosjeku...
Pa vidi ..imamo 3 prez kandidata a kao necemo Komsica...U nama je osnovna krivnja...osnovna...Tko sebe ne cijeni ..ni drugi ga ne cjene...
Koliko sam ljude pozivao, objašnjavao da idu glasat, da izvade osobne, da mogu i u veleposlanstvu glasat, tj. da ne moraju ići u BiH, i sve džaba. Matični uredi i CIPS su radili u središnjoj Bosni i preko vikenda. Dovoljno je bilo donijeti uvjerenje o državljanstvu i svjež rodni list iz matičnog ureda u CIPS, fotkat se u CIPS-u odmah i eto osobne i automatski na popis birača, ali jok... Ma jasta. Ne moze se braco za 10-15 godina iz minaretima prosarane cenife podic na razinu politicki odgovorna i puno misleca bica. Nasa zadaca je da nasoj intelektulano deficitnoj te politicki nepismenoj braci i sestrama pomoci da se podignu na razinu na kojoj ce se moci politicki artikuliratiti. Nazalost, postoji taj katch 22 da se nasi ljudi vrte u krug su okruzeni sa dva zla i zaostala naroda( plus nasa stoka od politicara), prije svega sa muslimanima cija je retrogradnost i tupost, te dar za dvostruki kriterij neraskidiv dio njihova genetska koda. Manki does wat manki siz...a nas manki siz puno...puno do beskraja losih primjera oko sebe....od Raguza do Lijanovica ( Cova je kao trenutno bolji)...pa sve do homo-primitivusa Sejde....Trebace vremena...Ako si uspijo jednog nagovorit nije bilo uzaludno. Vrlo razuman komentar u Vecernjaku:http://www.vecernji.hr/vijesti/sdp-hrva ... nak-199451
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|